nasıl emin olup evlendiniz??

bencede flört dönemi şart kesinlikle. hemen tanıştıktan sona 2-3 ay içinde evlenenlere şaşırıyorum cidden :/

Esimle tanistigimda, ve 2 senelik bir birlikteligimiz oldu .
Söyle soyliyeyim , Cuma cumartesi Discodan cikmazdi , arkadaslariyla sehir sehir gezerdi ..
Tam bir tehlike aslinda ..
Herkes bana dikkat et bundan es olmaz derdi ..
Bende aslinda biraz korkuyordum ama madem evlilik kumardi ben oynayacaktim.

Neyse evlendik .
O adam gitti baskasi geldi evden ise , isten eve gelir.
Asla disari cikmaz mukemmel bir es ..
Asla boyle bir es bulamam diyorum :)
Ve herkes suan imrenerek bahs eder..

Yani sans isi aslinda .
Asla onceden bilemezsin..

gerçekten mi üzüldüm peki simdi nasıl?

Çocuk olduğu için üç sene daha evli kaldım bir şekilde, sonra da boşandım zaten. Üzerinden 14 yıl geçmiş şu an hatırladığımda bile gülüp geçmek yerine hala aptallığıma hayret ediyorum. Normalde bu kadar salak değilim halbuki.

vayy seninki gerçekten tam kumar olmuş. eşin nasıl değişti? birde neyse o dur kişi değişmez derlerdi..

hiç öyle deme canım hiçç. sen salaklık yapmamışsın ki. hayat bu belli olmuyor ne olacağı ve şans. elbette vardır herşeyde bir hayır..

Bir de daha birlikteliğin ilk zamanlarında evlilikten söz açan erkekleri hiç sevmem, geneli güvenilmez olur.
Güzin Abla mode on.

"Hangi yemekleri yapmayı biliyorsun?", "Temizlikle aran nasıl?" , "Maaşın ne kadardı?" gibi sorular da tehlikeli, bir işe başvurma durumu hariç, ancak o zaman cevaplanabilir.

* bu soruların ilk buluşmada sorulduğunu biliyorum.*

hiç öyle deme canım hiçç. sen salaklık yapmamışsın ki. hayat bu belli olmuyor ne olacağı ve şans. elbette vardır herşeyde bir hayır..

Aynen öyle canım şimdi iki tane canımdan çok sevdiğim evlatlarım var ikisi de boyum kadar.

vayy seninki gerçekten tam kumar olmuş. eşin nasıl değişti? birde neyse o dur kişi değişmez derlerdi..

Hic birsey yapmadim soylemedim.
Dugun salonundan ciktik eve girdik , ertesi gunu butun hayatini tam tersine cevirdi ..

Bende sordum , nasil dunden bugune bukadar degisime ugradin diye .
Ozaman bekardim sorumlulugum yoktu simdi sorumluluk aliyorsam ona gorede davranmaliyim dedi.:)

23 yaş da çok erken değil sanki karar verebilmek adına.
Başlarda nasıldı da sonra ne oldu ?
hep merak etmişimdir aşk evliliği yapanların karşılarındakini ulaşılmaz görenlerin hepsi "elimin altında" "çok da bi esprisi yokmuş" "bu muydu inanılmaz çekici bulduğum dibine düştüğüm hatun/er kişisi " gibi düşüncelere sahip oluyo mu bi zaman sonra?
bu aşk evliliği kaç ay / yıl sürüyo ?
o hep her allah ın günü mıç mıç selfie çekip koyan eşler gerçekten mutlu mu mutsuzluklarını mı maskeliyolar ?
bunu bütün kk kadınlarına soruyorum :)

Sana mı sordular?
Aynen yaaa. Böyle erkeklerin genelinin 3 amacı oluyor.
1)Kızın ağzına tabiri caizse evlenme vaadiyle bir parmak bal sürüp istediklerini yaptırmak. Canım zaten evleneceğiz sevişelim mi? Aşkım ya benim bir yere 5.000 lira borcum var da benim için kredi çeksen diyorum. soruları geliyor devamında.
2)Defoları oluyor ve bu defoları evlilik teklifinin arkasına saklama çabası. Yaptığı her öküzlükten sonra evlilik teklifini ısıtıp ısıtıp kızın önüne sürerek ilişkiyi sürdürme çabası. Çapkınlık, şiddet, hakaret...
3)Kendine hayat arkadaşı değil hizmetçi arayan grup. ''Yaşım geldi, ben dışarıda sürterken evde gömleklerimi ütüleyecek biri lazım. Şu kız da öğretmen, eli ayağı da düzgün. Evlenilecek kız tam.''

Bana değil Neyseki, cevabını gerektiği şekilde "lan sen kendine ne arıyorsun?" diye verebilmiş bir arkadaşıma. Ben sadece hesabı istemekle yetinirdim

zipzip styla çoğu zaman iş görür ama kıymetini bilemiyoruz,

- Ben akrep erkeğiyim kadınlar benim çekici olduğumu hep söyler.
- Demin doğum ayınla mı övündün sen canım, yaş kaç?
-

Beni çok yaraladılar, çok incindim, seni de çok üzerim beni benimle bırak erkeği var bir de mesela, hah o dürüst bir erkek, onu da gerçekten onla bırakmak lazım.

Sans isi bu isler...
Mukemmel erkek diye evlenirsin soguk aksi sinirli birisi cikabilir...
Yada bundan koca olmaz dedigimiz insanlar evlenince kuzu gibi birer es olup da esinin agzinin icine dusebilir...
Herkesin kismeti ne yazildiysa o....
Flort doneminde kucuk sinyaller oluyor ama pek umursamiyorsun,bu sefer evlenince keske dikkate alsaydim diyorsun ..
Evlendikten sonra iliskiyi bitirmek daha zor bu yuzden ufak ayrintilar kafani kurcaliyorsa yol vereceksin gitsin...

Sans isi galiba...

Benim icimdeki ses "ya evde kalacaksin ya da seni bosarlar kizim" diyor o yuzden sansa biraktim artik deneyip gorecegiz

bazıları aynı eve girdikten sonra kuduruyor..önce canım cicim..evlendikten sonra gerçek yüzü çıkan erkekler de var..

nasıl karar verdim hala inanmıyorum kendime (sozluyuz) zıt karakterlerde iki insanız, ondaki huylar bir arkadaşımda olsa asla goruşmem o kadar yani... beni sahiplenmesi, deger vermesi, savunması, sevdigini çok belli etmesi, benim için aglaması, bunlardan etkilendim sanırım.... çûnku uzaktan bakılılınca ne maddi yonden nede manevi yonden uyumlu degiliz, hatta bu yuzden sozumuze iki hafta kala ayrılma kararı aldım kendisine çok farklı oldugumuzu anlattım, kendiside dogruladı, biz mutlu olamayız dedik birbirimize, ve bitirdik, sonra ne mi oldu? aglaya aglaya 10 gun geçirdik :) 10 gunde kilolu olmamama ragmen 4-5 kilo verdim, gozyaşlarım kıyafetimi ıslatıyordu resmen, yani olmadı engelleri kaldırdım hattımı tekrar taktım ve onu aradım yapamadıgımı soyledim, ve sozlendik.....
Demem o ki, ben onsuz yapamadım, oda bensiz yapamadı, mecburiyetten sozledik sanırım bir yıl sonra dugunumuz var :))

Sonrasını kimse bilemez, ben şu an mutlu olacagımdan emin degilim, kimsede emin olamaz, aynı evi paylaşmadıktan sonra anlamak çok zor, yaşayıp gorecegiz artık :)

valla acele bir karar verdim amma iyi verdim , Allahın sevgili kuluymuşum evlendikten sonra eşim hiç değişmedi hatta hergün bir inceliği ortaya çıkıyor ben şaşırıyorum vay be süper bir adamla evlenmişim diye , pantolonunu ütülemeye kalkarım elim den alır gerek yok yorulma diye , çamaşır atarken makineye gelir mahçup bir sesle benimkileri renkli beyaz diye ayırmasan da olur hepsini atıver gitsin ayırmakla uğraşma der daha çok var aslında sadece ev işleriyle alakalı değil.
flört döneminde hergün arardı mutlaka , bütün özel günlerimde hediye alırdı , tartışmalarda hep alttan alır asla küsüp darılmazdı ben haksız olsam bile aramasam bile nolursa olsun arardı ilk adımı hep o atardı. arabayı ayağıma kadar getirirdi hiç yürütmezdi felan bunlar hoşuma giden davranışları idi , ve de evlendim Allah bozmasın hem şanslıyım hem mutlu

Başlarda aşıktım ve heyecanlıydım. Yanında kendimi rahat hissettiğim ve kendim olabildiğim biriydi. Hepsinden önemlisi ne kadar iyi bir insan olduğunu düşünürdüm. Aslında evlenmemem için hiçbir sebep yoktu. Evlendikten sonra aniden de değişmedi. Aslında hep olduğu gibi biri oldu. Bana davranışlarında en ufak bir değişme olmadı. Sanırım ben değiştiğim için ona bakışım değişti bilmiyorum. İnsan olarak iyi biriydi ama karakterlerimiz ve fikirlerimiz taban tabana zıttı ve bu zıtlıkları iki senede anlayabildim. Bir yerden sonra o aşk kayboluyor. Ben artık aşık olmadığım gibi ona saygımı da kaybetmeye başladım ve sonunda aşkın yerini acıma duygusu almıştı.

Valla ben Yaradana sığınıp aceleyle karar verdim..Kısmet bu kimisi 10 yıllık kocasını tanıyamıyo..

Ayy Allah bozmasin masallah ya ... Cok sanslısınız esiniz kanatsız melek gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…