Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

anaaam ocd'im nasıl becerdin kız onu?:13:eferim sana:13::13::13:

Bilmiyorki zilim nasil oldu anlamadim bende

Selam kızlarrrr….

Zilim çok çok geçmiş olsun anneciğine canımmm..Rabbim acil şifalar versin..
İnş. Patoloji sonucuda temiz çıkarda rahatlarsınızzz…
Rabbim hepimize üstesinden gleebileceğimiz dertler versinnn..Anne dedin mi içim gitti valla..
Benim annemdede alnında varr ama bir türlü hastaneye götüremiyoruz..Çok korkuyorummm.
Anne sevgisi muhtaçlığı başka..Rabbim başlarımızdan eksikliğini göstermesin inşallahhhh..

Aeben ablacım sen nasılsın..Geçen yazmışsın diyar ile yarışa girin diye..Valla öyle bir şey şart olacak yaa..Ben tek yapamıyorum çok saldım çokkkk…Hep geçen seneyi düşünüyorum gaza geleceğime moralim bozuluyorrr..Geçen sene bu zamanda şu kilodaydım şöyle besleniyordum falan diyorum..

Banucuğummm sanada çok geçmiş olsun cnmmm..Rabbim acil şifalar versinnn..Bebelere geçmeden atlatırsın inşallahhh..O boğaz iltihabını geçen ay tam 3 hafta çektim..Her gece ağlayarak..:(( Çok zorrr..Anitbiyotiksiz asla geçmiyor..

Ocd sen nasılsın…

Kujumm maşaallahh kilolar birbir gidiyor…

Allaha sukur canim iyiyim sen nasilsin?

hayırlı akşamalr dilerim ...:16:

banum ve zilim geçmişler olsun ...:16: yaz günü nerde üşüttün ?

neslişim diyar gelsin konuşup yarışın zamanında bizde çok yaptık. insanı gerçekden motive eder..
neslişim senin haberin yok sanırım ayın 12 de umreye gidiyorum inşallah . ilk dua edeceklerimden birisin .:49::49: benim gibi aciz bir kulun duası kabul olur inşallah .

ocdim maşalah sana :46:

Vallahi masallah ben sastim kaldim

herkese günaydın:3::3::3::3:
ve iyi hafta sonları olsun..:16::16::16:
ben özel öğrencimi çalıştırdım yolladım,kahvaltı hazırladım oğlum uyanmış yatağının içinde kitaplarını karıştırıyordu.eşimide uyandırdım kahvaltımızı ettik,çamaşır attım yıkandı o sırada,astım,kahvemizide içtik.şincik gezmeye gdiyoruz..:10: oğluşun öğlen uykusu zamanı gelmeden gezdirelim biraz..durup duru biz çok güzel aileyiz dimi anne diyor babasıyla ikimizi yanyana getirip sarılarak..çocuklar alem valla..sabahta bana terastaki saksıdan maydonoz kopartmış anne daha açmamış ama sana çiçek topladım diye getirdi..:54:
neslişim yarış her zaman gaza getirir insanı mutlaka diyarımla yarışın.onada motivasyon ve gaz olur ...ipin ucu kaçtı diye salmak yok...güzel dileklerin için çooook teşekkür ederim cnm..bu sıralar buna çok ihtiyacım var..rabbim seninde ne muradın varsa versin..tabii hepimizin...aebenim senin içinde dua edecek bak peygamber efendimizin ayak bastığı topraklarda...duaları kabul olur inşallah...

biz kaçtık durmuyor oğlum hadi anne şimdi rüzgar çıkacak çabuuuk diyor...hava raporunu kendi uyduruyor tabisii..:1::10:

hayırlı akşamalr dilerim ...:16:

banum ve zilim geçmişler olsun ...:16: yaz günü nerde üşüttün ?

neslişim diyar gelsin konuşup yarışın zamanında bizde çok yaptık. insanı gerçekden motive eder..
neslişim senin haberin yok sanırım ayın 12 de umreye gidiyorum inşallah . ilk dua edeceklerimden birisin .:49::49: benim gibi aciz bir kulun duası kabul olur inşallah .

ocdim maşalah sana :46:

Ablamm inan öyle sevindim ki senin adlınaa..
Bende çok gitmek istiuorummm..Şuan bunu okuyunca çok duygulandımm..Zaten
ıslakdı gözlerim..İçimizden Allah Ve Peygamber aşkımız hiç bitmesinnn..
Elimizden geldiğince ümmet olmaya çalışıyoruz ama ne kadar doğru yapıyoruz
ne kadar eksik yapıyoruz ahhh ahhhhhh..:(((

Ablammm benden Selam ulaştırr öyle içimden geçiyor ki
çok çok gitmek istiyorummm...
Sende hayırlısı ile git gel inşşallahhh..
,Eşinle mi gidiyorsun?

Bilmiyorki zilim nasil oldu anlamadim bende

Allaha sukur canim iyiyim sen nasilsin?

Vallahi masallah ben sastim kaldim

Çok şükür bende iyi olmak için çaba gösteriyorumm..

herkese günaydın:3::3::3::3:
ve iyi hafta sonları olsun..:16::16::16:
ben özel öğrencimi çalıştırdım yolladım,kahvaltı hazırladım oğlum uyanmış yatağının içinde kitaplarını karıştırıyordu.eşimide uyandırdım kahvaltımızı ettik,çamaşır attım yıkandı o sırada,astım,kahvemizide içtik.şincik gezmeye gdiyoruz..:10: oğluşun öğlen uykusu zamanı gelmeden gezdirelim biraz..durup duru biz çok güzel aileyiz dimi anne diyor babasıyla ikimizi yanyana getirip sarılarak..çocuklar alem valla..sabahta bana terastaki saksıdan maydonoz kopartmış anne daha açmamış ama sana çiçek topladım diye getirdi..:54:
neslişim yarış her zaman gaza getirir insanı mutlaka diyarımla yarışın.onada motivasyon ve gaz olur ...ipin ucu kaçtı diye salmak yok...güzel dileklerin için çooook teşekkür ederim cnm..bu sıralar buna çok ihtiyacım var..rabbim seninde ne muradın varsa versin..tabii hepimizin...aebenim senin içinde dua edecek bak peygamber efendimizin ayak bastığı topraklarda...duaları kabul olur inşallah...

biz kaçtık durmuyor oğlum hadi anne şimdi rüzgar çıkacak çabuuuk diyor...hava raporunu kendi uyduruyor tabisii..:1::10:

Oyy senin kuzuna maşallahhh..Bu arada oğlun kaç yaşında zilicimm?

Sağol cnmm Rabbim herkesin gönlüne göre versin..

Bu ara çok çok aksattığım namazlarımı kılmak istiyorumm30 yaşıma geldimm..Bir kılıyorum bir bırakıyorumm..Çok kızıyorum kendime:(((.. bize o huzurdan başkası yalann...
Şu an herşey üstüme üstüme geliyor gibi..Sadece huzur istiyorumm..

neslişim 2,5 yaşını geçti oğlum cnm...

rabbim bizede nasip etsin umre yollarına ayak sürmeyi...

anacımmm bacaklarımın belimin ağrısından ölüyoruuum:14: çok fenayım wallla...reglimin ilk günü..:37:eşim sağolsun evi süpürdü,sildi birde beceripte yemek yapabilseydi ne güzel olurdu böyle durumlarda..:17:

selam nasılsınız?
anneme gtitm hafta sonuuu
herkes iyidir umarım aben ablam tarih belli olmuş:) allah kabul etsin şimdiidenn

zilim sen nasılsın cnm?

ben yedikçe yiyip,kilo almaktayım...

dünden beri kimse girmemiş,nerelerdesiniz kıslar..?:44:
herkes kiloları verdi galiba...topiğimiz 2.sayfaya düşmüş..diyette olmasanızda gelin yazın yahu...:34:
aebenim umreye gidince ben yalnız başıma yazar okurum artık bu gidişle...siz gelmeyin yazmayın şişman kalın:1:ben zayıflarım kendi başıma:1:görünmez olurum:1:siz dobiş dobiş gezin yaza:27: uğrayıp yazmayanlar şişko patata olsun:9:

hadi yazmayında göriiim şimdi:9::9::9::9::27:

oh be banuşum duydun sesimi hemen geldin.demekki sen şişko patata olmıycaksın:1::1::1:

bende iyiyim banum bildiğin gibi,koşturmaca geçiyor ömürler...tabanlarım ağrıyor akşam yatınca valla...okuldan eve gel,yemekleri yap,yedir içir koşa koşa pazara giteve gel uyut yemek ye evi topla sil süpür derken bu saat oldu valla talımm...

akşam üstüde yeniden pazara gidicem eşim gelince oğlumu bırakıp...kendime çanta gördüm bi tane ama yanımda 50 tl vardı.pazara giderken çantamı almıyorum aç kapa uğraşmiim diye..çanta gördüm kendime 50 lira dedi.onu alıcam.üstünde resimler var.madonnanın falan..birde kendime renkli jeanlar varya onlardan alıcam 25 liraya bıraktı adam 30'dan.parka falan giderken giyerim..okul dışında kumaş pantolon giymiyorum hiç..ve bu yıl dışarda giymek için pek bişey almadım daha kendime..geçen ay arabamı yenileyince sigortası vs..derken parasız kaldım ondan önceki ayda koşu bandı derken ..ancak işte...pazarında dükkandan farkı kalmamış yalnız....

sende ne var ne yok tatlımm:48:oğluşlar nasıl?

zilim bende kendime renkli saks mavisi kot aldım aman zayıflarım alırımd iye erteledim erteleidm ama artık yetti aldım
çok iyi durmuyor ama kötüde durmuyor, acilennn bir yöntem bulup başlamam lazım
sporada evde başlıycam ama lesile yapıcam kalori yaktıran spor yapmam lazım ..

ama hangi diyettt dersen hangi yolu zileirm bilmiyorum

Selam kizlar ben zayifliyorum cok dikkat etmiyor ama porsiyonlarim col cok azaldi sanirim onun etkisi var.ya ben anneler gununde kosu bandi hediuesi istiyorum :)

zilim bende kendime renkli saks mavisi kot aldım aman zayıflarım alırımd iye erteledim erteleidm ama artık yetti aldım
çok iyi durmuyor ama kötüde durmuyor, acilennn bir yöntem bulup başlamam lazım
sporada evde başlıycam ama lesile yapıcam kalori yaktıran spor yapmam lazım ..

ama hangi diyettt dersen hangi yolu zileirm bilmiyorum
banum şok bii diyetle metonu sallasanmı acep recep?:26:ben hiç şok diyet yapmamıştım takılsada takılmasada durmadan devam ettim.ama ablam takılma olduğunda şok diyetler yaptı ondan biliyorum.ya bir gün patlayana kadar yedi ertesi gün sadece çorba,ayran vs..sıvı ile geçiştirdi..ya ayran detoxu yaptı ..öyle böyle 16 kg verdi..şimdi incecik...tabii her gün durmadan yağmur çamur yürüdü.hafif koşar adım hatta 7-8 km...hala yürüyor...sende sabah erken uyan yürü cnm..pantolonunu da güle güle giy...ben çantayı aldım ama pantolon istediğim beden kalmamış.yarın alşam üstü mağazandan alıcam...

Selam kizlar ben zayifliyorum cok dikkat etmiyor ama porsiyonlarim col cok azaldi sanirim onun etkisi var.ya ben anneler gununde kosu bandi hediuesi istiyorum :)
iyisin öznurum,çok çaba sarfetmeden zayıflıyorsun walla:46:
porsiyonları aşırıda azaltma cnm..sonra hep az yemek zorunda kalırsın..az fazla yesen kg olarak geri döner...
oğluşuna gündüzden öğret babası gelince babasına o anltasın..babaları oğullarını kıramaz:34:
bizdede yüzsüzlük dizboyu:27: eşim durup durup soruyor ne alalım sana diye,ben geçiştirince oğluma sordurdutuyor sanki anlamıyormuşum gibi:27:ama ben ne isteyeceğime karar veremedim:44:bende anneme hediye seçmek için akşam üstü dolandım durdum ama yanımda olmayınca bedeni tam kestirip karar veremedim..yarın yine bakıcam artık...:44:

banum şok bii diyetle metonu sallasanmı acep recep?:26:ben hiç şok diyet yapmamıştım takılsada takılmasada durmadan devam ettim.ama ablam takılma olduğunda şok diyetler yaptı ondan biliyorum.ya bir gün patlayana kadar yedi ertesi gün sadece çorba,ayran vs..sıvı ile geçiştirdi..ya ayran detoxu yaptı ..öyle böyle 16 kg verdi..şimdi incecik...tabii her gün durmadan yağmur çamur yürüdü.hafif koşar adım hatta 7-8 km...hala yürüyor...sende sabah erken uyan yürü cnm..pantolonunu da güle güle giy...ben çantayı aldım ama pantolon istediğim beden kalmamış.yarın alşam üstü mağazandan alıcam...

porsiyonları aşırıda azaltma cnm..sonra hep az yemek zorunda kalırsın..az fazla yesen kg olarak geri döner...
oğluşuna gündüzden öğret babası gelince babasına o anltasın..babaları oğullarını kıramaz:34:
bizdede yüzsüzlük dizboyu:27: eşim durup durup soruyor ne alalım sana diye,ben geçiştirince oğluma sordurdutuyor sanki anlamıyormuşum gibi:27:ama ben ne isteyeceğime karar veremedim:44:bende anneme hediye seçmek için akşam üstü dolandım durdum ama yanımda olmayınca bedeni tam kestirip karar veremedim..yarın yine bakıcam artık...:44:

Canim istemiyor zilim bu aralar bilmiyorum neden.birde hergun yuruyor belki az belki cok ama cocukla arabasinda zor oluyor hem arabada tikili kaliyor cocik o zamanda uzuliyorum.
Nerdeee benim bebede o diller ogutleyeimde soylesin :))) hem esim fena inat alacagini sanmiyorum ama ben yinede secret yapiyorum :1:

iyi akşamlar kızlar,diyet bildiğiniz gibi bozmadan gidiyorama kilo vermem durdu biraz.ben de biraz bugün sıktım ama işe yarar mı bilemem

sabah 1/2 l ılıksu,1saat sonra 2 kahverengi gün kurusu,
öğlen tam buğdaylı peynirli sandviç
ara 2 ceviz biraz badem
akşam kabak ızgara,kırmızıbiber ,yoğurt,3 köfte ızgara,brokoli salatası
3 l su,7 km yürüyüş

zilimm ah bi bilsen can atıyorum yürümeye ama imkan yok arabayı sattık eşim otobüse gidip geliyor işe 7 de çıkıyor evden ee bende 6 da kalkıp yürümeye cesaret edemiyorum ama araba alana kadar evd espor yapcam başka yolu yok..
şok diyetler yapınca sonrasında daha çok yiyorum:(

aben ablaa nerdesin gitnn mi yoksa?
seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ösledimmm vallaaaaaa:16::16::16::16::16::16::16::16:

HAYIRLI GÜNLER DİLERİM . MALUMUZNUZ üZERE BAYA YOGUNUN O YÜNDEN GİREMEDİM .:16::16::16:
İYİSİNİZDİR İNŞALLAH .
KISLAR GİTMEDEN GİREMESSEM HAKLARINIZI HELAL EDİN .
EH 3 SENEDİR BURLARDAYIZ . BENDEN YANA HELAL OLSun :16::16::16:

Son düzenleme:
hayırlı yolculuklar aben ,şimdiden gülegüle git,gülegüle gel,ibadetin bol,duaların kabul olsun.:34:
inşallah .Allah arazı olsun takyim .
iyi akşamlar kızlar,diyet bildiğiniz gibi bozmadan gidiyorama kilo vermem durdu biraz.ben de biraz bugün sıktım ama işe yarar mı bilemem

sabah 1/2 l ılıksu,1saat sonra 2 kahverengi gün kurusu,
öğlen tam buğdaylı peynirli sandviç
ara 2 ceviz biraz badem
akşam kabak ızgara,kırmızıbiber ,yoğurt,3 köfte ızgara,brokoli salatası
3 l su,7 km yürüyüş
takyim kahvaltıları atlıyor yada çok az yiyorsun fakat akşamların fazla oluyor kilo durman bundan kaynaklı sanırım .:34:bunun tam tersini yap sabah çok akşam az ye .:31:
dahada olmassa zilimin dedigi gibi yap bu yöntem bendede işe yarıyor birgün çokkk ye ertesi gün tam kaçamaksız monti ve az ye bak ozaman tetikleniyor kilo . ama çok yedigin ertesi gün tartılma :9: .
Ablamm inan öyle sevindim ki senin adlınaa..
Bende çok gitmek istiuorummm..Şuan bunu okuyunca çok duygulandımm..Zaten
ıslakdı gözlerim..İçimizden Allah Ve Peygamber aşkımız hiç bitmesinnn..
Elimizden geldiğince ümmet olmaya çalışıyoruz ama ne kadar doğru yapıyoruz
ne kadar eksik yapıyoruz ahhh ahhhhhh..:(((

Ablammm benden Selam ulaştırr öyle içimden geçiyor ki
çok çok gitmek istiyorummm...
Sende hayırlısı ile git gel inşşallahhh..
,Eşinle mi gidiyorsun?

..
AMİN .AMİN neslişim .
evet canım eşimle gidiyorum . ben çoçuklarıda götürmeyi çok istemiştim ama başka sefere inşallah .
rabbım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah .:16:
neslişim 2,5 yaşını geçti oğlum cnm...

rabbim bizede nasip etsin umre yollarına ayak sürmeyi...

anacımmm bacaklarımın belimin ağrısından ölüyoruuum:14: çok fenayım wallla...reglimin ilk günü..:37:eşim sağolsun evi süpürdü,sildi birde beceripte yemek yapabilseydi ne güzel olurdu böyle durumlarda..:17:
amin zilim .:16:
eşinede maşahlah . kardeşlerimin kıymetlerini bilin .:9:
dünden beri kimse girmemiş,nerelerdesiniz kıslar..?:44:
herkes kiloları verdi galiba...topiğimiz 2.sayfaya düşmüş..diyette olmasanızda gelin yazın yahu...:34:
aebenim umreye gidince ben yalnız başıma yazar okurum artık bu gidişle...siz gelmeyin yazmayın şişman kalın:1:ben zayıflarım kendi başıma:1:görünmez olurum:1:siz dobiş dobiş gezin yaza:27: uğrayıp yazmayanlar şişko patata olsun:9:

hadi yazmayında göriiim şimdi:9::9::9::9::27:
süperrrrr:46:
topik size emanet ben gelene kadar .:16:
ocdim kulanıgıdın ilaçler hormonlarinı dengelemiş olabilir . kilo vermen bundan düzene girmiştir.
şu dikatimi çekti . (özelikle banum bu lafim sana )
ben demir hapı kulanıpda kan degerim normale dönünce kilo vermem kolaylaştı . bunu gözlemleye biliyorum . hele birde tam anlamıyla birkaç hafta diyet ve sporu yürütebilsem çok güzel kilolar gidecekti bunu göre biliyorum .ama kör bogaz durmuyor..:27:
banum çok öncede yazmıştım ama hala bir dr. gidip tam tahililerini yaptırmadın :4::4::4:
ne yapacagını bilmek. hiç bişi yapmadan daha iyidir :34:

günaydın herkese...:16:
aebenim helal olsun bir hakkımız varsa aplam,asıl sen helal et...:48:güle güle git-gel inşallah...sen yokken çocukların başında biri kalacakmı?yalnız kalabilirlermi?

banuşum evde pilates en iyisi aslında cnm..kardiyo yerinede geçiyor,ter attırıyor,şekillendiriyor..daha ne olsun..:8:

ocd'im eşin oğlak burcumu cnm?inatçı oluyorlar oğlaklar..benim eşimde oğlak ondan sordum..ama ben onun inadını kırdım...iki keçi bir köprüde olmuyor:1:birde benim oğlak çocuğuna hiç dayanamıyor:1:her akşam laptopta bir sürü işi oluyor.onları yapmak için oturup yazacak çizecek..tam başlıycak oğlum babaaaa kovboy oynu oynayalımmıııııı:emir_bebek: deyince işi gübü bırakıp bir saat onunla oyun oynuyor..ben notları girmek için kendi laptobu elime alınca 1-2 kere geldi oğlum olmaz çok önemli bak bunları yapmassam müdür bana kızar dedim bi daha esmiyor bile yanıma..ama eşime açtırana kadar naz niyaz yapıyor..:1: eşim işten çok yorgun geliyor çoğu zaman(4-5 ameliyat yaptığı günler oluyor kazalı vakaa geldiğinde falan) eve gelince oğlum senii bakledim baba hadi parka deyince üstünü değiştiği gibi her akşam üstü bir park turu ordan gelirkende kendine dondurma aldırtmadan eve getirmyor adamı:1:

bende hediyemi seçtim:1:böyle olunca süprizi kalmıyor ama eşime kalıncada zevksiz bişeyler alıp geliyor:37: kendine pantolon bile seçemiyor bana ne alacak beğenip zaten:27:2-3 yıl önce bi parfüm almıştı dünya para verip sirke gibi kokuyordu:25:oda parfümü bile yapamadım yani düşün:25: en iyisi kendim seçmek hediyemi...bende seçtim bu gün okul çıkışı...altınbaşta bi kolye beğendim beyaz altından...oğlumada gösterdim bunu alın diye...kuyumcuyada ayırttım oğlum karıştırır falan diye.eşimle oğlum alsınlar bu akşam çıkışta...
oğlumla plan yapmışlar bu gün okuldan gelirken anne babam söyleme dedi ama biz saba pazar günü kahvaltı hazırlıycaz birde pasta alıcaz dedi(pastayıda sevmem halbuki kremalı olduğu için anlayın eşimin ne kadar zevkli ve düşünceli olduğunu,birde şekerim yüksek çıkıyor niyeti beni komaya sokmak sanırım:27: üstünede mum dikelim baba annem üflesin dedim dedi oğlum..bunlar anneler günüyle doğum gününü karıştırıp bi arada yapacaklar sanırım:27:

[ı]hayırlı günler dilerim . Malumuznuz üzere baya yogunun o yünden giremedim .:16::16::16:
Iyisinizdir inşallah .
Kıslar gitmeden giremessem haklarınızı helal edin .
Eh 3 senedir burlardayız . Benden yana helal olsun :16::16::16:[/ı]

ablam allah umre ziyaretini kabul etsin . Haklarımız helal olsun ablacığım . Bizler içinde dua et ablacığım :16:

Aebenim helal olsun diyecrgim ama sana hakkim hic gevmediki :) o kadar dangoz olmusum yani.gule git gule gule gel insallah canim.
Zilim evet oglak burcu brnimki ama senin esinin tam tersi anlattiklatinin tersini dusun inatlcilik haricindr.
Banum ya benimdr aklima gelfi sen bi git demir seker tiroid baktirsana canim benim
Yafu kendimi boyle atasim cosasim var ama bisey engelliyor beni sanki bu nr ki anlamafim

Back
X