- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Altına imzamı atabilir miyim?Evliyim. Bir erkekte asla kabul etmeyeceğim davranışlar.
1)Öfke kontrolü olmayan,aşırı sinirli erkekler.
2)Aşırı kıskançlık/kısıtlama
3)Çapkınlık. Sadakatsizliğe tahammülüm yok, şiddet bile benim için daha masum.
4)Maçoluk, kendini erkek diye üstün görmek. Maço erkeklerin geneli kötü koca olur.
5)Kendini beğenmişlik
6)Benimle sidik yarışına giren erkekler, yanındaki kadının hayattaki başarılarından rahatsız olan erkekler. Üniversitede geldi bunlardan biri başıma. Benim kimi konularda ondan daha bilgili olmamı hazmedemezdi. Sürekli bana laf çarpıtır, kültürel konularda eksiğimi bulmaya çalışırdı. Ezik herifin tekiydi. Kıçına tekmeyi yedi.
Evliyim. Bir erkekte asla kabul etmeyeceğim davranışlar.
1)Öfke kontrolü olmayan,aşırı sinirli erkekler.
2)Aşırı kıskançlık/kısıtlama
3)Çapkınlık. Sadakatsizliğe tahammülüm yok, şiddet bile benim için daha masum.
4)Maçoluk, kendini erkek diye üstün görmek. Maço erkeklerin geneli kötü koca olur.
5)Kendini beğenmişlik
6)Benimle sidik yarışına giren erkekler, yanındaki kadının hayattaki başarılarından rahatsız olan erkekler. Üniversitede geldi bunlardan biri başıma. Benim kimi konularda ondan daha bilgili olmamı hazmedemezdi. Sürekli bana laf çarpıtır, kültürel konularda eksiğimi bulmaya çalışırdı. Ezik herifin tekiydi. Kıçına tekmeyi yedi.
Atamazsın.Altına imzamı atabilir miyim?
Neden olmasın ki? Benim çevremde onlarcası var...bunların hiçbirinin olmadığı bi erkek var mı ki
bunların hiçbirinin olmadığı bi erkek var mı ki
Çok var canım ya. Hani söylediklerim öyle çok ekstrem şeyler değil ki. Hani 1.90 boy, karın kasları, karizmatik ses, çok iyi aşçı olma, her gün sürpriz yapma, ultra romantik olma falan deseydim anlardım da benim söylediklerim zaten hiçbir iyi kocada bulunmaması gereken asgari hareketler. Bu özelliklerin olduğu adamdan zaten koca olmaz bana kalırsa. Belki kibirli olmak kabul edilebilir biraz ama diğerleri cıkks.bunların hiçbirinin olmadığı bi erkek var mı ki
Bu biraz şans işi aslında, çünkü size ailenin de anlattığı gibi bi insanla beraber yaşamadan nasıl biri olduğunu bilemezsiniz. Ama yine de tedbirli olmak lazım.
Ben iş yerinden arkadaştım eşimle 1 buçuk yıl sonra evlendik, ama aynen tanısığım gibi çıktı.
Allah kimsenin başına konunuzda ki gibi durumlar vermeesin..
Ay benim babam da bir başka iyi örnek, o saydığım özelliklerin geneli yok.Belki biraz maçoluğu vardı rahmetlinin ama o jenarasyondaki erkeklere göre yine iyi sayılırdı. Biraz maço biraz kılıbıktı. Mesela annem ev hanımıydı benim, babam maaşı çeker çekmez tüm maaşını annemin eline sayardı. Bütün evin parası annemde dururdu. Annem babama harçlık verirdi.Var, ben evdekinden haberdarım sadece tabiilk ve tek örnek olmadığına emin olabilirim ama bir tanesinin varlığıyla.
23 yaşında evlendim. O zamanlar emin olmak gibi bir derdim yoktu ama aşık olduğuma emindim ve bastım nikahı. İlk iki sene şöyle böyle geçti. İkinci seneden sonra ne muhteşem bir hata yaptığımı anladım. Biraz büyüyüp öyle evlenmek lazım.
Çok var canım ya. Hani söylediklerim öyle çok ekstrem şeyler değil ki. Hani 1.90 boy, karın kasları, karizmatik ses, çok iyi aşçı olma, her gün sürpriz yapma, ultra romantik olma falan deseydim anlardım da benim söylediklerim zaten hiçbir iyi kocada bulunmaması gereken asgari hareketler. Bu özelliklerin olduğu adamdan zaten koca olmaz bana kalırsa. Belki kibirli olmak kabul edilebilir biraz ama diğerleri cıkks.
Ne zamandir evlisiniz canim? Yaslariniz kac?
neden öyle düşündün peki hemde 2 sene sonra?
Ay benim babam da bir başka iyi örnek, o saydığım özelliklerin geneli yok.Belki biraz maçoluğu vardı rahmetlinin ama o jenarasyondaki erkeklere göre yine iyi sayılırdı. Biraz maço biraz kılıbıktı. Mesela annem ev hanımıydı benim, babam maaşı çeker çekmez tüm maaşını annemin eline sayardı. Bütün evin parası annemde dururdu. Annem babama harçlık verirdi.
Evlenmeden önce sadece 6 ay birlikte olduk. İki yılda çeşitli koşullarda verdiği tepkileri, karakter tipini ancak analiz edebildim. Böyle bir insanla evlenmiş olmak kendime yaptığım en büyük saygısızlıktı diye düşünmüştüm. :)
Kendi kendime hep derdim ki; sevdigim ilk adamla evlenecegim.
Esim hayatima giren ilk adam. Beni tanimasina ve onu tanimak icin kendime izin verdigim tek adam. Nasil hissettigimi nasil emin oldugumu bilmiyorum ama iste icimde bisey 'bu o' dedi ve hakli cikti. Karar verme noktasinda icimde hic tereddut yoktu. Sanirim oyle olmasi gerektigi icin. Alniniza yazildiysa oluyor, iyi veya kotu yasiyorsunuz. Ben sansliydim ki 'bu o' dedigim adam dogru adamdi. Sukurler olsun :)
Allah iyi insanlarla karsilastirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?