Mrb arkadslr yeni dogmus kiz bebegm var esimn yuzundn ailemn yanina geldm 1 sedir burdaym ?

Iste benim akilsizligim bi kac parca kiyafet alsam cozulucek saniyordum ama bez cok pahaliymis bizimkiler bi defa alsa ikinci sefer soylenirler cunku onlarinda gucu yok

darkmore sana özelden mesaj atsın kabul ediyorsan gelip durumunuzu görmelerini. o gelene kadar banlanırsan bende telefonun adresin var ben veririm ona kabul edersen.

benim esim kotu bi insan gitmem cozum degil ki cocugun dogdugundan haberi yok ama bosanmakta oyle kolay degil ben boyle daha iyiym bosansamda evlenmiycem zaten

Boşanmayacaksan nafaka da alamazsın. Oradan buradan yardımla ne zamana kadar?

O değil de eşiniz hamile olduğunuzu bilmiyor mu?

Dilenmek yerine calisin

Keşke daha guzel bir üslup kullansaydiniz.
Dilenmemis, ne yapacağını sormuş.
Dilenmis bile olsa yardım etmek zorunda degilsiniz ancak bu sekilde üslup ta hiç hoş degil.
Ayrıca bizimde yarın ne durumda olacağımızı Allah bilir.
Empati, özellikle doguda yasayan kadınlar için...
Onlar bizimle aynı şartlarda dogup ayni şartlarda yaşamıyorlar maalesef

Bende şunu anlamıyorum. Bircok çalışan kadın işten ayrılsa çocuğun babası da başında olmasa belki onlar da bez alamiyacak ama ne kadınlarımız var üç çocuğa bakıp yemekhane de bulaşık yıkayıp çocuğuna bez oyuncak alıyor ki ben bire bir tanık oldum öğlen kendine simit almayıp çocuğu için para ayırani. Ailenin yanında yaşıyormussun çocuğuna biri bakmazsan biri bakar alt tarafı bir çocuk. İse girmek için okuma yazma bilmen bile gerekmiyor el emeği ürünlerini satanlar var,bulaşık yıkayan lar, evlere temizliğe gidenler var. Bence konuyu bez parası için değilde çocuğuma bakmak için iş bulmam lazım diye acsaydin daha güzel olurdu.
Bu arada birçok anne çalıştığı için çocuğunu sadece akşamları görüyor bu yüzden bence ise girmelisin ki çocuğun daha iyi şartlarda büyüsün. Belki sana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır. Emin ol sende kendini daha iyi hissedeceksin.

aynen katiliyorim

Cocugun bezi yok ama interneti var kadinin.uslubu kimseden ogrenecek degilim.bu yapilan modern dilenciliktir.hem karnim doysun hem pastam dursun olmuyor.devletin kanunu nizami var.bosanirsin nafaka alirsin.calisacak durumda degilsen kaymakamlik destek verir.sigortaliymis kadin farkindaysaniz.internet paketi yerine bez alsin

darkmore sana özelden mesaj atsın kabul ediyorsan gelip durumunuzu görmelerini. o gelene kadar banlanırsan bende telefonun adresin var ben veririm ona kabul edersen.
Yani dediginiz kisi kim?

M Manap a katılıyorum. Akıllı telefonun en kötüsü bile 200 liradan başlıyor bunun internet paketi vs var. 200 u de geçer fiyat. Aylik int paket parasi yerine bez alabilir. Ben olsam o teli satardım hatta telsiz dolaşırım ama çocuğuma bez mama alırdım. Nereye kadar sürecek böyle

Bazı insanlar çok çok acımasız. Arkadaşlar hepimiz insanız umarım farkındasınızdır.
Hepimiz beşer şaşarız,hepimiz zor duruma düşebiliriz.
Burda dinleniyoe devlet kuruma gitsin diyenler yada azarlayıp hor görenler,aşağılayanlar..
Sizde birgün böyle zor duruma düşseniz burda atılıp tutulsa hoşunuza gider mi allah aşkına.
Hepiniz benden yaşta büyüksünüz ondan da öylw,kendi çocuklarınız da vardır nasıl bu kadar acımasız olabiliyorsunuz?
Üzülüyorum bazı insanlara bu ramazan günü vicdandan yoksun davranıyorlar.
Neyse.
Sanırım arkadaşımızın durumu yok doğu/aşiret olduğu için boşanmaya izin verilmiyor belki de kocası dövdü o yüzden ailesinin yanına döndü boşanırsa öldürmesinden korkuyor.
Belki de kocası ruh hastası ailesine kaçtı geldi nerden bilebiliyorsunuz.
Belki de.. ÇOCUK GELİN?
Anladığım kadarıyla yaşın küçük arkadaşım.
Eğer bana bilgilerini verebilirsen sana bez kargolayabilirim.

Lütfen acımasız olmayın. Lütfen.

Yarim gun ev temizligi 120 tl...benimde basima gelmesini temenni eden arkadaslar var sozlerimden dolayi .evet olabilir.dilenmek yerine onurlu bir sekilde temizlik yapmaya merdiven silmeye hazirim

Ne ilgisi var hanimefendi.biraz mantikli olalim bez yok internet var
Ben hanımefendiyle konuştum,zor durumda olduğu çok belli. Ayrıca o hanımefendiyi tanımadan nasıl dileniyor vs diyorsunuz anlayamıyorum gerçekten. Sizinde çocuklarınız var bu kadar acımasız olmayın. Belki ailesi evden dışarı çıkarmıyor,belki kardeşinin annesinin telefonundan giriyor,belki kocası deli belalı dövdü anasına yolladı korkuyor boşanamıyor,belki çocuk gelin? Belki belki belki biz bu hanımefendiyle yaşamıyoruz bu hanımefendi bize derdini anlatıyor. Acımasız olmaya ezmeye ne gerek var? Ayrıca "dileniyor" sözcüğü buram buram aşağılama küçük görme kokuyor. Lütfen yapmayın,yapmayalım.

Yarim gun ev temizligi 120 tl...benimde basima gelmesini temenni eden arkadaslar var sozlerimden dolayi .evet olabilir.dilenmek yerine onurlu bir sekilde temizlik yapmaya merdiven silmeye hazirim
Peki ya siz o kadının doğduğu şehirde o ortamda doğup büyüseydiniz. Belki ilkokul mezunu ya da ilkokul terk... Karşınızdaki de bir insan siz de bir insansınız ikinizinde iki gözü ve kulağı var. Lütfen insanları hor görerek aşağılamayın...

Hem ayrı yaşıyorsunuz agliyorsunuz hem de boşanmıyorsunuz. Sizcede çelişkili değil mi? O zaman ssk li iseniz kredi çekin kocanız ödesin

Doğuda köyde yaşıyor, kimin evini temizleyecek.
Ayriyeten eve temizliğe giden kadinlara bircok yerde iyi gözle bakilmiyirki ve bu kadın doguda köyde..
Şehirde is bulsa belki yol parasini ancak kazanacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…