Müsait olmadığımızı daha nasıl anlatabiliriz

Uzatacak bişey yok. Eşiniz ya konuşacak yada mesaj atacak. Kayınvaldemin kayınpederimin evi olduğu için biz burada kalıyoruz. Evleri de sağlıkları da müsait değil, bir günlüğüne bile misafir kabul edemezler. Başka bir çare bulun diyecek.

Yeni nesil herseyde hak goruyor kendini. Prens ve prenses modunda yetisenler ozellikle. Ben oglumu oyle yetistirmesem de etraftaki arkadaslarindan esinlenerek bazen beni de çıldırtacak derecede "hayır" kelimesinden anlamadigi, dedigi olana kadar ısrar ettigi oluyor açıklasam da. Son derece bencil ve empati yoksunu cogu. Ve sabırsız. Onlar icin sadece kendileri onemli. Ogrencilerimde de yaşıyorum bazen. Gecenin üçünde whatsapptan cozemedim diye soru gonderen oldu,mesai saati dışında soru gondermeyin dedigim halde. Artik ben de telefonumu vermiyorum. Cunku hakikaten insanin gonlunu yoruyorlar.

Çözümü çok basit eğer uygun değilse ev eşiniz abisine şunu diyecek, ben de isterdim destek olayım ancak eşimin ailesi yaşlı başlı insanlar evlerinde misafirle rahat edemezler istemiyorlar. Bu kadar basit. Onun bunun hatrı diye iki ergenin saçma inadının sorumluluğunu siz yüklenemezsiniz. Ailesi burnu sürtülsün istiyorsa bu sürtülmenin vebalini de siz taşıyamazsınız. Memleketiniz neresi bilmiyorum ama örneğin ben İstanbul’da yaşıyorum burda öğrencilere göre yurtlar apartlar var, madem ana baba sallamadan rest çekip hayat kuracaklar bu konuda kimse onlara destek olmak zorunda değil. Hazırda ev görmüş konmak istiyorlar. Ergenlere bu yaştan sen hayırdır nereye diyen olmazsa daha ömür boyu bu yüzsüzlükle herkesi bezdirirler

Konu amacından çıktı, burada kimse bunları sormadı size abarttınız bence. Ailem istemiyor diye mesaj atın olay kapansın gitsin gerisi kimseyi ilgilendirmez.
Ne alaka konu konuyu açıyor ve yazılıyor bir şekilde. kimse sormadı değil bir sekilde soruluyor ki cevap veriliyor zaten bu kadar ısrarcı bi ailenin normal olmadığı apaçık ortada kadın yazsa ne yazmasa ne

Ne alaka konu konuyu açıyor ve yazılıyor bir şekilde. kimse sormadı değil bir sekilde soruluyor ki cevap veriliyor zaten bu kadar ısrarcı bi ailenin normal olmadığı apaçık ortada kadın yazsa ne yazmasa ne
Evet normal değil zaten başından anladık bunu, konu sahibi bizden çok biliyor serserinin teki olduğunu yani söz konusu bile olmamalı böyle bir insana ailesinin adresini vermesi bile tehlikeli

Öğretmen arkadaş sahiplensin o zaman, ne münasebet kocamın abisinin ergen oğlu annem ve babamla kalacak. Annesi ile babası ile gelir, yurt ev ayarlamak için bir gece kalır döner. Ne işi var. Anne babanıza bir şey yapsa ne olacak. Çocuğun başına bir şey gelse ne olacak? Arayın eltinizi çocuk senin çocuğun benim annem niye bakacak, babamın evinde neden kalsın diye sorun. Herkes evlâdina sahip çıksın. Açık acik söyleyin istemiyorum diye.

Bir değil iki tane mi oldu şimdi...

Görüştüğün insan değiller kırılmaları çokta önemli olmamalı işi düşünce arayan tiplerden annem babam yaşlı ev küçük burda kalamazlar deyin nolacak hayatınızda yerleri yok sonuçta yeğeni olmuş aramamış bile Ki küsmeniz lazım

Bu konudaz çocuktan çok ailesi hak görüyor bence...aile rica ediyor

Hepsini dedik. Eşim abisine de dedi tadilat var dşye. Bu defa o arada kalıyor. O kadar ısrarcı ki çocuk. Anne babayı da bezdirmiş. Sürekli arıyor, mesaj atıyor
Anne babanizin yabancilari evlerine kabul etmediklerini soyleyin. Yaslilar zaten bizden bile rahatsiz oluyorlar bazen deyin. Ay bagirin cagirin ne onemi var. Cocugunuz oldugunda bile arayip sormayan abiyi,yegeni mi kirmaktan korkuyorsunuz.

Ne münasebet canım ailenizin evi otel mi? Eşiniz kalmasın arada daha çocuğu için bir tebrik mesajı atmadıkları karısının ailesinin evine gelmek gibi bir hakları asla yok bir defa bunu silsinler kafalarından bu ne yüzsüzlük! Eşiniz net olmalı burası benim evim değil ben bu teklifinizi karıma ima bile edemem kusura balmayın diyecek. Gitsinler bir otelde kalsınlar. Rahatlığa bak yaa

Ya esiniz bi aklini basina tollayip oglum ne isin var senin benim kayinvalidemin evinde ne alaka diyemedi mi ?
Acsin agbisini soylesin yasli basli insanlar tekinsiz bir ergen ana babanizin evinde ne isi var .cok istiyosa once kendi sehrinde biraz calissin sonra para biriktirip istedigi sehirde gelsin calissin. Elalemin oglu tutturdu diye siz niye ailenize ayirdiginiz vakti kisacaksiniz .sizin aileyle hic bir samimiyeti yok biseyi yok ne alaka bu ne rahatlik .kalsalar 2 gun sonra para icin ananiza babaniza bisi yapsalar ne olacak .esiniz acsin telefonu adam gibi konussun hatta soz konusu sizin anne babaniz oldugu icin acin o yigeni olmaz olum sen baska bisi bul diyin .omrumde duydugum en sacma sey.sizinle alakası olmayan insanları kirmayada niye bu kadar takildi iz anlamiyorum.millet oturmus anannizin babanizin evi uzerinden hayal kuruyor goz dikmis siz hala kalp kirma falan diysunuz.silkelenin ve kendinize gelin .kim tanimadigi yabanciyi evine kabul eder .
Bahsettiginiz sehir eskisehir ben onuda anladim.uyusturucu eglence her sey ogrenciler icin orada girla anneniz babaniz saglikli bile olsa olmaz yani .ne alaka milletin cocugunu eve alip baksinlar

Ne anlamsız bir durum bu böyle. Adınıza üzüldüm. Lütfen ne olursa olsun kabul etmeyin. Bu kadar hastalık derecesinde ısrarcı davranan çocuk orada kaldığında ailenizin başını çok ağrıtır.
Anne babasına da söyleyin bir zahmet terbiye etsinler çocuklarını.

Hepsini dedik. Eşim abisine de dedi tadilat var dşye. Bu defa o arada kalıyor. O kadar ısrarcı ki çocuk. Anne babayı da bezdirmiş. Sürekli arıyor, mesaj atıyor
Eşinizin yeğeni kendi dedesinin /büyükannesinin evine gitsin okumak veya düzen kurmak için ..belki onlara bir değişiklik bir nefes de olur torunları .Ama sizin ailenizin evi ile ilgili bir plan yapacak durum yok.Eşinizin de arada kalacağı bir durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…