• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutluyum ama unutamıyorumm

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
133
merhaba arkadaşlar.. evde çaresizce ne yapacağımı düşünürken sizinle paylaşırsam belki iyi gelir diye düşündüm.
uzun zamandır beraber olduğum bi erkek arkadaşım var.
şuan çok mutluyuz birbirimizi seviyoruz kısmetse iki sene içinde evleniyoruz.
söyle ki bundan dört yıl önce ben evde yokken erkek arkadaşım ve benim bi kız arkadaşım arasında bi olay geçmiş.
önce olayın başını anlatayım kii karışmasın. benim yurt arkadaşım yurttan atıldı erkek arkadaşımda evde kalıyodu yurt arkadaşım sokakta kalmasın diye bi yer bulana kadar erkek arkadaşımda kalması için rica ettim oda sende gelirsen olur tabi dedi.. bende yurttan izin aldım ve kendisine bi yer bulana kadar beraber kalmaya başladık.arkadaşım evde çok rahat takılıyodu yani şort giyiyodu etek giyiyodu bi kaç defa iç çamaşırlarını ortada bırakmıştı ben tabi uyardım 'sana yardımcı olmak istiyorum ama bu yaptığın yanlış ' diye.. ben gündüz okuyorum onlar gece.. bu şekilde bi hafta kadar yaşadık sonra o yurt buldu ve evden çıktı..
yaklaşık altı yedi ay önce erkek arkadaşımla facebook yüzünden kavga etmiştik bi kaç kıza bakarken görmüştüm bende arkadaşımla paylaştım.bana dedi ki 'o çocuk seni sevmiyo yıllar önce benim odama gelip beni öpmek istedi' beynimden vurulmuşa döndüm.. ne diyeceğimi bilemedim nasıl oldu olay diye soramadım bile..
erkek arkadaşımın yanına gittim dedim böyle böyle olmuş doğru mu..
evet dedi..
olay şu şekilde olmuş.. ben derse gittikten sonra yurt arkadaşım sevgilimin odasına gidip çakmak istemiş ama üstü yarı çıplak haldeymiş..erkek arkadaşımda kendi dediğine göre kendine hakim olamamış ve odasına gitmiş.kız arkadaşım terslemiş ve bu olayda böyle kapanmış.
erkek arkadaşımın savunması şu; bi kız sabahın köründe çırılçıplak odana gelirse o kızın yanına kim olsa gider bende gittim pişmanım özür dilerim falan filan..
kız arkadaşıma sordum gerçekten böyle mi diye evet gittim çakmak istedim ama ne bileyim böyle düşüneceğini dedi.. şimdi ben arkadaşımla ilişkimi kestim yaptğı şeyin yanlış olduğunu düşündüm.sevgilimi affettim ama yıllarca bunu benden saklamalarını her biraraya geldiğimizde bana bakıp ne düşündüklerini merak ediyorum ve bu duyguyu içimden atamıyorum.
affettim diyorum ama unutamıyorum.. yakında nişanlancaz ve ben bu olayın üstüne mutlu bi yuva kurabilir miyim bilmiyorum..
eskisi gibi güvenim kalmadı ne kızlara ne de erkek arkadaşıma..
sevgilimi seviyorum sanki canımdan bi parçammış gibi çok seviyorum..
kendisine bu konuyu açmıyorum affettim ve kapandı diye uzatıp gerginlik çıkarmak istemiyorum ama ara ara bu düşünceler beyimi yiyo ve korkuyorum.. ne yapacağımı şaşırdım.

ben olsaydım afedemezdim galiba. ama erkek arkadaşında biraz erkekliğine sığınmış. her erkek onun yaptığı hareketi yapmaz kalbinde başka bi insan varken kız çıplak bile olsa elinin tersiyle itebilmeli. çok zor bi durumdasın valla :ssz:

affetmemek için kendimi o kadar zorladım ki..
günlerce çıkmadım telefonuna hatta derslere girmedim ailemin yanına gittim orayada geldi pişmanım dedi yıllar önce oldu dedi ikna etti beni..
acaba şimdi affettiğim için kendimemi bu tavrım..
başımı yastığa koyduğumda bundan mı rahat değilim.

ikisiylede ilişkimi keserdim asla devam etmezdim..

yani kızı öpmeye çalışmış,sonra başka kızlara bakmış kendin yazmışsın bunları ben bu adama ölsem güvenmem..sevgilin zaten dünden razıymış bazı şeylere ilk olayda da harekete geçmiş

kız arkadaşını kolayca silmişsin ama erkek her zamanki gibi aklanmış.

isterse anadan üryan gelsin gözünü kaldırıp da bakmayacak arkadaş namus dediğin budur kılıf uydurmasın

senın yanına yarı çıplak erkek gelse peşinden odasına gidecek misin?

bıraksın ya bu palavraları.evrensel ahlak kuralları erkekler içinde var

sende sindiremiyorsan ayrıl yanı ya bu deve ya bu diyar...

kız arkadaşın elbet hatalı, öyle dolaşılır mı kız arkadaşının sevgilisinin evinde.

ama, ''yusuf iffetli olduktan sonra, züleyha baştan aşağı afet olsa kaç yazar?'' demiş şair:ssz:
demek ki erkek aarkadaşının eline fırsatlar geçince hemen harekete geçiyor
bu iyi bişi değil :19:

bende aynı şekilde konuştum söylediğiniz gibi eline geçen ilk fırsatta bunu yapman hoş değil dedim.
ben başka bi arkadaşına yan gözle baktım mı dedi.. yani kısaca ne dediysem de çare olmadı bi şekilde ikna oldum.
kendisiyle konuşsam mı bu konuda ne yapsam bilmiyorum.

peki onların arasında bu kadarının yaşandığına emin misin?

vicdanen rahatlamış olabilseydin bunca sene rahatlardın. bence evlilik meselelerini konuştukça kendi içinde bu yola aslında onunla çıkmayacağını hissetmeye başladın ve bu olay içinde iyice su yuzeyine çıktı.

halledebileceğin bişey yok, ya kabullenip hayatına devam edeceksin ya da ilişkini bitireceksin.
başka ihtimal yok bence.

bende aynı şekilde konuştum söylediğiniz gibi eline geçen ilk fırsatta bunu yapman hoş değil dedim.
ben başka bi arkadaşına yan gözle baktım mı dedi.. yani kısaca ne dediysem de çare olmadı bi şekilde ikna oldum.
kendisiyle konuşsam mı bu konuda ne yapsam bilmiyorum.

şu anda amacın ne ki senın yanı konuşunca ne olacak,? ben onu anlamadım

affetmişsin işte o zaman bu konuyu kapatacaksın unutacaksın temcit pilavı yaparsan olmaz.

sen dilinle ona eziyet etmek istiyorsun ama yapmış yıne bulsa yıne yapacak.

Yahu bu olay olduğunda bu adam daha cocuk 20-22 yaşında falan sanıyomusunuz ki kızlara bakmıyolar her yaşta bakıyolar sayıları azalıyor sadece. Hata biraz da sende senin evine erkek arkadaşın başka bir erkek arkadaşını getirmeDi emin ol. Hiçbir erkek başka bir erkek arkadaşa yüzde yüz güvenmez . Sen hayır kurumumusun bir kadına rn büyük kazık başka bir kadından gelir . Çocuk seni o yıllardaki gibi sevmiyordur ki şimdi . Duyguları daha bağlıdır . O zaman hevesleri vardır vs..

peki onların arasında bu kadarının yaşandığına emin misin?

vicdanen rahatlamış olabilseydin bunca sene rahatlardın. bence evlilik meselelerini konuştukça kendi içinde bu yola aslında onunla çıkmayacağını hissetmeye başladın ve bu olay içinde iyice su yuzeyine çıktı.

halledebileceğin bişey yok, ya kabullenip hayatına devam edeceksin ya da ilişkini bitireceksin.
başka ihtimal yok bence.

evet eminim en azından ikiside bu şekilde konuşuyor bildiğim bu..
evet o yüzüğü taktıktan sonra geri dönüş olmaz bide ayıplar herkes yıllardır berabersiniz madem öyle nişan olmasaydı derler o yüzden iyice düşünüp karar vermem lazım..
ki ya evlenince daha kötüleri gelirse başıma işte bu şuan beni yiyip bitiriyo gerçekten sevgim çok fazla ama güvenemiyorum artık eskisi gibi.

o kız nıye o kadar zaman susup sonradan konuştu.ilk başta üzülme diye belki ama niye sonradan anlattı nıyetı mı başka anlamadım.en başta olduğu gün anlatsa belki şu an bambaşka olurdu her şey.erkek arkadasına bu sureklı aklımda atamıyorum dedın mı??.

Yahu bu olay olduğunda bu adam daha cocuk 20-22 yaşında falan sanıyomusunuz ki kızlara bakmıyolar her yaşta bakıyolar sayıları azalıyor sadece. Hata biraz da sende senin evine erkek arkadaşın başka bir erkek arkadaşını getirmeDi emin ol. Hiçbir erkek başka bir erkek arkadaşa yüzde yüz güvenmez . Sen hayır kurumumusun bir kadına rn büyük kazık başka bir kadından gelir . Çocuk seni o yıllardaki gibi sevmiyordur ki şimdi . Duyguları daha bağlıdır . O zaman hevesleri vardır vs..

evet bunlarıda söyledi o zaman henüz 19 yaşındaydım ve seni şimdiki gibi görmuyodum şuan senden vazgeçemem diyo o zaman bianlık boşluga düştüm diyo..
tabi bu söyledikleri ben ayrılmıyım diye olabilir ama sevince inanmak istiyo insan.

o kız nıye o kadar zaman susup sonradan konuştu.ilk başta üzülme diye belki ama niye sonradan anlattı nıyetı mı başka anlamadım.en başta olduğu gün anlatsa belki şu an bambaşka olurdu her şey.erkek arkadasına bu sureklı aklımda atamıyorum dedın mı??.

kıza ben sevgılımle bı tartısmamızı anlattım o da sna bısı solıycem o cocuktan adam olmaz yıllar once boyle bıse olmustu deyıverdı bırden sok oldum bende.

Hangi erkek olsa aynı şeyi yapardı şeklindeki savunması çok saçma geldi bana ki her erkek bunu yapmazdı emin ol, ben olsam güvenmezdim, ilişkimi de bitirirdim

Herseyi anladim da odasina gidip opmek istemesi sacma geldi .kiz okey dese hersey olurdu demekki

bende söyledim aynı şeyi ya öpüşseydiniz devamı gelseydi ne olacaktı dedim bilmiyorum dedi bu kadar düşünüp hareket etmedim bi anda onu o halde görünce peşinden gittim davetkardı çünkü sabahın köründe sen gider gitmez odama gelince amacı ne dedim yanaştım oda tersledi dedii. aklıma o sahne geldikçe midem bulanıyo ama 4 yıl önceki konu değer mi bu ilişkiyi bitirmeye onuda bilmiyorum..
nedense sevgilimden cok arkadasımı sucluyorum.

bi kız arkadaşın yarı çıplak erkek arkadaşının odasına neden gitmiş ki?

Kız arkadaşınla ilişkini kestin ama en ufak bi fırsatı kaçırmayan erkek arkadaşını "seviyorsun"öyle mi? Tabii şimdi kız çocukcağızın odasına girmiş eeeee çocuk ne yapsın! Kıza dokunmasa günaha girer,mecbur dokunmuş yazıkkkkkk..bencede çok iyi yapmışsın kız arkadaşınla ilişkini keserek! Sen sahiden bu kişiyle "mutlu" olabileceğini düşünüyormusun? Mutluluklar ne diyeyim.

Back
X