- 27 Ocak 2018
- 490
- 452
- 23
- 29
- Konu Sahibi Asetilkolin
-
Evet gorumcesının bebegı dusmus dunde kutaj olmus.Ben anlamadım.. Görümcenin bebegi düştü mü?
Evet gorumcesının bebegı dusmus dunde kutaj olmus.
Hanımefendi benim bunu kaynanama demediğimi nerden biliyorsunuz? Çok dedim anne git bak kız orda üzgün benim annem gelir hallederiz diye. Benim bu konuda hatam olduğunu düşünmüyorum.Beni mi bekledin diyince alınmış olabilir.
Sizin kanamanız olduğunda kaynananız gelmiş yanınıza ve geldiği gün onun da kanaması olmuş. Kadın yanınızda 1hafta kalmış. Ben olsam kayınvalideme git kızının yanına derdim. Size 1 hafta bakılmış o aynı durumu yaşarken annesinden ayrı kalmış.
Bebeğini kaybetmek zor. Duygusallığı artmış o da büyütmüş demek ki. Ama abartılacak birşey yok ortada. Yukarıda kv nin yanınızda kalması olayında siz hatalısınız. Bebeğini kaybetmiş gidin üzgün olduğunuzu belirtin konu kapansın gitsin. Boşanmalık birşey yok.
Ben kv ye söyledim anne git gerçkten yanında ol diye ama kadın sık boğaz ettiler diye inadına gitmedi kocamda göndermedi bir yandan anne özledim seni diye bende ne hata var burda?Ben de sizde hatalı yanlar gördüm. Hamileliğini duyunca söylediğiniz şey yanlış anlaşılabilir türden. Ayrıca annesinin gitmemesine alınması da normal. Çünkü insan zor zamanında annesini yanında görmek ister. Sizin anneniz gelseydi, kayınvalideniz de kızına gitseydi keşke. Ve bunu sağlayacak olan da sizdiniz.
Küçük şeyleri büyütürseniz ve yanlış yorumlarsanız, karşı taraf da sizin dediklerinizi ve yaptıklarınızı büyütür. Bu böyledir.
Evet gerçektende asıl sorun eşimle aramdaSeverek evlendigimiz için basindan beri bebek istiyorduk kısmına takıldım ben. Bekliyorum ki sadece görumce ile ilgili sorun anlatacaksın. Ama esas sorun esiniz.
Hanımefendi ben her koşulda yanında oldum hep rahatlatmaya çalıştım. Her sorun olduğunda beni aradı bende kendimce yönlendirdim ama benim art nyiet gütmeden söylediğim şeyleri ters anlayıp etrafa öyle anlatmış. Ben eşimle konuşmadan önce o arayıp söylemiş. Ben ona laf sokacak ne durumum var allah aşkına ? Ben 1 yıldır evliyim o 4 aylık. Yani burda laf sokulcak durum yok ayrıca böyle küçük şeylerle uğraşmam. Kaynanam buraya geldikten sonra dedim anne git yanına diye bu seferde sen bizi istemiyo musun mevzusu döndü. Kadın kendi istemediği için gitmediSizde baya baya laf sokup kenara çekilen tiplerdensiniz ama kusura bakmayın da hiç masum gelmediniz bana.
Görümceyi suçlamışsınız hep..annesinin ona gelmeyesine,sizin söylediğiniz o lafa,her aradığında verdiğiniz iğneleyici cevaplara bozulmakta haklı bence.
Birde bebeğini kaybetmiş hala bunlar mevzu oluyor.Esinizde haklı sanki çok ufak tefek şeylere takılıp büyük sorunlar yaratan birisiniz
Ben kv ye söyledim anne git gerçkten yanında ol diye ama kadın sık boğaz ettiler diye inadına gitmedi kocamda göndermedi bir yandan anne özledim seni diye bende ne hata var burda?
Amenna tabiki lafım yok acısını bende paylaştım defalarca aradım yanında olmaya çalıştım elimden geldiğince. Ama benim bozulduğum şu o bişey diyince o hamile boşver ben diyince neden böyle dedin. Özellikle eşim yapınca çok zoeuma gidiyorOncelıkle bebegın hayırlı olsun ama gorumcenın lafı ıle de sakın ayrılmayı dusunme. Kolay degıl oda bebegını kaybetmıs canları sıkkındır. Bu durumda sessız kalmanı onerırım. Ortada bosanacak bı durum yok. Bı kac gun sonra esınle sakınce konuşup o olayda sucun olmadgını soylersın. Ve sanırım yenı evlısınız.
Aılesının agzına bakar uzun bı sure daha sen aksam bısey deme oda üzülmüştür yegenıne kımbılır gorumcen neler yumurtladı.
Son olarak kesınlıkle eltıne onlarla ılgılı bısey soyleme laf tasır. Yerınde olsam meraba meraba der gecerım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?