- Konu Sahibi mermaid2608
-
Kaale almayın artık cevap da vermeyin o zamanHepsini dedik. Eşim abisine de dedi tadilat var dşye. Bu defa o arada kalıyor. O kadar ısrarcı ki çocuk. Anne babayı da bezdirmiş. Sürekli arıyor, mesaj atıyor
Yeni nesil herseyde hak goruyor kendini. Prens ve prenses modunda yetisenler ozellikle. Ben oglumu oyle yetistirmesem de etraftaki arkadaslarindan esinlenerek bazen beni de çıldırtacak derecede "hayır" kelimesinden anlamadigi, dedigi olana kadar ısrar ettigi oluyor açıklasam da. Son derece bencil ve empati yoksunu cogu. Ve sabırsız. Onlar icin sadece kendileri onemli. Ogrencilerimde de yaşıyorum bazen. Gecenin üçünde whatsapptan cozemedim diye soru gonderen oldu,mesai saati dışında soru gondermeyin dedigim halde. Artik ben de telefonumu vermiyorum. Cunku hakikaten insanin gonlunu yoruyorlar.Bence olay tamamen, eş kişisi dahil, kadını insan olarak görmeyen bir sulalenin sırf pipili diye tepelerine çıkarılmış hanzo ergeninin ailesiyle bir olup , amcalarinin tapulu "malı", "eşyasi" olan yengenin ve yengenin ebeveynlerinin evlerinin de dolaylı olarak mülkiyet hakkina sahip olduğunu düşünmeleri yüzünden yaşanıyor...Ne ergenin, ne ergenin anne babasının ,ne de eş kişisinin bu tekliften ve absurtlugunden zerre rahatsız olmadıklarına , açıkça reddedilince de bu yüzden acayip sert tepkiler vereceklerine adım kadar eminim....Çünkü hakları olarak görüyorlar...
Ne alaka konu konuyu açıyor ve yazılıyor bir şekilde. kimse sormadı değil bir sekilde soruluyor ki cevap veriliyorKonu amacından çıktı, burada kimse bunları sormadı size abarttınız bence. Ailem istemiyor diye mesaj atın olay kapansın gitsin gerisi kimseyi ilgilendirmez.
Evet normal değil zaten başından anladık bunu, konu sahibi bizden çok biliyor serserinin teki olduğunu yani söz konusu bile olmamalı böyle bir insana ailesinin adresini vermesi bile tehlikeliNe alaka konu konuyu açıyor ve yazılıyor bir şekilde. kimse sormadı değil bir sekilde soruluyor ki cevap veriliyorzaten bu kadar ısrarcı bi ailenin normal olmadığı apaçık ortada kadın yazsa ne yazmasa ne
Okuldan bir öğretmen arkadaşa sordum. Böyle böyle bir durum var. Bana hiç mantıklı gelmedi, sen ne düşünüyorsun diye. O da kalsınlar ne olacak. İki ergen, sabah çıkarlar akşam geç gelirler zaten dedi. Acaba ben mi çok tepki gösterdim bu duruma dşye düşündüm. Ama iyi ki buraya yazmışın. Şu an çok eminim gerçekten mantıksız
Ben, eşim, 2 yaş bebemiz benim memleketimdeyiz. Anne ve babamın yanında tatil dolayısıyla. Eşimin abisi 1,5 saatlik başka bir şehirde. Yeğeni üniversite sınavına girdi.çocuk benim memleketime kafayı takmış. Bütün tercihlerini orası yaptı. Ama hiçbiri olmadı. En sonunda evde kapıları çarpmış. Ben üniversiteyi kazanamasam da oraya gideceğim, iş bulup çalışacağım diye. Yakın arkadaşı da burayı yazmış. O kazanmış. Bugün bizi aradı. Haftaya arkadaşıyla gelip benim annenlerin evinde kalmak istiyormuş. İş bulacakmış, kiralık ev bulacakmış. Annem babam yaşlı. Annem zaten oldukça zor yürüyor. Bi de 2 yaş sendromlu bebe var. Ev küçük. Ben annemlere diyemem bile gelmek istiyorlar diye. Bi de ufak bir tadilat var evde. Eşim, ben de misafirim burda, ev müsait değil dedi. Ne zaman müsait olur diye mesaj atmış . Kalp kırmadan nasıl söylenir bilemedik. Anne babasının onayladığı bir durumda değil. Annesi ile çok iletişimimiz yok. Mesela bizim bebeğimiz oldu, 29 aylık şu anda. Ne abisi ne eşi mesaj bile atmadı. Biz zaten hediye vs istemeyiz. En azından WhatsApp hayırlı olsun yazabilirdi. Ya da gelmek isteyen yeğeninin ben hiç hatırlamıyorum şimdiye kadar bizi aradığını. Bayram vs de aramadı hiç. Hatta anne babam şimdiye kadar hiç görmediler bu çocuğu. Müsait değiliz dedik. Hatta şehirdışına gitme durumumuz var onu da söyledik.Ama sürekli ne zaman müsait olur diye soruyorlar.
Bu konudaz çocuktan çok ailesi hak görüyor bence...aile rica ediyorYeni nesil herseyde hak goruyor kendini. Prens ve prenses modunda yetisenler ozellikle. Ben oglumu oyle yetistirmesem de etraftaki arkadaslarindan esinlenerek bazen beni de çıldırtacak derecede "hayır" kelimesinden anlamadigi, dedigi olana kadar ısrar ettigi oluyor açıklasam da. Son derece bencil ve empati yoksunu cogu. Ve sabırsız. Onlar icin sadece kendileri onemli. Ogrencilerimde de yaşıyorum bazen. Gecenin üçünde whatsapptan cozemedim diye soru gonderen oldu,mesai saati dışında soru gondermeyin dedigim halde. Artik ben de telefonumu vermiyorum. Cunku hakikaten insanin gonlunu yoruyorlar.
Anne babanizin yabancilari evlerine kabul etmediklerini soyleyin. Yaslilar zaten bizden bile rahatsiz oluyorlar bazen deyin. Ay bagirin cagirin ne onemi var. Cocugunuz oldugunda bile arayip sormayan abiyi,yegeni mi kirmaktan korkuyorsunuz.Hepsini dedik. Eşim abisine de dedi tadilat var dşye. Bu defa o arada kalıyor. O kadar ısrarcı ki çocuk. Anne babayı da bezdirmiş. Sürekli arıyor, mesaj atıyor
Muhtemelen. Belki de ailesi basindan atacak yer ariyordur.Bu konudaz çocuktan çok ailesi hak görüyor bence...aile rica ediyor
Eşinizin yeğeni kendi dedesinin /büyükannesinin evine gitsin okumak veya düzen kurmak için ..belki onlara bir değişiklik bir nefes de olur torunları .Ama sizin ailenizin evi ile ilgili bir plan yapacak durum yok.Eşinizin de arada kalacağı bir durum yokHepsini dedik. Eşim abisine de dedi tadilat var dşye. Bu defa o arada kalıyor. O kadar ısrarcı ki çocuk. Anne babayı da bezdirmiş. Sürekli arıyor, mesaj atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?