Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

galiba evet, ilk deneyenlerden biriyim bu yöntemi. kendimi bildim bileli hep kilolu olmuştum. ve hani derler ya otuzu geçince kilo vermek zor olur diye. ben bu tezi de çürüttüm o dönem. tam olarak uygularsanız kesinlikle bu metod işe yarıyor. ama tam verim almaya başladığınız dönemde bırakmayacaksınız...yapı olarak çok aceleciyim. bir kitaba başladığımda bile, bir süre sonra sonunu okuyup sonra devam ediyordum kitaba. o kadar aceleciyim... bu metod bana beklemeyi, sabretmeyi öğretti. gelecek ayı, birdahaki seneyi görmeyi...buz dolabındaki yiyecekleri zamanı geldiğinde yemeyi...akşam yemeğinden sonra birşey yememeyi...sabah olunca yediğim o elmayı nasıl bir istekle bekliyordum anlatamam...normalde hangimiz sabahın altısında elma yemeyi düşünür? dimi...şimdi de aynı şeyi yapmaya başladım. aralığın üçünden beri sabahları aç karnına elma yiyorum. midemi düzene sokmaya başladım. kontrolümü kaybetmeyeceğim...inşallah bu yeni yılın haziran ayında bu sayfalarda başardığımı yazarım. diyette ve fena halde niyetteyim...

galiba evet, ilk deneyenlerden biriyim bu yöntemi. kendimi bildim bileli hep kilolu olmuştum. ve hani derler ya otuzu geçince kilo vermek zor olur diye. ben bu tezi de çürüttüm o dönem. tam olarak uygularsanız kesinlikle bu metod işe yarıyor. ama tam verim almaya başladığınız dönemde bırakmayacaksınız...yapı olarak çok aceleciyim. bir kitaba başladığımda bile, bir süre sonra sonunu okuyup sonra devam ediyordum kitaba. o kadar aceleciyim... bu metod bana beklemeyi, sabretmeyi öğretti. gelecek ayı, birdahaki seneyi görmeyi...buz dolabındaki yiyecekleri zamanı geldiğinde yemeyi...akşam yemeğinden sonra birşey yememeyi...sabah olunca yediğim o elmayı nasıl bir istekle bekliyordum anlatamam...normalde hangimiz sabahın altısında elma yemeyi düşünür? dimi...şimdi de aynı şeyi yapmaya başladım. aralığın üçünden beri sabahları aç karnına elma yiyorum. midemi düzene sokmaya başladım. kontrolümü kaybetmeyeceğim...inşallah bu yeni yılın haziran ayında bu sayfalarda başardığımı yazarım. diyette ve fena halde niyetteyim...
kaydirigubbakcemile5 canım aceleciym diyorsun gerçektende öylesin maşalah valla :nazar::1hug:
daha önce verdigin kilo ve zaman hiçde azımsanacak bi kilo deyil . tekrar yapmaman içinde bi sebeb yok canım ...yerimseniben

Son düzenleme:
bu günün menüsünü vereyim ...

1 mandalina ....

8.30 kavaltı ..
3 dl ekmek .... k.k peynir.. zey ezmesi . domates.biber..

12 45..öglen .
1 t. mantar. tonlu salata.. 2 kş yogurt ...

17..ara. 1 kase hoşaf ..

17 30.. akşam ...
1 tb. ıspanak .. 3 kş. yogurt .. salata .....

yatmadanda süt içerim herhalde...

burdayım aebenim bugün çok işim vardı giremedim

menümü de yazayım

sabah 1 mandalina

09:30 1 dl peynir,1 dl ekmek, maydanoz

15:00 sarı leblebi (dışardaydım)

18:00 1 tb ıspanak, 1 kase yoğurt, 1 turp

gece de meyve yerim

burdayım aebenim bugün çok işim vardı giremedim

menümü de yazayım

sabah 1 mandalina

09:30 1 dl peynir,1 dl ekmek, maydanoz

15:00 sarı leblebi (dışardaydım)

18:00 1 tb ıspanak, 1 kase yoğurt, 1 turp

gece de meyve yerim
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis kıs bende günahını aldım ..:utangac: hakkını helalet valla bugün kimse yok ortalıktada ...kaydirigubbakcemile3

elifim ben turpun yenip yenmedigini bilmiyorum vallahi ..-tatlicadiarzu-

hafta sonu nasıl geçti ben genelde iyi idi ama çok saçma menülerim oldu ... o yüzden yazmadım valla ....akannehir
cumartesi dügündeydik akşam et yedim mecburen . eee pilavı tatlıyı geri çevirince etle merçimek çorbası yemek zorunda kaldım tek başımıza deyildik ona bile göze battım .kaydirigubbakcemile3 merçimek çorbayı koymuş bulundular neyseki az aldım 1 kp. ama kesin içinde pattis vardı ..mafoldumben salatyı çok yedim artık ...:1ninca:

pazarda sacma oldu kavaltıda 12 idi sucuklu yumurta .et .peynir yedim .. akşamda kavaltı yani ögün tamamen yer degiştirmiş oldu ..kafamçokkarıştı neyse bugün toparladım...

cts evde balık ve salata yemiştik öğlen akşam bir oldu

gece arkadaşa gittik doğum günü vardı oğlunun

etsiz çiğköfte yedim biraz, arkasından da ince dilim pasta :kedi:

dünde sabah kahvaltı yaptım akşamda spagettiyle salata

cts evde balık ve salata yemiştik öğlen akşam bir oldu

gece arkadaşa gittik doğum günü vardı oğlunun

etsiz çiğköfte yedim biraz, arkasından da ince dilim pasta :kedi:

dünde sabah kahvaltı yaptım akşamda spagettiyle salata
akannehirakannehir aboooo.. pasta ha .. elifffff...:mymeka: kıs gerisi iyiymişde pasta kötü olmuş be güzelim ...:delphin:

Bnede haftasonu yazamadım bu günün menüsünü yazıyım:
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
sabah
2 dilim tam buğday ekmeğinden ligt peynirli tost ve 2 -3 zeytin ,çay ,dometes ve salatalık

öğle
yarım tabaktan az sipagetti ve yoğurt

Ara
Elma

Akşam
yeşil mercimek ve yoğurt

Ara
1 trabzon hurması ve mandalina

Bnede haftasonu yazamadım bu günün menüsünü yazıyım:
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
sabah
2 dilim tam buğday ekmeğinden ligt peynirli tost ve 2 -3 zeytin ,çay ,dometes ve salatalık

öğle
yarım tabaktan az sipagetti ve yoğurt

Ara
Elma

Akşam
yeşil mercimek ve yoğurt

Ara
1 trabzon hurması ve mandalina
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis gene harika bir menü kengocum ....... yav size bakarak ben çok fazla yiyyorum ..:1ninca: halede dün açlık kırizi geçirdim nerdeyse ..... dün menüm güzeldi sizede yazdım ama sonra .:1ninca:

kıslar enginar arkadaşımız daha önce montiyle 40 küsür kilo vermiş .:nazar: bizden deneyimli yani bu konuda umarım tecrübelerini bizimle paylaşır ....:1hug:

kıslar enginar arkadaşımız daha önce montiyle 40 küsür kilo vermiş .:nazar: bizden deneyimli yani bu konuda umarım tecrübelerini bizimle paylaşır ....:1hug:

günaydın aebenim

maşallah arkadaşımıza ne kadar sürede vermiş ki acaba?

bi 10 küsür de ben verebilsem
:Saruboceq:

günaydın aebenim

maşallah arkadaşımıza ne kadar sürede vermiş ki acaba?

bi 10 küsür de ben verebilsem :Saruboceq:
gelsede ayrıntıları anlatsa canım bende merak ediyorum ama öyle çok uzun bi sürede dayil zannımca hata ilk ay 10 kilo verdin demişti ..... şimdide bi kaç haftadır yapıyo zannedersem şimdiden 104den 100 düşmüştü :nazar: ama ip ucu vereyim oda senin gibi çalışıyor ve öglen yemeklerinden şikayetçi idi .... kendisini başka bir sitede buldum bazan girerim o siteye . sende zayıfla diye bi site orasıda güzel ama burası gibi yogun yazışma yok orda...:hulya:

bugünde mercimek çorbası var

teyzeye dedim şu çorbaya patates koymasan süper olcak

olmaz ki öyle dedi :sinifsinif:

gene harika bir menü kengocum ....... yav size bakarak ben çok fazla yiyyorum .. halede dün açlık kırizi geçirdim nerdeyse ..... dün menüm güzeldi sizede yazdım ama sonra .

Teşekkürler aebenyerimseniben bende az yediğim farkındayım ama yiyemiyorum akşamki yemekleri fazla ypamaya çalışıyorum yarın öğlene kalsın ne kadar doğru bilmiyorum ama çünkü kendim için yemek pişirmem hayatta hazırda olunca yeniyor işte

önemli olan kilo vermemiz bakalım bu hafta kaç kilo vericez:teytey:

Gerçekten maşallah:nazar: ama geri nasıl almış o kiloları acaba :uhm:
Bencede tecrübelerini bir an önce paylaşsın yerimseniben

Günaydın montici güzeller,

acayip yorgunum ama buna rağmen yürüyüşümü yapıcam bugün de....dün ağır misafirler vardı valla uzun zamandır bu kadar yemek yapmamıştım.
ilk dünkü menüm bi geçmişi okuyup gelcem...

2 tam buğday ekmeği,1 peynir,1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi,domates,çay
kabak yemeği,ayran,salata
ara 1 elma
akşam külbastı ,salata,yarım kase yoğurt
ara 1 portakal yedim..

selam, ben bir arkadaşın tavsiyesiyle üye oldum. montignac metodunu uygulamaya başladım. burda nasıl oluyor paylaşımlar yardımcı olursanız ona göre yazarım.
hooşgeldiin...a.s.

a.s.

elifim sizin teyze mercimeğe taktı yawww :roflol::roflol:

40 kilo mu abovvv valla bravooo...alkisalkisalkis
arkadaşımız gelse de anlatsa detayları ne yaptı ne etti? ne kadar sürede oldu ? geri aldığı için mi devam edeiyo yoksa verilecek son kilolar için mi?

niye olmasın bizimkiler niye oluyor ..:dilcikar: merçimegi sık pişiriyor teyze ikna etmeye çalış gerekirse tehtit et elifim .:roflol:..

gene harika bir menü kengocum ....... yav size bakarak ben çok fazla yiyyorum .. halede dün açlık kırizi geçirdim nerdeyse ..... dün menüm güzeldi sizede yazdım ama sonra .

Teşekkürler aebenyerimseniben bende az yediğim farkındayım ama yiyemiyorum akşamki yemekleri fazla ypamaya çalışıyorum yarın öğlene kalsın ne kadar doğru bilmiyorum ama çünkü kendim için yemek pişirmem hayatta hazırda olunca yeniyor işte

önemli olan kilo vermemiz bakalım bu hafta kaç kilo vericez:teytey:
kengocum az yedigini eleştiri olarak yazmamıştım canım kendimi eleştirmiştim çok fazla yiyyorum diye ..:utangac:
Gerçekten maşallah:nazar: ama geri nasıl almış o kiloları acaba :uhm:
Bencede tecrübelerini bir an önce paylaşsın yerimseniben
canım verdigi kiloyu 2 sene korumuş fakat eski beslenmesine geri dönmüş anladıgım kadarıyla ....:delphin:

Günaydın montici güzeller,

acayip yorgunum ama buna rağmen yürüyüşümü yapıcam bugün de....dün ağır misafirler vardı valla uzun zamandır bu kadar yemek yapmamıştım.
ilk dünkü menüm bi geçmişi okuyup gelcem...

2 tam buğday ekmeği,1 peynir,1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi,domates,çay
kabak yemeği,ayran,salata
ara 1 elma
akşam külbastı ,salata,yarım kase yoğurt
ara 1 portakal yedim..
o misafire ragmen düzenini bozmadın nevkuşum . ne diyebilirim sana maşallahdan başka ......:nazar:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu arada ben külbastı ne bilmiyorum .:utangac:

Back
X