- Konu Sahibi starlicya35
-
nasıl 5000 TL tuttu canım
370x5 1850 tutuyor
avrupa yakasındaysan 50 tl nakliye parası istiyorlar 1900 eder o da :)
mutfağımın tezgahı siyah corian olucaktı...
Aradan da beyaz geçicekti
ama fiyat aldık çooookk pahalı geldi
8600+kdv dediler...
Off şimdi ne yapıcam mutfağın tezgahınııı
böyle olucaktı.. Artık olamıcakkk..
Eki Görüntüle 141009
sen sadece tezgahı hesaplamışsın.
duvar arası var davlumbazın arkası var demiştim
üzülmene gerek yok hakiki granitlerdede corian a benzeyen modeller var...hem bir tezgaha o kadar para verilmez... Mutfağa siyahda olmaz zaten sular kireçli oldugu için sürekli bir su lekesi üzerinde bizmki siyah kahve tarçınlı granit ama sil yıka yine aynı toz içinde gibi duruyor... Kullanışsız...önce cezbedıyor 2 ay sonra bezdırıyor benden söylemesı...
bence fiyat çok pahalı.ben 4.20 tezgah için 1600 tl fiyat aldım.sizin ölçünüz fazla ama hesaplarsak yine de 8.600+kdv gibi bir fiyat çıkmıyor.araştırdığım terler bana daha uygun fiyatta olanların bile olduğunu ve kalite farkı olduğunu söyleyip 5m tezgah için 1000 tl dediler.ben itiraz edip kalitesiz olduğunu düşünerek istemedim tabi.çünkü aradaki farkı görünüşünden anlıyor insan.yani kısaca çok iyi araştırmanızı tavsiye ederim.ben de aynı ölçü için 4000 tl'lerden başlayan fiyatlar almıştım.araştırmak çok yordu ama sonunda uygun fiyatlı yerler bulabildim.yoksa sadece tezgah için bu miktarda bir para ödemek benim için de bir hayaldi.size kolay gelsin.unutmadan mutfak resimlerinizi bekleriz.bizim için de fikir olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?