niye kimse bişey yazmıyor yahu...herkes aşağıda ama bişey yazan yok... hasret o wasa ekmeği ben bir yemek bloğunda görmüştüm.ama o bayağı çörek gibi bi hamurdan yapılıyor sanırım.içinde hamur işine katılan bir çok şey var.o ekmeği daha sonrada gevrekleştiriyorlar galiba. birde içinde azda olsa şeker barındırıyor.bir kaç siteye baktım şimdide...sen bilirsin cnm ama montiye uygun bir ekmek değil anlaşılan...
meyvem ben üçünüde yapıyorum cnm saydıklarının.hatta daha dün öğrencilerime tam buğday unlu zeytinli poğaça yaptım götürdüm.hamuru 2 tariflik yapmıştım 68 tane poğaça çıktı.bayıla bayıla yediler..hocaaam yine iddaya girelimmi diyede kafa buluyor sıpalar...
buğday salatasıda yapıyorum oda çok hoş oluyor...yulaflı toplar zaten ııımmmmmm
ama bu üçünü aynı anda yersen karbonhidrat bombardımanına tutarsın vücudunu canım...montiye uyuyor diye hepsini aynı anda yeme yani...yada bir kaşık buğday salatası küçük bir poğaça ve iki üç topçuk ye....hepsinin toplamı bir porsiyon olacak şekilde ayarla yani..bu kadar uğraşıyorsun hafta içi,hafta sonu bir öğünde geri alma sakın cnm...bu kadar çereme çekip bir günde çöpe atmak yok bundan sonra...full montici olarak görmek istiyoruz seni sahalarda...yürü be meyveiş kim tutar seni....:118:
haydi sor sor .neden kimse yok burda soru sorucam ortalıkta in cin top oynuyor sinirleniyorum ama
mönün yine süper safişim... tek eksik meyve olmuş .....Kahvaltı 06.30
1.5 dilim kızarmış tb ekmek
domates salata bir dl. peynir
3-4 siyah zeytin bir kupa şekersiz çay taibisiiii
Öğle 12.00
Bir tabak nohut yemeği
bir kase cacık
Akşam 18.30
Bir porsiyon tavuk şiş
Yeşillik salata koca bir tabak ve ayrannn
Gün boyu sınırsız çay...
zilim cevaplamış meyvem ....zilim seni altta görüyorum yemeğe cıkmadan sana sorayım
ben plates yaparken cok basım ağrıyor sendede oldumu bu gecici bi durum mu bilgin varmı korkuyorum sakıncalı bişey olusmasın sonra..
platesden oluyor ağrı baslarken bişi yok bittiğinde şiddetli bi ağrı oluyor basımda..
HASRETİM ÇEVDAR EKMEGİNİN GL ENDEKSİ BAYA YÜKSEK CANIM ...kizlar wasa diye bir ekmek cesidi var,aslinda tam ekmek degil kitir ekmek gibi bisey,trde varmi bilmiyorum icindekiler ve degerleri söyle
Çavdar unu (106 g), yağsız süt (17g), yoğurt tozu (2 g), peynir altı suyu tozu, tuz,
degerleride
100 gr bir tanesinde
Protein 12.0 1.0 g
Karbonhidrat 62 6,0 g
(dahil şeker) 3.5 g 0.3 g
Yağ 2.5 0.2 g
bunu yiyebilirmiyim
MÖNÜN GÜZEL HASRETİM ..iyi aksamlar kizlar,bende yazayim menümü
09:00 yagsiz kasarla tost( yag orani 100 gr 5 gr bir porsiyonda 1 gr)
14:00bir su bardagi süt
bir avuc leblebi
16:30 bir ayva
18:kiymali kabak yemegi,salata,yogurt
20:00 bir nar
bu arada yalnis hatirlamiyosam süzme yogurtla ilgili biseyler okudum sanirim süzme yogurdun yagindan sikayetcisiniz ama evde kendiniz yagsiz süzme yogurt yapabilsiniz nasilmi?
marketten yagsiz yogurt alip,aksamdan ince süzgece( elek gibi) bosaltiyosunuz sabaha yagsiz süzme yogurdunuz hazir,afiyet oslun :)
GÜÜÜZİNNNNNN.. DUYMAMIŞ OLAYIM .VALLAHİ UÇAGA ATLAR GELİRİM ABD'YEaebenim, canim arkadasim meyve ile yemek konusunda kafam allak bullak oldu.. evet yillar once okudugum kitaptan aklimda kalan da yemekle meyve yenmez'di..ama bu adamin kendi website'si iki defa boyle cevap verince sen de tecrubeli biri olarak boyle dusununce karistim biraz..bana ne yaparsin dersen tabii ki senin dedigini yaparim cunku denemis,basarmis,canli orneksin. bikmadan da her soruyu cevapliyosun
simdi bana noldu!!! motivasyonumu kaybettim, tabiiki meyveler yuzunden degilbogazimi tutamamamdan:78: cok duzgun bir monti gunuydu, su saate kadar hic ciss bisey yemedim ama bir anda sanirim pes ettim, zor geldi, biraz da keyfim kacikti, hic alakasiz bisey yedim..pismanlik diz boyu
beceremiycem bu isi galiba, yani hepinize bakiyorum sadece diyet degil spor da yapiyosunuz, tabii ki kilo veriyosunuz, ben su ara istesem de spor yapamam belimde fitik cikti, bir yandan da onunla ugrasiyorum...yediklerim fazlaymis yada yanlismis gibi geliyo, dogru da yesem huzursuzum,bir de avuc avuc cerezi, tatlandiriciyi falan da kestigim halde boyle hissediyorum
iyisi mi ben biraz inzivaya cekiliyim, ara ara okurum sizi ama suan hicbirseye konsantre olabilecek gibi hissetmiyorum.. ne yiycem ne yemiycem...hersey birbirine karisti, kendimi toparlayinca yine gelirim, bana biraz musaade
MEYVEM ZİLİME HARFİYEN KATILIYORUM ÖZELİKLE KIRMIZILILARA ....:118:meyvem ben üçünüde yapıyorum cnm saydıklarının.hatta daha dün öğrencilerime tam buğday unlu zeytinli poğaça yaptım götürdüm.hamuru 2 tariflik yapmıştım 68 tane poğaça çıktı.bayıla bayıla yediler..hocaaam yine iddaya girelimmi diyede kafa buluyor sıpalar...
buğday salatasıda yapıyorum oda çok hoş oluyor...yulaflı toplar zaten ııımmmmmm
ama bu üçünü aynı anda yersen karbonhidrat bombardımanına tutarsın vücudunu canım...montiye uyuyor diye hepsini aynı anda yeme yani...yada bir kaşık buğday salatası küçük bir poğaça ve iki üç topçuk ye....hepsinin toplamı bir porsiyon olacak şekilde ayarla yani..bu kadar uğraşıyorsun hafta içi,hafta sonu bir öğünde geri alma sakın cnm...bu kadar çereme çekip bir günde çöpe atmak yok bundan sonra...full montici olarak görmek istiyoruz seni sahalarda...yürü be meyveiş kim tutar seni....
süper popolu olmak için bazı tatlardan azcık ödün ver meyvemaayy aklımdan neler geçiyor bi bilseniz buğdaydan lahana sarması yapmayı bile düşünüyorumm
Bak gelmişin bile güzin hanum .....
Meyvem zilimin simitlerinden yap kıs ...o ögünün karbonhidrat olsun kahvaltıyıda proteinli yap artık emi...
Inan bu düzenin bozulmasım bi şaştımı insan tekrar başlaması kötü oluyor.. Tabe bunu bunu sende iyi bilirsin ..
Geçmişe dalayımmı çıkabilirmiyim acep...:86:
süper popolu olmak için bazı tatlardan azcık ödün ver meyvem.sonra yersin cadı ..
Call benin totoyu iyce everes tepesi yaptı .şikayetçimiyim yooo.
Cadı dedimde miray nerelerde fazla göremiyorum ...?
bu günkü menüm
sabah 2 dilim onu t.b. Ekmeği 2 dilim aknaz peynir 1 bardak ayran biraz badem
öğlen menemen yoğurt
aksam yoğurtlu tavuk salata
3 litre su
2 fincan yeşil cay
2 fincan çay
5 mil leslie+kalca plates
diyarcım nazar deydirme sakın ama pazartesi baslangıc kiloma göre 900 gr vermişim
diyarım özlüyoruz kıs senin yazıları ...canım senin verdiğin her gram beni mutlu ediyor :)))))))))) hiç nazar değdirmem :)) ama ben aldım( hem wc ye çıkamıyorum şişkinlik acayip oldu ama pes etmek yok :)) bu hafta vgeçemezsem haftaya kesin geçerim eminim :))))
işler çok yoğun giremiyorum sayfa arkada açık haberin olsun hani sorun olursa geç cvp veririm yanlış anlama :)))
buaralar girmem biraz zorlaştı kusuruma bakmayın patronlar çok stresli oyuzden k üzere
ne zaman dogum günün umarım en az 1 ay vardır ...aeben ablam doğum günüme kadar bozmak yok kendime söz verdim ama doğum günümde kutlama yapcaz :90::90:
3 senedir sevgilimle ayrı gecirdik doğum günlerimi bu defa birlikteyiz ve kalabalık bi kutlama olucak
ne zaman dogum günün umarım en az 1 ay vardır ...
1 şubat doğumluyum ben :90::90::90:
desene tam alımını alacaksın kaçamak yapacaksın hı ...hele ögün gelsin bakarız uydururuz yine montiye göre bişilier... Frukdozlu pasta yaparız...
yok masumum o dedigim günden beridri öküz görmedim hiç şükür...zilimmm
cnm içimdeki öküzü öldürüdmmmmm sanırımm
vee maş. Diyim kendimee çok ii giiyorum pc sesi yapılsan cal d ayapıcammmm
umarımmm çevre yolundan aben ablaya kaçmamıştır:)
zilim işimi bırakdın?????masumum yawrularına bayıldım,allah bağışlasın çok tatlılar kuzucuklar...allah bahtları açık etsin,hayırlı güzel yazılar yazsın...(amiiin)
bu gün cevap vermeyi unutmuşum az önce aklıma geldi,işimi bıraktım (oğluma ev usulü bisküvi yaptım,bulaşıklarını yıkıyordum) açtım laptobu yazayım unutmadan dedim...
Yulaflı toplara gelince canım,bu hafta hep yumurta yesende bir sabah ye ne olacak.ben az evvel gene yaptım valla.yemeden duramaz oldum.daha yaparken eşim yoğurduğum kaptan kaşıkla yürüttü bile..kakaosunu biraz fazla koymuşum bitter çikolata tadında olmuştu bayıldım yerken.topçukların sayısı fazla olsun hemen bitmesin diye misket gibi minnacık yaptım.onları bile yerken kürdanla ikiye böldürerek yedim(allahım bu kadar lezzetli olmak zorundalarmı yaaa)
ama yarım elma ve ikikaşık kadar yulaftan 13 tane top çıkarttım.birde bu sefer içine tavada kavurduğum keten tohumundanda bir tatlı kaşığı kadar koydum.misssti misss...
Sende bu hafta her gün yumurta ye ama bir günde bunu ye yumurta yerine nolcakki.hem sen bir elma ve 4 kaşık yulaftan yap.bir öğün oluştursun.ben akşam çayın yanına yaptım diye az yaptım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?