Canım ya seni hatırlıyorum çeyizini de, bi kaç kez bizim konuda da konuşmuştuk sanırım. Üzüldüm gerçekten, hayırlısı olsun senin için. İnşallah en kısa zamanda düzelir o da anlar yaptığı hatayı. Biz kızlar böyleyiz işte onlardan daha fazla düşünüyoruz, üzülüyoruz, geçmişe bakıyorurz. Keşke yüzüğü çıkarmasaydın o seni suçlu duruma düşürmüş zaten sen de farkındasın. Ben de aynı hatayı yaptım bi kez, ama bizimki onun aldığı sıradan bi yüzüktü. Çok kavga etmiştik benim de haklı sebeplerim vardı tabi ama onlar bu yüzük durumuna çok takılıyorBi süre sonra aramız düzeldiğinde bile geri vermemişti 1 buçuk sene boyunca
Ama bence onun söz yüzüğünü çıkarması seninkinden daha büyük bir hata...
Bence haklısın ve geri adım atmamalısın. Yine sen bilirsin tabi ama kafanı başka şeylere verip düşünmemeye çalışsan, hatta süslenip püslenip dışarı çıkıp kafa dağıtsan onun da aklı başına gelse, ne oluyoruz dese, seni kaybetme korkusu yaşasa belki aklı başına gelir
Benim hatalarım var ama onun hataları daha çok bunun farkında değil, olsa zaten körü körüne gitmez böyle.
Geri adım atmıyorum canım, hiçbir şekilde haber almıyor zaten benden şuan. Aklı başına geldiğinde çok geç olmaz umarım.
Uzun süreli ilişkilerde hep oluyor böyle durumlar. İnşallah birbirinizi fazla yıpratmadan atlatırsınız canım. Biterse geçen yıllara verilen emeklere çok üzülürüm
ecem cnaım naptın seni çok merak ettim bir gleişme varmıdır
Gelişme olarak tek şey hastanelik olduğumDün ne arayıp ne sordu izmirde olmasına rağmen. Bende simdi mesaj attım net ol böyle olmaz bittiyse söyle mesaj atmazsan bitti kabul edicem diye. Bu belirsizlikle yaşayamıyorum. Bakalım
nasıl hastahanelik oldun ecem fenalştınmı ya canım merak etme herşey yoluna girecek ne olur üzme kendini yolun aydınlanıcak inşallah canım ya
Bütüngün bir umutla aramasını gel görüşelim demesini bekledim. Aramadı bende ufak bir baygınlık geçirdim sonrada ağlama krizi işte hastaneye götürdüler hemen. Kendimi aciz hissediyorum artık bana değer vermeyen adama bu kadar değer verip beni bu hale getirmesini izn verdiğim için çok kızıyorum kendime.
inanamıyorum ailen gördü o zaman tüm olan bitenleri bu saatten sonra bu olay aileye zaten bu denli üzüntün yansıdıysa aile ne dicek ecem ne diyolar inanamıyorum sakin kal desem kalamıyorsun haklısınd akuzum bu durumda kalınamıyor demek
gerekirse sök at hiç bişi bekleme geldiğinde yüzünü görmesin en büyük ceza sensizlik olucak ona sakinliğini koru ve ne yapacağına iyi karar ver biliyorum bir anda bitiricem demenle bitirilmiyor olmuyor ha bitirdim söktüm diyorsun şimdi yapmasını beklediklerini o zaman yapıyor gelip kapında duruyor bu iş hep böyle inanamıyorum sakin ol canım
Canım üzüldüm gerçekten. Ama ben bittiğine inanmıyorum kesinlikle. Sadece biraz uzak durmalısınız birbirinizden, yorgunluk var nişan stresi var var da var..
Kendini üzme, kesinlikle dünyanın sonu değil.
Sadece sabret ve bekle..
ecem canım ses seda varmı haftasonu bir gelişlme varmıdır
Canım nedense ben de inanmıyorum bittiğine yaaa. Bir süre sonra o gene gelicek kapına böyle doğuyor benim içime...
Tatlım benim.. Rabbim sabırlar versin. 5yılın karşılığının hiç olması çok yaralıyor insanı.
Gelişme var canım cumartesi ben yine gelmesini beklerken bir saat telde konuştuk olmuyor kabul edemiyorum dedi.
Çok uğraştım düzelicek herşey dedim yutamıyormuş. Ki bu bahane bence.
Bitti de dedim bir saatin sonunda bitti dedi.
Sonrada konuşmadık. Sadece dün gece mesaj atmış bana neden yaptın bunu anlamsız amaçsız kaldım yaşamak bile istemiyorum diye.
Keşke görebilseydi bitmesin diye ne kadar uğraştığımı. Kendi istedi, bitirdi.
sen susuıyorsun sana mesaj atıyor dayanamıyor acı çekiyor ama gelip karşına cesaret edemiyor zaten gelse barışacak oda biliyor yediremiyormuş çektirdiğine değiyormu bunca zaman susmasına değiyormu ecem sen hayatını yaşamya bak o gelicek zaten sana sürünsün biraz bak dayanamayıp mesaj atmalara başladı sakinliğini koru onun kafasına vuracak millet söylicek milletin dili zehir gibidir onun öyle kalbine işlicek ki naptım ben şu 3 günlük dünyada kazandığım aşkı nasıl attım dicek o yüzden skain ol
sen yapman gerekeni yaptın sakın artık ona mesaj atma ve bekle en ılımlı şekilde yaptığın hatayı telafi etmek için paraladın kendini
Bilmiyorum gizem gelse ne olacak diye soruyorum kendime, çok zayıfım ona karşı en büyük zaafım o benim.
Ama artık olmaz bana çektirdiği acıyı ömrüm boyunca unutamam ben. Ne ben ne de ailem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?