Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sellaaam ben gelldiiimmm aebeeen ablaaam sağolsunn benii sormuşş geldim ablacım burdayıımmmm

nasılsınız bakalımmmm

dünün mönüsü ..

kahvaltı .
3 dl ekmek ... z.ezmasi.. 1dl peynir... acı sos ..

11.00.
ara. 1 elma ....

13 30.
2 tb tavuklu bamya ..yş. salata ... 2kş yogurt .

akşam ....
yr.tb bamya ....peynirli omlet (1 yum )... 2 dolma dışı .
3 ceviz. 1 salatalık ...

ara 1 avuç lebleb .

1 saat yürüyüş .
30 dk pilates...

BU GÜNÜN MÖNÜSÜ ..

sabah
ybr. nar, limon suyu ...

kahvaltı ...
2 dl kız ekmek ... peynir ..
acı sos . 2 zeytin ...

öyle.
1 palamut ızg. yş. salata ... k.k peynir ..

ara ...
tarçınlı yogurt ..

akşam .
yş. mercimek .yogurt .salata ..

ara
meyve...

30 dl yürüyüş
30 dk pilates....
ve henüz gün bitmedi.
2 kupada yş. çay .

dünküü menüm;

08:30 2 dilim tb ekmeği süt fındık peynir acı sos
12:45 salata yoğurt iki minik enginar
15:00 1 portakal
19:30 tavuk salata yoğurt az pırasa

artık bünyem böyle beslenmeye alıştı kilo veremiyorum acaba artık hiç yemk yemesem mi

aeben abla ben gecenlerde recel yaptım ama su recelyaplarla ayva receli cok eksi oldu yenmicek sekildeyd içine 1 bardak seker attım sabah kahvaltılarda az az yiyebilirmiyim..

ay kilo veremiyom diyo hala ...
hiçç yemek yeme çok güzel kilo alırsın ozaman .

mönün çüper cadı ...

aeben abla ben gecenlerde recel yaptım ama su recelyaplarla ayva receli cok eksi oldu yenmicek sekildeyd içine 1 bardak seker attım sabah kahvaltılarda az az yiyebilirmiyim..
tabiki hayırrrrr.....
Meyve meytapmı geçiyon kıs benle ...
Ekşi olunca şeker yokmu oluyor len ....
Meyvem madem bu yola düşdün tam yok yoksa randuman alamassın bak ..

tabiki hayırrrrr.....
Meyve meytapmı geçiyon kıs benle ...
Ekşi olunca şeker yokmu oluyor len ....
Meyvem madem bu yola düşdün tam yok yoksa randuman alamassın bak ..

tamam tamam annemlere götüreyim giderken receli
sadece sansımı denemek istemiştim

tamam tamam annemlere götüreyim giderken receli
sadece sansımı denemek istemiştim
yok bende taviz ...

Ben kalkıyorum fıstıklar ..
Bugün pazar var çoçuklarıda okuldan alıp geleyim ...bu fırsatla yürümüşde oluyorum hem ..emme araba olsa daha iyi olur eşime duyrulur artık istiyoruz:78: .oglum alacakmış bana geçen gün babasını sıkıştıryodu ..

Son düzenleme:
ay kilo veremiyom diyo hala ...
hiçç yemek yeme çok güzel kilo alırsın ozaman .

mönün çüper cadı ...

aeben ablmaaa öle demeeee akşamları yemek yiyemiodum yaa spora gidiydum o zaman güzel kilo veriyodumm:) aklıma geldi

en kısa zamnda al artık arabanı ahh ahh bende istiyorum :97: citroen c3 :97:
görüşürüz ablacımm.. :79:

ben ayva reçelini portakal suyuyla yapmıştın meyvem çokda guzel olmuştu şekersiz oyle yap istersen bir dahakine

onuda anneler yer bednde bu hafta sonu yapcam ayva marmelatım bitti degişiklik olsun birada ayvaya takılıyım bakalım

bende yenisini yapayım elma yapsam daha ii olucak sanırıım biraz tatlı tatlı (aeben abla görmedi bunu tabi)

herkese ii aksamlar sekerler yarın görüşürüz

cevabin icin tesekür ederim ama icinde seker yoktu ,bende kendi sitesine baktim ( almanca) bir cok cesidi var,belki baska cesitlerinde vardir ,bilemiyorum

Son düzenleme:

sagol abla ya,Allah izin verirse 17 subatta istanbula ucuyorum bimden ekmek depoliycam hihi ama saka gibi ya koca almanyada ttam bugday ekmegi bulamiyorum,var olmasina varda hep icinde baska seylerde sirf bugday yok yani karistiriyolar bazen oluyo tamam buldum diyorum bu seferde icinde seker oluyo :S

Son düzenleme:
cazibecim hoşgeldin ben sana benim yazdığım bir özet vardı onu yazııım kızlarda eklemede bulunurlar.

ilk sayfayıda mutlaka oku. menülerimizi takip eet benim özeti okuduktan sonra;

Sabah kalkar kalmaz bir mandalina, kuru kayısı ya da elma yenmeli onu yedikten en az yarım saat sonra kahvaltı etmeli.

Kahvaltında yumurta varsa ekmek yemiyorsun. Tek yumurta olduğu zaman menemen bile yiyebilirsin. Ben mesela iki yumurta yiyorum.

Şarküteri yok ( sucuk salam sosis vs.)

Ekmeğin tam buğday ekmeği olmalı. Migrosta doygun markanın satılıyor. Ben en çok onu sevdim. Kepekli ekmek kesinlikle yok zaten ana maddesi beyaz un o yüzden.

Kaşar peyniride yok peynirin light olmalı. Yağ oranı en fazla %6 .Ben iki ekmeği kızartıp doğanın şekersiz marmelatından az sürüp peynir ile yiyiorum. Ekmeği tost yapmıyoruz çünkü tosta peynirin suyu karışıyor ve ekmek hamurlaşıyor.

Klasik kahvaltım şöyle oluyor.

2 dilim tam buğday ekmeği peynir salatalık domates.

Öğünlerin arası en az 3.5 4 saat olmalı bu kesin. Ben ara öğün yapmıyorum çünkü kahvaltım yemeklerimi güzel yiyorum. Haftasonu 3 4 dilim ekmek yediğim oluyor.

Bunun yanında diğer öğünler;

Bakliyat karbonhidrattır. Bakliyat ile proteini kesinlikle birlikte yemiyoruz. Örneğin kuru fasülye nohut kesinlikle etsiz olacak. Pişerken et bile olmucak çünkü etin suyu bakliyata geçiyor.

Yemeklerde havuç patates kesinlikle olmucak zaten havuç patates kesinlikle yasak. Bu da aynı şekilde yemek pişerken içinde dahi olmucak o zaman yememenin bir anlamı yok.

Öğlen genellikle protein ağırlıklı beslenilmeli. Akşama bakliyat sebze gibi olabilir. Akşam en geç 6 da yenmeli. Ben yiyemedğim zaman iş yerinde iki avuç beyaz leblebi yiyorum yanında süt ya da ayran beni acaip tok tutuyor.

Bu arada mercimek çorbası da bakliyat bu yüzden yanında et türü hiçbir şey yemiyoruz. Bazı çorbalar içine bir kaşık un konulup terbiyeleniyor ben onu dahi yapmıyorum içmiyorum. Beyaz un şeker pirinç kesinlikle yok. İçinde minikte olsa.

Yemekten hemen sonra meyve kesinlikle yok. Ya yarım saat önce ya 3 4 saat sonra yenecek. Yoksa direk yağ depoluyor.

Çok dikkat gerektiren bir diyet

Siyah çay ve kahve yok. Siyah çay açık ve kesinlikle şekersiz. Meyve suyu yok. Sadece maden suyu serbest vee bu diyetin en önemli etkeni bol su ve yeşilçay ben günde 3 lt den fazla su içiyorum ve bol boş yeşilçayy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…