Mutlu evlilik

ahahahah çok tatlı yaaa :)

düzelir bence :) bizde başta biraz atışırdık şimdi çok ama çok mutluyuz 2. yılımız olcak bebişimizde geliyor daha bi koşa koşa geliyor eve :) siz söle yap söle yap demeyin somurtmayın. bi ay deneyin bakalım gelince mutlaka kapıda güler yüzle bekleyip hoşgeldin aşkım deyin öpün huyuna göre davranın ben eşime işten gelince ilk yarım saat dkunmam telde oyun oynar uzanır kendine gelir yrgunluğunu atar aksi halde üstüne gitsem asabiyetini o an cekemem vala bende aynı şekilde işten gelince ilk yarım saat dnlenirm gelip cıvık cıvık hareket yapsa o an batar :)) yemek hazırlar çağırırkende elinden tutarım haydi aşkım yemeğe derim iki dürtüklerim operim sinirliyse de eğer pek karışmam yada bi naz bi cilve sinirlerini alırım

Hiç bir cevap doğru değil asında.
Tamamen karaktere bağlı. Biz çok deli aşık evlendik. Eşim çok sinirliydi. Herşeye fazla tepki verirdi.
Gel zaman git zaman iyice aştı kendini, evlilik oturdu. (2.5 yıldır evliyiz)
Tabi ki herşey güllük gülistanlık değil ama kavgalarımız çok çok azaldı.
Alışıyorsun.
Kötü huyuna katlanmayı değil de, kötü huyları değişmeyi seçerse iki tarafta herşey iyi olur.
Terapist yardımı alabilirsiniz çıkmaza girdiğiniz an. 3. bir kişinin evliliği değerlendirmesi çok başka olur.
Çevremde bir çok evlilik bu sebeple kurtuldu.

İlk yıl uyum sorunları olduğu doğru,
Ama önce kabul etmek gerek ki , evlilik bir yaşam biçimi
Nasıl bekarken hayatımızın her günü şenlik içinde geçmediyse aynı şey evlilik için de geçerli
İnsan olduğundan başka birine dönüşmez ama ilk yıl geçince sular duruluyor, hakimiyet savaşları zayıflıyor
Eşimle paylaşımımız çok yüksektir yaşımıza rağmen, yakınlıkta, öpücükte, gülücükte sorun yok lakin insan her gün aynı keyifte olmuyor, bunu çok kafanıza takmayın

Ben evli degilim ama evli ablalarim var...sabirli olun ve bol dua edin degismesi duzelmesi için...

Gordugum kadariyla ve yorumlardan okudugum kadariyla bayanlar ilk evlilik zamaninda gercekten yıpranıyor sabrediyor ve kazaniyor

Bir akrabam.suan iki cocuklari var ve cok mutlular adam karsini seviyor kadinda onu ama bu kadincagiz ne dedi biliyormusunuz?evlendigi ilk zamanlarda kocasi onu asagilarmis begenmezmis ama suan....

Sonra baska bir cift adam kadinin burnundan getirmis olacakki kadincagiz krske evlenmeseydim demis bir akrabasina ama sonra cocuklari oldu saniyorum burada cocuk vesile oldu karisina gayet ilgili aralari duzelmis

Benim gordugum kadariyla erkekler guvenmiyor...onunicin benimseyemiyorlar esleri ilk.zamanlarda ,ne zaman ki guveniyorlar o zaman benimsiyor ,karim diyor seviyor ilgileniyor, size guvenmesini saglayin ...illaki guveniyordur ama soyle soyleyeyim her erkek annesine gozu kapalo guvenir degilmi?cunku onu buyuten kadindir fedarkardir karsiliksiz sever evet oglum sen haklisin diye baslarlar ya sozlerine anneler .... boyle olunca onaylanma icguduleri ortaya cikiyor e zaten soyleyen kim? Hayatta en cok guvendigi annesi...ama karsi tarafta ne kadar sevsede esi var annesi degil onun icin onun sozune pek itimat etmiyorlar

Bir komsum kadin suan cok mutlu buyuk oglu var birde kucuk kizi agzindan cikan cumleler su ;bana suan ilk evlilik yillarimmi diye sorsaniz simdi deseniz, suan derdim (ozeti bu)artik cocuklar buyudu adam bir baba ve es oldugunu idrak etti ve bu arada karsinin fedakarliklarinada sahit oldu ve mutlular..

InsaAllah cok mutlu olursunuz ama biraz sabirli olun derim ve unutmayin erkekler bencil oluyorlar cok beklentiye girmeyin dua edin bol bol dua Allah duzeltir onun istemediginiz davranislarini

bizde de ilk 1.5 yıl kıyametler kopuyordu
sonra bir anda ne oldu bilmiyorum
toparladık kendimizi
yada artık ben umursamıyorum
benim eşimde romantik biri değildir
ay bende sevmem
ama merhametli biridir
bu yüzden benim içinde merhamet romantizmden önce geliyor
valla geceleri öpmeden uyursa ben uyandırıp babacık birşey unuttun galiba diyorum
onun dışında vıcık vıcık bir ilişkimiz yoktur yani

1 yılda ilgisi azaldımı size karşı ?
o zaman siz 5 den sonrasını görmeyin :) iyice öküze bağlıyorlar

Merhaba,

evli değilim ama babamdan örnek verebilirim.
Babam önceden inanılmaz kahve alışkanlığı olan bir adamdı sabahlara kadar gelmezdi. Annem çok zorluk yaşadı bekledi,sabretti.. uzun zaman aldı düzelmesi ama çok şükür düzeldi.

Şimdi evden hiç çıkmıyor diye söyleniyor annem :)

Düzelebilir ama uzun zaman gerekebilir.

Biz hiç yaşamadık böyle sorunlar.. 4 yıllık evliyiz.. Ama bizim sözümüz var birbirimize sorunumuz ne olursa olsun konuşup tamamen kapanmadan yatağa küs girmek yok.. Boşanma lafı şakasına bile olsa ağızdan çıkmayacak.. Romantik bir eşim yok onu biliyorum:) Ama çok öper, çok sarılırız birbirimize.. Bana sürekli sevdiğini söyler.. Saygı bitmediği sürece gerisi gelir.. Tartışmanın bir dozu olmalı. Bir de çok büyük beklentilere girmemek gerek..

Güzel yerden yakalamışsın. Biz konuştuk bunları ilgisiz olduğumu düşünmüyorum diyo evet değil ama ben ev arkadaşı değil de duygusal boşluğumu kapatacak biri istiyorum

Yapısının bu olup olmadığını nasıl bilebilirim nerden anlayabilirim ki?

Yaşadık biz bu sahneyi gidersen gelme bi daha dedi çıktım gittim aramadı aynı gün eşyalarımı almaya gelmiştim öylece konuştuk

Olur sadece alışması gerek .Bazı aile de sevgi görmeyen sevgiyi göstermeyen insanlar evliliğinde de aynısını uygulamaya kalkıyor
Eşim de öyle idi ama şimdi mic mic olmamakta eskiye göre ilgilidir.senin alıştırmam gerekiyor.ama yavaş yavaş birden deil

Eşime hiç paşam demedim demem de kıroca geliyo banabenim merak ettiğim su bu adamlar iyi davrandıkları için mi cilveli oluyo kadınlar yoksa adam sinirli inat nemrut biri de böyle davranınca mı değişiyorlar

Hayır eşimi seviyorum ama ona gösteremiyorum beklentilerimi söylemem şikayet oluyo ona göre sürekli şikayetlendiğim için onu sevmediğimi düşünüyo
sorunuzu anlayamadım

Esini sevmiyor musun
Seviyorum tabii ki
1 yılda ilgisi azaldımı size karşı ?
o zaman siz 5 den sonrasını görmeyin :) iyice öküze bağlıyorlar
ilgisi azalmadı bazı yönlerden ilgisiz. Onu da konuyu açtığımda yazdım. Cinsellikte sorun yok hediyeler alır mutfağa girer sık sık bunlar ilgi ama ben iltifat etsin öpsün sarılsın falan istiyorum böyle diyince de yapılanı görmüyorsun hep olmayana odaklanıyorsun diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…