ya hayatım sadece daha temkinli ol dedim,ne salaklığı estflhh..hiçte bile..
sen baya baya hoşlanmışsın ondan üstelik daha yeni olduğu için her şeyi abartmaya hazırsın:)
zamanla ona olan hislerinde düşecek..bak dediydi dersin..hangimiz aşık hala kocasına sanki peh
neyse birlikte sinemaya gitmenizi öneririm..en kötü orda elini tutar bu adam eğer odun değilse...
ama eğer böyle bir şey yaparsa da neden elini tuttuğunu en sevimli halinle sor..belki o arada adını koyarsınız arkadaşlığınızın
ramazana kadar elini çabuk tut..sonra abi,oruçlu oruçlu flört etmek istemeyebilir ee haklı da:)
sinemaya gidin hee..
Canım sinemayı bende düşündüm ama tırstım biraz :) nolur nolmaz karanlık ortam şimdi gidişatı bozmak istemiyorum :) İyi günde kötü günde diye bi film varmış arkadaşım ona gitmemizi önerdi ama işte gel görki gidecek cesaret var mı bende..Şimdi korkum şu aslında tamam gittik sinemaya..Elimi tutmaya çalıştı hadi bende tutturdum..Böyle olunca da ben haliyle elimi tuttuğu için bende ondan farklı isteklerde bulunacağım kendimce..Msjlrdında samimiyet aramalarında çokluk vs..Eğer bunu yapmazsa ben senin neyinim diye sorarsam ve istediğim cvbı alamazsam bozulurum ve silerim faceden fln bütün herşey mafolur bundan korkuyorum sanırım alacağım cevaptan korkuyorum desek daha mantıklı olurRamazan gelince herşey yok olacak zaten oruçlu oruçlu yorgunum diyecek gelemeyecek bide iftarda çok geç oluyor..Sanırım ben yavaş yavaş ümidi kesiyim
Canım sinemayı bende düşündüm ama tırstım biraz :) nolur nolmaz karanlık ortam şimdi gidişatı bozmak istemiyorum :) İyi günde kötü günde diye bi film varmış arkadaşım ona gitmemizi önerdi ama işte gel görki gidecek cesaret var mı bende..Şimdi korkum şu aslında tamam gittik sinemaya..Elimi tutmaya çalıştı hadi bende tutturdum..Böyle olunca da ben haliyle elimi tuttuğu için bende ondan farklı isteklerde bulunacağım kendimce..Msjlrdında samimiyet aramalarında çokluk vs..Eğer bunu yapmazsa ben senin neyinim diye sorarsam ve istediğim cvbı alamazsam bozulurum ve silerim faceden fln bütün herşey mafolur bundan korkuyorum sanırım alacağım cevaptan korkuyorum desek daha mantıklı olurRamazan gelince herşey yok olacak zaten oruçlu oruçlu yorgunum diyecek gelemeyecek bide iftarda çok geç oluyor..Sanırım ben yavaş yavaş ümidi kesiyim
Hayret bişey ya yemin ediyorum çıldıracağım !
Msj attı :
SEN NE YAPIYORSUN ARKADASIM GUNLERİN NASIL GECİYOR DİYE..
Yok ya ben anlayacağımı anladım artık ugrasmayacağım ve umursamayacağım bu ne ya surekli arkadasım diyor cıldırmak uzereyim(((((( İsteyen insan böyle demez !!
konunu takip ettim az cok.. bende anlayamiyorum.. madem elini omzuna atiyor ve elini tutma cabasinda,
ve bunlari yapmadan önce sana arkadasiz diyosa, sende elini omzuna attigi an deseydinki, hop dur bakalim orda,
madem arkadasiz, ellerini cek üstümden.. arkadas dedigin öylemi yapar madem öyle diyor....
birak ona hic cevap filan yazma, kalsin öyle..belki akli basina gelir..
Kiz sen hala ayni yerdemisin
Dedim ama ben sana bu heriften birsey olmaz diye.
Saka maka dedigim gibi hic tinlama mesajlarina cevap verme biraz sogudugunu araya mesafe koydugunu anlasinki "ne oluyor,kaybediyorum galiba,kiz elden gidiyor" desin.Hatte belki baska birini buldugunu bile düsünebilir ki o zaman eger seviyorsa kesinlikle ve kesinlikle etegindeki taslari dökecektir.TINLAMA onu simdilik,bulusmalara gitmemek icin bahaneler falan uydur.baska türlü niyetini ortaya cikarman cok zor.
sende adami iyice yerden yere vurdun,öyle düsünme lütfen.
bizim icin konusmak kolay,biz gelen teklifleri degerlendiriyoruz,ya erkekler ne yapsin?onlar icin zaten zor bir durum.düsünsene,belki oda bu söylediklerinin aynisni kafasindan geciriyor olabilir,"seviyormu,sevmiyormu,beni arkadas olarakmi görüyor,ben su adimi attim,ondan birsey gelmedi,belliki sevmiyor,belki hayatinda baska birisi vardir" diyebilir kendi kendine,hele bu hayatinda daha önce hic kiz arkadasi olmamis bir erkek olursa (ki böyle birini gördügüme sasirdim gercektende,bu adamla evlenirsen cok sanslisin) dahada utangac olur.
dedigim gibi,kendini geri cek,eger seviyorsa seni kaybetmemek icin elinden geleni yapar ve tabiri caizse pesinden kosar.sevmiyorsa su anki durumundan daha kötü olamazsin emin ol.bekle diyorum sana sadece,mesajlarina cevap verme,bulusmalara gitme,jetonu düssün biraz.
Hayret bişey ya yemin ediyorum çıldıracağım !
Msj attı :
SEN NE YAPIYORSUN ARKADASIM GUNLERİN NASIL GECİYOR DİYE..
Yok ya ben anlayacağımı anladım artık ugrasmayacağım ve umursamayacağım bu ne ya surekli arkadasım diyor cıldırmak uzereyim(((((( İsteyen insan böyle demez !!
Yahu abartmıs iyice hee! Ne bu böyle üstüne basa basa arkadasım, arkadasım, arkadasım!
Seni umutlandırmamak icin söylüyor bence.
Ben cok rahatsız olurdum hangimiz arkadasımıza her fırsatta arkadasım diyoruz ki.
Çünkü uğraşmayacağını biliyorum hemen vazgeçen biri..
Canım hic umursama artık hersey olacagına varır zaten sessizce beklemeni öneririm msj falanda atma merak etsin seni azıcık. Üzerine düsme.
Hakkında hayırlısı olsun.
ya allah askina.. bir insan cekingense bastan cekingendir,
saatlerce konusmaktan, telefonlasmaktan hatta bulusmaya kadar cekinmeyen insan,
ask tan mi cekingen davraniyor ? benim bildigim kadinlar cekingen olmali erkekler degil,
ha diyelim cekingen, dedigim gibi bunca seyi yapan, sevgili olmaya gelincemi cekingen ?
cok mantiksiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?