incitti zaten sabahtan beri foruma yapışık haldeyim dertleşmek için.. 45 dk sonra işten çıkıcam sor bugün ne yaptın koca bir hiç...ne olursa olsun insan hamile karısını bırakmaması lazım üstelik bu dönemde hormon değişimi sebebiyle daha hassassınız sizi incetebilir
neden boşuna kendinizi üzüyorsunuz ki siz gitmemesini söylüyorsunuz ve sonuç itibariyle gidiyor yani ne yaparsanız yapın sonuç aynı siz üzülünce bebeğinizde üzülür hamilelikte stres çok zararlı.. bazı şeyler olacağına varır biz bunların önüne geçemeyizincitti zaten sabahtan beri foruma yapışık haldeyim dertleşmek için.. 45 dk sonra işten çıkıcam sor bugün ne yaptın koca bir hiç...
Canim seni de anliyorum ama burada esinle sen farkli seyler istiyorsunuz, o gitmek istiyor sen kalmasini, o da zaten gidiyorum bari bi denize gireyim o kadar yolu gitmisken gibi dusunuyor olabilir. Sana bu istegini guzelce aciklayabilirdi pekala ama boyle farkli seyler istedigimizde genelde guzelce kendimizi ifade etmek yerine cogumuz inatlasiyoruz... Yani senin onemin olmadigindan degil de kendimizi ifade etme konusundaki yetersizligimizden diyeyim. Bence bu açidan da bir dusunebilirsin.tabiki değil yapçak olan insan her yerde yapar.. ama ben lafımın sözümün değersiz olmasına kızıyorum. geçen hafta avdaydı ne aradım ne rahatsız ettim 2 hafta sonra kampa gidiyor gene.kafamda bişey yapacak diye kurmuyorum. . ama ben rızam olmadan gitmesine kızıyorum.. 1 gün için neden beni eziyosun dimi neden huzursuz ediyosun demekki çokta önemim yok.. olay o zaman büyüyor kafamda işte..
haftasonu arkadaşımla konuştum senin yazdıkların falan baya bakış açımı değiştirmeye başladı. o çok istiyo ve yapıyo mesela. ama ben istiyorum yapma diyor yada heveslendirmiyor yapmıyorum.. hep erteliyorum.Canim seni de anliyorum ama burada esinle sen farkli seyler istiyorsunuz, o gitmek istiyor sen kalmasini, o da zaten gidiyorum bari bi denize gireyim o kadar yolu gitmisken gibi dusunuyor olabilir. Sana bu istegini guzelce aciklayabilirdi pekala ama boyle farkli seyler istedigimizde genelde guzelce kendimizi ifade etmek yerine cogumuz inatlasiyoruz... Yani senin onemin olmadigindan degil de kendimizi ifade etme konusundaki yetersizligimizden diyeyim. Bence bu açidan da bir dusunebilirsin.
çok haklısın ben sadece istemediğim halde beni dinlememesine içerledim. o da benim ona söylediğim bi ton lafa.. gurur meselesi oldu bende gitmesi..Hamilesin, psikolojin hassas. Şu var; eğer o seni aldatmak isterse burda dizinin dibinde de yapar. İstemezse Fizan'a gitse yapmaz. Güvensizlik, sürekli bu konuda kavga çıkarmak tersp teper. Aldatmıyorum, seviyorum bunu ona inandıramıyorum. İnsanın bir şeyi yapmadığına karşısındakini inandırması, suçsuz yere azar işitmesi kadar kötü bir şey yok. Akışına bırak, kendini ve bebeğini düşün. Bir şey yaparsa Allah illa ortaya çıkartıyor, hiç gizli kalmıyor. O yüzden kendini hırpalama. Önemli olan onun niyeti, uzak yakın farketmez.
ama ben ava gittiğinde spora gittiğinde kafamda kurmuyorum nerde ne yapıyor diye.. sadece bunu onaylamadığım halde gitmesini beni bir nevi sözüme değer vermemesi beni çok üzdü kırdı. yapçak olan insan heryerde yapar o ayrı tabi..Bir aile dostumuzun evliliği ki çok güzel bir yuvaydı, bu tip kuruntularla yıkıldı. Somut bir kanıt bulmadan kocalarınızın başını yemeyin ya. Amiyane tabirle eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek gibi, adamın yapmayacağı varsa aklına sokuyorsunuz.
Sen de bir sey yapmak istediginde, ne kadar cok istedigini anlatabilirsin ve ben sana karismiyorum, sen de saygi duymalisin diyebilirsin canim.haftasonu arkadaşımla konuştum senin yazdıkların falan baya bakış açımı değiştirmeye başladı. o çok istiyo ve yapıyo mesela. ama ben istiyorum yapma diyor yada heveslendirmiyor yapmıyorum.. hep erteliyorum.
Aynen böyle yapıcam gittim ehliyete yazıldım yıllardır ertelediğim bişeydi.. evrklarımı bile topladım bugün parasını vericem yarın bitek. artık kendim için bişeyler yapmanın zamanı geldi de geçiyor bile.. belkide bunları yapamadığım için bu kadar çabuk hırslanıyorum.Sen de bir sey yapmak istediginde, ne kadar cok istedigini anlatabilirsin ve ben sana karismiyorum, sen de saygi duymalisin diyebilirsin canim.
çok sevdim.. 6 yıl flört ettik gözümü bir nevi onla açtım.. ilk ciddi ilişkim.. 6 sendedir de evliyiz.. görünürde herşey hep daha iyiye gidiyor gibi..kavgalar azaldı.. sevgisini göstermesi arttı..hani derler ya ilk zamanlar cicim ayı diye bizim her geçen gün daha iyi oluyor ilişkimiz eskiye dönmek asla istemem..
ama ilişkimizde bi güven sorunu hep olmuştu. direk bi şey yakalamadım görmedim. flört ederken ufak tefek şeyler olmuştu sadece yaşımız çok küçük o genç ben genç diye kaldırabildim ama o zamanda yakalamadım hiç.. hissettim sadece ayrı olduğumuz zamanlarda duydum falan..
şimdi 4.5 yaşında oğlum var 2.ye hamileyim.. iş dolayısıyla marmarise gidiyor. patronlarını alıp dönecek. 1 gün erken gitmek istiyor aile dostlarımız var onları görüp tatil yapmak için.. ama ben bunu istemiyorum orada yalnız kalmasını istemiyorum. ve benim söylediklerimi umursamadan gidiyor. akşam kavga ettik çok. hem orada bişey yapmıyacağını düşünüyorum hemde yapabileceğini.. bu düşünce eşit kafamda bi tanesi bile ağır basmıyor..
hem bana olan sevgisi aklıma geliyor hemde benim onaylamadığım birşeyi yaptığı için umurunda bile olmadığımı düşünüyorum.. çocuk var hamile nede olsa gitmez zaten bu güne kadar hiç gidemedi diyor....
içim rahat değil mutsuzum yüzünü bile görmek istemiyorum..kafamın bi yanımda mutlusun sadece abartıyorsun diyor..
size de yarım yamalak anlatabildim kafam yerinde değil kusura bakmayın. içim çok karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?