- 22 Mayıs 2018
- 158
- 240
- 18
- Konu Sahibi Melekknazi
-
Köy yerinde yetişmiş, bu kadar acımasız olamazsınız.Çocuk yapmadan önce Türkçe kursuna gitseydiniz keşke. Hiç bir şey anlamadım yazdığınızdan. Çocuk yapmayı bilip ana dilimi bilmiyorumu kabul etmiyorum.
Iste benim akilsizligim bi kac parca kiyafet alsam cozulucek saniyordum ama bez cok pahaliymis bizimkiler bi defa alsa ikinci sefer soylenirler cunku onlarinda gucu yok
benim esim kotu bi insan gitmem cozum degil ki cocugun dogdugundan haberi yok ama bosanmakta oyle kolay degil ben boyle daha iyiym bosansamda evlenmiycem zaten
Kim gelicek ?darkmore sana özelden mesaj atsın kabul ediyorsan gelip durumunuzu görmelerini. o gelene kadar banlanırsan bende telefonun adresin var ben veririm ona kabul edersen.
Dilenmek yerine calisin
aynen katiliyorimKeşke daha guzel bir üslup kullansaydiniz.
Dilenmemis, ne yapacağını sormuş.
Dilenmis bile olsa yardım etmek zorunda degilsiniz ancak bu sekilde üslup ta hiç hoş degil.
Ayrıca bizimde yarın ne durumda olacağımızı Allah bilir.
Empati, özellikle doguda yasayan kadınlar için...
Onlar bizimle aynı şartlarda dogup ayni şartlarda yaşamıyorlar maalesef
Cocugun bezi yok ama interneti var kadinin.uslubu kimseden ogrenecek degilim.bu yapilan modern dilenciliktir.hem karnim doysun hem pastam dursun olmuyor.devletin kanunu nizami var.bosanirsin nafaka alirsin.calisacak durumda degilsen kaymakamlik destek verir.sigortaliymis kadin farkindaysaniz.internet paketi yerine bez alsinKeşke daha guzel bir üslup kullansaydiniz.
Dilenmemis, ne yapacağını sormuş.
Dilenmis bile olsa yardım etmek zorunda degilsiniz ancak bu sekilde üslup ta hiç hoş degil.
Ayrıca bizimde yarın ne surumda olacağımızı Allah bilir.
Empati, özellikle doguda yasayan kadınlar için...
Onlar bizimle aynı şartlarda dogup ayni şartlarda yaşamıyorlar maalesef
Cocugun bezi yok ama interneti var kadinin.uslubu kimseden ogrenecek degilim.bu yapilan modern dilenciliktir.hem karnim doysun hem pastam dursun olmuyor.devletin kanunu nizami var.bosanirsin nafaka alirsin.calisacak durumda degilsen kaymakamlik destek verir.sigortaliymis kadin farkindaysaniz.internet paketi yerine bez alsin
Yani dediginiz kisi kim?darkmore sana özelden mesaj atsın kabul ediyorsan gelip durumunuzu görmelerini. o gelene kadar banlanırsan bende telefonun adresin var ben veririm ona kabul edersen.
Lütfen acımasız olmayın. Lütfen.Cocugun bezi yok ama interneti var kadinin.uslubu kimseden ogrenecek degilim.bu yapilan modern dilenciliktir.hem karnim doysun hem pastam dursun olmuyor.devletin kanunu nizami var.bosanirsin nafaka alirsin.calisacak durumda degilsen kaymakamlik destek verir.sigortaliymis kadin farkindaysaniz.internet paketi yerine bez alsin
Yarim gun ev temizligi 120 tl...benimde basima gelmesini temenni eden arkadaslar var sozlerimden dolayi .evet olabilir.dilenmek yerine onurlu bir sekilde temizlik yapmaya merdiven silmeye hazirim
Ne ilgisi var hanimefendi.biraz mantikli olalim bez yok internet varLütfen acımasız olmayın. Lütfen.
Ben hanımefendiyle konuştum,zor durumda olduğu çok belli. Ayrıca o hanımefendiyi tanımadan nasıl dileniyor vs diyorsunuz anlayamıyorum gerçekten. Sizinde çocuklarınız var bu kadar acımasız olmayın. Belki ailesi evden dışarı çıkarmıyor,belki kardeşinin annesinin telefonundan giriyor,belki kocası deli belalı dövdü anasına yolladı korkuyor boşanamıyor,belki çocuk gelin? Belki belki belki biz bu hanımefendiyle yaşamıyoruz bu hanımefendi bize derdini anlatıyor. Acımasız olmaya ezmeye ne gerek var? Ayrıca "dileniyor" sözcüğü buram buram aşağılama küçük görme kokuyor. Lütfen yapmayın,yapmayalım.Ne ilgisi var hanimefendi.biraz mantikli olalim bez yok internet var
Peki ya siz o kadının doğduğu şehirde o ortamda doğup büyüseydiniz. Belki ilkokul mezunu ya da ilkokul terk... Karşınızdaki de bir insan siz de bir insansınız ikinizinde iki gözü ve kulağı var. Lütfen insanları hor görerek aşağılamayın...Yarim gun ev temizligi 120 tl...benimde basima gelmesini temenni eden arkadaslar var sozlerimden dolayi .evet olabilir.dilenmek yerine onurlu bir sekilde temizlik yapmaya merdiven silmeye hazirim
Yarim gun ev temizligi 120 tl...benimde basima gelmesini temenni eden arkadaslar var sozlerimden dolayi .evet olabilir.dilenmek yerine onurlu bir sekilde temizlik yapmaya merdiven silmeye hazirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?