- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.520
- 78
- 36
Benim kuzenimin eşi tüm dünyaya karşı tam bir hanzo ama kuzenimin ağzının içine düşer bir dediğini ikiletmez, süt dökmüş kedi ,aşk kuşu.
Sebep ise kuzenim cilveli ama öyle böyle değil kimseden çekinmez eşine heryerde paşşşaaaammm diye seslenir, istediği cevabı alınca öptüm sevdim mincirdim falan der. Evin içi kalabaliksa kuytuda sıkıştırıp adamı eller. Oooo bunlar benim gördüklerim. Kız oldu olası cilveli yengemden almış huyunu. Yengem de çoğu insana çirkin gelebilecek bi kadındır ama amcam ona hala deliler gibi aşık bize geldiklerinde ben karımdan ayrı yatmam der minicik yatağa sıkışır yine de yanında yatar. Cilve herşeyi değiştiriyor bence. O da yapı meselesi malesef herkes beceremiyor mesela ben.
1 yıl oldu evleneli. Bilenler bilir alışma sürecimiz zorlu geçiyor.. Bir evlilik nasıl başlarsa öyle mi gidiyo yoksa mucize oluyor mu ? Yani ben inanmıyorum eşim birden çok üstüme düşen aşık bi insana dönüşsün inadından vazgeçsin.. sadece beraber olurken değil de her gün geldiğinde öpüp sarılsın... mümkün mü böyle bi adama dönüşmesi ? İsteklerimi söylediğimde vıcık vıcık ilişki sevmiyorum ben demeyip hak vermesi? Mümkün mü ki ?
Esini sevmiyor musunBiz birbirimize hep memnun değilsen boşan, istemiyorsan git imaları yapıyoruz hatta bazen direk söylüyoruz ama icraata geçen yok birimizden biri bu evden boşanıcam diye gitse diğeri yalvarmaz yani
Güzel yerden yakalamışsın. Biz konuştuk bunları ilgisiz olduğumu düşünmüyorum diyo evet değil ama ben ev arkadaşı değil de duygusal boşluğumu kapatacak biri istiyorumKaramsar olmamak gerekli bence , evli değilim tabi ki ama en azından çevremizden de bazen bazı şeyler görüp örnek aldığımız veya almadığımız durumlar oluyor .
•••
Bence etkiye tepki durumu ise yarar gibi geliyor bana .
•••
Ilgili değilse sen de onun gibi olabilirsin, tatlı cümleler kurmuyorsa sende kurma ..
Laf sok demiyorum bu zaten onu soğutur.
Fakat onun karakterine göre sende kafanda bir şeyler cizebilirsin.
Onun kafasında soru işaretleri, meraklar uyandirabilirsin. Belki sende merak edeceği bir şey kalmamıştır, gizemliliğini yitirmiş olabilirsin . Bunlar sadece benim tahminlerim tabi kii asla aşşağılamak değil .
Başıma geldiği zaman muhakkak ben böyle düşünürüm yani .
Bi de şöyle;
Insanlar gece geç saatlerde yorgun düştükleri için sorulan sorulara daha dürüst cevap verme olasılığı yüksektir .
Geç bir vakitte, güzel bir anınızda tatlı dille yumuşak ses tonuyla taleplerinizi belirtip, onun da düşüncesini bu yönde alabilirsiniz. (Diye düşünüyorum) bu benim kendi düşüncem tabi ki ne kadar işlevi iyi olur bilmiyorum .
Umarım gönlünüzdekiler olur
Yapısının bu olup olmadığını nasıl bilebilirim nerden anlayabilirim ki?Yasanilanlara bagli.. Küçük anlasmazliklar, cekismeler zamanla (alismaya bagli olarak) azalirken, buyuk kalp kirikliklari hic gecmeyebilir..
Ilgisizlik varsa mesela, bunun nedeni nedir, ona bakmak lazim.. Adamin yapisi bu ise degisecegini sanmiyorum.. Ama streslidir, sıkıntılı bi donemdedir, o ayrı..
Yaşadık biz bu sahneyi gidersen gelme bi daha dedi çıktım gittim aramadı aynı gün eşyalarımı almaya gelmiştim öylece konuştukBidaha öyle dediğinde tamam diyip eşyalarınızı toplamaya başlayın bakalım bi insan nasıl tükürdüğünü yalar canlı canlı izlersiniz. Uzattıkça uzatın sen dedin, sen istedin sonra "peki madem bidaha ağzından o laf çıkarsa biter "diyin. Sizde boşanma kelimesini ağzınıza almayın alacaksanız cidden boşanın.
Bizde ilk bi kaç yıl aynı şeyleri yaşadık artık yorulduk baktık kavga edip edip barışıyoruz alttan almayı öğrendik sizinki bizim kadar uzun sürmez umarım.
Akrep Burcu musun ?Yapısının bu olup olmadığını nasıl bilebilirim nerden anlayabilirim ki?
Eşime hiç paşam demedim demem de kıroca geliyo banaBenim kuzenimin eşi tüm dünyaya karşı tam bir hanzo ama kuzenimin ağzının içine düşer bir dediğini ikiletmez, süt dökmüş kedi ,aşk kuşu.
Sebep ise kuzenim cilveli ama öyle böyle değil kimseden çekinmez eşine heryerde paşşşaaaammm diye seslenir, istediği cevabı alınca öptüm sevdim mincirdim falan der. Evin içi kalabaliksa kuytuda sıkıştırıp adamı eller. Oooo bunlar benim gördüklerim. Kız oldu olası cilveli yengemden almış huyunu. Yengem de çoğu insana çirkin gelebilecek bi kadındır ama amcam ona hala deliler gibi aşık bize geldiklerinde ben karımdan ayrı yatmam der minicik yatağa sıkışır yine de yanında yatar. Cilve herşeyi değiştiriyor bence. O da yapı meselesi malesef herkes beceremiyor mesela ben.
Hayır eşimi seviyorum ama ona gösteremiyorum beklentilerimi söylemem şikayet oluyo ona göre sürekli şikayetlendiğim için onu sevmediğimi düşünüyoAdamın yapısı bu değişmez. Senin beklentilerin ve eşinin bu tavrı sadece seni mutsuz eder. Ya alışacaksın yada boşanacaksın diyeceğim ama herkesin evliliği şapur şupur öpücükle sevgi sözcükleriyle ilgiyle geçmiyor. Sevgisini hissediyorsan ki sevgi sadece temas ederek hissedilmez mutlu olmaya evliliğine alışmaya çalış. Fakat şöyle bir şey var daha önceki konunu okumuştum sen eşini fazla sevmiyorsun yanılıyor muyum? Bu durum böyle olunca sürekli onu eleştiriyorsun gibime geliyor yanılmışta olabilirim tabi.
sorunuzu anlayamadımDediğin gibi nisanliktan nasıl anlaşabiliyosa evlilik o şekilde devam eder benden söylemesi...
Nişanlılık demek ön evlilik.... Yani birbirinizi tanıma dönemdir. Çoğu kişi nisanliktan çektiği yaşadığı şeyleri hiç umursamadan evleniyor fakat evlenince büyük pişmanlik yaşıyor kimse bunun farkına varmıyor ne yazikki.. son pişmanlık fayda etmez... Olan bitmiş artık.
Sen adamın sana aşık olduğu nişanlıktan analyamadin mi! Yoksa sen aşık olduğu icinu evlendin?
Seviyorum tabii kiEsini sevmiyor musun
ilgisi azalmadı bazı yönlerden ilgisiz. Onu da konuyu açtığımda yazdım. Cinsellikte sorun yok hediyeler alır mutfağa girer sık sık bunlar ilgi ama ben iltifat etsin öpsün sarılsın falan istiyorum böyle diyince de yapılanı görmüyorsun hep olmayana odaklanıyorsun diyo1 yılda ilgisi azaldımı size karşı ?
o zaman siz 5 den sonrasını görmeyin :) iyice öküze bağlıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?