Ne yazacağımı bilemiyorum artık

Yapıyorum gerçekten inanın bana diyorum ya çok yardımcı olmaya çalıştım ben halada oluyodum bugüne kadar. Hep dualar ettim hem yüzüne hem gıyabında. Art niyetli düşünsem buraya daha bu konuyu açmam. Evet insan çok etkileniyor ben bile etkilendim oturdum ağladım onunla. Ama diyorum ki benimde karnımda bir çocuk var eşim neden böyle davranıyor. Yani sanki düşüğe sebep benmişim gibi. Benim yüzümden olmuş gibi ben buna dayanamıyorum

Sacmasapan mevzular sizin isiniz yok mu hic?
Ayrica niye beni mi bekledin kiz diyorsunuz gereksiz olmus..Devir fesatlik devri olmus herkes herkesin acı cekmesini istiyor..

Hanımefendi kadın kendi gitmedi çünkü kayınbabam ordaydı ve ayrılar. Gitsemde yardımım olmaz dedi. Eşimde anne gitme özledim dedi. Bende anne git kız kendini yalnız hisseder dediğimde sen bizimi istemiyosun oldu. Ayrıca o lafım art niyetli değil kız 4 aylık evli. Şakasına söylenmiş bir laf yani o. Ben kendim için bile diyorum o lafı milleti beklemişim hamile kalmak için diye ki ben 1 yıldan fazladır bekliyordum bebeği

Ayrıca kayınvalidenize de çok şaşırdım, bunu da söylemeden geçemeyeceğim. Geline yardımcı olabilecek annesi varken kızını zor zamanında yalnız bırakmaya nasıl gönlü elverdi? Sizin anneniz gelemeyecek durumda olsa iki evlat arasında seçim yapamamayı anlarım ama bunu anlayamadım.

Beni mi bekledin sozunuze alindiysa gönül almak bana gore size düserdi. Bebegini kaybetmis kolay degil. Esinizle konusurken aglamistir uzuldugu icin buyuk ihtimalle o yuzden esiniz de size tepki göstermis. Suan sizin aranizdaki problemden daha onemli birsey var kadin düsük yapmis ve dogal olarak hassas bir donemde bence alttan almasi gereken taraf sizsiniz ben onu yaptim bunu yaptim o beni tersledi diye dusunerek kendinizi doldurmayin bos yere. Yaninda olun sonucta aynisi sizinde basiniza gelmis olabilirdi. Bence ozur dileyin yanlis anlasilma oldu deyin yoksa bu konu uzar gibi. Bebegini kaybettigi donemde küs olursaniz sizi hep suclar sizle mesafeli olur hatta belki ilerleyen donemlerde basiniza farkli sorunlar acilabilir. Esinizin bagirmasi tabiki hos degil ama su noktada hak verdim. Banada kardesim birsey anlatsa bende ona inanirim cunku bilirim ki asla yalan soylemez. Helede boyle acili bir durumda her insan kardesine inanir. Boyle bir sebepten bosanmak bana mantiksiz geldi tabi ama tercih sizin. Gercekten bosanmayacaksaniz gozu korksun diye bosanmak istiyorum demeyi dusunuyorsaniz aman diyim sakin denemeyin ters teper

Bende hamileyim bende hassasım niye kimse beni düşünmüyor? Ben o lafı söylediğimde hayırlı olsuna aramıştım ve art niyetle demedim. Niye anlamak istemiyorsunuz? Bende o kadar üzüldüm hangisi aradı da benim gönlümü aldı?

Hanımefendi benim bunu kaynanama demediğimi nerden biliyorsunuz? Çok dedim anne git bak kız orda üzgün benim annem gelir hallederiz diye. Benim bu konuda hatam olduğunu düşünmüyorum.
Ben size ters bir cevap vermedim size niye hiddetlendiniz ki? Şimdi yazayım madem.
Yukarıda alıntıladım. Yazdığınızda kv ye kızının yanına gitmesi için uğraşan biri değil; hamileliğimi kıskandı gitti hamile kaldı, üstüne kanamam oldu herkes etrafımda pervane şimdi de ilgiyi kıskanıyor, kanamam bende oh işte annesi de yanımda, bir de gelmiş ısrar ediyor nazlanıyor diyen biri var. Kusura bakmayın kendinize itiraf edemediğiniz gerçek bu.

Kayınvalidem benim yanıma geldikten sonra bu durum ortaya çıktı. Kadına dedim anne git diye ama kayınpeder ordaydı onlarda ayrılar gitsem faydamdan çok zararım olur dedi çünkü kötü ayrıldılar onlar. Eşimde anne özledim seni biraz daha dur dedi.. yani aslında başından beri başlarından savdılar şimdi değerli oldu. Ben o zamanlar dedim ki eşime bak kızın durumu iyi değil gitsin annem dedim ses etmedi şimdi kalkıp beni suçluyorlar.

Ben kim kime git kim kime kal demiş siz anlatmadan bilemem ilk mesajınızda kv benle kaldığı için görümcem bozuldu demişsiniz.
Diğer şakanız da yersiz ama altındaki anlam "tek ben hamile olacaktım dikkatin ve ilginin tümü bende olacaktı, görümce hamile kalarak bunu bozdu" gibi anlaşılıyor. Eşinizle de böyle bir olayda sarsılacak bir ilişkiniz mi var? Böyle bir durumda sizin ne diyip ne demeyeceğinizi ve bişey demiş/yapmışsanız asıl niyetinizin kötü olmadığını siz söylemeden bilmesi gerekir.
Hamilesiniz kendinizi üzmeyin, hormonların etkisiyle boşanmak vs. Fevri davranmayın

Evet kanamamı kıskandı kanama yaptı kendi kendi çüthiş hiç aklıma gelmemişti. Ayrıca kayınvalidemi çağıran ben değilim eşim. Özledim gel dedi. Kadın geldikten sonea bu durum ortaya çıktı. Ayrıca kimsenin hamileliğini kıskanmadım da niye onunkini kıskanıyım? Kimin kimden ne fazlası var?

Ben sizin artniyetli olmadiginizi anladim zaten ama yanlis anlasilma olmus iste. Bir sekilde durumu duzeltmeniz lazim ve o suan bebegini kaybettigi icin size karsi adim atmayacaktir. Ve siz de adim atmazsaniz hem esiniz hemde esinizin tum ailesi sizi suclar. Ben disardan bir goz olarak sizin iyiliginiz icin yazdim sadece. Aksi durumda esinizin tavri belli cunku kardesinin lafiyla sizi azarliyorsa bu küslük surdugu surece siz evinizde sorun yasarsiniz. Haklisiniz sizde hamilesiniz sizinde ayni sekilde hassas bir doneminiz ama suan kiyaslama yapildiginda gorumcenizin durumu daha zor gorunuyor. Kv sizle kaldigi icin kiskanmista olabilir gercekten annesine ihtiyaci da olmus olabilir kadinin sizle kalmasi sizin sucunuz degil ama olaylar bir sekilde size yansimis. En iyisi siz en azindan esinizle buyuk bir tartismaya girmeyin orta yolu bulmaya calisin. Tartismalar kavgalar bebeginizi ve evliliginizi yipratmasin

Ben bozuldu demedim o laf oldu dedim. Yani ne diyim bilmiyorum gerçkten azıcık dertleşiyim dite konu açtım millete kemdimi anlatmaktan fırsat bulamadım. Eşimin kuzenleri hamile kaldı ben kendim için bile dedim ki bende onları beklemişim hamile kalmak için. Benim ilgiye ihtiyacım yok kendi ilgimi verdiğim bir bebeğim var allaha şükür. İlgi manyağı olan ben değilim. Sidik yarıştırır gibi kanama yarıştırdı kendisi.

Doğru diyorsunuz da biz sizi yargılamıyoruz. Yazılanı okuyoruz. Söyledikleriniz bu kapıya çıkıyor herkes de söyledi. Görümceniz de böyle düşünmüş olamaz mı?

Gerçektem hanımefendi bunlar bugünlük olaylar değil sadece keşke anlatabilsem herşeyi. Ssdece şunu söyleyim görümcem bizde msiafirken rica ettim sofra altına serebilir misin diye bunu bile sorun yaptı. Gerçekten ben onun durumunu çok iyi anlıyorum ve üzülüyorum. Zaten ona ben bişey demedim herkese eşimde dahil bişeyler anlatmış. Bende normal olarak dedüm ki görüşmeyelim. Zaten konu eşimin tavrı görümcemi gözüm o kadar görmüyor

Doğru diyorsunuz da biz sizi yargılamıyoruz. Yazılanı okuyoruz. Söyledikleriniz bu kapıya çıkıyor herkes de söyledi. Görümceniz de böyle düşünmüş olamaz mı?
Görümcemi siz bilmiyorsunuz o herşeyi yanlış anlayan birisi. Hsdi bunu anladı geçelim. İlk doktora gittiğinde dedim ki bişey olmayacak allahın izniyle benim içim rahat sende rahat ol. Peki bunda alıncak bişey var mı?

Ama bu son dediğiniz oldu mu şimdi, kadın düşük yapmış. Bir şey uydurduğu ya da yarıştırdığı yok ki kadının. Bir anne adayı olarak nasıl bu cümleyi kurabildiniz, çok şaşırdım. Tam da sizi anlamaya çalışıyordum. Neyse daha fazla yorum yapmayacağım. İyi akşamlar dilerim.

Ben sizi anladım. Esiniz durumun etkisinin altında fazla tepki göstermiş sanırım. Durum çok yeni. Ortamın sakinleşince tekrar konusun. Sizde hamilesinuz ve stresten uzak durmaniz lazim. Esinizde bunu göz önünde bulundurmali

Kızlar gerçekten bazıları üstüme atladı sen art niyetlisin diye de "inşallah bişey olmayacak benim içim rahat"dememde nasıl bir problem var. Ki o zamanlar kese görünmemişti. Erken daha dedim bekle biraz daha bende de böyle olmuştu dedim. Daha kürtaj olacağına dair hiçbişey yoktu ortada. Buda mı yanlış anlaşılcak bişey?

O zaman oncelikle esinizle olan sorunu konusup cozmeye calisin umarim kisa zamanda halledersiniz. Cok uzmeyin kendinizi burda yazilan yorumlar olayin tamamini bilmedigimiz icin farkli yerlere gidebiliyor cok takilmayin soylenenlere o yuzden sizde hamilesiniz herseyden once dusunmeniz gereken bir bebeginiz var. Gorumceniz yuzunden evliliginizi bitirmeniz dogru olmaz. Esiniz zaten soylediginiz gibi sizi seviyorsa konusunca anlayacaktir halledersiniz bence siz sorununuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…