Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba geçmişi okuyamadım saçlarımı boyattım muhteşemm oldu
çok begendim:)
tünaydın hanımlar...
kadınlar günümüz kutlu olsun...
banum saçlarını güle güle kullan cnm,değişiklik her zaman iyidir...
çocuklarla bunalmanda çok normal cnm.bende fenalardayım...benim etrafımda ailemden kimsede yok..eski apartmanımdan taşındım yeni apartmanda hiç yaşıtım biri yok...okuldan başka arkadaşım yok yani hemen 5 dk.geçip dertleşebileceğim..bu okulumda da yeniyim hemen samimi olunmuyor.bizim gibi tayin işinden dolayı sıkça yer değiştiren insanların kaderide bu olsa gerek.nerde dost edinsen zamanı gelince bırakıp gidiyorsun yada seni bırakıp gidiyor başka bir tayinci arkadaşın...
çocuğumu bi yere giderken acil durumlarda yarım saat bırakacağım bir tek insan yok...sağoksa soğuk,yağmursa yağmur kediler gibi taşıyorum çocuğumu...o sebeplede hiç bi yere gidemiyorum...arkadaşlar fetih 1453'e gidelim diyor nereye gideyim?eşim hep yoğun çalışıyor bu sıralar..oda akşam fetih'e gidelim bi ara dedi...nasıl gideceğimizide söyle bari dedimyok yani bu salak apartmanda morukların içinde içimiz geçicek...eski apartmanımda iyi anlaştığımız üç arkadaşım vardı onlarında ikisi eş durumundan gittiler..biride doğurmak üzre..ve ben çocukla hiç bi yere çıkamıyorum.tek lüxümüz hava iyi olursa parka gitmek
önceden yine nasıl sosyaldik anlatamam.eve uğramazdık desem yeridir.hafta sonları hep full'dü..daha perşembeden proğram yapardık.brunc'a bi yere yemeğe yada pikniğe başka bi yere,sinamalar,gezmeler gırlaydı...hepsi bi tarafımıza kaçtı...
o sebeplede ömrümü hep çocuğa dayalı yaşamıycağımızı anladık..ömürde bi kere ele geçiyor.sürekli kendinden ödün vere verede insan psikolojisi alt üst oluyor..
sürekli evde olan biri olsaydım belki bu kadar zorlanmaz ve bunalmazdım ama acaip sıkılıyorum.oğlumunda arkadaşı yok apartmanda herkes +65 olduğundan dolayı...kreşten başka bi çaremiz kalmadı gibi gözüküyor...
annemle ablamda sana yapılan kreş baskısını bana yapıyorlar.onlara kalsa ben daha uzun bir süre çalışmamalıydım çocuk sefil oluyor diyorlar ama 2 yıl çalışmadım sayılır zaten.geçen yıl akşam etüdüne gidiyordum zaten 3 saat.bu yılda sabahtan 3 saatim var.bende millet gibi her ay 900 tl ek ders almayı bilirdim 2 saat daha fazladan gidip ama hep oğlum için taviz veriyorum zaten dahada fazla veremiycem...hep vidan hep vicdan nereye kadar yahu...millet bir aylık bebeğini bırakıp gece yarısına kadar çalışıyor...
sende taşın bu yaz sonra o civarda bi iş bakarsın cnm...çalış tabii.insan kendine daha özen gösteriyor çalışırken,ve güvenin daha yerinde oluyor...seninkiler artık koca sıpa oldular.kendi başlarına yiyip içip wc işlerini kreşe verene kadar dahada fazla görür hale gelirler zaten.hiç vicdan yapma cnm ver gitsin..bende seneye vericem..
ohhh be bende dolmuşum bu konuda gazı alınmış gazoz gibi oldum...rahatladım....
öznurum kim 2 kg vermiş ben anlayamadım cnm...:26:
blackys'ım hiçte kötğ durmuyorsun cnm.ama kadınlar erkekler gibi kastan ibaret olmadıkları için kilo hemen farkediliyor.şu an gayet iyisin ama karbon almaya devam edersen kilo kaçınılmaz olur...yaza dahada incecik şeyler giyeceksin...bir an evvel kurtul fazlalıklarından cnm...ama yine söylüyorum hiç fazla gibi görünmüyor...yinede kendini en iyi sen bilirsin...![]()