ay kilo veremiyom diyo hala ..dünküü menüm;
08:30 2 dilim tb ekmeği süt fındık peynir acı sos
12:45 salata yoğurt iki minik enginar
15:00 1 portakal
19:30 tavuk salata yoğurt az pırasa
artık bünyem böyle beslenmeye alıştı kilo veremiyorum acaba artık hiç yemk yemesem mi
aeben abla ben gecenlerde recel yaptım ama su recelyaplarla ayva receli cok eksi oldu yenmicek sekildeyd içine 1 bardak seker attım sabah kahvaltılarda az az yiyebilirmiyim..
tabiki hayırrrrr.....
Meyve meytapmı geçiyon kıs benle ...
Ekşi olunca şeker yokmu oluyor len ....
Meyvem madem bu yola düşdün tam yok yoksa randuman alamassın bak ..
tamam tamam annemlere götüreyim giderken receli
sadece sansımı denemek istemiştim
ay kilo veremiyom diyo hala ...
hiçç yemek yeme çok güzel kilo alırsın ozaman .
mönün çüper cadı ...
yok bende taviz ...
Ben kalkıyorum fıstıklar ..
Bugün pazar var çoçuklarıda okuldan alıp geleyim ...bu fırsatla yürümüşde oluyorum hem ..emme araba olsa daha iyi olur eşime duyrulur artık istiyoruz:78: .oglum alacakmış bana geçen gün babasını sıkıştıryodu ..
ben ayva reçelini portakal suyuyla yapmıştın meyvem çokda guzel olmuştu şekersiz oyle yap istersen bir dahakine
aysuncum ben limonunu fazla sıkmısım içineondan cok eksi oldu benimki
bi dahaki sefere deniyeyim bu önerini..
onuda anneler yer bednde bu hafta sonu yapcam ayva marmelatım bitti degişiklik olsun birada ayvaya tabenim hatam o olduu..
onuda anneler yer bednde bu hafta sonu yapcam ayva marmelatım bitti degişiklik olsun birada ayvaya takılıyım bakalım
niye kimse bişey yazmıyor yahu...herkes aşağıda ama bişey yazan yok... hasret o wasa ekmeği ben bir yemek bloğunda görmüştüm.ama o bayağı çörek gibi bi hamurdan yapılıyor sanırım.içinde hamur işine katılan bir çok şey var.o ekmeği daha sonrada gevrekleştiriyorlar galiba. birde içinde azda olsa şeker barındırıyor.bir kaç siteye baktım şimdide...sen bilirsin cnm ama montiye uygun bir ekmek değil anlaşılan...
haydi sor sor .
mönün yine süper safişim... tek eksik meyve olmuş .....
zilim cevaplamış meyvem ....
vallahi ben 2 senedir ara ara yapıyorum ama öyle bir şikayetim olmadı sadece ilk başladıgın sıralarda kas agrısı olmuştu oda 3.gün geçiyor zaten meyvem ...ma ben normaldede dışarda yürürken bile böyle nefes almaya gayret ediyorum (TABE SESSİZ )
HATTA EŞİMİN SİNÜZİTİ VAR ÇOK BAŞI AGRIRDI.ONADA DOGRU NEFESİ ÖGRETMİŞTİM ŞÜKÜR ÇOKDANDIR BAŞIM AGRIYOR DEMİYOR ...BU NEFES İŞİ GERÇEKDEN ÖNEMLİ ...
pilates sana çok iyi gelecek meyvem sakın bırakma ....
HASRETİM ÇEVDAR EKMEGİNİN GL ENDEKSİ BAYA YÜKSEK CANIM ...
TB. BULMANIN İMKANI YOKMU ?
ÇOK MECBUR KALIRSAN YE AMA YANINDA HANGİ YAG OLURSA OLSUN .0 YAG OLMALI ÇÜNKİ DEPO OLMASI KOLAY OLUR .
MÖNÜN GÜZEL HASRETİM ..
KAŞARININ YAG ORANIDA HİÇ YOKDAN İYİ CANIM ...AMA ÇAVDARLA DAHA YAGSIZ PEYNİR BULMALISIN ...
GÜÜÜZİNNNNNN.. DUYMAMIŞ OLAYIM .VALLAHİ UÇAGA ATLAR GELİRİM ABD'YE.
NE OLDU İLK HAFTADAN HAVLUMU ATTIN ..BURAYA KENDİN GELİRSİN AMA GİDERKEN GÖNDERMEYİZ ..
ŞİNCİK SANA MONTİ SİTESİ MEYL GÖNDERMEYİ YASAKLIYORUM ..KENDİNİ TAMAMEN BİZE BIRAKACAKSIN ..
ŞAKA BİR YANA GİTTTMEKKK YOKKKK...
İNAN KONSANTROSYON KAYBINI ZAMAN ZAMAN HEPİMİZ YAŞIYORUZ .HİÇBİR KONUDA YANLIZ DEYİLSİN .
KİLO VERME İŞİNDEN VAZMI GEÇTİN ? ÇIKK DİMİ O ZAMAN DEVAM ...
ŞİMDİ GÜNAYDIN DİYE GELİRSİN UMARIM İYİSİNDİR ..HADİ BAKALIM BAŞTAN BAŞLIYORUZ ...
ay kilo veremiyom diyo hala ...
hiçç yemek yeme çok güzel kilo alırsın ozaman .
mönün çüper cadı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?