- 30 Kasım 2019
- 731
- 834
- 53
- 26
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Konu amacından çıktı, burada kimse bunları sormadı size abarttınız bence. Ailem istemiyor diye mesaj atın olay kapansın gitsin gerisi kimseyi ilgilendirmez.Evet aynen. Baba alkolik, her gece eve sarhoş geliyor. Anne depresyonda. Babanın sabit işi olmadı hiç. Asgari ücretle geçinmeye çalışıyorlar. Anne Baba sigara kullanıyor. Baba alkol kullanıyor. Ben en son çocuğu ortaokulda gördüm.o zaman sigaraya içkiye para buluyorsunuz benim istediklerime de bulacaksınız diye kapıları çarpışıyordu. Taa o zaman iPhone, son teknoloji bilgisayar ve bisiklet aldırmıştı. Eşimin babasından para istediler. Diğer dededen istediler. Kredi falan çekmişlerdi. Tespitleriniz çok doğru
Annesiyle olan iletişim super bile olsa gelip kalmasi uygun değil hic yalan soylemezdim ben direk orda kalamazsin eğer istiyosan kendine günlük kirala derdim .38yasindayim insanlar kirilmasin diye eğilip bükülüyorum ama hep kırılan ben oluyorum bir gün birisine hayir demeyi becerebilsek inanki ne stres oluruz ne bisey yaBen, eşim, 2 yaş bebemiz benim memleketimdeyiz. Anne ve babamın yanında tatil dolayısıyla. Eşimin abisi 1,5 saatlik başka bir şehirde. Yeğeni üniversite sınavına girdi.çocuk benim memleketime kafayı takmış. Bütün tercihlerini orası yaptı. Ama hiçbiri olmadı. En sonunda evde kapıları çarpmış. Ben üniversiteyi kazanamasam da oraya gideceğim, iş bulup çalışacağım diye. Yakın arkadaşı da burayı yazmış. O kazanmış. Bugün bizi aradı. Haftaya arkadaşıyla gelip benim annenlerin evinde kalmak istiyormuş. İş bulacakmış, kiralık ev bulacakmış. Annem babam yaşlı. Annem zaten oldukça zor yürüyor. Bi de 2 yaş sendromlu bebe var. Ev küçük. Ben annemlere diyemem bile gelmek istiyorlar diye. Bi de ufak bir tadilat var evde. Eşim, ben de misafirim burda, ev müsait değil dedi. Ne zaman müsait olur diye mesaj atmış . Kalp kırmadan nasıl söylenir bilemedik. Anne babasının onayladığı bir durumda değil. Annesi ile çok iletişimimiz yok. Mesela bizim bebeğimiz oldu, 29 aylık şu anda. Ne abisi ne eşi mesaj bile atmadı. Biz zaten hediye vs istemeyiz. En azından WhatsApp hayırlı olsun yazabilirdi. Ya da gelmek isteyen yeğeninin ben hiç hatırlamıyorum şimdiye kadar bizi aradığını. Bayram vs de aramadı hiç. Hatta anne babam şimdiye kadar hiç görmediler bu çocuğu. Müsait değiliz dedik. Hatta şehirdışına gitme durumumuz var onu da söyledik.Ama sürekli ne zaman müsait olur diye soruyorlar.
Önceki konularınizdan eşinizin ne kadar aileci olduğunu bildiğimizden acaba dedik bizde.Benzerini yaptım. Söyleyeyim istersen annemlere gelsin kalsınlar birkaç gece dedim. Saçmalama dedi eşim Görüyor çünkü annem zor yürüyor. Birkaç kişi geldi o gün teyzem, halam annemi görmeye, onlarla azcık ayakta kaldı hemen sıkıntı oldu.
Sizin ailenizin evinde kalacak çocuk için esinizle iletisim kurmaları cok sacma. Cocugun anne babasida problemli herhalde. Kesinlikle kabul etmeyin hatta o cocuk sizinle dahi muhattap olmasin, numaranizi vermeyin. Esiniz konuyu kapatsin.Eşim anne babasının bilgisi olduğunu söylüyor. Yani bizi aratanın onlar olduğunu. Kendi arayamadıkları için ona aratmışlardır dedi. Ben olur mu saçmalama dedim ama neticede kendi abisi yengesi ve benden iyi tanır.
Bir arkadaşım ünide starbucks ilk meşhur olduğunda starbucks bardaklarına ücretli çizim yapıyordu. Ücretsiz başladı talep çoğalınca ücretliye çevirdi. Sonra suni deri üzerinde dövme makinasıyla denemeler yaptı. Bunu arada okulda da yaptı ki pratik yaptığı gözüksün. Yakın arkadaşlarına yapmaya başladı sonra da adını duyurdu.Ben de aynısını söyledim. Yok dediler. Dövmeci dükkanı açacaklarmış. Tecrübe yok. Çizim yeteneği yok. Sermaye yok.
Azadlasın geçsin o zaman baska secenek kalmamişHepsini dedik. Eşim abisine de dedi tadilat var dşye. Bu defa o arada kalıyor. O kadar ısrarcı ki çocuk. Anne babayı da bezdirmiş. Sürekli arıyor, mesaj atıyor
Çok geçmiş olsun. Konunuzun linki var mı merak ettimYengenc o hırsızlık olayı başka yerlere gitti.
Daha sonra yazdım görmedin galiba sen.
Ama bu durumda babamin oğlu olsa ne güvenirim,ne anamın evine kabul ederim.
Bu saatten sonra kimseye ne güven kaldı ne cesaret.
Direk konu sahibi biz istemiyoruz başka yer ayarlayın kendinize demeli
Ben olsam derim hadi yatılı misafiri geçtim misafir olarak bile içimden gelmez
Neden kira ödesinler annesi babası varkenBence annenlerin evine bikere bile girmesın gormesın , başa bela bi çocuk gibi geldi bu bana ,Allah korusun. Çok uzak farklı bir mahalleden apart tutun bence gerekırse parasını bu sefer siz vererek. Sakın alışmasın bikere gelse hep gelir yuzsuz bişey sanki
İşte bunlar da öğretmen oluyor ne diyeyimOkuldan bir öğretmen arkadaşa sordum. Böyle böyle bir durum var. Bana hiç mantıklı gelmedi, sen ne düşünüyorsun diye. O da kalsınlar ne olacak. İki ergen, sabah çıkarlar akşam geç gelirler zaten dedi. Acaba ben mi çok tepki gösterdim bu duruma dşye düşündüm. Ama iyi ki buraya yazmışın. Şu an çok eminim gerçekten mantıksız
Sizin kayınbirader ve ailesiyle normalde görüşmediğinizi, çocuğu pek tanımadığınızı falan biliyor mu? Eşimin yeğeni dediysen rahat hissetmiş olabilir.Okuldan bir öğretmen arkadaşa sordum. Böyle böyle bir durum var. Bana hiç mantıklı gelmedi, sen ne düşünüyorsun diye. O da kalsınlar ne olacak. İki ergen, sabah çıkarlar akşam geç gelirler zaten dedi. Acaba ben mi çok tepki gösterdim bu duruma dşye düşündüm. Ama iyi ki buraya yazmışın. Şu an çok eminim gerçekten mantıksız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?