nasıl emin olup evlendiniz??

Bende hızlı karar verdim,2.3. ayda evlilik kararı aldık.Aslında garip oldu bizimki biraz :) Daha önceden internetden tanıyordum eşimi 3 yıldır tanıdıgım hoşlanmadıgım çapkın sımarık gördugum bir adamdı :)
Sonra ne oldu bende anlamadım :) Hem şans hem kısmet sanırım bu işler.Basiret baglanır derlerya öyle birşeyler var gerçekten

Elimin altında havası biraz oluyor elbetde ama bu durumda kendini salmak bazısında olur bazısında olmaz. Aşkın yılı olmaz bende baki kalan sevgi saygı.Birlikte yaşlanabilen kişilerde genelde saygısı ve sevgisi olan kişilerdir bence.
O mıç mıç yapanları ben pek sevmem aslında :) Gerçektir belkide bilemeyiz ama benim bir tanıdıgım var sadece baskasını kıskandıgı için baaakk bende mutluyuum pozları verdıgını ıyı bılıyorum :) Kendisi söylemişti bunu

Ben hala işin dua kismindayim.
Bekliyorum o çok muhterem kocam gelip beni bulacak inşallah :)

Bi insan sakin uysalsa pek sıkıntı olacağını sanmıyorum bnm eşim sinirli bi insan değildir kavgalarımızda asla bağırmaz Kırıcı söz kullanmaz sadece konuşur bnce bi insan asırı sinirliyse kaç arkana bakmadan

sadece aşk evliliği yapmamak lazım
ben bir anda evlendim hemide kaçarak
pişmanmıyım çoğu zaman ewet
sadece genç kılarımız cahil zamanlarında evlenmeyidüşünmesinler hele de 17-23 yaş arası
bence öyle yani

bencede 25 ve sonrası kız için ideal yaş. 25 ten öncesi erken bencede

başlangıcı oldu bittiye gelmiş gibi oldu.fakat çok zaman bırakılsaydı insan armudun sapı üzümün çöpüyle uğraşmaktan olmazdı heralde böylesi hayırlıymış.3 seneye 2 çocuk sığdırmakta her evliliğin harcı değil böyle tükenebiliyor birden ilişki,eşinin eziyeti ayrı bir de çocuklar evlenince ayrıca kimse büyük konuşmasın bunu yapmaz etmez diye inadına onla imtihan olursunuz.ayrıntıya inmeden evlenmek için birincisi,kişinin içinize sinmesi çok önemli her şeye de hazır olacaksınız en sorunsuz eşlerin aileleri bile sorun çıkarabiliyor iyi iken birden kötü olabiliyor.sorun çıkaran kendi anneniz bile olabiliyor.üçüncüsü "aa dünür olduk" muhabbeti olsa da bir miktar herkes birbirinden uzak durmalı saygı duymalı (kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygı duymak zorunda her iki tarafta)dördüncüsü bence adamın kafası başka insanları düşüneceğine işinden başka bir şey düşünmesin çalışmayı çok sevsin.beşincisi kimse mükemmel anne baba değildir bunu umarak evlenmemek lazım iyi anne- baba olabilmekte bir yetenek.

Aşık olup evlenmedim. Önce kriterlerime uyan biriydi sonra aşık oldum. İnanılmaz yüksek kriterlerim vardı hepsine birebir uyuyordu. 30 umda evlendim zaten. Ha o kriterlere uyan biri çıkmasaydı evleneyim diye de evlenmezdim. Deli gibi aşığım ve çok mutluyum tavsiye ederim.

Ben eşimi daha henüz pek tanımamıştım, hayat hikalerimizi birbirimize anlattıktan sonra dedim bu adam benim kaderimdeki adam, ben bununla evlencem diye. O kadar badire atlattık, o kadar imkansız gözüküyorduki evlenmemiz yine de hep dedim evleneceğiz biz diye velhasıl evlendik :) Kişiliği, özellikleri, görüşünüşü, ailesi vs. şeyler değildi bunu düşünmeme sebep olan. Biz birbirimizin aynısı gibiyiz, yaşadıklarımız falan. aramızda mükemmel bi uyum yok bu yüzden çünkü mesela onu sinirlendiren şeyler beni de sinirlendiriyor Hallediyoruz ama çok şükür :)

Biz 1,5 ayda evlenmeye karar verdik.
Önceden de tanışıklığımız 2 ay kadardı.
Ama bizim şöyle oldu, daha ilişkimizin ikinci haftasında ben evde yalnız kaldım 10 gün kadar. O arada gel-git oldu tabi haliyle. Bir kaç günü geceyi full beraber geçirdik ve bir ay sonra evlenme teklif etti. Evlenmeye bu kadar erken karar vermemiz o bir haftayı devamlı beraber geçirmemizdi galiba. Aklıma geldi çok güzeldi be Beraber uyanıyorduk beraber işe gidiyorduk akşam ben yemek yaptıysam o kahve yapıyordu film ayarlıyordu. Aiiiyy
Eve adam atarak evlenen ilk insan benim galiba.

Bilmiyorum insanlar sonradan nasıl %100 değişiyor, eşimle 2 yıldır evliyiz hala ilk zamanlarda ki aynı adam.
Bazı insanların aşk'tan gözü kör oluyor olumsuz ayrıntıları kaçırıyor, hep iyi bakıyor olabilirler, aıcıkta şans işi tabi.
Birde erkeğin değişmesi tek taraflı değildir, kadınlarda adamın içinde ki canavarı ortaya çıkarıyor olabilir.

ben zor karar verdim..
keşke diyorum biraz daha zorlayıp evlenmeseydim..
çok kızdığımda böyle..
ama bazen de adama bakmaya doyamıyorum
evliliğimin tam 4. günü benim tv balkondan aşağı uçacaktı neredeyse
o kadar şok oldum ki o pamuk gibi adamı öyle görünce..
sadece sakinleşince, karşındakinin aklında unutamayacağı hakaretler bırakıyorsan
eğer, işin zor..eline de diline de hakim olacaksın..

biz 5 bucuk yil sonra evlendik, evliligimizin de 5. ayindayiz suan. hersey cok guzel, adam ayni adam, ama ileride degisebilecegi dusuncesi beni korkutuyor garip geliyor.. umarim degismez.. degisirse buyuk hayal kirikligi olur benim icin.

Cevapların hepsini okumadım; arkadaşlarım da yazmıştır. Aynı eve girmeden tanımak çok ama çok zor. Allah iyilerle karşılaştırsın. Burada da çoğu konuda okumuyor muyuz nişanlıyken k.validem, nişanlım ya da görümcem v.s….çok iyiydi, evlenince çok değişti, değişmedi aslında öyledi ; sen aynı eve girince tanıdın gerçek yüzünü gördün, tabi rol yapanlar da vardır. Nasip, kısmet, biraz da şans işi sanırım.

3 ay için de tanıştık nişanlandık evlendik biraz şans biraz da akıllı olmak lazım aşk gözünü kör edecek yaşta evlenenler özellikle kusurları görmezden gelebiliyor. Tabi yine de aynı evde yaşamak farklı bir şey 10 yıl tanıdığını sandığın insanı bir ay aynı evde kalınca tanıyamaz da olabilirsin. Ben şanslıyım eşim anlayışlı bana her konu da destek gözümün içine bakar. Darısı bekarlara iyi düşünün öyle evet deyin aile görüşünü de yanılıyorsunuz diye yabana sakın atmayın !

bizimki görücü usulu oldu. Bi defa buluştuk hiç konuşamadık eve gittiğimde annem sorunca umutsuz vaka demiştim.
Daha sonra eşim beni aradı ve ikimizin olamayacağını, olursa üzülenin ben olacağımı, kendisini bana layık görmediğini söyledi . Üzüldüm tabi. Aradan tam bir ay geçti bu bir ayda bende onu düşündüm o telefondaki konuşması hoşuma gitmiş demekki :). Bir ay sonra eşim tekrar görüşmek istedi zaten benimde niyetim vardı görüştük ve dedikki artık bu iş olsun. 2 ay kadar görüştük sonra nişanlandık 5 ay sonrada evlendik. Evliliğimizin 7 yılı bitti eşimdeki tek değişiklik eskiye göre daha çok konuşması. Birde tabi nişanlıyken göremeyeceğim huyu kavga esnasında çok aşırı sinirlenmesi burdada işin bana düştüğünü artık farkettim çünkü bu adam değişmez ben kavganın boyutunu büyütmemeye çalışıcam artık yapcak başka bişey yok. Onun dışında gayet ılımlı olumlu her işe yardım eden kesinlikle dışarı çıkma konusunda kısıtlamayan rahat bi insandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…