Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkürler aeben ablam..
aslında platesin kalca-karın,plus ve karın videolarıda var ama ben bacaklarım incelsin die sürekli bunu yapıyorum
bide öğlen yemeğime ilave 1 kasık badem yedim :26: doymadığımı hissettim dee

biraz aceleci dahrandım spor yaparken ondan oldu bacağımda sabırsız hatunum biliyorsun

diyar spor yapıyordur ablacımm biz onla yarısa girdik kim cok vercek die ondan giremememiştir
banuda annesine gitti dediğin gibi

dogru hatırlamışın eylül ya mercimegi yada ton'u tercih et ikisi bir arada yenmez... senin yerinde olsam mercimegi yerdim .. bende yiycemde...

bu düzenlemeden sonra vede kahvaltı harici mönün süper ötesi olacak .....

bilmemmi...
aman dikkatli ol bak sonra benim gibi olma ....
bademin sorun deyil afiyet olsun ....

bilmemmi...
aman dikkatli ol bak sonra benim gibi olma ....
bademin sorun deyil afiyet olsun ....

ay ablam ya canım kurufasulye istiyor ama sade yiyemiyorum yarın sabah yumurtalı kahvaltı yapsam
öğlene kurufasulyenin yanına sebzeli buğday pilavı eklesem aksamda meyve yesem olurmu :78:

aeben cim bişe daha sorucam
hani sen safinaza demişsin ya sabahları yumurtalı kahvaltı yapıyorsan karbonhidratı diğer öğünlerde telafi etmelisin diye
yani burdan şunu mu anlamalıyız
sabah yumurta yersen tam buğday ekmeği hakkın diğer öğünlere aktarılabilir
çünkü ben ekmeği sabah dışında yemek kesinlikle yasak diye biliyodum da

selam tatlışlar been geldim yarın tartı günü vee beeen artı ötesiyim

ay ablam ya canım kurufasulye istiyor ama sade yiyemiyorum yarın sabah yumurtalı kahvaltı yapsam
öğlene kurufasulyenin yanına sebzeli buğday pilavı eklesem aksamda meyve yesem olurmu :78:
yarın cuma tartıdan sonra 1 KERELİGENE OLUR MEYVEM ..
yalnız 1 şartla mümkün oldugunca yag ekleme . yada çok az z.yag ...

yarın cuma tartıdan sonra 1 KERELİGENE OLUR MEYVEM ..
yalnız 1 şartla mümkün oldugunca yag ekleme . yada çok az z.yag ...

cok az zeytin yağı ile yapayım ozamn yarın öğlen için
ohh yarın kendime harika bi menü yapcam fasulye pilav salata ayrannn
süper süper süperrr

eylülcüm aslında evet derdim fakat bu beslenmede yenisin ekmekle ne yersin onu tam bilelirmisin ?...
aslında ben karbonhidrat derken baklagil kastetmiştim ama ekmekde olur aslında ama bu incebir detay.
şöyle anletayım uygulamak size kalmş ...
mesela mercimek çorbası (az yaglı yada yagsız )
2 dl ekmek ..
bol ,az yaglı salata yada yeşilik ...vede yagsız yogurt ...
bu bir mönü olablir ...

yada az önce meyvemin örneginde oldugu gibi kuru fasulye.ekmek bol salata ..ama yag oranı çok az hatta hiç olmamalı ...
bu şekkil nadirde olsa yiyebilirsiniz aam şunuda yazmak zorundayımki sabah yenen bir karbonhdratla öylen yada özelikle akşam yenen karbonhidrat farklı etkiye sahip .bunuda göz ardı etmeyin ..

dünkü menüm;

07:30 1 armut
08:45 2 dilim tb ekmeği peynir acı sos salatalık süt
12:45 yoğurtlu karnıbahar az, mercimek çorbası
17:00 2 mandalina
19:30 1 parça tavuk, haşlanmış bir kaç parça sebze

ayyy kızlar dün iş yerinden bi arkadaşın doğumgünüydüüü işte akşam kızkıza yemeğe gittik. Gittiğimiz yerde süper bi yer falan. bende güzeldir diye diyet menüsü yedimm anaaam minicikkkk

kızların yemeklerini bitiremediler onların porsiyonları kocaman geldiiii ama ben resmen aç kaldım:)

sonra bi de profiterol yediler:) tüm ısrarlara rağmen yemedim ööhh içim gitti bide regl olcaaam :)

oleyy başarıyorum galibaa
peki o zaman ben de mercimeği seçtim gitti
pekiii bu yemeğin yanına kocaman bi bardak sıkma portakal suyu da içsem......

malsef bende hep kilo yapıyor karbonhidrat mercimek corbası bile içmeye korkuyorum yarınıda aksam meyve yiyerek dengelemeye calısıcam

cok az zeytin yağı ile yapayım ozamn yarın öğlen için
ohh yarın kendime harika bi menü yapcam fasulye pilav salata ayrannn
süper süper süperrr
meyvem ertesi gün basküle dikkatet bakalım degişiklik olcakmı ??..

kilonuz durdugunda proteine egırlık verin diyoruz ama 1 haftalaıgına ...
kilo vermede saglıklı karbonhidratların yeri başkadır .....

ben akşamları karbonhidrat yedigimde daha iyi kilo veriyorum bunu fark ettim birde gece açıkmıyorum hatta dün ara için meyve yazmıştım.. ama yemeyi unutmuşum çünki açıkmadım hiç ..

size şunu öneririm kahvaltınız belli ekmekli....
öylende protein agırlıklı yiyin ....
akşamda 1 gün sebze 1 gün bakliyat çinsi yiyin ...
aslında montinin özüde bu .

aslında ben sabah kahvaltısı dışında normalde de ekmek yemem aramam bile
ben şunun için sordum daha çok
mesela menemeni ekmeksiz yiyemem
yumurtayla kahvaltı yaptığım bi gün gün içinde menemen yapsam ekmek yiyebilirmiyim diye

MİRAYIM ARTIN REGLDENDİR KIS HEMDE SEN HEP PERŞEMBELERİ ARTIYIM DRSİN CUMALARI KİLO VERMİŞ GELİRSİN GICIKKK CADII.:)))

oleyy başarıyorum galibaa
peki o zaman ben de mercimeği seçtim gitti
pekiii bu yemeğin yanına kocaman bi bardak sıkma portakal suyu da içsem......

ay eylülüm ...meyve yada meyve suyu ögünlere karışmıyor sadece açken .yenir içilir ..
(çilek, bögürtlen hariç )meysimi deyil ama marketlerde var yogurdunuza bunu katabilirsiniz GÜZİNN HANUM SİZE DUYRULURRR...
ayrıca portakal suyuna biraz limonda kat gl endeksini düşürsün ...meyveleri posasıyla birlikde yemeni öneririm suyundan öte ... gl endeksleri daha düşük olur .hemde 1 br portakal suyu nerden baksan 2 portakal eder . oda ne güzel baya doyurucu olur ...

Son düzenleme:

ya çok güzel ve net aslında durum
ama benim için uygulanabilirliği bir ölçüde mümkün olmuyor
öğlenleri işte olduğum için evden etli yemek getiremiyorum
soğuk etli yemek yenmiyor
dolayısıyla öğlenleri sebze tarzı, akşamları da genelde etli yemekler yiyorum
ya da baklagil falan işte

yumurtayla beraber ekmek yok eylül ,ama yumurtasız menemenine bol bol ekmek banabilirsin kahvaltıda ...
Eger yumurtalı kahvaltı yapıp öylen yumurtasız menemen ekmekle yiyebilirmiyim dersen çok sık yapmamak kaydıyle olabilir .
2.aşamada yiyebilirsin sorunsuzca..

Bunada bir açıklık getireyim ...
Et türü protein bulunmayan bir ögünde mesela baklagil yada etsiz sebze yemeginin yanında 1.2. Dl. Ekmek belki yenebilir .
.yanlız ögününüzda hiç yag olmaması lagzım kahvaltınız gibi...bunu ayarlaya bilirseniz belki arada bir yiyebilirsiniz fakat benim böyle bir deneyiyim yok
.kitapdada bol lifli bir yagsız ögünde yenebilir fakat ekmek gereksiz sişkinlik yapar diye yazmış...bu konuda bir deneyiyimim yok oyüzden sizleri yanlış yönlerdirmek istemem . Basküldede etkisi nasıl olur onuda bilmiyorum ....

:86: ayy diyet başıma vurmuş resmen
ben bu sorduğum soruyu zaten sabah sizin güzinle yazışmalarınızdan okumuştum
evet ya tamamdır anlaşıldı

kusura bakmayın biraz fazla ve belki de bilmem kaçıncı defa duyduğunuz soruları soruyorum
ama az kaldı toparlıyorum

böylede güzel olur eylül hiç sorun deyil .
Sen kaçamak yapmadan yoluna devam et yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…