Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

cnm sağol çok güzel anlatmışsında peki bu diyetin vucuda yararı nedir sende çokgüzel kilo vermişsin kaç ayda verdin cnm

öğleden sonrada öğrencim vardı(özel ders) ancak girebildim kıslar...
meyve uzun zamandır seni bu kadar azimli ve hırslı görüyorum cnm valla çok seviniyorum...ben babam için bir sürü diabetik tatlı yapıyorum gittiğim vakit.diabetik pudingler ve krem şantilerle ama montiye ne kadar uygundurlar bilemiyorum.diabetik ürünler uyuyor derse aebenim olur.ama mesela diet bisküviler uymuyor.ben evde irmikli sütlü yaptığımız tatlıyı tatlandırıcı ile yapıyorum.arasına diet bisküviler koyuyorum vs..
-ama keki oğlum için için şu şekilde yapıyorum meyvem.tam buğday unu ile yapıyorum ben oğlum için yaptığım herşeyi ve hiç şekerli şeyler yedirmedim bir yaşına kadar,(dr.tuz şeker bebeklere yasak dediği için)ben mecbura kalmadıkça yine vermiyorum şekerli şeyleri,özellikle hamur işine katmıyorum mümkün oldukça.içine doğrayacağın kuru meyveleri azıcık suyla marmelat yap,çok şekerli oluyor zaten günkurukayısı ile yapılan marmelat.normal kek yapar gibi yumurtayı yoğurdu,azıcık sıvıyağı çırp.içine ceviz yada fındık kırığı ekle.vanilyayı,kabartma tozunu,unu ekle yine biraz çırp.en son marmelatını ekle1 dk. daha karıştır.kalıba dök cnm. istersen bir kısmınada kakao karıştırırsın. valla süper olur böle
yaparsan cnm.ben içine bebeklerin tahıllı toz mamaları var onlardan da ekliyorum(dr.tavsiyesiyle) eşimde bayılarak yiyiyor...

tam buğday unu ile gözlemede çok hoş oluyor aslında rengine bakmadan yesin beyaz renk sevenler.bende de tik oldu neredeyse beyaz undan yapılmış bişeyi yiyemez oldum.

aebenim işimi bırakmadım bırakırmıyım aplam..orda işi gücü bıraktım laptobu açtım demek istemiştim...
dopingmi yuttum hapımı yuttum orası belli değil.valla gece yatağıma zor gidiyorum.sabah 8 akşam 12 her gün aynı maraton.sabah 9'da öğrencilerim gelmeye başlıyor arada bi saat plates molası,gene öğrenci,ondan sonra oğluşu yedir ,içir uyut.hooop eşim yemeğe geliyor onu yedir,içir,yolla
öğleden sonra gene ya öğrenci ya çarşı pazar işleri oluyor.ve çocukla ilgile.akşamda okula koştur..artık eve geldiğimde tabanlarım sızlıyor valla...allah sonumu hayır etsin bakalım nereye kadar koşacak içimdeki atlar...

hasret cnm sen tr'ye gelince (helede kendi aracınızla gelecekseniz)tam buğday ekmeğini depola git..yada uçakla gideceksen ekmek havaleli olur diyorsan tam buğday unu al kendin ekmek yaparsın.hem az undan bir sürü ekmek çıkar.5 kilo un götürsen oooo dünya ekmek olur..

şincik bir saat kadar kendimle baş başa kalayım sülümanı izleyeyim dimi...haydin sabah görüşürüz kıslar ben kaçar...

canim cok sagol,ben ucak ve 2 cocukla yalniz gidicem,un problemi yok burdada var tam bugday unu ama beceremedim yapmayi ben tas gibi oldu ekmek makinasinda yapmistim oysaki,

menümüde yazayim

sabah kalkamadim

11:00kahvalti-ögle
4 adet wasa
yagsiz krem peynir ( yag orani 0.2)
5 siyah zeytin

16:00
2 mandalina
1 elma

mandalinanin 2 tanesi 1 porsiyon meyve ediyor diye 2 tane yedim cokmu olmus?

18:00
kiymali kabak yemegi
salata
yogurt

20:45
tarcinli yagsiz süt ( spordan sonra)

plates yapan hatunlar ebru sallının plates videolarını indirdim plates yapmaya karar verdim top alıcambelli olcu varmı toplarda standartmı yoksa acep nasıl alcaz biz bu topu carfura gidinc bakıcam

ben geldiiiiiimmmmm:78:
fazla uzak kalamiycami biliyodum hem tek dogru yolun monti (ama sizinle beraber) oldugunu bildigim icin...hem de surada 10 gun falan oldu sizi bulali... alistim yaw:78:
bi de boyle taaaaaa dunyanin bi ucunda olunca daha bi cabuk alistim size allahin tatli dilli seyleri siziii
eveeettt simdi bana bi silkeleme islemi lazim, bu vatandasin kafasi feci karismis durumda..dogru bildiklerim birbirine girdi(sadece meyve olayindan diil tabiiki) sanki duzenli spor yapilmazsa bu diyet bir ise yaramiycakmis gibi bir dusunce olustu kafamda..
sonra..eski sayfalari okudukca.. sizin yediklerinizin benim pek sevdigim yemekler olmadigini farkettim..mesela atiyorum..haslanmis karnibahar ve yogurt yiyemem midem bulanir, yada kiymali kabak da yiyemem:78: eeee ne yiycem ben, bu sefer seceneklerim azaliyo giderek, zaten burada herseyi kolaylikla bulamiyorum:26:
simdi anladinizmi niye o kadar allak bullak oldugumu..
safinazcim, zilicimm, aebenimm cok tesekkur ederim desteginize, aebenim dedigin gibi kendimi buraya biraktim gitti

günaydın kızlarr..

zilim bu defa sonucuma dahada yaklastığım için heycanlıyım onun verdiği bir azim var inş bu defa basarırım 5 li rakamları görmeme cok az kaldı o kadar heycanlanıyorum ki kek tarifi için teşekkür ederim.. yumurta koymadan yapabilirim bunu 1 dilim yememde sakınca yoktur heralde

bu günkü menümü yazayım

sabah
yumurta peynir zeytin domates salatalık süt

öğlen
tazefasulye salata tavuk yoğurt

aksam
tazefasulye balık salata yoğurt

3 litre su (fazlada olabilir) plates kalca+ leslie(nekadar olur bilmiyorum dizimi incilttim)

günaydın herkeseee
dün evdeydim uğrayamadım buraya
ama karar verdim işte olmak evde olmaktan çok daha iyi benim için
yine kaçamaklar yaptım ve çookkk mutsuzum
vücudum da beni teselli etmek ister gibi kilo vermiş görünüyor
ama kanmadım tabi
bu sabah yine bool bol yazılanları okudum ve daha sıkı diyete sarılmaya karar verdim
ya işin acı yanı
ben yıllardır diyet halinde kompleksli bi tipken, hiiçç rejimle ilgisi olayan kocam şimdi rejim yapıyor veee benden çok daha iradeli

bugünkü menümü yazamıyorum çünkü dünkü o moral bozukluğumdan sonra işyerinde yemek için hiçbişey hazırlamadım kendime
sabah poğaça simit falan yememek için iki tane altın ekmek yedim
tam buğday unu, fındık, zencefil ve üzüm var içinde
üzümlerini çıkartmaya çalıştım
tabi biliyorum yenmemesi lazım ama poğaçalardansa en masumu bu olur diye yedim :26:
öğlene de bi şekilde başımın çaresine bakmaya çalışıcam inşallah

Kahvaltı 06.00

2 tane haşlanmış yumurta
domates salata 3-4 adet siyah zeytin
bir-iki çatal beyaz peynir
Bir kupa çay

Öğle 12.00
Tavada Ciğer
Bir bardak ayran

Akşam 18.30
bir tabak kıymalı ıspanak
bir kase yoğurt
ve koca bir tabak salata

Yine ve yeniden gün boyu sınırsız çay
1.5 lt. kadar su

slm arkadaşlar şu diyeti bide bana anlatırmısınız nedir içeriği nasıl yapılıyor gerçekten etkilimi teşekkürler
caziş hoşgeldin .....
mimüm ayrıntılara girmiş o yüzden ben yazmıyorum ama ana hatlarıyla bu beslenme kan şekeri dengesi üzerine yani GL endesk üzerine .
kan şekerin bi seviyede olursa yag depolamaz vede vucuddaki yaglardan harcarsın .karnının doyması ve saglıgına kavuşmanda cabası ... o yüzden kısaca saglıklı beslenme diyoruz biz montiye ...
mönün güzel hastetim ... vasada sana özel olsun oldumu .
meyven çok olmamış canım merak etme hatta sen meyveyi öyle yamegi niyetine yamişin o yüzden az bile olmuş ...

bu sefer olacak hasretim ...
ben bunu bilmiyordum,sartmi bu? öyleyse benim isime gelir :)
hasret biliyorsun vucudun şeker ihtiyacı meyveden saglıyoruz ... en iyide açken yeniyor meyve oyüzden sabah kalkınca migda tamamen boş oluyor o yüzden sabah da yiyoruz amcamda böyle yazmış kitapda . sabah yemessen diger arlarında meyve yiyebilirsin senin dün yaptıgın gibi...
plates yapan hatunlar ebru sallının plates videolarını indirdim plates yapmaya karar verdim top alıcambelli olcu varmı toplarda standartmı yoksa acep nasıl alcaz biz bu topu carfura gidinc bakıcam
gamzem benim lastigim var .ma topum yok pek almayıda düşünmüyorum. 2 senedir yapıyorum pilates ...lastigi kesin al derim ama top sana kalmış ....
kişinin boyuna göre top seçimi yapılıyor 3 boyu var topun ...
.

güzünim canım benım, canım benim, seni ben, pek çok ,pek çok severim ...
karnı bahar yemek zorunda deyilsin yavvvvvv....
et sevmezmisin yada balık yada sebze .... ee daha ne olsun karnı baharda yemessin . sen kaytarmayamı çalışıyon ne bakim ...
sen neler seversin ne yarsin yaz bakem ...anlaşıldı sana monti koçu olacaz....

spor konusuda şöyle ŞART deyil ama yaparsan bilki daha iyi kilo verirsin .. ama yapmassam kilo veremem diye bişi YOKKKKK... ÖZELİKLE MONTİDE ...

ŞİMDİ BÜTÜM MAZERETLERİNİ ÇÜRÜTTÜGÜM İÇİN SİLKELENMİŞSİNDİR UMARIM ....

Günaydım demeden dalmışım .. Günaydınnn .
Pilatesimi yapıp gelem ....
Ogluşa veriyorum pcyi evde dün gece çok ateşlendi..bu sogukda dışarda beden dersi yapıyorlar bide futbol oynuyor benin tosunda hemen terler ... şimdi iyi şükür ..

sagol abla ya,moral verdin :)

sabah meyve yemek benim icn iyi cünkü 7.30 kalkiyoruz cocuklari hazirla krese götür gel diyene kadar kahvaltim 9 u buluyo,böyleikle evden cikmadan bir meyve yemis olurum hemde cok ac kalmamis olurum

bi soru daha,

bu sabah bi ekmek aldim icinde tam bugday unuyla beyaz un var,abla sence hangisini alayim cavdarla karisik olanmi,beyaz unla karisik olanmi baska yok cünkü,hangisi daha az zararli :)

günaydın herkese ,aebenim kuzuna geçmiş olsun(pardon koçuna diyelim:)bende pilatesimi yaptım geldim.bu sabah kalça günüydü ,kalçamın içi yırtıldı resmen...harika bir spor şu plates yahu...iyiki var ve iyiki yapıyoruz....

şimdide kociş gelecek yemeğe,o yerken aldanırda belki keçi oğlumda yer.ben mecburen kaçar...

sagol abla ya,moral verdin :)

sabah meyve yemek benim icn iyi cünkü 7.30 kalkiyoruz cocuklari hazirla krese götür gel diyene kadar kahvaltim 9 u buluyo,böyleikle evden cikmadan bir meyve yemis olurum hemde cok ac kalmamis olurum
sevindim hesret..evet ozamana kadar aç durman zaten hata . meton harekete geçer en azından ..:81:
bi soru daha,

bu sabah bi ekmek aldim icinde tam bugday unuyla beyaz un var,abla sence hangisini alayim cavdarla karisik olanmi,beyaz unla karisik olanmi baska yok cünkü,hangisi daha az zararli :)
tabiki çavdarla karışık olanı al hasretim . sana şöyle sıralayım ...
1. seçimimiz tam bugday
2. çok tahıllı ekmek .
3. çavdar ekmegi.
4. kepek ekmegi ..
hiç yemememiz gerekende beyaz ekmek .
ekmek konusunda mecburiyet karşısında bu sıralama geçerli ..
pilatesi canlı yapmak bana dahaiyi geliyor kayıtdan yapmasını sevmiyorum nedense...
benim kaslar alıştı iyce zilim hiç agrı hisetmiyorum artık .tek yan etkisi uykum geliyor tatalı tatlı vallahi çok oksijenden galiba ...

şu dedigin site hafif tarifdi dimi daha önce okumuştum .bidaha göz attım ..
aklının takıldıgı bölüm sanırım proteinlerin miktarını sayarken ekmekle et bereber yazılmış onamı takıldın ..
eger oysa sadece protein için örnek o.... kitapdada var, mönü olarak örnek deyil zilim .parça halince yayınladıkları için tam anlatılmıyor ...
birde bir kişi yorum yapmış 150 gr ceviz vs .. bunuda öylen yemek yemeyenler için bir ögün yerine bir yerde not olrak görmüştüm .. hemde o yazılar 1.kitapla ilgili eski kitapla 2. kitapda baya farklılılar var helede bayanlar için oldugundan 2.kitap dahada sıkı ...
baklagiller konusundada proteinle yenmiyorsa işta tam okumadıkları için yasak yazmışlar halbuki proteinle yasak tek ögün olrak deyil ...orada 2 aşamada tekrar baklagil yenebilir derken etle birlikde 2. aşamdada yenebilir anlamında yani tamemen küçük not olrak iletildiginden yanlış anlaşılıyor ...
o sitedeki kişisel yorumlara gelince .
montiyi çok farklı yapanlar var evet bu tamamen bünyeyle alakalı ...
burda sende görüyorsun aynı şeyleri yedigi halde herkesin kilo verme şekli farklı oluyor ..
zamanında benim gurum olan LARAnın her ögünde ekmek yiyerek haftada 1.2. kilo kesin vermesidi buna bir örnek ,ve ben bu beslenmeye ilk onun gibi başladım ama onun aksine ben onun gibi uyguladıgımda kilo aldım .. sonradan kitabı edinip de içindekilere tam uydum ve kilo verdim ... o yüzden sizlere önerim bu dogrultularda tamamen kitapdaki ve kendi deneyinlerimdeki sonuçlar...
dedigim gibi netteki yazılanlara takılmayın çogu kitabı okumadan gelişi güzel yapılmış yorum ve bilgiler .

tünaydın safişş sultannn ...
mönün harika olmuş meyvem .....aman nazar degmesin ..
pilatesin sadece kalça hareketlerinimi indirdin? ..sürekli bunu yapma derim meyvem ... pilates plas indir daha faydasını görürsün kalça hareketlerinden .
nasıl becedir kıs hemen incinmeyi..

ah eylülcüm pişmanlık, pişmanlık ...
madem kiloda almadın bu senin için bir artı ehemn u dönüşü yap .. evet eltın ekmek pogaçadan iyidir ama herzaman deyil bugün için ...
madem eşinde diyete baladı dahane bu senin iin bir artı daha hadi bakalım degerlendirmesini bil ...

safişim sultanım sakatatları fazla yeme özeliklede cigeri ...
hani meyven nirde.??

menün güzel fakat eger bu günlerde yumurtalı kahvaltıyı sık yapıyorsan karbonhidratı diger ögünlerinde telafi etmelisin unutma ....
hani gece sporu yok ..

bu günlerde işim çok sıkı anlaşıldı seyrek yazıyorsu. özlüyoruz ama ...

huuu
nerdesiniz kıslar......
ben geldim sizler yoksunuz ....:26:

anlaşılan banuda annesinde oda yok 2 gündür ...
akşam diyarda ugramamış ...

Son düzenleme:
ben bugünkü menümü yazayım şimdi tam olarak
sabah 08:00da: iki altın ekmek ( olmaması lazım biliyorum ama sabah açıklamıştım mazeretimi)
öğlen 12:30da : domatesli maydonozlu közde patlıcan salatası, ıspanak kavurması, yoğurt
akşam 19:00 civarı: mercimek çorbası, ton balıklı yeşil salata ( bolca) , yoğurt
22:00 gibi de bi portakal yerim

acaba mercimek çorbasıyla ton balığı olmuyormuydu, salata sade mi olmalı
yanlış hatırlıyor da olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…