- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi redappleee
-
Peki almak için günlerce düşündüğünüz şeyleri daha sonradan alıyor musunuz? Alamıyorsunuz ki konu açmışsınız. Almayınca pişman olmuyor musunuz? Ben beğendiğim bir şeyi almadığım zaman aşırı rahatsız huzursuz olurum. Geçen gün mağazada bir şey beğendim tak elektrikler kesildi almadan çıktım. İçim hiç rahat değil keşke alsaydım diyorum.Kızlar merhaba
Mesele şu ki ben para harcayamıyorum birşey alamıyorum
Eşimin durumu iyi 30 bine yakın maaşı var ve beni hiçbir şekilde kısıtlamıyor birşey alsam neden aldın demez.
Bazen diyorum ben cimri miyim acaba?
Birşey alırken on kere düşünüyorum günlerce düşünüyorum alsam mı diye basit bir kıyafet mesela ya da evime birşey.
Bunda yetiştirilme tarzımın etkisi olabilir mi sizce babam çok tutumlu bir insandı durumu iyi olmasına rağmen para çok harcayamazdık.
Bunu nasıl aşabilirim hiç bilmiyorum
İyi giyiniyorum ama çeşit çeşit değil meselaBirazcık cimri olabilirsiniznasıl aşacağınızı bilemem ama daha iyi giyinmek vs gibi seçenekler varken durumunuz da iyiyse alın işte belki kendinizi daha özenli görünce aşarsınız.
Alıyorum tabi ama dediğim gibi çok düşünüyorum alırken alsam mı almasam mı diyeEn azından her ay ihtiyacınız olan bir şey alın.
Bir giysi olabilir, cilt bakım ürünü olabilir, mutfak eşyası olabilir.
Aldığım da oluyor almadığımda.Peki almak için günlerce düşündüğünüz şeyleri daha sonradan alıyor musunuz? Alamıyorsunuz ki konu açmışsınız. Almayınca pişman olmuyor musunuz? Ben beğendiğim bir şeyi almadığım zaman aşırı rahatsız huzursuz olurum. Geçen gün mağazada bir şey beğendim tak elektrikler kesildi almadan çıktım. İçim hiç rahat değil keşke alsaydım diyorum.
Şu an aklınızda almak istediğiniz şeyleri alın böyle böyle eliniz açılacaktır.
O zaman sizde etikete bakmayın? Bence etiketten kaybediyorsunuz.Aldığım da oluyor almadığımda.
Yani pişman olmuyorum aslında
Sorun şu ki bişey görüp hemen aaa bunu da alayım şunu da alayım diyemiyorum
Eşim de tam tersi etikete bile bakmaz birşey alırken
Deneyelim bunuBir hafta benle takilsaniz sorun morun kalmaz
Benim babam da durumu iyi olmasına rağmen çok tutumluydu, ben de sizin gibiyim. Dışarıda yeme içme hesap ödeme, başkalarına hediye alma konusunda çok cömertim tam aksine, ama iş kendime bir şeyler almaya gelince ne gerek var diyorum.Kızlar merhaba
Mesele şu ki ben para harcayamıyorum birşey alamıyorum
Eşimin durumu iyi 30 bine yakın maaşı var ve beni hiçbir şekilde kısıtlamıyor birşey alsam neden aldın demez.
Bazen diyorum ben cimri miyim acaba?
Birşey alırken on kere düşünüyorum günlerce düşünüyorum alsam mı diye basit bir kıyafet mesela ya da evime birşey.
Bunda yetiştirilme tarzımın etkisi olabilir mi sizce babam çok tutumlu bir insandı durumu iyi olmasına rağmen para çok harcayamazdık.
Bunu nasıl aşabilirim hiç bilmiyorum
Ben de başkalarına alırım eşime kardeşlerime çok düşkünüm ne isterlerse alırımBenim babam da durumu iyi olmasına rağmen çok tutumluydu, ben de sizin gibiyim. Dışarıda yeme içme hesap ödeme, başkalarına hediye alma konusunda çok cömertim tam aksine, ama iş kendime bir şeyler almaya gelince ne gerek var diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?