- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
hayırlısı olsun banum . nasipde varsa oluraa sen ankaradamısınn sulakk? yeni bina derken aydınlık evler tarafındkaini diyorsun dimi
yani şöle diyim eleman alımı flan yokk aslında bende hasber kader başvurdum eşiminn ark orada bi cv ver dedii
ama torpille dönüyor her yerde biliyorsunn o adam iş yaparmı bilemiyorum oda şirket elemanı sonuçtaa
2 yıldır bualamdımı bi iş ya korktum şimdi bak bend eçocukları kreşe verip iş arıycam 1-2 ayda bulurum diyorumm
amma dahamı uzun olcakk

rabbımdan umut kesilirmi antiyapmak istedikten sonra herşeye bir çözüm var di mi gerçekten. işte ben o konuda çok bıraktım 2 haftadır kendimi. sebebini de biliyorum, 3-4 ay içinde yeni tedaviye başlıcaz. çok pahalı tüp tedavisi. bu sefer de olmazsa bırakıcam artık tedavi peşini. onun stresi sardı beni. kendi kendime stres sıkıntı yaptıkça garip bir yemeğe düşkünlük başladı. yoktur halbuki böle ıvı zıvır yeme huyum. umudumu kaybediyorum galiba bebek konusunda. o da diğer şeylere yansıyor böle.

aslında bu bebek durumunu kilo vermeyi tetiklemekde kullansan . yani bebek için kilo vermen şart gibi düşünüp kendini kilo vermeye şartlasan anticim . bazan insanı kamçılıycak bişiler iyidir

ayy canım, ne bunaması. ben bu kadar acemi olunca diyet işinde en küçük ayrıntıyı bile bilmiorum. saolun kızlar, çok yardımcısınız her konuda. ama ben çokkkk başarısızım diyet konusunda. dün dikkkat ettim ettim akşama kadar, sonra yemekten sonra çayın yanında çikolata yedim, bir çuval inciri berbat ettim(
anticim sende şeker düşmesi tam olrak ne durumda ileri dercede hipoglisemimisin .? bu konuda dr gittinmi? bu durum için ilaçlar var dr verdigi . belki faydası olur .
bir diger konuda aceba tam olrak karar verremedinmi kilo vermeyel ilgili kısa sürelerde kaçamak yapıyorsun ? haftada 1 vs olsa kaçamakların anlarım ama durum normal olrak görünmüyor . eger dr giymediysen bir endokrin uzmanına görün derim

bazan bendede oluyor deli gibi tatlı yiyesim geliyor . bazan engeleyemiyorum

bu konularda yardımcı olabilirim buraya yazıyorsun diye illa monti yapmak zorunda deyilsin . hiç bir şeye hiç bir şekilde mecburiyetin yok . yeterki kendinizi iyi hisedin ve fazlalıklardan kurtulun