ne istediğimi ne hissettiğimi bilmiyorum ..

Bu bence biraz hormonal sizde. Eg haliyle hormonlar tavandır sizde. Ne diyelim ki önemli olan öyle Yada boyle üzülmemeniz

Konu sahibi ben çok fazla uzun yol yaptıgım için olsa gerek . Eşinin anlattığın gibi bir gün önceden gitmek istemesi bana normal geldi açıkçası .

çalışıyorum zaten 8- 6 dört duvar arasında. işten eve evden işeyim çocukla. sosyalliğe gelince onda balık av spor gırla.. gitme desem ne olucak gidiyo işte..

Konu sahibi ben çok fazla uzun yol yaptıgım için olsa gerek . Eşinin anlattığın gibi bir gün önceden gitmek istemesi bana normal geldi açıkçası .
onun tarafından bakınca zaten öyle.. zaten kafamı allak bullak eden şey ham ortada çok büyütülecek gibi bişey olmaması hemde sözümün dinlenmemesi.. bi farkım olmalı değilmi bukadar mutsuzsa karşındaki yapmazsın.. 2 hafta sonra kampa gidicek 2-3 günlüğüne herşeyini beraber hazırlıyoruz...

Mecburıyetını keyfıyete donusturmek derdınde gıbı gorundu gozume sadece.. Zaten gıdecegım dıye fırsattan istifade etmek maksadı ama eşinizi tanımadıgım ıcın tahmını yorum yapabiliyorum. Evde yalnız kalacaksanız ve acil durumlarda da yanınızda kimse olmayacaksa gitmesin tabi.. Sizin derdiniz yalnız kalmak değil de güvensizlikten kaynaklanan ya başka haltlar yerse derdi. Ve elinizde kanıt ta yok.. Daha önce böyle olacak bi vaka varsa o zaman dur deyın yanı..

akşam baya kavga ettik .ben hiç konuşmak istemiyorum. inan telefonunu bile açmak istemiyorum. eğer şuan alttan alırsam gene aynı şeyin başka versiyonunu yaşıcaz. nede olsa düzeliyor diye

Ben de diger yandan hamilesin kendini uzme istiyorum.Keske esin de hamile oldugun icin boyle dusunse. Sen daha iyi bilirsin tabi. Eger tavrini belli etmesiginde bu durumu abartarak devam ettirecek biriyse sen de haklisin. Umarim bu surec seni cok yipratmaz.

umarım yıpratmaz...hani böyle taş gibi kadınlar vardır. dışardan ne acısını belli eder ne hırsını öyle özeniyorum onlara.. ben hem içime atıyorum hem dışarı bağırıp duruyorum deli gibi.. işteyim şuan sabahtan beri bi iş yapmadım o kadar..

çalışıyorum zaten 8- 6 dört duvar arasında. işten eve evden işeyim çocukla. sosyalliğe gelince onda balık av spor gırla.. gitme desem ne olucak gidiyo işte..
12 sene boyunca nasıldı peki?
Hatta sevgiliyken nasıldı diye sorayım.

Ama su an kendini isine vermeye ve dusunmemeye calis. Kendini yiyip bitirme, isinle oyala kendini. Herkesbir degil iste kimisi cok iyi sakliyor, kimisinin derdi de oldugu gibi yuzune yansiyor. Tavrini gene koy ama kendini bu kadar uzme.

Yanlış yapıyorsun.Hayatı kendine ve eşine gereksiz kıskançlık ve baskılarla zehir etme ve seni seven adamı kendinden soğutma.Bak şundan emin ol adın kadar emin ol ki yapacak erkek bir sokak ötede de yapar.Bundan eminnn ol bak.O yüzden boşuna canını sıkma adamıda darlama bırak gitsin zaten bir gün.Çünkü yapmak isteseydi emin ol oraya gitmeyi beklemezdi :)

Hamile olduğunuz için
Onu yanınızda istiyorsunuz ki
Bu en doğal hakkınız
Lafınızın çiğnenmeside kötü olmus
Ne olursa olsun yollamayın demiycem
Belki oda bunalmıştır

12 sene boyunca nasıldı peki?
Hatta sevgiliyken nasıldı diye sorayım.
6 sene flört ettik 21 yaşındaydı bende 17 düşün. erkeğin en deli çağı kadının en aptal çağı.. iki acemi aşık o hem beni çok istedi hem gençliğini :) ufak tekek basit şeyler yakaladım kayda değer değil.. evlenince tamamen değişti. her geçen gün daha iyiye doğru değişiyor.. ama bu tarz sorunlar oluyor..

çok haklısın yapçak olan insan heryerde yapar ama sözümünün bi değeri yok. ben onu kısıtlamıyorum ki. ava gidiyo 2-3 gün kurmuyorum kafamda avamı gitti başka biyere mi gitti diye. yapça olsa orda da yapar ruhum duymaz.. ama ben karısıyım buna rıza göstermiyorum ve o buna saygı duymuyor. spora gidiyor oradada bi sürü kız inana aramıyorum bile bazen gitmiyo kızıyorum para verdik gitmiyosun diye.. ama burda benim rızam olmadan iş yapıyor..

Anladımmm.E o zaman iş değişir.Sizde mesele gitmesi kıskançlık filan değil.Sizin isteklerinize ve karşşı çıktığınız olaylara saygı duymayıp kafasına göre yaşamaya devam etmesi.Allah yardımcın olsun nasıl halledilir hiç bilemiiyorum

Hamile olduğunuz için
Onu yanınızda istiyorsunuz ki
Bu en doğal hakkınız
Lafınızın çiğnenmeside kötü olmus
Ne olursa olsun yollamayın demiycem
Belki oda bunalmıştır
valla biliyomusun hamilelik falan değil hiç ,olay lafımın çiğnenmesi.. deimki akşam sen benim rızam olmadan gidicekmisin hala dedim evet dedi. bundan sonra rızana göre hareket eden eş bulursun inşallah dedim..

tabi kıskançlıkta var işin içinde gece bara gitçek falan.. ama olay nasıl benim karısı olarak bu tarz ortamlarda olmama karşı çıkıyorsa hoşlanmıyorsa benimde düşüncelerime hislerime saygı göstermesi.. kendine gelince İtalyan ali bana gelince molla hasan...

İyiye doğru gitme varsa güzel de seni dinlemeyerek gitmesi de sana saygısının olmadığını ve seni takmadığını gösterir aslında. Sen de çalışıyormuşsun, arta kalan zamanda birlikte çocuklarla zaman geçirmesi lazım. Tamam arkadaşlarıyla da takılsın ama bence ayda 1 den fazla olmamalı.

inanın akşam o kadar hırslandım ki vallahi 130 kiloluk adamı parçalıcaktım o derece.. o genişlik o rahatlık.. kendide çok rahatsız oldu söylediklerimden 1 gün için neler konuştun neler söyledin dedi. yatak ayırdım düşünün. aslında bu ilk değil daha önce çok yaptı rıza göstermediğim işler. sözlerimin bir hükmü yok ee niye evliyim ozaman..

valla biliyomusun hamilelik falan değil hiç ,olay lafımın çiğnenmesi.. deimki akşam sen benim rızam olmadan gidicekmisin hala dedim evet dedi. bundan sonra rızana göre hareket eden eş bulursun inşallah dedim..

O zaman şuanda herşey onun elinde
Gitmezse her şey güzel olacak galiba
İnş. gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…