Nası destek olucam

Keske alisacagim zamanlar bi an once gelse :)

Bende kv ve anneme soyluyorum noluur sizde yapin beraber dogururzzz amannn iyiki dinlememişler beni yoksa onlar doguracakti ben hala bebek yapmaya calisiyorum :)))

Anlar zaten herkes birazcik kaza oldugunu. Ama daha fazla dalga gecmeyin cnku unutmayin ki o hamile :)
Hormonal olarak tavan :)

Ben de hamileyim ama su an kimse benim hormonlarimi umursamiyo :) Arti benim dogum korkum var ve dogumuma 2 ay kaldi o yuzden ustume geldiler mi delleniyorum

''Her ne kadar burada beylik sözler etsenizde, kıyamayacaksanız annenize, kardeşinize ben buna eminim.''
Su kismi sabirsizlikla bekliyorum
Siz bebeğinizi bir kucağınıza alın, ondan sonra bencillik hakkında bir daha konuşalım.
Anneye empati biraz

Ben de hamileyim ama su an kimse benim hormonlarimi umursamiyo :) Arti benim dogum korkum var ve dogumuma 2 ay kaldi o yuzden ustume geldiler mi delleniyorum

Yani belki evet anneme bu yuzden kizabilirdim :) bana en cok destek olman gereken zamanlarda sennde destege ihtiyacin var

Bence biraz kırıcı olmuş benim annemde hamileydi geçen ay

Tatlim cokda gulme Annene istersen belki sende 44 yasinda belki daha ilerki yasinda hamile kalicaksin...buyuk konusma.senin cocugunda sana Boyle konussa ne hissedersin acaba.annenin gonlunu al Bence Ana gibi yar olurmu?anami kiricama kafami kirarim daha iyi

Annenizi asagiladiginizin farkinda misiniz? Birak anneni muhtac olan bir insana bile"benim cocugumun eskilerini giyer" deyip kahkaha atilmaz. Yarin öbür gün cocugunuz buyudugunde sizin icin " bana ne kendi bulsun doktorunu, kendi gitsin" dediginde anlarsiniz annenizin canini ne kadar yaktiginizi.

benim annem de 16 yaşında beni doğurmuş simdi 46 yaşında 45 yaşında anneanne oldu 2015de ama aynı dönemde hamile kalsaydım tepkim boyle olmazdı.sevinirim ne güzel kızımla kardeş gibi ikiz gibi büyürler diye...
bencillik ettiğinizi düşünüyorum...yeterince kirmissiniz gönlünü almaya bakın yoksa anaların duaları tutarmis size dua ederse görürsünüz o zaman nasil oluyormuş 44 yaşında hamile olmak...

İlk okudugumda annenizn yaşı baya bir var zannettim. Kadın daha 44yasindaymis çok genç bir kadın.. Siz ilk değilsiniz yanı anne kız çocuk bekleyen. Rezillikten bahsetmissiniz de ahlaksızlık etmemiş edepsizlik etmemiş hırsızlık etmemiş neyin rezilligi ? Allah vermiş olmuş bence bundan sonrasını düşünün. Annenizn üzerine gitmeyin bence sonuçta ne olursa olsun o da bir hamile,her kadın gibi onun da hamilelik duyguları var ve ayrıca bu kadar baskı yapmayın dalga geçmeyin Allah muhafaza çocuğu bile aldırmayı dusunur bunun vebalini de omur boyu yaşarsınız

Seninki doğmalık olmuş onun daha yeni heralde, yan yana otursanız da hamile iken anlaşılmaz en azından,dediklerin kırıcı evet, ama ben de olsam tuhaf karşılardim istemeden oldu ne demek koca kadin

Çok kıırmışsınız annenizi. Bu kadar dalga geçmek neden ki? O çekiniyor diye rahatça üzerine gidiyorsunuz bence. Size ne kazayla veya bilerek. Olan olmuş anneniz doğurmaya kararlı. Onun hayatı sizi bağlamaz ki. Bu kadar dalga geçicek birşey bulamadım ve annenize üzüldüm açıkçası, sizden dolayı...

Hamile olduğun için empati yap demicem çünkü zaten aynı pozisyondasınız annende duygusal alıngan olabilir dememe gerek yok sanırım. Ayrıca bu tarz şakalarla iğnelemelerle anneni bebeğinden soğutuyorsun. Anasının karnındaki bir bebeği mutsuz etmeye hakkın yok. Bence şoktan sağlıklı düşünüp hareket edemiosun, ağız tadıyla doğurucaktım tek bebek benim bebeğim herkesin ilgisi bende olacaktı diyorsun ama olmadı napalım, bu yüzden anneni ve bebeğini üzme stresli bir hamilelikten doğan bebek doğduğunda size çok zorluk çıkartır ve bunun sebebi ne niye böyle oldu çocuk falan demeyin sonra. Güzel düşünmek güzel şeyler hayal etmek lazım.

Bu konuya neresinden baksan, bencillik, kiskanclik vicdansizlik akiyor. Yazdikca icindekileri ortaya dokuyorsun. Dogumda ve sonrasinda annen sana destek olamayacak diye butun bu afran tafran. Kirk yasindan sonra sevismeyin hanimlar, cok ayip, rezillik yani. Birde eskaza hamile kalirsaniz, rezillik diz boyu.

Kayınvalidesinin ne düşündüğü ne dediği annesinin kararından kardeşinden daha önemli. E tabi el alem ne derci olmak yeri geldiğinde aileni bi kenara atmak demektir. Kazayla olmuş olabilir ihmalkarlık olabilir bunun üzerinden dem vurulur eleştrilir annesine ama bebeği üzerinden konuşmak dalga geçmek bana göre değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…