ne istediğimi ne hissettiğimi bilmiyorum ..

ne olursa olsun insan hamile karısını bırakmaması lazım üstelik bu dönemde hormon değişimi sebebiyle daha hassassınız sizi incetebilir
incitti zaten sabahtan beri foruma yapışık haldeyim dertleşmek için.. 45 dk sonra işten çıkıcam sor bugün ne yaptın koca bir hiç...

incitti zaten sabahtan beri foruma yapışık haldeyim dertleşmek için.. 45 dk sonra işten çıkıcam sor bugün ne yaptın koca bir hiç...
neden boşuna kendinizi üzüyorsunuz ki siz gitmemesini söylüyorsunuz ve sonuç itibariyle gidiyor yani ne yaparsanız yapın sonuç aynı siz üzülünce bebeğinizde üzülür hamilelikte stres çok zararlı.. bazı şeyler olacağına varır biz bunların önüne geçemeyiz

Canim seni de anliyorum ama burada esinle sen farkli seyler istiyorsunuz, o gitmek istiyor sen kalmasini, o da zaten gidiyorum bari bi denize gireyim o kadar yolu gitmisken gibi dusunuyor olabilir. Sana bu istegini guzelce aciklayabilirdi pekala ama boyle farkli seyler istedigimizde genelde guzelce kendimizi ifade etmek yerine cogumuz inatlasiyoruz... Yani senin onemin olmadigindan degil de kendimizi ifade etme konusundaki yetersizligimizden diyeyim. Bence bu açidan da bir dusunebilirsin.

haklısınız biraz sakinleşmem lazım güya bugün gidiyor konuşmadık hiç.. nezaman gitçek nezaman döncek hiç bişey bilmiyorum. böyle yok olup gitmek istiyorum şu an. şöyle toplaşıp tatile çıksak kızlar kocalardan sevgililerden cocuklardan uzak.. sohbet muhabbet ohhh... hani şöyle imkan olsa ışınlanıcam hemen...

iki gündür yazamadım. iki gündür konuşmuyoruz ne ben aradım ne o .. bikaç foto paylaşmış aile dostlarımızla okadar.. kafamın dağıtmak için herşeyi yaptım haftasonu ama nafile...
ehliyete yazıldım ani bi kararla bugün evraklarımı topladım izin aldım işten.. sırf kendime oyalanıcak bişey bulayım iyi hissedeyim diye.

haftasonu arkadaşımla konuştum senin yazdıkların falan baya bakış açımı değiştirmeye başladı. o çok istiyo ve yapıyo mesela. ama ben istiyorum yapma diyor yada heveslendirmiyor yapmıyorum.. hep erteliyorum.

Hamilesin, psikolojin hassas. Şu var; eğer o seni aldatmak isterse burda dizinin dibinde de yapar. İstemezse Fizan'a gitse yapmaz. Güvensizlik, sürekli bu konuda kavga çıkarmak tersp teper. Aldatmıyorum, seviyorum bunu ona inandıramıyorum. İnsanın bir şeyi yapmadığına karşısındakini inandırması, suçsuz yere azar işitmesi kadar kötü bir şey yok. Akışına bırak, kendini ve bebeğini düşün. Bir şey yaparsa Allah illa ortaya çıkartıyor, hiç gizli kalmıyor. O yüzden kendini hırpalama. Önemli olan onun niyeti, uzak yakın farketmez.

çok haklısın ben sadece istemediğim halde beni dinlememesine içerledim. o da benim ona söylediğim bi ton lafa.. gurur meselesi oldu bende gitmesi..

bu olayı kafamda nasıl atlatıcam bilmiyorum. döndüğünde söyle yaparım böyle yaparım diyorum ama ne olcak bilmiyorum.
çok kırgın hissediyorum kendimi.değersiz.. bi neşeleniyorum iyi hissediyorum bi kötü oluyorum.

Bir aile dostumuzun evliliği ki çok güzel bir yuvaydı, bu tip kuruntularla yıkıldı. Somut bir kanıt bulmadan kocalarınızın başını yemeyin ya. Amiyane tabirle eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek gibi, adamın yapmayacağı varsa aklına sokuyorsunuz.

ama ben ava gittiğinde spora gittiğinde kafamda kurmuyorum nerde ne yapıyor diye.. sadece bunu onaylamadığım halde gitmesini beni bir nevi sözüme değer vermemesi beni çok üzdü kırdı. yapçak olan insan heryerde yapar o ayrı tabi..

bazen kavgalardan sonra ilişkiler düzene girer. bizde genelde öyle oluyor. yani şöyle düşünüyorum asla gidemezsin dediğim halde gitti. çünkü çok istiyordu.. bende çok istediğim halde o hayır dediği için yapmadığım içimde kalan bir sürü şey var.. ne kadar hata etmişim aslında .belkide bu hassaslığım sırf buyüzden

konum aşağılara düşmesin diye yazıp duruyorum :) fikirleriniz benim için çok önemli ...

Sen de bir sey yapmak istediginde, ne kadar cok istedigini anlatabilirsin ve ben sana karismiyorum, sen de saygi duymalisin diyebilirsin canim.

Sen de bir sey yapmak istediginde, ne kadar cok istedigini anlatabilirsin ve ben sana karismiyorum, sen de saygi duymalisin diyebilirsin canim.
Aynen böyle yapıcam gittim ehliyete yazıldım yıllardır ertelediğim bişeydi.. evrklarımı bile topladım bugün parasını vericem yarın bitek. artık kendim için bişeyler yapmanın zamanı geldi de geçiyor bile.. belkide bunları yapamadığım için bu kadar çabuk hırslanıyorum.

kıyamam canım ya, sen bir sakin ol bak bebeğin olacakmış hem. şeytan dürtmesi bunlar, oyuna gelme. çek besmeleni bak yoluna kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…