Nası destek olucam

Olan olmuş artık kabullenmek için uğraşmanız gerekiyor... Tabi ki garipsemen normal hayalindeki "annanne ve torun" fotoğrafına birden bire yeni bir birey ekleniyor... İstersen bir psikologla görüş iyi gelecektir.

annenle dalga geçerek destek olamayacağından emininm

anneniz gençmiş ne güzel allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin, onun için dua edin riskli olabilir 40 yaşın üzerindeki hamilelikler. ben olsam ondan korkardım annem kaldırabilecek mi diye.

Valla destek olacak gibi durmuyorsunuz da, köstek de olmasanız keşke.

Sanki doğurganlık bir size has, bir sizin hakkınız gibi sürekli kadını iğnelemek nedir? İzin mi alsaydı sizden?

Üzüldüm şahsen. O şimdi endişelidir, bu yaştan sonra tekrar bu zor marotona gireceğim diye, insanlar da başına kakma derdinde.

Canım annem kardeşimi 42 yaşında doğurdu. İyi ki de elalemi umursamamış sizin gibi, şimdi kocaman bir delikanlı ve onun en büyük destekçisi. Bizim de neşe kaynağımız olmuştur hep. Rabbim korusun tüm evlatları.

ne var kı bunda annenızın yası oyle abartılacak bır yas degıl, 40 yasta cınsel hayat ıcın aktıf bır yas hem sızın anne olmaya hakkınız varsa annenızın de var ısteyerek yada ıstemeyerek olan olmus dogacak cocuk sızın kardesınız ve annenızle dalga gecmeye onu ıncıtmeye hakkınız yok, tamam zamanlama kotu olmus olabılır ama ıyı yanından bakın ıkısı bırlıkte buyurler kardes gıbı hem elalemın ne dedıgınden sıze ne kı bu hayat annenızın hayatı ısterse 50 sınde de dogurur kımsede bırsey dıyemez...
sızın tavrılarınız cok kırıcı ve cok yanlıs bır an once kendınıze cekı duzen verın...

bak ben bu yorumu yorum olsun diye atmıyorum benim en küçük kardeşimle aram da 17 yaş var yani bi nevi tecrübe konuşuyo

44 yaşında ne var Allah aşkına ? Kayınvalidemin ikinci çocuğunu yani eşimi kucağına aldığı yaş. Anneniz sanki utanılacak bir şey yapmış gibi neden bu tavırlar ? İlginin üstünüzden kaymasından mı korkuyorsunuz ?

benim halam ve kuzenim öyle, benim de yeğenimle aramda 9 ay var:))) gayet normal annen çok genç ne mutlu size

Kendi nedensiz sinirin için anneni yıpratmaya hakkın yok canım. İkiniz de hamişsiniz, ikiniz de hassas bir dönem yaşamaktasınız. Evet biraz komik bir durum, ama tatlış komik bir durum.

Annene psikolojik şiddet uygulayarak bir yere varamazsın, zaten 44 yaş hamilelik için riskli.
Destek ol da annen de kardeşin de sağlıkla yaşasın bu süreci.

Belki de için için, sadece sana gösterilmesi gereken ilginin dağılacağını düşündüğünden sinirleniyorsun.
Ama annenin elinde olan bir şey değil. Tüplerini bağlatan bir akrabamız, 4. çocuğuna hamile kaldı seneleeer önce. Doktor bile şaşırdıydı yani, çünkü tüpler hala bağlıymış kontrole gittiğinde.

Allah verince veriyor, inşallah 2 bebiş de ailenize uğurlu gelir.

Yorumlara çok şaşırdım. Elbette haklı olduğun taraflar var ki bi arkadaş bunu hayalindeki torun anneanne tablosu zedelendi diyerek özetlemiş. Haklısın yani bu konuda. Bu gülmelerin işin komedisi değil Canının sıkkınlığından, ama sebebi aniden çok şaşırman kendi bebeğinle haşır neşir olurken yeni bir Bebek fikrinden. Her hamile kendini özel doğacak bebeğini de en özel sanır bi dönem, safça bir şeydir ve her hamilenin de hakkıdır aslında sanırım bunun yarım kalması üzdü seni. Bu karı farketmesen kabul etmesen de bilinç aktında benzer şeyler oluşmuştur. Ama annen de sen de masumsunuz, sana bu kadar yüklenilecek bir durum yok. Yoksa yazdıklarını tarafsız ve güzel okuyan herkes ne annenin yaşını söylerken,Ne "ne verebilirler" derken kötü bi niyetin olmadığını sadece mevcut koşullara göre durumu değerlendirdiğini bilir. Biraz sakinleş kabullen ve şöyle düşünmeye çalış,ne Mutlu size ki farklı bir hikayeniz olacak şu hayatta, bir kardeşiniz daha olacak, Allah Nasıl sizin yavrunuzu mucizelediyse bir yavruyu daha aynı şekilde yaratmış, öyle uygun görmüş... Belki ikisi müthiş güzel bağlarla bağlanacak birbirine, birbirlerinin kaderlerini tamamlamak için yaratıldılar belki... Umarım iki bebiş de sağlıcakla gözlerini açar dünyamıza, siz de annenizi Sevgi'yle kucaklarsınız hemen. Yorumlar biraz acımasız geldi bana, hamileliğinizin son dönemlerindesiniz fazla takılmayın

Eltimin dugununde annesi 4 aylık hamileydi
Evlendi oda hamile kaldı aralarında 5ay var okadar güzel anlasıyolar ki ikiside 4 yasına gelecek
Bunda ne var ki?

Daha olgun "bir kadın" gibi davranarak işe başlayabilirsiniz. Zira hareketleriniz çok anlamsız. Siz annenize böyle davranırsanız başkaları davranışlarını hiç ayarlayamaz. koca kadına nasıl böyle davranabılırsınız ya ://// istememenizi anlarım ama bu davranışlarınız çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…