mönün harika olmuş meyvem .....aman nazar degmesin . .
pilatesin sadece kalça hareketlerinimi indirdin? ..sürekli bunu yapma derim meyvem ... pilates plas indir daha faydasını görürsün kalça hareketlerinden .
nasıl becedir kıs hemen incinmeyi..
dogru hatırlamışın eylül ya mercimegi yada ton'u tercih et ikisi bir arada yenmez... senin yerinde olsam mercimegi yerdim .. bende yiycemde...ben bugünkü menümü yazayım şimdi tam olarak
sabah 08:00da: iki altın ekmek ( olmaması lazım biliyorum ama sabah açıklamıştım mazeretimi)
öğlen 12:30da : domatesli maydonozlu közde patlıcan salatası, ıspanak kavurması, yoğurt
akşam 19:00 civarı: mercimek çorbası, ton balıklı yeşil salata ( bolca) , yoğurt
22:00 gibi de bi portakal yerim
acaba mercimek çorbasıyla ton balığı olmuyormuydu, salata sade mi olmalı
yanlış hatırlıyor da olabilirim
bilmemmi..teşekkürler aeben ablam..
aslında platesin kalca-karın,plus ve karın videolarıda var ama ben bacaklarım incelsin die sürekli bunu yapıyorum
bide öğlen yemeğime ilave 1 kasık badem yedim :26: doymadığımı hissettim dee
biraz aceleci dahrandım spor yaparken ondan oldu bacağımda sabırsız hatunum biliyorsun
bilmemmi...
aman dikkatli ol bak sonra benim gibi olma ....
bademin sorun deyil afiyet olsun ....
yarın cuma tartıdan sonra 1 KERELİGENE OLUR MEYVEM ..ay ablam ya canım kurufasulye istiyor ama sade yiyemiyorum yarın sabah yumurtalı kahvaltı yapsam
öğlene kurufasulyenin yanına sebzeli buğday pilavı eklesem aksamda meyve yesem olurmu :78:
yarın cuma tartıdan sonra 1 KERELİGENE OLUR MEYVEM ..
yalnız 1 şartla mümkün oldugunca yag ekleme . yada çok az z.yag ...
eylülcüm aslında evet derdim fakat bu beslenmede yenisin ekmekle ne yersin onu tam bilelirmisin ?...aeben cim bişe daha sorucam
hani sen safinaza demişsin ya sabahları yumurtalı kahvaltı yapıyorsan karbonhidratı diğer öğünlerde telafi etmelisin diye
yani burdan şunu mu anlamalıyız
sabah yumurta yersen tam buğday ekmeği hakkın diğer öğünlere aktarılabilir
çünkü ben ekmeği sabah dışında yemek kesinlikle yasak diye biliyodum da
dogru hatırlamışın eylül ya mercimegi yada ton'u tercih et ikisi bir arada yenmez... senin yerinde olsam mercimegi yerdim .. bende yiycemde...
bu düzenlemeden sonra vede kahvaltı harici mönün süper ötesi olacak .....
eylülcüm aslında evet derdim fakat bu beslenmede yenisin ekmekle ne yersin onu tam bilelirmisin ?...
aslında ben karbonhidrat derken baklagil kastetmiştim ama ekmekde olur aslında ama bu incebir detay.
şöyle anletayım uygulamak size kalmş ...
mesela mercimek çorbası (az yaglı yada yagsız )
2 dl ekmek ..
bol ,az yaglı salata yada yeşilik ...vede yagsız yogurt ...
bu bir mönü olablir ...
yada az önce meyvemin örneginde oldugu gibi kuru fasulye.ekmek bol salata ..ama yag oranı çok az hatta hiç olmamalı ...
bu şekkil nadirde olsa yiyebilirsiniz aam şunuda yazmak zorundayımki sabah yenen bir karbonhdratla öylen yada özelikle akşam yenen karbonhidrat farklı etkiye sahip .bunuda göz ardı etmeyin ..
meyvem ertesi gün basküle dikkatet bakalım degişiklik olcakmı ??..cok az zeytin yağı ile yapayım ozamn yarın öğlen için
ohh yarın kendime harika bi menü yapcam fasulye pilav salata ayrannn
süper süper süperrr
eylülcüm aslında evet derdim fakat bu beslenmede yenisin ekmekle ne yersin onu tam bilelirmisin ?...
aslında ben karbonhidrat derken baklagil kastetmiştim ama ekmekde olur aslında ama bu incebir detay.
şöyle anletayım uygulamak size kalmş ...
mesela mercimek çorbası (az yaglı yada yagsız )
2 dl ekmek ..
bol ,az yaglı salata yada yeşilik ...vede yagsız yogurt ...
bu bir mönü olablir ...
yada az önce meyvemin örneginde oldugu gibi kuru fasulye.ekmek bol salata ..ama yag oranı çok az hatta hiç olmamalı ...
bu şekkil nadirde olsa yiyebilirsiniz aam şunuda yazmak zorundayımki sabah yenen bir karbonhdratla öylen yada özelikle akşam yenen karbonhidrat farklı etkiye sahip .bunuda göz ardı etmeyin ..
dünkü menüm;
07:30 1 armut
08:45 2 dilim tb ekmeği peynir acı sos salatalık süt
12:45 yoğurtlu karnıbahar az, mercimek çorbası
17:00 2 mandalina
19:30 1 parça tavuk, haşlanmış bir kaç parça sebze
ayyy kızlar dün iş yerinden bi arkadaşın doğumgünüydüüü işte akşam kızkıza yemeğe gittik. Gittiğimiz yerde süper bi yer falan. bende güzeldir diye diyet menüsü yedimm anaaam minicikkkk
kızların yemeklerini bitiremediler onların porsiyonları kocaman geldiiii ama ben resmen aç kaldım:)
sonra bi de profiterol yediler:) tüm ısrarlara rağmen yemedimööhh içim gitti bide regl olcaaam :)
oleyy başarıyorum galibaa
peki o zaman ben de mercimeği seçtim gitti
pekiii bu yemeğin yanına kocaman bi bardak sıkma portakal suyu da içsem......
meyvem ertesi gün basküle dikkatet bakalım degişiklik olcakmı ??..
kilonuz durdugunda proteine egırlık verin diyoruz ama 1 haftalaıgına ...
kilo vermede saglıklı karbonhidratların yeri başkadır .....
ben akşamları karbonhidrat yedigimde daha iyi kilo veriyorum bunu fark ettim birde gece açıkmıyorum hatta dün ara için meyve yazmıştım.. ama yemeyi unutmuşum çünki açıkmadım hiç ..
size şunu öneririm kahvaltınız belli ekmekli....
öylende protein agırlıklı yiyin ....
akşamda 1 gün sebze 1 gün bakliyat çinsi yiyin ...
aslında montinin özüde bu .
yumurtayla beraber ekmek yok eylül ,ama yumurtasız menemenine bol bol ekmek banabilirsin kahvaltıda ...aslında ben sabah kahvaltısı dışında normalde de ekmek yemem aramam bile
ben şunun için sordum daha çok
mesela menemeni ekmeksiz yiyemem
yumurtayla kahvaltı yaptığım bi gün gün içinde menemen yapsam ekmek yiyebilirmiyim diye
ay eylülüm ...meyve yada meyve suyu ögünlere karışmıyor sadece açken .yenir içilir ..
(çilek, bögürtlen hariç )meysimi deyil ama marketlerde var yogurdunuza bunu katabilirsiniz GÜZİNN HANUM SİZE DUYRULURRR...
ayrıca portakal suyuna biraz limonda kat gl endeksini düşürsün ...meyveleri posasıyla birlikde yemeni öneririm suyundan öte ... gl endeksleri daha düşük olur .hemde 1 br portakal suyu nerden baksan 2 portakal eder . oda ne güzel baya doyurucu olur...
böylede güzel olur eylül hiç sorun deyil .ya çok güzel ve net aslında durum
ama benim için uygulanabilirliği bir ölçüde mümkün olmuyor
öğlenleri işte olduğum için evden etli yemek getiremiyorum
soğuk etli yemek yenmiyor
dolayısıyla öğlenleri sebze tarzı, akşamları da genelde etli yemekler yiyorum
ya da baklagil falan işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?