genelde evde zaten sorun hani böyle hassas konularda beni yok sayması.. ben böyle konuşunca abartıyosun olur. hadi ben gideyim ısrarla gitme dediği yere sen kim oluyorsuna getireyim olucak mıİyiye doğru gitme varsa güzel de seni dinlemeyerek gitmesi de sana saygısının olmadığını ve seni takmadığını gösterir aslında. Sen de çalışıyormuşsun, arta kalan zamanda birlikte çocuklarla zaman geçirmesi lazım. Tamam arkadaşlarıyla da takılsın ama bence ayda 1 den fazla olmamalı.
gider gider nede olsa 1 hafta konuşmayız sonra çocuk var ev var mecbur konuşuruz der.erkeklerin bakış açısı bu evliyken kaybetme korkusunu öyle kolay yaşatamıyor insan :)O zaman şuanda herşey onun elinde
Gitmezse her şey güzel olacak galiba
İnş. gitmez
evlimisiniz ya da şöyle sorayım hayatınızdaki kişi rızanız onayınız olamadan iş yaparmı ısrarla..sen takmışsın adama bence biraz rahat bırak ne olacaksa olsun. belki hiç bir şey olmayacak ama sen sıkarak aklına sokuyorsun
teklif ettim .. patronuyla dönemem çünkü karısı çocukları araba zaten dolu . ben otobüsle dönerim dedim. ya bende seni tek başına otobüsle dönmene izin vericem dedi..madem erken gitmesinin nedeni aile dostlarıyla görüşmek. seni de götürsün. patronuyla birlikte seni de geri getirir. zaten hamileyim bunaldım de. ufaklığı annene vs. bırak git eşinle. için rahat etsin
evlimisiniz ya da şöyle sorayım hayatınızdaki kişi rızanız onayınız olamadan iş yaparmı ısrarla..
şekerim seninki de orta yolu bulamıyor. şimdi sana mantıklı başka yollar söylerdim de ben uygulayamıyorum,kelin merhemi olsa... direkt çıngar çıkarıyorumteklif ettim .. patronuyla dönemem çünkü karısı çocukları araba zaten dolu . ben otobüsle dönerim dedim. ya bende seni tek başına otobüsle dönmene izin vericem dedi..
cıngar çıkardım ama işe yaramadı...şekerim seninki de orta yolu bulamıyor. şimdi sana mantıklı başka yollar söylerdim de ben uygulayamıyorum,kelin merhemi olsa... direkt çıngar çıkarıyorumgenelde işe yarıyor
valla ben göndersemde göndermesemde erken gidicek .. lafımı ezdiği için ne telefonlarını açmıcam kesinlikle hahh tabi ararsa...Hayatım evet bende evliyim. ama ben yapabilir de yapamaz da düşüncesi yarı yarıya diyorsam. yollarım. sonuçta bir gün diyorsun. bir hafta olsa tamam bende yollamayabilirim. bu durumlar güveni arttırır bakarsın bir şey yok çünkü. bir şey yakalarsan da ona göre hareket edersin. inşallah sadece vesvesedir. yani vesveseye kapılırsak hayatı zehir ederiz kendimize. en yakın dayım ve yengem yaşamıştır.
peki ne yaşadı dayın ve yengen özel değilse biraz bahseder misin..Hayatım evet bende evliyim. ama ben yapabilir de yapamaz da düşüncesi yarı yarıya diyorsam. yollarım. sonuçta bir gün diyorsun. bir hafta olsa tamam bende yollamayabilirim. bu durumlar güveni arttırır bakarsın bir şey yok çünkü. bir şey yakalarsan da ona göre hareket edersin. inşallah sadece vesvesedir. yani vesveseye kapılırsak hayatı zehir ederiz kendimize. en yakın dayım ve yengem yaşamıştır.
ama nasıl ? evliyken çok zor aynı evin içindesin...Ben gitmesine karışmazdım fakat sizin alındığınız noktayı anlayabiliyorum.
Lafınızın bir önemi yokmuş gibi davranıyor sanırım. Ben sevgilimin/kocamın lafımı hiçe sayarak bir iş yapmasını kendime saygısızlık olarak nitelendiririm.
Tavrınızı koyun
ama nasıl ? evliyken çok zor aynı evin içindesin...
tabiki değil yapçak olan insan her yerde yapar.. ama ben lafımın sözümün değersiz olmasına kızıyorum. geçen hafta avdaydı ne aradım ne rahatsız ettim 2 hafta sonra kampa gidiyor gene.kafamda bişey yapacak diye kurmuyorum. . ama ben rızam olmadan gitmesine kızıyorum.. 1 gün için neden beni eziyosun dimi neden huzursuz ediyosun demekki çokta önemim yok.. olay o zaman büyüyor kafamda işte..Bir gun tatil yapsa ne olur ki, esiniz de bunalmis olabilir isten gucten. Mesela kampa gidiyorum vs diyip de gidip aldatabilir eger bu kadar guven sorunu varsa... Sadece marmariste mi aldatilabiliyor?
konuşmam mı neler dedim. çok abartıyorsun hiç bi şey yapmıcam 1 gün için bunlar yapılır mı diye basite indiriyor...Haklısınız ama ses tonunuzdan, bakışlarınızdan bile anlamalı eşiniz kırıldığınızı.
Ya da konuşursunuz ben bunu kendime saygısızlık olarak görüyorum diye.
İnşallah anlar
kırıldığımın farkında canım , ama ona göre de o da kırılıyor..Haklısınız ama ses tonunuzdan, bakışlarınızdan bile anlamalı eşiniz kırıldığınızı.
Ya da konuşursunuz ben bunu kendime saygısızlık olarak görüyorum diye.
İnşallah anlar
konuşmam mı neler dedim. çok abartıyorsun hiç bi şey yapmıcam 1 gün için bunlar yapılır mı diye basite indiriyor...
kırıldığımın farkında canım , ama ona göre de o da kırılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?