Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyidir safinazım,okul başladı.sabahlarıda özel dersilerim yıl sonuna kadar full devam edecek..bu gün öğleden sonrada okuldan arkadaşlarım koro çalışması için bize gelecek.koştur allah koştur bacaklarım totoma vuruyor koşarken..
durmak yok koşturmaya devam ben şimdi mutfağa koşar,poğaçalar pişti yanmasın çıkaratayım...ancak akşama girerim artık okul dönüşü...haydi hoşçakalıııın

Son düzenleme:

woowwww bol hareketli günler demek süppperrrr sanada iyi gelicektir eminim
haydin sen poğaçaları yakma banada yolla bir porsiyon olmuyor böyle hep misafire

hoşbulduk zilimm
bu hafta menüler böyle sekercim hatta önümüzdeki haftada böyle
platesi gecen hafta 3 gün yaptım zilim ama pubizimle basım dertte benim tüm gücümü oraya verip bacaklarımı yukarı kaldıramıyorum kalca kemikleri ve pubis kemiğim cok acıyor öyle böyle yapmaya calısıyorum yinede
senin tatlı tariflerini henüz denemedim zilim ama haftaya denicem su yarısı bi atlatalım

diyar gelemedi

kızlar arkadas yemeğe cağırdı aksam için gidersem menüm değişicek
aksam menüsü yumurtalı ıspanak yoğurt ve salata olucak..

100 GR YıYECEKLERDEKı PROTEıN MıKTARLARI ......

tavuk eti........20 gr...
koyun eti ......15 gr..
dana eti .........20gr..
sosis ... .............25.gr.
balık . ................20 gr.
1yumurta .........6 gr....
b. peynir............15 gr.
yagsız peynir.... 19gr.
yogurt ...............5.gr.
süt .....................3.5 gr.
soya tanesi.........35.gr.
yulaf gevregi.....13gr..
tam ekmek ........9.gr.
makarna............ 8 gr.
kuru fasulye.........8 gr.
mercimek ...........8.gr.
nohut ................8.gr.
soya unu ...............45.gr..
soya sütü yagı ve filizi...... 4gr.

bunlar kitapta bizimde yedigimiz serbest olan yiyecekler . ayrıca ....

bunlar ilk sayfadan aldığım bilgiler bu durumda sosis yiyebilirmiyizz...

ben bugünki menümü yazayım

sabah
2,5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
2 adet yeşil zeytin

öğlen
1 tapak yumurtalı ıspanak
yoğurt

ara
1 portakal

akşam
yumurtalı ıspanak yemeği ( öğlenden kalanı yiyeceğim )
yoğurt

spor olarakta
erken gidersem 45 dk koşu bandı
15 dk bisiklete binmeyi düşünüyorum ve
1 saat plates tabiki

gün içersinde 1,5 litre iksir
2,5 litre su içeceğim .... ( sonra wc ile sıkı ilişkiler içinde olacağım . )

herkeseee selaaam ben geldim:)

diyarcım bu öğlenki yemeğinin tadı nasıl oldu hiç sütle yemek yapmam ben cok ilgimi cekti

çok teşekkür ederim canım denicem mutlaka

yyaaaa aeben ablam gelmicekmiii..
zilimde aksama gelicek ancak
sosis olayına bi acıklık gelseydi sabah yumurtalı kahvaltıda tost makinesinde sosisde kızartırdımm...
gelinnn artıkk hadiiiii :84:

benim mesai bitti cıkıyorum kızlar..
sosis olayına biri acıklık getirsin.. sabahları yumurtalı kahvaltıda sosisyemek istiyorum...

benim mesai bitti cıkıyorum kızlar..
sosis olayına biri acıklık getirsin.. sabahları yumurtalı kahvaltıda sosisyemek istiyorum...

meyvenull bana aeben cok canın isterse sabahkahvaltıda 1 tane yiyebilirsin demişti normalde şarküteri ürünleri yasakmıs bende cok severim sormustum cısss dedi

selam monti guzelleriiii, guzincan geldii ve kimseyi bulamadi gidiyooo
benim menulere artik yorum yapilmiyo, haftasonunu da ben yazamadim, sabahlari protein kahvaltisinda birer dilim ekmek kacamagii yaptim, cok suclu hissediyorum, bidaa yapmicam
ha bide esimin sarabindan iki yudum ictim, dun de aksam yemegi yerine 2 kase elmali kup yedim...
sucluyum ben sucluyum:26::26::26:
bugun yeni bir gun...yeni bir hafta...yeni bir ben...daha zayif, hedefe daha yakinnnn...daha azimliiii...
aebenim nerelerde kaldiiiinnn

selam sevgi hepinizeeeeee monti halkıııı
bugün sayfamızz yine sessizmişşşş
aben ablamda gelmemiş halaaa(8

nasılsınız bakalım benim diyetim bugünde çok ii gitti
sadece akşam badem yedim birazzz o fazlaydı

fotograff yorumları için tşk ederim arkadaşlarrr:)))

zilim
cnm ben platese başlatyım ama mümkün degil top kullanamam
çocuklar beni tarumar eder o toplaaa topsuz olmazmı bu işler birde
ne kadar sürüyor acabaa günlükk ?
yarın akşam anneme gidiyorum perşembe akşamı dönücem muhtemelen
haftaya başlarım platese veya cuma günü başlarım
şimdi
-cal ve platesee aynı andamı başlayım
-yanlarımı çalıştırıp ,mekik çekiyorum bunlara devam edeyimiii

Son düzenleme:
masumum cnm sen topla yapamacaksan eğer platesi o zaman call.yap cnm.bir çok hareket aynı. zaten call.plates-yoğa ve balenin karışımı ...o sebeple call.'e devam et sen en iyisi..ben de zar zor yapıyorum oğlumdan dolayı.saç baş darmaduman oluyorum bittiğinde .oyun oynadığımı sanarak oyuna dahil olmak için elinden geleni yapıyor.ama iki tane olsalar bende başa çıkamam bi taneyi zor yatıştırıyorum...bu sabah plates lastiğini yüzüme gerip bıraktı...kıpkırmızı oldu yanağım tokat yemiş gibi.ve hiç bişey olmamış gibi deavm ettim kaçırmamak için platesime...

meyvişim sosisi önermiyor aebenim.yani diğer şarküteri ürünlerinde olduğu gibi sosiste cıss...
aknaz peynirle barışamayan arkadaşlar kızartın aknaz peyniri daha güzel oluyor valla.birde ben ton balıklı salatama küp küp doğruyorum arada güzel oluyor öylede...

yine her zamanki gibi yazacaklarımın yarısını unuttum gidiyorum..ölüyorum yorgunluk ve uykusuzluktan.yarın birde okulda öğrencilere poğaça yapıp götürücem
bu gün okuldan gelen arkadaşlarım bende yedikleri poğaçanın tarifini birbirine yazarken görmüş öğrencilerden bir kaçı ve bu gün verdiğim parçayı çıkaramazlar sanıyordum.idaaya girdik veletler çalışmış gelmiş gafil avlandım.sözümü yememek için yapıp götürücem artık.yarın akşam molasında yesinler diye...bi daha kalabalık guruplarla iddaya girmeyeceğim artık... 26 kişi ikişer taneden en az 60 poğaça yapmam lazım yarın

ketum abla neden gelmemeye başladıki?çok uzun zamandır yok,kızların ödev işlerimi var acep?
birde aebenimin pc tamirden gelsede kavuşsak....

sabah görüşürüz kıslar...ben kaçar

selam kizlaaarrr, bugun bize tatildi, ev isleri, esim de evdeydi...derken hic giremedim, bir ara bakip ciktim ama kimse yoktu
bugun yediklerimi yaziyim belki biri acir halime de biraz yorum yapar

sabah 10'da 1 portakal
11'de 1 dolu kase musli (yulaf ezmesi,kuru incir, kuru kayisi, ceviz, badem, ruseym) 2 bardak yagsiz sut
bir fincan kafeinsiz kahve
aksam 6'da firinda balik, zeytinyagli limonlu coban salata
aksam 7'de cay, iki incir,1 hurma, yarim ceviz ici,2 badem
2 lt'ye yakin su, yatarken de bir bardak sut icerim

kotu haber:kilom yerinde sayiyoooo

iyi haber 1...artik tatlisiz yasayabiliyorum( adetim de bitti ondan da olabilir)
iyi haber 2...eskisi kadar acikmiyorum
iyi haber 3...cayima tatlandirici atmayi kestim(buna en cok aebenim sevinicek)
iyi haber 4...unuttum ne oldugunu

hepinize tatli ruyalar uyuyan monti guzelleri, yarin gorusuruuuuuuzzzz

Cancağızım öncelikle aramıza hoşgeldin sefalar getirdin tatlım
Kilo vermeye karar verdiysen gerçekten en doğru yerdesin. Yeterki kuralları gerçekten kesintisiz uygula kısa bir sürede hedefine yaklaşırsın eminim....

Menü yorumlarına gelince valla benim haddim değil aslında menülere yorum yapmak fakat kısacık yazayım yinede bildiğim kadarı ile....

Kahvaltı satin biraz geçe kalmış sanırım aeben ablam genelde erken saatte yapılan düzgün bir kahvaltının metobolizmayı çok daha iyi çalıştırdığını yazmıştı (yanlış hatırlamıyor isem)
Düzgün kahvaltıdan kastım ise t.b. ekmekle yapılan kahvaltı....

Kahvaltıyı geç yaptığın için öğle menüsü olmamış direk akşama geçmişsin.... Umarım her günün böyle değildir tatlım....
Birde aeben ablam öğün aralarının 6 saatten fazla olmaması gerektiğini söylemişti bana senin yedi saat geçmiş iki öğün arasından bunada dikkat edersen çok daha iyi olur....

Akşam menün çok güzel afiyet olsun
Lakin akşam yemeğinden sonra yaptığın ara çok yakın olmuş birde biz ceviz fındık badem gibi çerezleri yemekle birlikte tüketiyoruz tatlım aralarda değil bilgin olsun

Benim gördüğüm bildiğim bu tatlım ama kızlar gediğinde tekrar yorum yapar sanırım menüye....

Not: Sanırım sende her gün baskülle haşır neşir olan arkadaşlardansın fakat bunu yapma tatlım baskülü göz önünde tutma ve sadece haftada bir gün kilonu takip et bu seni yorar aksi takdirde....
Daha sık gel aramıza kaynaşalım....

Son düzenleme:
günaydın herkeslereeee
ben de bugünkü muhtemel menümü yazayım;
07:00- yarım elma
08:00-beyaz peynir, kıvırcık, maydonoz, yarım dmates, yarım salatalık, 2 tb ekmeği ile sandviç
öğle: zeytimyağlı pırasa, yoğurt, maydonoz, salatalık
akşam: etli pırasa dolması, yoğurt

ama benim iki sorunum var
1- çikoltaya hayır demeyi hala başaramadım
özel dönemden kaynaklı olabilir
ama tüm gün güzel menüler yeyip, akşam çikolataya yenik düşüyorum
2- baskülden uzak duramıyorum her sabah kalkar kalkmaz gözümü baskülün üzerinde açıyorum
( hatta 1,5 yaşındaki kızım bile benden görüp aynısını yapıyor. o da kalkar kalkmaz basküle çıkıp ooowwww diyor :) )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…