Ne yapmalıyım fikrinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi XeNaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Buna daha fazla para kaptırma kenarda kendi birikimin olsun. Biraz gözünü ac lütfen
Ben kadınlar para konusunda erkeklere bu derece güvenip paylaşması olayını hiç doğru bulmuyorum maalesef. Karşılığı böyle oluyor genelde. Kumar çok ciddi bir şey...
Evet maalesef diyorum ya kerizlik. Bundan sonra farklı bir yol çizeceğim teşekkür ederim herkese

E devlet şifresi vs hiçbirini bilmiyorum ki değiştirmiş hepsini öğrenmemin de başka yolu yok sanırım anca kendisi çıkaracak değil mi
Hayır direkt findeks raporu alabilirsin ücretli telefonuna mesaj gider onu da okursun

Erkekler her zaman kendini düşünür ve kendini seçer.
Kadınlarsa her zaman kendini ikinci plana atıyor.
Bu senaryonun tam tersinde çoktan sizden ayrılmıştı.
Azıcık düzlüğe çıkınca zaten kendini belli etmiş.
Size yaslanarak doğrultmuş belini.
Şimdi siz düşünün.
İyi niyetle sevgiyle destek oldunuz eminim ama bu cins maalesef nankör.
Ben de çok kırılırdım.
Geçmişe dönük haklarınızı sorun bence para muhabbeti yapmanın vakti gelmiş

Gostermenesinin tek sebebi kumar canım.
Oynuyor o yüzden de gösteremiyor.
N3 kadar çabuk yuzlesirsen o kadar kar senin için. Sonrasında milyonluk borclarla karşılaşman an meselesi.

Söylemesi için üstüne gitmeyin ama konuşmayında böyle yaparsanız mecburen size açıklayacaktır.
Tekrar kumar oynayıp borç yapmışsa boşayın gitsin. Eğer çocuğunuz yoksa direkt boşayın. 12 yıldır ne çekiyorsunuz bunu. Değişse zaten çoktan değişmiş olurdu.

Eşiniz sizi hak etmiyor.
Kendinizi güvenceye alın kazancınıza sahip çıkın bu adam tekinsiz.

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar bugün hersey belli olacak
Çok geçmiş olsun şu umutlu halinize çok üzüldüm ama ben yazayım size geleceğinizi kumar oynamış biraz ağlicak yalvarcak affeder misin bilmem tekrar geçmiş olsun bomboş bir çaba ve ömür

Çok geçmiş olsun şu umutlu halinize çok üzüldüm ama ben yazayım size geleceğinizi kumar oynamış biraz ağlicak yalvarcak affeder misin bilmem tekrar geçmiş olsun bomboş bir çaba ve ömür
Evet maalesef dediğiniz gibi olmuş.. üzüldüğüm şey eşimin abisi 3 yıl önce kumar borcundan intihar etti. Eşim bu olaydan sonra toparlamakta çok zorlandı. Abisini o şekilde bulan oydu. Ve bu olaydan sonra kumar olayı başladı. Abisine çok düşkündü. Bazen onun ne yaşadığını anlamaya çalışıyor ve o yüzden yapıyor diye düşünüyorum çünkü inanın eşim evine bana normalde aşırı düşkündür. Hem kendime hem ona üzülüyorum. Kendime daha çok acıyorum. Eşyalarımı alıp aileme geldim şuan süreç bundan sonra nasıl ilerleyecek bilmiyorum yaşayarak göreceğim

Umarım kumar bağımlılığından kurtulur ve temiz bir başlangıç yaparsınız beraber

Çok üzüldüm adınıza çok geçmiş olsun ama onun ne yaşadığını kendini batağa sürükleyerek anlamaz
Bence eşiniz zaten kumarbazdı bu zamana kadar da borç harç oynadı banka hesaplarının bloklu olması engellemez bence çok önceden zaten oynuyordu siz farkında değildiniz bin tane yol var bunum paparası var payco su var payfix i var hiçbiri yoksa arkadaşına attırır atmden atması var, var da var yani bunları bilmeden kontrol altına alamazsınız belki de hiç almadınız zaten o yüzden boşa harcanmış ömür dedim yazık emeklerinize harcadığınız paralara geçen zamanınıza
Sakın size bu bahaneyle gelirse affetmeyin yalan çünkü allah korusun bir yakınınız ilaç içip intihar etse tutup onun yaptığı şeyi yapar mısınız bakalım ne hissetmiş diye aksine ben daha hayatım boyunca her ilaç gördüğümde kaçarım saçma çünkü
Hazır yaşınız genç kurtarın kendinizi

Abi kardeş onlar zaten oynuyordur. Ne anlattı size?

Çok çok üzüldüm.
Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah.

Çok geçmiş olsun.Size şöyle söyleyeyim.Kariyerim boyunca birçok boşanma davasıyla ilgilendim.Sebepler,olaylar farklılık gösterir ama hepsinde ortak olan bir şey var:Bir kere yapan bir daha yapar.Affederseniz yine yapacak.Yeterince şans vermişsiniz.Artık arkanıza bakmayın.

Abi kardeş onlar zaten oynuyordur. Ne anlattı size?
Abi kardeş oynamıyorlardı. Abisi çalıştığı yerde bu batağa düşmüştü. Daha önce borçları ödendi ama durmadı en son 2 milyona yakın borç bırakıp intihar etti. Eşim sanal kumar oynuyor abisi ise kumarhane gibi bir yerde oynuyordu. O süreçte neler yaşandığını iyi biliyorum. Neden yaptığını bilmediğini, kimseye anlatamadığı için daha da battığını bana söylemek çok istediğini ama bir türlü söyleyemediğini geceleri bu konudan uyuyamadığını ve tedavi olmak istediğini söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…