- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.024
- 448
- 35
Bu bence biraz hormonal sizde. Eg haliyle hormonlar tavandır sizde. Ne diyelim ki önemli olan öyle Yada boyle üzülmemenizbeni asla tek başıma tatile göndermez asla. bunu ona hatırlatıyorum tepki yok.. hem aldatmayla ilgili bişey düşünmüyorum hemde orada olmasını istemiyorum.. bisürü arkadaşı var orda bar disko falan bi sürü fıstık gibi hatun . daha nasıl anlatayım istemiyorum hem bişey yapmaz diyorum hemde çok ama çok mutsuzum...
çalışıyorum zaten 8- 6 dört duvar arasında. işten eve evden işeyim çocukla. sosyalliğe gelince onda balık av spor gırla.. gitme desem ne olucak gidiyo işte..Aslında senelik izin gibi bir durumu yoksa ve işleri çok yoğunsa neden olmasın?
Çalışıyor olsaydın bilirdin bazen bunalımın en doruk noktasının ne demek olduğunu.
1 gün sana da ona da 1 yıllık moral sağlayabilir.
Ama dersen ki izin durumları oluyor ve ayrıca ben ona güvenmiyorum. Ben de olsam gitmesini istemezdim.
onun tarafından bakınca zaten öyle.. zaten kafamı allak bullak eden şey ham ortada çok büyütülecek gibi bişey olmaması hemde sözümün dinlenmemesi.. bi farkım olmalı değilmi bukadar mutsuzsa karşındaki yapmazsın.. 2 hafta sonra kampa gidicek 2-3 günlüğüne herşeyini beraber hazırlıyoruz...Konu sahibi ben çok fazla uzun yol yaptıgım için olsa gerek . Eşinin anlattığın gibi bir gün önceden gitmek istemesi bana normal geldi açıkçası .
sadece sözlerimin kıymeti yok diye sorguluyorum evliliği. bu kadar ısrarla hayır dememe rağmen gidiyor...Bu bence biraz hormonal sizde. Eg haliyle hormonlar tavandır sizde. Ne diyelim ki önemli olan öyle Yada boyle üzülmemeniz
akşam baya kavga ettik .ben hiç konuşmak istemiyorum. inan telefonunu bile açmak istemiyorum. eğer şuan alttan alırsam gene aynı şeyin başka versiyonunu yaşıcaz. nede olsa düzeliyor diye
umarım yıpratmaz...hani böyle taş gibi kadınlar vardır. dışardan ne acısını belli eder ne hırsını öyle özeniyorum onlara.. ben hem içime atıyorum hem dışarı bağırıp duruyorum deli gibi.. işteyim şuan sabahtan beri bi iş yapmadım o kadar..Ben de diger yandan hamilesin kendini uzme istiyorum.Keske esin de hamile oldugun icin boyle dusunse. Sen daha iyi bilirsin tabi. Eger tavrini belli etmesiginde bu durumu abartarak devam ettirecek biriyse sen de haklisin. Umarim bu surec seni cok yipratmaz.
12 sene boyunca nasıldı peki?çalışıyorum zaten 8- 6 dört duvar arasında. işten eve evden işeyim çocukla. sosyalliğe gelince onda balık av spor gırla.. gitme desem ne olucak gidiyo işte..
umarım yıpratmaz...hani böyle taş gibi kadınlar vardır. dışardan ne acısını belli eder ne hırsını öyle özeniyorum onlara.. ben hem içime atıyorum hem dışarı bağırıp duruyorum deli gibi.. işteyim şuan sabahtan beri bi iş yapmadım o kadar..
6 sene flört ettik 21 yaşındaydı bende 17 düşün. erkeğin en deli çağı kadının en aptal çağı.. iki acemi aşık o hem beni çok istedi hem gençliğini :) ufak tekek basit şeyler yakaladım kayda değer değil.. evlenince tamamen değişti. her geçen gün daha iyiye doğru değişiyor.. ama bu tarz sorunlar oluyor..12 sene boyunca nasıldı peki?
Hatta sevgiliyken nasıldı diye sorayım.
çok haklısın yapçak olan insan heryerde yapar ama sözümünün bi değeri yok. ben onu kısıtlamıyorum ki. ava gidiyo 2-3 gün kurmuyorum kafamda avamı gitti başka biyere mi gitti diye. yapça olsa orda da yapar ruhum duymaz.. ama ben karısıyım buna rıza göstermiyorum ve o buna saygı duymuyor. spora gidiyor oradada bi sürü kız inana aramıyorum bile bazen gitmiyo kızıyorum para verdik gitmiyosun diye.. ama burda benim rızam olmadan iş yapıyor..Yanlış yapıyorsun.Hayatı kendine ve eşine gereksiz kıskançlık ve baskılarla zehir etme ve seni seven adamı kendinden soğutma.Bak şundan emin ol adın kadar emin ol ki yapacak erkek bir sokak ötede de yapar.Bundan eminnn ol bak.O yüzden boşuna canını sıkma adamıda darlama bırak gitsin zaten bir gün.Çünkü yapmak isteseydi emin ol oraya gitmeyi beklemezdi :)
çok haklısın yapçak olan insan heryerde yapar ama sözümünün bi değeri yok. ben onu kısıtlamıyorum ki. ava gidiyo 2-3 gün kurmuyorum kafamda avamı gitti başka biyere mi gitti diye. yapça olsa orda da yapar ruhum duymaz.. ama ben karısıyım buna rıza göstermiyorum ve o buna saygı duymuyor. spora gidiyor oradada bi sürü kız inana aramıyorum bile bazen gitmiyo kızıyorum para verdik gitmiyosun diye.. ama burda benim rızam olmadan iş yapıyor..
valla biliyomusun hamilelik falan değil hiç ,olay lafımın çiğnenmesi.. deimki akşam sen benim rızam olmadan gidicekmisin hala dedim evet dedi. bundan sonra rızana göre hareket eden eş bulursun inşallah dedim..Hamile olduğunuz için
Onu yanınızda istiyorsunuz ki
Bu en doğal hakkınız
Lafınızın çiğnenmeside kötü olmus
Ne olursa olsun yollamayın demiycem
Belki oda bunalmıştır
tabi kıskançlıkta var işin içinde gece bara gitçek falan.. ama olay nasıl benim karısı olarak bu tarz ortamlarda olmama karşı çıkıyorsa hoşlanmıyorsa benimde düşüncelerime hislerime saygı göstermesi.. kendine gelince İtalyan ali bana gelince molla hasan...Anladımmm.E o zaman iş değişir.Sizde mesele gitmesi kıskançlık filan değil.Sizin isteklerinize ve karşşı çıktığınız olaylara saygı duymayıp kafasına göre yaşamaya devam etmesi.Allah yardımcın olsun nasıl halledilir hiç bilemiiyorum
6 sene flört ettik 21 yaşındaydı bende 17 düşün. erkeğin en deli çağı kadının en aptal çağı.. iki acemi aşık o hem beni çok istedi hem gençliğini :) ufak tekek basit şeyler yakaladım kayda değer değil.. evlenince tamamen değişti. her geçen gün daha iyiye doğru değişiyor.. ama bu tarz sorunlar oluyor..
valla biliyomusun hamilelik falan değil hiç ,olay lafımın çiğnenmesi.. deimki akşam sen benim rızam olmadan gidicekmisin hala dedim evet dedi. bundan sonra rızana göre hareket eden eş bulursun inşallah dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?