- 21 Aralık 2009
- 913
- 698
- 123
galiba evet, ilk deneyenlerden biriyim bu yöntemi. kendimi bildim bileli hep kilolu olmuştum. ve hani derler ya otuzu geçince kilo vermek zor olur diye. ben bu tezi de çürüttüm o dönem. tam olarak uygularsanız kesinlikle bu metod işe yarıyor. ama tam verim almaya başladığınız dönemde bırakmayacaksınız...yapı olarak çok aceleciyim. bir kitaba başladığımda bile, bir süre sonra sonunu okuyup sonra devam ediyordum kitaba. o kadar aceleciyim... bu metod bana beklemeyi, sabretmeyi öğretti. gelecek ayı, birdahaki seneyi görmeyi...buz dolabındaki yiyecekleri zamanı geldiğinde yemeyi...akşam yemeğinden sonra birşey yememeyi...sabah olunca yediğim o elmayı nasıl bir istekle bekliyordum anlatamam...normalde hangimiz sabahın altısında elma yemeyi düşünür? dimi...şimdi de aynı şeyi yapmaya başladım. aralığın üçünden beri sabahları aç karnına elma yiyorum. midemi düzene sokmaya başladım. kontrolümü kaybetmeyeceğim...inşallah bu yeni yılın haziran ayında bu sayfalarda başardığımı yazarım. diyette ve fena halde niyetteyim...