Nasıl aşabilirim ?

Bende almam hala eski kıyafetlerimi giyiyorum hala yani eski derken yeniler eskimediler
Tutumlu olan benim evde eşim daha eli açıktır . Bu aralar bebek için frenliyorum kendimi almıyorum liste yapıyorum kendime

Kız sen geçen gün hamur yoğurma makinesi almamış mıydın? isteyince alıyorsun demek ki
Öyle öyle olacak işte biraz da kendine al hep eve hep eve olmaz
Yaa kendime de alıyorum ama bana göre şu an eksiğim yok herşeyim var yani ama öyle fazla fazla çeşit çeşit değil

Bende almam hala eski kıyafetlerimi giyiyorum hala yani eski derken yeniler eskimediler
Tutumlu olan benim evde eşim daha eli açıktır . Bu aralar bebek için frenliyorum kendimi almıyorum liste yapıyorum kendime
Onu ben de yapıyorum ya hiç tutumlu değilimdir aklıma eseni alırım ama bebek eşyaları için tutuyorum kendimi çok seçenek var ve ilk bebeğim olacak ne gerekli ne gereksiz hiçbir şey bilmiyorum. Daha alışverişe erken zaten ama bu kafayla vakti gelince de alamayacağım sanki

Ben de mesela 5 aylık hamileyim bebek söz konusu oldu mu en iyisinden almak istiyorum herşeyi alıyorum da yavaş yavaş

Elimde bin lira varsa iki bin harcarım. Bende o dereceyim işte

Para varken harcamak on numara bir duygu.
Yoksa yok deriz amenna ama var.
Şuan iki memur maaşı alıyor eşiniz.
Gayet harcanabilir ben harcardim ohh ne güzel
Kendim de öğretmenim atanma durumum var şu an
Belki kendi param olunca daha farklı olur

Ben size şimdi bir cümle kuracağım, siz de hemen alışverişe koşacaksınız

‘Yemeyenin malını yerler’

Yaşlı bir teyzemiz söylemişti, siz yemezseniz kocanız yiyecek birilerini bulur diye
Tabi işin gırgırı bu :)

Yaa kendime de alıyorum ama bana göre şu an eksiğim yok herşeyim var yani ama öyle fazla fazla çeşit çeşit değil
Evde olmanın da etkisi…
Ben normal düzende çalışırken daha çok alışveriş yapardım her gün değişik giyinmek süslenmek için motivasyonum vardı çünkü sonra evden çalışmaya başladım eskisi kadar kıyafet vs almıyordum haliyle sadede cilt bakım ürünlerine falan sarıyordum
Şimdilerde yüzümü sadece suyla bile zor yıkıyorum orası ayrı yataktan bile kalkamıyorum işi falan da komple bıraktım zaten.
Bebek doğup biraz büyüdükten sonra işime ve eski alışveriş performansıma dönerim inşallah

Bence de ev çok etkiliyor hep evdeyim arkadaş ortamım da çok yok burda
Bişey alsam bunu nerde giycem diyorum
5 yıllık evliyim hiç bir düğüne bile katılamadık doğru düzgün uzak olduğumuz için ailelerden
İnşallah çalışma ortamım olursa ben de artık böyle olacağımı düşünmüyorum
Ama evde de giyimime özen gösteririm evdeki kıyafetlerimle
Yani hamile olmama rağmen salmadım kendimi

ayyyyy gel gel harcamak benim uzmanlık alanım ilk kuralı düşünmemek şekerim beğendiysen o an alcaksın sonra insanın hevesi kaçıyor, neye harcayacağını bilmiyosan benim daha alamadığım bi listem var atayım da onları al, bana da influencerlar gibi deneme videoları atarsın

Almadığım her şey için pişman olan bir benle merhaba diyorum konuya.
Alın efendim acımayın.
Ben vaktinde acıdım, almadım.
Evim yok sonra alırım dedim.
Heves ettiğim her şeyi öteledim ve dönüp baktıgımda totoma giren kazıklardan sonra ve para yönetiminde vasat bir eşim olduguna artık iyice ikna oldugumda el elde baş başta kaldığımı gördüm.
Acımıyorum artık.

İşte biraz birikimimiz arabamız falan olsa belki daha rahat yerim de bunların olmaması beni geriyor
Kenarda hep bi birikmiş olsun diyorum

Özendim şu an
Ben fena gaza geldim şu an biraz trendyoldan falan alışveriş yapayım kızçeme kendime

vallahi herşeyden hevesim kaçtı burda benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…