Mutsuz biten bir son daha

Benim hatalarım var ama onun hataları daha çok bunun farkında değil, olsa zaten körü körüne gitmez böyle.
Geri adım atmıyorum canım, hiçbir şekilde haber almıyor zaten benden şuan. Aklı başına geldiğinde çok geç olmaz umarım.

Uzun süreli ilişkilerde hep oluyor böyle durumlar. İnşallah birbirinizi fazla yıpratmadan atlatırsınız canım. Biterse geçen yıllara verilen emeklere çok üzülürüm

Uzun süreli ilişkilerde hep oluyor böyle durumlar. İnşallah birbirinizi fazla yıpratmadan atlatırsınız canım. Biterse geçen yıllara verilen emeklere çok üzülürüm

Biterse zaten verilen emekler, karşılıklı yapılan fedakarlıklar boşaymış.
Kısmet bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Bitecekse de içim bir an önce soğusun.

ecem cnaım naptın seni çok merak ettim bir gleişme varmıdır

Gelişme olarak tek şey hastanelik olduğum Dün ne arayıp ne sordu izmirde olmasına rağmen. Bende simdi mesaj attım net ol böyle olmaz bittiyse söyle mesaj atmazsan bitti kabul edicem diye. Bu belirsizlikle yaşayamıyorum. Bakalım

nasıl hastahanelik oldun ecem fenalştınmı ya canım merak etme herşey yoluna girecek ne olur üzme kendini yolun aydınlanıcak inşallah canım ya

nasıl hastahanelik oldun ecem fenalştınmı ya canım merak etme herşey yoluna girecek ne olur üzme kendini yolun aydınlanıcak inşallah canım ya

Bütüngün bir umutla aramasını gel görüşelim demesini bekledim. Aramadı bende ufak bir baygınlık geçirdim sonrada ağlama krizi işte hastaneye götürdüler hemen. Kendimi aciz hissediyorum artık bana değer vermeyen adama bu kadar değer verip beni bu hale getirmesini izn verdiğim için çok kızıyorum kendime.

inanamıyorum ailen gördü o zaman tüm olan bitenleri bu saatten sonra bu olay aileye zaten bu denli üzüntün yansıdıysa aile ne dicek ecem ne diyolar inanamıyorum sakin kal desem kalamıyorsun haklısınd akuzum bu durumda kalınamıyor demek

gerekirse sök at hiç bişi bekleme geldiğinde yüzünü görmesin en büyük ceza sensizlik olucak ona sakinliğini koru ve ne yapacağına iyi karar ver biliyorum bir anda bitiricem demenle bitirilmiyor olmuyor ha bitirdim söktüm diyorsun şimdi yapmasını beklediklerini o zaman yapıyor gelip kapında duruyor bu iş hep böyle inanamıyorum sakin ol canım

Bitti artık.. Mesaj attım dedim ya net ol bittiyse bitti dedim cevap vermezsen bitti diye kabul edicem dedim cevap yok sonra en azından bunu hakediyorum bitti de duymak zorundayım dedim yine cevap yok.
Ben değer verdiğim kadar değer görmemişim sevdiğim kadar sevilmemişim.
Bitti herşey.

Canım üzüldüm gerçekten. Ama ben bittiğine inanmıyorum kesinlikle. Sadece biraz uzak durmalısınız birbirinizden, yorgunluk var nişan stresi var var da var..
Kendini üzme, kesinlikle dünyanın sonu değil.
Sadece sabret ve bekle..

Ezgicim beni anladığına eminim. Bu yüzden söylediklerini önemsiyorum gerçekten.
Herşeyin hayırlısı, bekliyorum.

ecem canım ses seda varmı haftasonu bir gelişlme varmıdır

Gelişme var canım cumartesi ben yine gelmesini beklerken bir saat telde konuştuk olmuyor kabul edemiyorum dedi.
Çok uğraştım düzelicek herşey dedim yutamıyormuş. Ki bu bahane bence.
Bitti de dedim bir saatin sonunda bitti dedi.
Sonrada konuşmadık. Sadece dün gece mesaj atmış bana neden yaptın bunu anlamsız amaçsız kaldım yaşamak bile istemiyorum diye.
Keşke görebilseydi bitmesin diye ne kadar uğraştığımı. Kendi istedi, bitirdi.

Canım nedense ben de inanmıyorum bittiğine yaaa. Bir süre sonra o gene gelicek kapına böyle doğuyor benim içime...

Canım nedense ben de inanmıyorum bittiğine yaaa. Bir süre sonra o gene gelicek kapına böyle doğuyor benim içime...

Gelse ne olur ki ? Ne değişir benim ne kadar üzüldüğümü, hastanelik olduğumu bilen adam. Kalp rahatsızlığımı olduğunu bilipte beni bu kadar yaralayan adam gelse ne olur ?
Karşıma çıkıp bitti demeye bile cesaret edemedi. 5 yıllık ilişkiyi telefondan bitirdi.
Gelse de artık hiçbir şey olmaz.

sen susuıyorsun sana mesaj atıyor dayanamıyor acı çekiyor ama gelip karşına cesaret edemiyor zaten gelse barışacak oda biliyor yediremiyormuş çektirdiğine değiyormu bunca zaman susmasına değiyormu ecem sen hayatını yaşamya bak o gelicek zaten sana sürünsün biraz bak dayanamayıp mesaj atmalara başladı sakinliğini koru onun kafasına vuracak millet söylicek milletin dili zehir gibidir onun öyle kalbine işlicek ki naptım ben şu 3 günlük dünyada kazandığım aşkı nasıl attım dicek o yüzden skain ol

sen yapman gerekeni yaptın sakın artık ona mesaj atma ve bekle en ılımlı şekilde yaptığın hatayı telafi etmek için paraladın kendini

Bilmiyorum gizem gelse ne olacak diye soruyorum kendime, çok zayıfım ona karşı en büyük zaafım o benim.
Ama artık olmaz bana çektirdiği acıyı ömrüm boyunca unutamam ben. Ne ben ne de ailem.

Bilmiyorum gizem gelse ne olacak diye soruyorum kendime, çok zayıfım ona karşı en büyük zaafım o benim.
Ama artık olmaz bana çektirdiği acıyı ömrüm boyunca unutamam ben. Ne ben ne de ailem.

unutrusun cnaım unutrsun neler kimler ne yaşantılar unutulmuyor ki sadece bu send eyara açytıysa ve güçlendiysen ömrü billah affetmezsin

ecem bak bende uzun süredir çıkıyorum ve ne zaman ben yada o terketsek bir 3 sene öncesini sölüyorum o hep gwelirdi 1 ay geçse bile gelirdi hani teleofnda bitirdiysek eğer geldiğinde sarılmaya çalışırdı bir beton bulurdu hayır uzak dur derdim oda sen bana kaşrı nasıl böyle dik ben sana karşı nasıl zayıf duruyorum die yıpratırdı kendini hala soruyor çok yara aldım ben diye

evet bazı insanlar çook zaaf veriyor bazılarıda çok dik başlı oluyopr ben hep dikbaşlı oldum iyimi değil dikbaşlı oldum öyle güzel yola geldim ki bir şekilde beni ikna ettti

eğer ben sarılmaya çalışsaydım benimki beni itseydi o anda biterdi herşey

işte bir değiliz herkes birbinden farklı

dediğim tek şey sukuntetni koru bitmiş gibi yaşa ama hani normalde onlayken yapmıcağın şeleri yapma sana kızıyorsa şöle giyme felan diyorsa gözüne sokma hani bazı kızla rililşkiyi bitirir erkeklerin gözüne sokar hayatımı yaşıyorum felan diye erkekler o davranışlardan nefret ediyorlar sen herşeye rağmen bitti gibi davran ama bazı şeleri ona koz verme zaten yapmazsın ama ufacık bir tavsiye

diğer herşeyi ise bitmiş gibi yaşa ben bu ilişkide mutlu son görüyorm bittiğinede cidden inanmak istemiyorum inanmıycamda o çocuk oraya gelicek ve sana yalvar yakar affetircek eğer yapmazsa hak yemiş olcak bu ilişki o kadar mesafe yol açtıysa sen onu o skerdeyken beklediysen 15 ay o senden hak isticek ve ben asla hakkımı helal etmezdim böyle bişeyde snein ondaki emeğin bir yüzük çıkarmayla bitmez hee bitiyorsada artık bitsin çünkü seni yüzüğü çıkarmaya iten sebepğler var

senin sevgilin o sebepleri merak etmeden gitmeyi tercih ediyorsada varsın gitsin ama bu ilişki ciddi anlamda daha bitmedi o kafasını vuracak taşlara sen sukunetini koru

o aradığında açma ve mesajla dön bitti diyen kendinsin hala arıyorsun arıycağna neden gelmiyorsun neden yüzleşemiyoruz derdim

e böyle sesiz kalmama rağmen eserse giderdim yaşadığı şehre gözlerine bakar söylemek istediklerimi haykırarak söyler ardıma bakmadan gider kesip atar telefonu herşeyimi değiştiridim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…