- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Keske alisacagim zamanlar bi an once gelse :)
Ben de hamileyim ama su an kimse benim hormonlarimi umursamiyoBende kv ve anneme soyluyorum noluur sizde yapin beraber dogururzzz amannn iyiki dinlememişler beni yoksa onlar doguracakti ben hala bebek yapmaya calisiyorum :)))
Anlar zaten herkes birazcik kaza oldugunu. Ama daha fazla dalga gecmeyin cnku unutmayin ki o hamile :)
Hormonal olarak tavan :)
''Her ne kadar burada beylik sözler etsenizde, kıyamayacaksanız annenize, kardeşinize ben buna eminim.''
Su kismi sabirsizlikla bekliyorum
Ben de hamileyim ama su an kimse benim hormonlarimi umursamiyo:) Arti benim dogum korkum var ve dogumuma 2 ay kaldi o yuzden ustume geldiler mi delleniyorum
İroni yapmiyodum gercekten sabirsizlikla bekliyorum o kisimlari. Su ofkem gecsin bi an once.Siz bebeğinizi bir kucağınıza alın, ondan sonra bencillik hakkında bir daha konuşalım.
Anneye empati biraz
Kayınvalidesinin ne düşündüğü ne dediği annesinin kararından kardeşinden daha önemli. E tabi el alem ne derci olmak yeri geldiğinde aileni bi kenara atmak demektir. Kazayla olmuş olabilir ihmalkarlık olabilir bunun üzerinden dem vurulur eleştrilir annesine ama bebeği üzerinden konuşmak dalga geçmek bana göre değil.Annenizin doğumuyla kayınvalidenize rezil olmak..
Sağlıkla doğursun inşallah anneniz bebeğini..
Annenize bu şekilde müdahale etmeye hakkınız yok..
Siz de anne olacaksınız..
Nasıl bu kadar alay eder üzersiniz kadını?
Umarım Allah annenizi ve o günahsız bebeği size muhtaç etmez...ablamla bana guveniyor aslinda. Ama ben de bakmam yani ablam bakarsa bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?