Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam kıslar.

dün site arıza verdi mesajlar yarım kaldı . okuya bildiklerime bakayım .....

niye kimse bişey yazmıyor yahu...herkes aşağıda ama bişey yazan yok... hasret o wasa ekmeği ben bir yemek bloğunda görmüştüm.ama o bayağı çörek gibi bi hamurdan yapılıyor sanırım.içinde hamur işine katılan bir çok şey var.o ekmeği daha sonrada gevrekleştiriyorlar galiba. birde içinde azda olsa şeker barındırıyor.bir kaç siteye baktım şimdide...sen bilirsin cnm ama montiye uygun bir ekmek değil anlaşılan...

evet yaa kimse bişi yazmıyorr...
geliyorum gidiyorum yok bişi..

meyvem ben üçünüde yapıyorum cnm saydıklarının.hatta daha dün öğrencilerime tam buğday unlu zeytinli poğaça yaptım götürdüm.hamuru 2 tariflik yapmıştım 68 tane poğaça çıktı.bayıla bayıla yediler..hocaaam yine iddaya girelimmi diyede kafa buluyor sıpalar...
buğday salatasıda yapıyorum oda çok hoş oluyor...yulaflı toplar zaten ııımmmmmm
ama bu üçünü aynı anda yersen karbonhidrat bombardımanına tutarsın vücudunu canım...montiye uyuyor diye hepsini aynı anda yeme yani...yada bir kaşık buğday salatası küçük bir poğaça ve iki üç topçuk ye....hepsinin toplamı bir porsiyon olacak şekilde ayarla yani..bu kadar uğraşıyorsun hafta içi,hafta sonu bir öğünde geri alma sakın cnm...bu kadar çereme çekip bir günde çöpe atmak yok bundan sonra...full montici olarak görmek istiyoruz seni sahalarda...yürü be meyveiş kim tutar seni....:118:

Son düzenleme:

yok zilim yermiyim hiç uzun zamndır arkadasa gitmedim şimdi ona kalırsa hazırlama olayı yağlı yağlı seyleri doldurur böyle hem montiye uygun olucak hem tadı enfes onlarda doycak bende ..
tabi ben diyet yapıyorum die az yicem 1 poğca 2 kasık salata 1 top onlara yağ olsun

ben t.b. unundan gözleme yaptırdım annem onlarda cok güzel oldu zilim babam renginin koyuluğundan dolayı beğenmedi ama hepsi yedi yinede

zilim kuru meyvelerden yumurtasız az yağlı kek gibi hamur yapıp pişirsek nasıl olur ki meyveler tat verirmi ne dersin. kakao tarcın falanda ekleriz

neden kimse yok burda soru sorucam ortalıkta in cin top oynuyor sinirleniyorum ama
haydi sor sor .
mönün yine süper safişim... tek eksik meyve olmuş .....
zilim cevaplamış meyvem ....
vallahi ben 2 senedir ara ara yapıyorum ama öyle bir şikayetim olmadı sadece ilk başladıgın sıralarda kas agrısı olmuştu oda 3.gün geçiyor zaten meyvem ...ma ben normaldede dışarda yürürken bile böyle nefes almaya gayret ediyorum (TABE SESSİZ )
HATTA EŞİMİN SİNÜZİTİ VAR ÇOK BAŞI AGRIRDI.ONADA DOGRU NEFESİ ÖGRETMİŞTİM ŞÜKÜR ÇOKDANDIR BAŞIM AGRIYOR DEMİYOR ...BU NEFES İŞİ GERÇEKDEN ÖNEMLİ ...
pilates sana çok iyi gelecek meyvem sakın bırakma ....
HASRETİM ÇEVDAR EKMEGİNİN GL ENDEKSİ BAYA YÜKSEK CANIM ...
TB. BULMANIN İMKANI YOKMU ?
ÇOK MECBUR KALIRSAN YE AMA YANINDA HANGİ YAG OLURSA OLSUN .0 YAG OLMALI ÇÜNKİ DEPO OLMASI KOLAY OLUR .

MÖNÜN GÜZEL HASRETİM ..
KAŞARININ YAG ORANIDA HİÇ YOKDAN İYİ CANIM ...AMA ÇAVDARLA DAHA YAGSIZ PEYNİR BULMALISIN ...
GÜÜÜZİNNNNNN.. DUYMAMIŞ OLAYIM .VALLAHİ UÇAGA ATLAR GELİRİM ABD'YE.
NE OLDU İLK HAFTADAN HAVLUMU ATTIN ..BURAYA KENDİN GELİRSİN AMA GİDERKEN GÖNDERMEYİZ ..

ŞİNCİK SANA MONTİ SİTESİ MEYL GÖNDERMEYİ YASAKLIYORUM ..KENDİNİ TAMAMEN BİZE BIRAKACAKSIN ..
ŞAKA BİR YANA GİTTTMEKKK YOKKKK.. .

İNAN KONSANTROSYON KAYBINI ZAMAN ZAMAN HEPİMİZ YAŞIYORUZ .HİÇBİR KONUDA YANLIZ DEYİLSİN .
KİLO VERME İŞİNDEN VAZMI GEÇTİN ? ÇIKK DİMİ O ZAMAN DEVAM ...

ŞİMDİ GÜNAYDIN DİYE GELİRSİN UMARIM İYİSİNDİR ..HADİ BAKALIM BAŞTAN BAŞLIYORUZ ...

MEYVEM ZİLİME HARFİYEN KATILIYORUM ÖZELİKLE KIRMIZILILARA ....:118:

ZİLİM SANADA MAŞALLAH DOPİNG ALIYOR GİBİSİN ...KOLAYGELSİN ...

aeben ablam 2 hafta devam edicem ağrı azalmazsa bırakıcam platesi yarın doktora da sorucam sakıncası olurmu die...
hiç kas ağrısı yaşamadğım şükür ama bas ağrısı beni mahvetti..
hem daha 4. yapısımda millet sen zayıfladınmı diyor cok mutlu oluyorumm süper olucak popişim süperrr :90:

Bak gelmişin bile güzin hanum .....

Meyvem zilimin simitlerinden yap kıs ...o ögünün karbonhidrat olsun kahvaltıyıda proteinli yap artık emi...
Inan bu düzenin bozulmasım bi şaştımı insan tekrar başlaması kötü oluyor.. Tabe bunu bunu sende iyi bilirsin ..
Geçmişe dalayımmı çıkabilirmiyim acep...:86:

aayy aklımdan neler geçiyor bi bilseniz buğdaydan lahana sarması yapmayı bile düşünüyorumm
süper popolu olmak için bazı tatlardan azcık ödün ver meyvem .sonra yersin cadı ..
Call benin totoyu iyce everes tepesi yaptı .şikayetçimiyim yooo.

Cadı dedimde miray nerelerde fazla göremiyorum ...?

aeben ablam doğum günüme kadar bozmak yok kendime söz verdim ama doğum günümde kutlama yapcaz :90::90:
3 senedir sevgilimle ayrı gecirdik doğum günlerimi bu defa birlikteyiz ve kalabalık bi kutlama olucak

süper popolu olmak için bazı tatlardan azcık ödün ver meyvem .sonra yersin cadı ..
Call benin totoyu iyce everes tepesi yaptı .şikayetçimiyim yooo.

Cadı dedimde miray nerelerde fazla göremiyorum ...?

yaza kadar vaz gecebilirim o tatlardan lokum gibi olayım yeter..
inş yaza düğün var (annemler kabul etmedi hala o ayrı)

diyarım özlüyoruz kıs senin yazıları ...
buaralar girmem biraz zorlaştı kusuruma bakmayın patronlar çok stresli oyuzden k üzere

aeben ablam doğum günüme kadar bozmak yok kendime söz verdim ama doğum günümde kutlama yapcaz :90::90:
3 senedir sevgilimle ayrı gecirdik doğum günlerimi bu defa birlikteyiz ve kalabalık bi kutlama olucak
ne zaman dogum günün umarım en az 1 ay vardır ...

zilimmm
cnm içimdeki öküzü öldürüdmmmmm sanırımm
vee maş. Diyim kendimee çok ii giiyorum pc sesi yapılsan cal d ayapıcammmm

umarımmm çevre yolundan aben ablaya kaçmamıştır:)
yok masumum o dedigim günden beridri öküz görmedim hiç şükür...
zilim işimi bırakdın?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…