Mutlu evlilik

Ben seninle evlendiğime pişmanım desem git boşan o zaman der
Benim de ilgimi çeken bir konu oldu 5 aylık evliliğim olduğu için. Ama bunu dersen git boşan diyeceğini düşünmüyorum. Yorumları okumaya devam. Sabredeceğimiz, yapacağımız daha çok şey var.

Benim de ilgimi çeken bir konu oldu 5 aylık evliliğim olduğu için. Ama bunu dersen git boşan diyeceğini düşünmüyorum. Yorumları okumaya devam. Sabredeceğimiz, yapacağımız daha çok şey var.
Karşılıklı eyvallahımız yok ılk söylediğimde böyle demedi tabii süregelen tartışmalar sonucu dile düşürdük

Karşılıklı eyvallahımız yok ılk söylediğimde böyle demedi tabii süregelen tartışmalar sonucu dile düşürdük
Biz böyle ilgisizlikten falan kavga etmesekte bizde çok kavga ederiz. Ama iş ilgiye gelince eşim benim ilgisiz olduğumu düşünüp söyler. Tabi hamilelikten sonra eskisine göre değişmiş olsamda elimden geleni yapıyorum. Ama sevgililikte tam tersi olurdu. Yani anladım ki ne kadar üstüne düşersen o kadar kaçıp kendini vazgeçilmez sanıyorlar. Biraz elini ayağını çekip, her an giderim benim gidecek yerim çalacak kapım var havasını ona sezdirirsen bir şekilde yaklaşımı farklı oluyor.

Bana sanki çok tartıştığımız için huzura erermiş gibi geliyo su an kendinde kusur görmüyor gitmiş olsam ben gittim diye vicdanı rahat olacak gibi anlatabildim mi bilmiyorum

2 yıl oldu.. nereden anlayabilirim ki? Bi de ben bi şey dediğimde borcum var su bu diyip iyice sinir ediyo beni. Borçsuz insan mi var diyince anlayışsız oluyorum ben
2 yıl bi insanı tanimak icin baya uzun bi sure, ustelik evlisiniz, bunun bi formulu yok.. Yasananlara, tepkilerine, durusuna, bakis acisina vs gore anlasilir..

Bana sanki çok tartıştığımız için huzura erermiş gibi geliyo su an kendinde kusur görmüyor gitmiş olsam ben gittim diye vicdanı rahat olacak gibi anlatabildim mi bilmiyorum
Kesinlikle değil bence. Biz ne kavgalar ettik daha sizinki kadar evli bile değiliz düşünün. Evi inletecek kadar bağırıp çığırmalar. Komşular kaynanama bile demiş düşünün. Bazen cinnet hali geçirerek eşimi ittirdiğim zamanlarda oldu. Yüzüğüm göbeğini çizmişti hala izi var hatta. Ve o zamanlarda ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor. Seni istemiyorum senin için mücadele verdiğime pişmanım evlenmeseydim keşke gidicem bu evden diye bağırdığımı biliyorum. Çok kırılmıştı ama göndermedi beni. Hiç konuşmadı da. Bu olaydan sonra gittim konuştm güzelce ağladı ve özür diledi. Bende öyle şeyler söylediğime pişman olup baya ağlamıştım. Ama aştık. Hala ara sıra saçma tartışmalarımız olur ama hemen geçer.
Bazen ilgisizliğini hissedersem hemen işi dalgaya alırım. Çocuk gibi sevmeye başlarım. Hemen yumuşayıp hoşuna gider oda karşılık verip sarılır falan. Karışık anlattım biraz ama. Sizin ona gösterdiğini verdiğiniz şeyde çok önemli.

2 yıl bi insanı tanimak icin baya uzun bi sure, ustelik evlisiniz, bunun bi formulu yok.. Yasananlara, tepkilerine, durusuna, bakis acisina vs gore anlasilir..
Mesela annesine bile hiç öpüp sarılmaz güzel seyler söylemez annemm falan demez incelik yapar çok düşünür ama azarlar gibi konuşur kadınla

Nasıl diyeyim, mutsuzluk temelli bir sinir krizi geçiriyorsunuz, böyle salya sümük ağlayarak kendinizi anlattiginiz bir an oluyor. Adamın kafasına kafasına vurur gibi konuşuyorsunuz, bir ihtimal dank ediyor. Başka türlü dusunemiyorlar galiba. Her şey yolunda saniyorlar.

biraz sanada baglı sen kedi olursan oda oluyor. yada sanki onu bir kral gibi hissetrieirsen oda seni kralice yapıyor veriesen alıyorsun

Nerdeyse bütün bayanlar ayni derten muzdaribiz , yaptimiz en büyük hata da eşlerimizi hayatımızın merkezine koyup , onlarsız hiçbirşey yapmamak , Sevgililik dönemindeki ilgili kişiyle kıyaslamak .

Gerçek şu ki biz bayanlar duygusaliz her şeyi duygu çerçevesinde düşünüyoruz eşlerimizse evlendikten sonra , bekar hayatını tekrar istiyor , işe gidip gelen , evde hazır yemek bekleyen ve en önemlisi de tv ve bilgisayar karşısında kendisine karisilmayan bir hayat istiyor . Peki biz bunu kabulleniyor muyuz , tabiki hayır .

1.Yapmamız gereken beklentiyi sıfırlamak
2.Sevgililik zamanlariyla kıyaslamamak
3.En önemlisi evde ,dışarda eşimiz olmadan da hayattan zevk almak
4. Eşlerimiz olmadan Tek başına ya da aile ve arkadaşlarımızla etkinlikler yapmak .

Kesinlikle katılıyorum onlarsız bi sosyal hayat, yoksa bile kendi kendine yetip eglenebilmek şart

ay biz de tam tersi. ilk evlendik eşimle süper uyum yakaladık. valla herşey dört dörtlüktü. afedersin wc de bile kapının önünde beklerdi beni. birimiz toplar öbürümüz süpürürdük. birimiz yemek yapar diğerimiz bulaşığı hallederdik. planlı değil ama öyle denk gelirdi. kafamız eser il il gezerdik. işten alır işe bırakır çiçekler havada uçuşurdu. tabi ben de çiçek aldım yani ama özel günleri hep es geçerdi eşim. ben buna çok takılırdım. aslında özel güne gerek yokmuş ki. zaten her günümüz özel kıvamındaymış.

bebişimiz oldu şöyle bir sallandı evliliğimiz. yaşımız küçük ikimizin de. ben 24 eşim 23 o zaman. evlilik çocuk iş filan derken zorlandık. sonra bebeğimiz evliliğimizi daha sağlamlaştırdı. sallandık sandık ama daha da oturdu. ne zaman ki full çalışmaya iş kolik olmaya başladı eşim biz de kopukluklar başladı. yani 5. yılımızdayız ama 50 yıllık evliler gibi olduk biz. yani git gide iyileşme olmadı. birbirimizi severiz sayarız ama alttan alma eskisi gibi değil, idare etme desen o da eskisi gibi değil. öyle sevgili gibi çiftlerden değiliz. kim boş yer bulsa sızıyor orda

Bu konuda tecrübesiz kişilerden biriyim ama çevremdeki kadınların söylediklerine göre belli bir süre sonra evlilik yerine oturuyor eşler artık birbirine karşı daha hoş görülü yani sizinde istediğiniz gibi öpsün sarılsın mutlu etsin konularına takılma olmuyormuş.Eşiniz bu açıdan değişirmi bilemem biraz kişiliğe göre değişkenlik gösterir ben işten geldiği zaman trip atarak veya kavga gürültiden sonra yaptırabiliyodum anlıyacağınız biraz zor

Hayır eşimi seviyorum ama ona gösteremiyorum beklentilerimi söylemem şikayet oluyo ona göre sürekli şikayetlendiğim için onu sevmediğimi düşünüyo

sorunuzu anlayamadım
Sevgini gösteremiyorsan sadece eşinde değil sende de sorun var. Ha diyorsan ki önce o göstersin adam zaten vıcık vıcık sevmiyorum demiş sende o öyle dedi diye gösteremiyorsan sevgini ömür boyu böyle gider bu.

evet tam olarak böyle. Kendimi kötü hissettiğimi söylediğimde sen benim eşimsin sevgilim değil nasıl böyle düşünürsün diyo. O an sevgisini gösteriyormuş

Bence o kadar da haksız sayılmaz, sizi arzulaması be birlikte olurken öpüp sevmesi de sevgi göstergesidir. Emin olun onu yapmayan bir sürü erkek var. Siz herhangi bir kadın değilsiniz onun eşisiniz. Sevgisini bu şekilde göstermesi de sizi kullandığı anlamana gelmez. Maalesef bizim ülkede öyle anlaşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…