- 30 Aralık 2009
- 23.335
- 92.434
- 1.123
- Konu Sahibi redappleee
-
Yap kız durdugun kabahat.Özendim şu an
Ben fena gaza geldim şu an biraz trendyoldan falan alışveriş yapayım kızçeme kendime
Benim arkadaşımın eşi de paraları iddiada kaybetti kız şuan hiç harcayamiyor.Ha bendeki eş para konusunda aşırı tutarsız bir adam oldugu için artık iplemiyorum.
Sizin eşiniz daha iyidir bu konuda belki.
Evet ben de sizin gibiyim annem de aynı böyleydi ona kızardım bekarken şu an ben de onun gibiyimYap kız durdugun kabahat.
Erkeklerin bir çoğu para konusunda yönetimi gerçekten bilmiyor, harcıyor da pervasızca.
Bize de bu tutum annemden miras kaldı maalesef.
Yıllarca aşamadım.
Ama 5 ay önce totoma öyle bir kazık daha girdi ki artık resmen acımıyorum.
hıncını çıkarıyorum.
Sebebsiz salak borçlara gidecegine kendim yerim.
Kendi maaşımı bile yiyemeyen koca bir salaktım ben.
Çok pişmanım çok.
Ben ettim sen etme :)
Evet kira ama cüzi bir miktarEviniz kira mi? Harcamama sebebiniz anlamak açısından soruyorum
kızım dayaklıksın ha.Evet kira ama cüzi bir miktar
Ayrıyeten kendi evimiz var istanbulda
Yani dediğim gibi bir arabamız olsun istiyorum belki araba olsa biraz daha rahatlıcam
Kuzum işte bendeki şu an temel sorun herhalde arabamızın olmamasıNeden almamak rahatsız ediyor peki? Ona göre yorum yapıcam
Allah korusun eşim çok şükür öyle birşey şimdiye kadar olmadı iddia kumar vs kredi bile çekmez faiz olduğu içinBenim arkadaşımın eşi de paraları iddiada kaybetti kız şuan hiç harcayamiyor.
Ve iyiki bekarken hep harcamisim diyor.
Yok canım benim almak değil.Kuzum işte bendeki şu an temel sorun herhalde arabamızın olmaması
Ve dediğim gibi yetişme tarzım
Para harcamayı bilmiyor oluşum
Ben yemezsem, kocam arabasına pahalı parçalar alıyor. Onun yerine ben yiyorum parayıBen size şimdi bir cümle kuracağım, siz de hemen alışverişe koşacaksınız
‘Yemeyenin malını yerler’
Yaşlı bir teyzemiz söylemişti, siz yemezseniz kocanız yiyecek birilerini bulur diye
Tabi işin gırgırı bu :)
Alıyorum aslında ama nadirYok canım benim almak değil.
Birşey almadığın için içten içe rahatsızsın onun sebebini soruyorum benalma mesela bu senin tercihin neden sorun gibi görüyorsun?
En güzeliBen yemezsem, kocam arabasına pahalı parçalar alıyor. Onun yerine ben yiyorum parayı
O ayrı herkesin yaşamı farklı.Allah korusun eşim çok şükür öyle birşey şimdiye kadar olmadı iddia kumar vs kredi bile çekmez faiz olduğu için
Afiyet olsunBen yemezsem, kocam arabasına pahalı parçalar alıyor. Onun yerine ben yiyorum parayı
Birikimle araba alınacak zaman geçeli çok oldu maalesef. Her ay yemeden içmeden 30 bini de koysanız iyi bir araba almak çok çok zaman alır. Sizin aldığınız bir elbiseyle bir ayakkabıyla araba hayali suya düşmez yani. Alın kullanın lütfen .Arabamız yok şu anda biraz da onu düşünüyorum birikim yapalım araba alalım vs
Çok tanıdık geldi buElimde bin lira varsa iki bin harcarım. Bende o dereceyim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?