anaaam ocd'im nasıl becerdin kız onu?:13:eferim sana:13::13::13:
Bilmiyorki zilim nasil oldu anlamadim bende
Selam kızlarrrr .
Zilim çok çok geçmiş olsun anneciğine canımmm..Rabbim acil şifalar versin..
İnş. Patoloji sonucuda temiz çıkarda rahatlarsınızzz
Rabbim hepimize üstesinden gleebileceğimiz dertler versinnn..Anne dedin mi içim gitti valla..
Benim annemdede alnında varr ama bir türlü hastaneye götüremiyoruz..Çok korkuyorummm.
Anne sevgisi muhtaçlığı başka..Rabbim başlarımızdan eksikliğini göstermesin inşallahhhh..
Aeben ablacım sen nasılsın..Geçen yazmışsın diyar ile yarışa girin diye..Valla öyle bir şey şart olacak yaa..Ben tek yapamıyorum çok saldım çokkkk Hep geçen seneyi düşünüyorum gaza geleceğime moralim bozuluyorrr..Geçen sene bu zamanda şu kilodaydım şöyle besleniyordum falan diyorum..
Banucuğummm sanada çok geçmiş olsun cnmmm..Rabbim acil şifalar versinnn..Bebelere geçmeden atlatırsın inşallahhh..O boğaz iltihabını geçen ay tam 3 hafta çektim..Her gece ağlayarak..( Çok zorrr..Anitbiyotiksiz asla geçmiyor..
Ocd sen nasılsın
Kujumm maşaallahh kilolar birbir gidiyor
Allaha sukur canim iyiyim sen nasilsin?
hayırlı akşamalr dilerim ...
banum ve zilim geçmişler olsun ...yaz günü nerde üşüttün ?
neslişim diyar gelsin konuşup yarışın zamanında bizde çok yaptık. insanı gerçekden motive eder..
neslişim senin haberin yok sanırım ayın 12 de umreye gidiyorum inşallah . ilk dua edeceklerimden birisin .benim gibi aciz bir kulun duası kabul olur inşallah .
ocdim maşalah sana![]()
Vallahi masallah ben sastim kaldim