- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.393
- 158
- 39
- Konu Sahibi Umayumay35
Arkadaşlar merhaba.beni bilen bilir forumda pek aktifimdir. Sorunum şu ki çocuk olayına bir türlü karar veremiyorum. 2 yıllık evliyim eşim banka çalışanı 5 yıllık ben de kurumsal bir yerde çalışıyorum 4.yılım. yaş geldi 31 e. Aylık gelir 5000.bunun dışında 3 ayda bir ikramiye alıyoruz ikimizde. Aylık ödememiz 2000 TL. Kira +bir ev aldık yatirimlik aralıkta teslim edilecek.800 TL bu ev için ödüyoruz her ay.Aralıktan sonra evi alıp kiraya verebilirsek önümüzdeki yılın ilk yarısında bu 800 TL den kurtulmuş olabiliriz.bu arada çocuk olursa anneler bakmayacak. Evimiz de kira olduğu için hem bakıcı parası hem kira ödeyebilir miyiz bilmiyorum. Bir de işim yokken çok maddi sıkıntı çektim çocuk olunca o sıkıntılı günlere mi doncem diye kafamda soru işaretleri var.bir de artık devir değişti sağlık +eğitimi düzgün almak isterseniz bunlar hep para.çocuk olursa 50 yaşımda bile eğitim masrafı ödüyor olabilirim. İşte çok mantıklı bir Oğlak olarak bu çocuk işlerine giremiyorum ilerde pişman olur muyum sizce?