Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilimmmmm cnm bugünüde atlattım kazasız çok şükür az kaldı gofretlere sarılıcaktım
açlıktan ama hemen bi şişe su kaptım açıp içtimm güsel yani bugünki menümde

ppeki cnm bi başlama noktasıı yokmu bu plstess ablanınnn aşamaları filan,
yada ben bunun cd sinimi alsma ki*

cnm ben bu hafta ekmekli yapıcam kahvaltımı çünkü geçen hafta yumurtalı yaptım ya
tiksindim accık yumurtadan biraz geçsin yine 1 hafta proteinlee kaynaşcaz ama

öpt seni

aşkitolarımın resimlerini ekledim kızalr görmek isterseniiiiiizzz
profilimi ziyaret etmniz yiterliiiiiiii

Masum allah bagaslasın canım cok tatlılar masallah resımlere bakmak ıcın profılıne gıttım ama resımlerı goremedım.allah uzun omurlu saglık dolu bır hayat versın ıkısınede

günaydınnn
çamlıcamm cnm ekleidm bi hata olmuş sanırım tekrardan ekledimm
üzincim tşk edeirmmmmm

zilimmmm cnmm dünkü dualrın içinde sana tşk ediyorumm
allah hepimizin yavrucugunu bagışlasın tatlışım

dünki menümü yazayım

sabah
2dl çavdar ekemgi(mecburen yeidm)
peynir,zeytin çay

ara
yarım elma

öglen
tavuk şiş,salata,ayran

ara
1portakal

akşam
pırasalı yumurta
salata ayran

ara
4 hurma

8şu hurmyıda yemesem süper olcak 2 hurma 1 poriyon meyve yapıyormuş)

bugunku menum
sabah 7 de bir elma
saat 10 4 yemek kaşıgı yulaf+ikitane ceviz+bir batrdak süt yarısı su+bir kaşık marmelatt
oylen sebze yemegi +iki parça tavuk +yogurt
ara portakal
akşam yumurtalı salata+yogurt
ara yogurtlu tarçın

masumum yawrularının resimlerine baktım bayıldım.birisi iyice sen...diğeri eşinemi benziyor?ayrı yumurta ikizimi bu yakışıklılar...eskiden erkek çocuklarını bu kadar sevmezdim.kızlar daha cici bici giyinip süslendikleri için.ama erkek çocuk annesi olduğumdan beri tüm erkek çocukları daha dikkatimi çeker oldu...seninkiler de çok şekerler maşallah.yirim onları beeeeennn:127:
dünü kaçamaksız atlattığına da sevndim canım...offf bişiler daya yazacaktım aklımda tutmaya çalıştım ama gene gittiler...neyse aklıma geldikçe girer yine yazarım...

kimsecikler gelmedi bugünnnn
menümü yazayım

sabah
1portakal

kahvaltı
3dlm ekmek,peynir,zeytin,çay

öglen
kuru biberli yumurta
2 kuru biber dolması peynirli
salata
ayran

akşam

kereviz salatası
barbunya(tarçınlı süperidii mimuuu)
mercimek çorbasıı

ara
meyve ve bitki çayı içerim

ben yemekelirmi 6-6:30 arası yiyorum artık ve öglenden sonra ara yapmıyorum yemek yiyorum
6 da filan bunun kilo vermemee bir etkisi olur eger olmaz isee
keyiflee meyvemi yine yiycem ara yapıp?
zilim veya aben ablam cvlarsanızz sevinicemm

birde artk bakliyat yemye korkuyorum valla
uzun zaman sonra bugün yeidm hemde 2 porsiyon kadar
barbunya tarçınlı yaptım çok güsel olmuştu
mercimek çorbası içtim birde çorbayıda özlemiştimm

aben ablam haftada 3 kez yiyebilirisniz demişti amaa korkuyorum valla kh dolayı

hıh geldi aklıma ,masum canım platese hemen yarın sabah başla..başlangıç serisini falan yok...dönem başında başladılar..o zaman biraz daha hafifti egzersizler ama sen rahat yaparsın yarın başlayınca..ilk bir iki gün et kesiği olabilirsin tabii..hangi sporu yaparsak yapalım oluyor zaten ...sen hemen yarın başla.lastik o ve top kullanıla hareketleri lastiksiz ve topsuz da yapabiliyorsun.ama lastikle dahada zorluyor kısa sürede edinirsen iyi olur senin için....
birde şu hurmaları bitir artık,yoksa iyi olmayacak.gelip gidip yiyiyorsun.yedir gitsin eşine çocuklarına falan...(bende çok seviyorum otursam yarım kiloyu yiyorum valla,bütün kuru meyveleri çok seviyorum)
aebenim gelsede iyi bi cvp verse şu meyve ile süt ürünleri bir arada yeniyorsa hurmayıda tarçınlı yoğurda eklersin o zaman.hızlı yükseltmez kan şekerini...
şimdilik yazacaklarım bu kadar.mektubuma son verirken büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öper,hepinize selam ederim haydin hoşçakalın......

zilimmmmmm
akşamları yiyorum hurmayıııı valla gidip gelip yemiyorum
çay demliyorum çocuklar uyuuncaaa yanınada kuru meyve getiriyorumkiii abur cubur yemeyim diyeee
ama ii olmuyor diyorsan yemeyimmmm
platesede başlayım yarın

İşte geldim burdayımmmmmmmmmmmmmm....

Hepinizi çok çok çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmm canlarımmmm
Nasılsınız bakalım güzellerrr.....

günaydın herkeslereeeee
hafta sonu her ne kadar çikolataya yenik düşmüş olsam da bu sabah çok daha büyük kararlılıkla burdayım
artık işim daha kollay çünkü eşim de diyete başladı bugün
hemen bugünkü menümü yazayım

sabah: 2dilim tb ekmek, yağsız peynir, domates, salatalık, maydonuz, kıvırcıkla yapılmış sandviç
öğlen: patlıcan, domates, biber kızartması, yoğurt, yeşil salata
akşam: yoğurtlu karnıbahar, kuru fasülye, salata yemeyi düşünüyorum

belki öğlen-akşam arasında da meyve yerim azcık

günaydın kızlarrr
61.8 kiloyla bu gün montiye basladım hadi hayırlı olsunnn
diyarım cumaya kadar bi aksilik yasamadığım sürece her aksam spor yapıcam leslie + plaess

bu günkü menüm

sabah 1 haslanmıs yumurta 1 dilim aknaz peynir 2 zeytin 1 domates az maydanoz 1 bardak lihyt süt

öğlen kıymalı karnıbahar yoğurt salata

aksam fırında balık salata

ara süt

3 litre su 5 mil leslie plates kalca

günaydın kıslar....
yuvaya dönenler hoşgelmişler sefalar getirmişler...:13:
meyve bomba gibi geri döndün cnm menülerin süper.spor seçiminde çok isabetli olmuş platesi bir hafta yap ,vücudundaki değişimi görünce bırakamıycaksın zaten emin ol canım...
diyar nerelerde acep?inşallah hafta sonu bi yaramazlık yapmamıştır.yarış başladı ona göre kıslar...

yeni gelen arkadaşlarımızdan elmalı kupu soran olmuş hemen yazayım.
-bir elmayı rendeleyip yağ ve şeker koymadan teflonda soteleyin.isterseniz içine bir tutam ceviz yada fındık kırığı ekleyebilirsiniz.yada üstünede serpebilirsiniz.(hiç serpilmesede olur tamamen size kalmış)
bir kupun yada bardağın dibine kavrulmuş elmanın yarısını koyup üzerine tarçınla karıştırılmış yoğurtdun yarını ekle,tekrar elma ve kalan yoğurdu koyup en üstünede ceviz yada fındık kırığı koyup afiyetle yiyiyoruz.. yoğurt katı kıvamlı olunca çok daha lezzetli oluyor.eğer yoğurdunuz ekşiyse bir iki kaşık sütle açarsınız.yada süzme yoğurt kullanıp sütle açabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…