iyidir safinazım,okul başladı.sabahlarıda özel dersilerim yıl sonuna kadar full devam edecek..bu gün öğleden sonrada okuldan arkadaşlarım koro çalışması için bize gelecek.koştur allah koştur bacaklarım totoma vuruyor koşarken..
durmak yok koşturmaya devam ben şimdi mutfağa koşar,poğaçalar pişti yanmasın çıkaratayım...ancak akşama girerim artık okul dönüşü...haydi hoşçakalıııın
günaydın kıslar....
yuvaya dönenler hoşgelmişler sefalar getirmişler...:13:
meyve bomba gibi geri döndün cnm menülerin süper.spor seçiminde çok isabetli olmuş platesi bir hafta yap ,vücudundaki değişimi görünce bırakamıycaksın zaten emin ol canım...
diyar nerelerde acep?inşallah hafta sonu bi yaramazlık yapmamıştır.yarış başladı ona göre kıslar...
.
günaydın kızlarrr
61.8 kiloyla bu gün montiye basladımhadi hayırlı olsunnn
diyarım cumaya kadar bi aksilik yasamadığım sürece her aksam spor yapıcam leslie + plaess
canım ben burdayım sadece yoğun çalışıyorum die açamıyorum
elbette ki yarıştayız :)
bende bu akşam plates yapıcam bi aksilik yada mesai çıkmaz ise
dün yediklerim
öğlen kalkınca: karnıbahar pırasa kırmızı biber sütle pişirdim yumurta kırdım
akşam: fırında otlu somon balığı,salata
ara:meyva
ara:hurma,çay
canım ben burdayım sadece yoğun çalışıyorum die açamıyorum
elbette ki yarıştayız :)
bende bu akşam plates yapıcam bi aksilik yada mesai çıkmaz ise
dün yediklerim
öğlen kalkınca: karnıbahar pırasa kırmızı biber sütle pişirdim yumurta kırdım
akşam: fırında otlu somon balığı,salata
ara:meyva
ara:hurma,çay
çok teşekkür ederim canım denicem mutlakagünaydın kıslar....
yuvaya dönenler hoşgelmişler sefalar getirmişler...:13:
meyve bomba gibi geri döndün cnm menülerin süper.spor seçiminde çok isabetli olmuş platesi bir hafta yap ,vücudundaki değişimi görünce bırakamıycaksın zaten emin ol canım...
diyar nerelerde acep?inşallah hafta sonu bi yaramazlık yapmamıştır.yarış başladı ona göre kıslar...
yeni gelen arkadaşlarımızdan elmalı kupu soran olmuş hemen yazayım.
-bir elmayı rendeleyip yağ ve şeker koymadan teflonda soteleyin.isterseniz içine bir tutam ceviz yada fındık kırığı ekleyebilirsiniz.yada üstünede serpebilirsiniz.(hiç serpilmesede olur tamamen size kalmış)
bir kupun yada bardağın dibine kavrulmuş elmanın yarısını koyup üzerine tarçınla karıştırılmış yoğurtdun yarını ekle,tekrar elma ve kalan yoğurdu koyup en üstünede ceviz yada fındık kırığı koyup afiyetle yiyiyoruz..yoğurt katı kıvamlı olunca çok daha lezzetli oluyor.eğer yoğurdunuz ekşiyse bir iki kaşık sütle açarsınız.yada süzme yoğurt kullanıp sütle açabilirsiniz...
benim mesai bitti cıkıyorum kızlar..
sosis olayına biri acıklık getirsin.. sabahları yumurtalı kahvaltıda sosisyemek istiyorum...
selam kizlaaarrr, bugun bize tatildi, ev isleri, esim de evdeydi...derken hic giremedim, bir ara bakip ciktim ama kimse yoktu
bugun yediklerimi yaziyim belki biri acir halime de biraz yorum yapar
sabah 10'da 1 portakal
11'de 1 dolu kase musli (yulaf ezmesi,kuru incir, kuru kayisi, ceviz, badem, ruseym) 2 bardak yagsiz sut
bir fincan kafeinsiz kahve
aksam 6'da firinda balik, zeytinyagli limonlu coban salata
aksam 7'de cay, iki incir,1 hurma, yarim ceviz ici,2 badem
2 lt'ye yakin su, yatarken de bir bardak sut icerim
kotu haber:kilom yerinde sayiyoooo
iyi haber 1...artik tatlisiz yasayabiliyorum( adetim de bitti ondan da olabilir)
iyi haber 2...eskisi kadar acikmiyorum
iyi haber 3...cayima tatlandirici atmayi kestim(buna en cok aebenim sevinicek)
iyi haber 4...unuttum ne oldugunu
hepinize tatli ruyalar uyuyan monti guzelleri, yarin gorusuruuuuuuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?