Ne sevdiğin belli ne sevmediğin..

Canım sinemayı bende düşündüm ama tırstım biraz :) nolur nolmaz karanlık ortam şimdi gidişatı bozmak istemiyorum :) İyi günde kötü günde diye bi film varmış arkadaşım ona gitmemizi önerdi ama işte gel görki gidecek cesaret var mı bende..Şimdi korkum şu aslında tamam gittik sinemaya..Elimi tutmaya çalıştı hadi bende tutturdum..Böyle olunca da ben haliyle elimi tuttuğu için bende ondan farklı isteklerde bulunacağım kendimce..Msjlrdında samimiyet aramalarında çokluk vs..Eğer bunu yapmazsa ben senin neyinim diye sorarsam ve istediğim cvbı alamazsam bozulurum ve silerim faceden fln bütün herşey mafolur bundan korkuyorum sanırım alacağım cevaptan korkuyorum desek daha mantıklı olur Ramazan gelince herşey yok olacak zaten oruçlu oruçlu yorgunum diyecek gelemeyecek bide iftarda çok geç oluyor..Sanırım ben yavaş yavaş ümidi kesiyim

Vayy be. Böyle kızlar görmek de güzel. El tutmaya bu kadar anlam yüklemek şimdilerde o kadar tuhafıma gidiyor ki. Etrafımdaki tüm kızlar ne cevizler kırıyor. :44:
Demek hala böyle pür düşünceler içinde olan insanlar da varmış. :97: Hoşuma gitti. :97:
Umarım karşındaki insan da böyle naif duygular içinde olur sana karşı.

tamam sende haklısın ama nebileyim okadar görüşmüşsünüz sinemayada gidiverin artık..bence senin hal ve davranışlarından zaten diğer yaşıtlarına göre
aklıbaşında olduğunu anlamıştır...merak etme herhangi bi sululuk yapmaz kolay kolay..ama diyelim ki yaptı zaten oracıkta arkadana bile bakmadan koş derim:)

bide bu işler gönül işi..iki tarafta isterse ancak birşeyler olabilir..sen çok isteklisin..şimdi onun durumunu bilemeyiz,senden çok hoşlanıyorda seni kaybetmemek için hamle yapmıyorda olabilir,yada nette tanıştığım güzel kızlardanbiri arada gezerim de diyebilir..

bi niyetini belli etse ona göre bişeyler dicemde..abim baya cool yani:)

sen yinede fazla arkadaş muhabbeti yapma olurmu?ikinizinde cesareti kırılır..

o yaparsa konuyu değiştir derim..baktın işin içinden çıkamıyorsun yolver gitsin..hep senin zorlamanla olmaz.bakalım senin onu düşündüğün kadar oda seni düşünüyormu?.karşındakinden de bişeyler görmen lazım..
artık yüzyüze konuşan insanlarsınız..hani uzaktan uzağa platonik olsanız anlıcamda,neden hala bu çocuk sana açılmadı ilginç geldi..

Hayret bişey ya yemin ediyorum çıldıracağım !

Msj attı :

SEN NE YAPIYORSUN ARKADASIM GUNLERİN NASIL GECİYOR DİYE..

Yok ya ben anlayacağımı anladım artık ugrasmayacağım ve umursamayacağım bu ne ya surekli arkadasım diyor cıldırmak uzereyim (((((( İsteyen insan böyle demez !!

konunu takip ettim az cok.. bende anlayamiyorum.. madem elini omzuna atiyor ve elini tutma cabasinda,
ve bunlari yapmadan önce sana arkadasiz diyosa, sende elini omzuna attigi an deseydinki, hop dur bakalim orda,
madem arkadasiz, ellerini cek üstümden.. arkadas dedigin öylemi yapar madem öyle diyor....
birak ona hic cevap filan yazma, kalsin öyle..belki akli basina gelir..

Su an Cengiz kurtoğlundan "senin dostulğunu kabul edemem" i dinliyorum sozleri aynı bana uyuyor

Bıraktım napıyorsa yapsın bugun gun boyu evdeymis ama hic aramadı sormadı sonra da kalkmıs ne yapıyorsun arkadasım diyor..

Mesajları aynen yazıyorum siz ne cıkarırsınız bunlardan..

Ben : Nasılsın bitti mi nöbetin..Kızılay biraz karışmış umarım iyisindir..

O :Geceye geldim bilmiyorum senden duyuyorum

Ben :Tayad'liların gösterisi varmış sanırım o yüzden..

O :Hmm sen ne yapıyorsun arkadaşım günlerin nasıl geçiyor

Ben :Merak edip arasaydın keşke..evdeydim sen ne yaptın Arkadaşım

O :Haklısın yine eşşeklik ettim ben düzelirmiyim ne yapayım evdeydim

Ben :Bilmiyorum Arkadasım onemli değil alıstım bu durumuna.. (Genelde face cep telefonundan giriyordu ve genelde hat düşünce ben çıktım diye haber vermiyordu bende kızıyordum bu durumuna alıştım diye o yüzden söyledim)

O :Bende bilmiyorum düzelmem bence

Ben : :) (Sadece gülücük koydum)

O :Bugün çok sıcaktı ankara

Ve ben cevap yazmadım çünkü çok sinirlendim haddinden fazla..Ben bu güne kadar hiçbir sözümde arkadaş kelimesini kullanmadım..Ama sürekli yüzüme vurarak bastıra bastıra arkadaş dedi..Hele bu bu msj ında çok ama çok sinirlendim anlatamam..Hiç bu kadar önde yüzüme vurmamıştı msjlarında..Ne hali varsa görsün istemiyorum arkadaşlığını fln ! Ne oldu başta yemeğe çıkalım diye sabahlara kadar telefonla konuşmuştun 7 ceddimi sordun anlattım herşeyimi..Buluştun,elimi tutmaya çalıştın bu mu arkadaşlık kavramın..Yeter ya yemin ediyorum canıma tak etti bıktım yıkılıp yıkılıp yeniden toparlanmaktan bu sefer yıkılmama izin vermeyeceğim..Hep beni bırakıp gittiler ve kaldım ortada gözyaşlarımla..Bu kez öyle olmayacak içim yansada gitmem gerekiyor çünkü ben onun dostluğunu kabul edemiyorum !!

yaptiklarina davranislarina bakilirsa, gönlümü hos tutsun ama arkadasiz der gibi..
senin yerinde olsam cevap vermem dedigin gibi..
cok dengesizce bir davranis, arkadasim diyor ama bir sevgili gibi saatlerce konusmalar,
mesajlasmalar bulusmalar.. önce ne istedigini bilsin ondan sonra gelip sana
ya arkadasim desin yada sevgili gibi el tutmaya cabaliyorsa, sevgilim desin..
böyle sacmaliklarla vakit kaybetmeyin bence.. degmiyor erkek millete, olan bizlere oluyor..

Kiz sen hala ayni yerdemisin
Dedim ama ben sana bu heriften birsey olmaz diye.
Saka maka dedigim gibi hic tinlama mesajlarina cevap verme biraz sogudugunu araya mesafe koydugunu anlasinki "ne oluyor,kaybediyorum galiba,kiz elden gidiyor" desin.Hatte belki baska birini buldugunu bile düsünebilir ki o zaman eger seviyorsa kesinlikle ve kesinlikle etegindeki taslari dökecektir.TINLAMA onu simdilik,bulusmalara gitmemek icin bahaneler falan uydur.baska türlü niyetini ortaya cikarman cok zor.

Evet canım malesef tek akılma gelen benim ona olan hislerimi anladı ve ben seni arkadaş gibi görüyorum diyemediği için sürekli arkadaşız diye gözüme sokuyor !! Başka bir açıklaması yok bunun..Zarf atsa bu kadar uzun sürmez..Resmen adam bana ümit bağlama benden sana hayır yok arkadaş olarak görüyorum tabi anlarsan diyor..Geçte olsa anladım evet..

Kız elden gidiyor diye düşünüp asla telaşlanmaz çünkü arkadaş olarak görüyor umurunda bile olmaz benim arayıp aramamam belki bi ara düşünür niye böyle yapıyor diye bana bi iki msj atar yada arar..Bende de tepki göremiyince bırakır aramayı fln üstelemez..Yani anlayacağınız bu kadarmış..Üç haftalık izin almıştım başımı dinleyim diye..İki haftamı ona verdim sabahlara kadar..Kaldı bir haftam..Değmezmiş tekrar anladım ne yapıyorsa yapsın bundan sonra görür arkadaşı çok sinirliyim hemde çok..Önceden zarf atıyor belki diyordum ama bu zarf marf değil..Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diyor kibarca..Bitti............................

sende adami iyice yerden yere vurdun,öyle düsünme lütfen.
bizim icin konusmak kolay,biz gelen teklifleri degerlendiriyoruz,ya erkekler ne yapsin?onlar icin zaten zor bir durum.düsünsene,belki oda bu söylediklerinin aynisni kafasindan geciriyor olabilir,"seviyormu,sevmiyormu,beni arkadas olarakmi görüyor,ben su adimi attim,ondan birsey gelmedi,belliki sevmiyor,belki hayatinda baska birisi vardir" diyebilir kendi kendine,hele bu hayatinda daha önce hic kiz arkadasi olmamis bir erkek olursa (ki böyle birini gördügüme sasirdim gercektende,bu adamla evlenirsen cok sanslisin) dahada utangac olur.
dedigim gibi,kendini geri cek,eger seviyorsa seni kaybetmemek icin elinden geleni yapar ve tabiri caizse pesinden kosar.sevmiyorsa su anki durumundan daha kötü olamazsin emin ol.bekle diyorum sana sadece,mesajlarina cevap verme,bulusmalara gitme,jetonu düssün biraz.

Canım az buçuk tanıdım onu geri çekilirsem vazgeçer bişeyler hissetse bile bırakır..Çünkü uğraşmayacağını biliyorum hemen vazgeçen biri..

Çok iyi niyetli düşünmüşsün ama malesef ben öyle düşünemiyorum artık bütün iyi niyetimi yok ettiler keşke dediğin gibi olsa..Ama bunları utandığı için yapıyor desek benim bozulacağımı bile bile sürekli arkadaşım demezdi..Beni kaybetmek istemese hoşlansa benden yanlış anlayacağımı düşünürdü..Neyse son msj karşılık mesaj atmadım..Normalde gececi oluyordu ve gece benimle sohbet ediyordu nöbetteyken..Ama tık yok şu an..Ayrıca yarın tatil..Plan yapıyor olmamız gerekiyordu yine tık yok..Yapacak bişeyim yok malesef kaderde ne varsa onu yaşayacağız..

Peki benim attığım msjlardan bozulduğumu anlamış mıdır cnm hani o arkadaşım dedi bende arkadaşım dedim ya..?

Yahu abartmıs iyice hee! Ne bu böyle üstüne basa basa arkadasım, arkadasım, arkadasım!
Seni umutlandırmamak icin söylüyor bence.
Ben cok rahatsız olurdum hangimiz arkadasımıza her fırsatta arkadasım diyoruz ki.

Son düzenleme:
Canım hic umursama artık hersey olacagına varır zaten sessizce beklemeni öneririm msj falanda atma merak etsin seni azıcık. Üzerine düsme.
Hakkında hayırlısı olsun.

Evet abarttı ve artık suyunu çıkardı !!

Arkadaş olma niyetim olsa bile artık söndü bütün hevesim

Gözüme soka soka iki lafından biri arkadaş

Tamam anladık arkadaşın olarak görüyorsun ne hala söyleyip duruyorsun çok ağrıma gitti inanılmaz..Benim bi insandan vazgeçmem çok zordur en son haddeye gelirim artık kapı önüne koyar beni öyle vazgeçerim..Ama bu başkaydı en derin yerimden vurdu..

Evet anlamam için söylüyor başka türlü düşünseydi böyle yapmazdı..Kırıldım çok kırıldım hemde..Salak yerine konuldum..!!:85::85:

Çünkü uğraşmayacağını biliyorum hemen vazgeçen biri..

Hemen vazgecen biri senin sevgine layikmi sence canim?Erkek dedigin biraz kadinin pesinden kosmali,evet geri kafaliyim ama ben böyle düsünüyorum.Sende su söylediklerinde ciddiysen o zaman birak üzerine düsme,ne olup olmadigini ancak böyle anlariz gibime geliyor.Ama bu yaptiklarinin tek sebebi "cekingenlikse" senin saftirigi "yilin asigi" ilan etcem haberin olsun

Canım hic umursama artık hersey olacagına varır zaten sessizce beklemeni öneririm msj falanda atma merak etsin seni azıcık. Üzerine düsme.
Hakkında hayırlısı olsun.

Amin bitanem öyle yapıyorum son msj cevap vermedim olacağına varıyor herşey..İki hafta kendimi paraladım ne geçti elime sıfırrrrrrr..Kırılacak bi kalbim kalmadı artık tam toparlanıyorum yine düşüyorum..Bıktım salak yerine konulmaktan ama hata bende ah kafam ah eşşeğim ben eşşek !!:2:

baştan sona okudum, ben adam utangaç falan diye düşünüyordum, zamana bırakmış diyordum ama, şu yazdığın msjlaşmalarınızı görünce... adam üstüne basa basa ''arkadaşım'' yazmış. neden ki yani... bütün gün evdeydim falan da demiş, sen de ona arasaydın keşke diyerek bozulduğunu belli etmişsin bence.

yani;

adam kanka modundaysa, zaten sen istemediğin için bunu, adamla görüşmeyecektin. bence şimdi de hiç msj atma arama ilgilenme, internette gözükme. o sana ulaşmazsa emin olursun seni umursamadığına. belki de bozulduğunu anlar dank eder diyeceğim ama.. attığı mesajlar kanka gibi...

öff ne dengesiz adam bu be :44:

ya allah askina.. bir insan cekingense bastan cekingendir,
saatlerce konusmaktan, telefonlasmaktan hatta bulusmaya kadar cekinmeyen insan,
ask tan mi cekingen davraniyor ? benim bildigim kadinlar cekingen olmali erkekler degil,
ha diyelim cekingen, dedigim gibi bunca seyi yapan, sevgili olmaya gelincemi cekingen ?
cok mantiksiz
..

Haklısın canım sonuna kadar Hadi onu bırakın bişiler hissedio ama söyleyemiyo çekiniyor

Bişeyler hissettiğin insana sürekli arkadaşım mı denir..
_Hiç mi düşünmüyor bu kız bu sözlerimi yanlış anlayacak onu arkadaş olarak gördüğümü sanacak en iyisi ne arkadaş ne de sevgili gibi yaklaşıyım bi isim koymayayım diye düşünemiyor mu? Evet çook saf buna bişey diyemem çokta tecrübesiz..Ama ne istediğini bilmiyor karadeniz erkeği bildiğiniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar şimdi bende ona karşılık olarak mesajda arkadaşım dedim..Arkadaşım derken de A harfini büyük yazdım farklı görünsün diğerlerinden diye..Acaba anlamışmıdır ne demek istediğimi yani tepkimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…