Ne yazacağımı bilemiyorum artık

Merhaba ben sizde art niyet görmedim sadece suçunuz olmadığı halde üstünüze gelindiği için kıyaslama yoluna gitmişsiniz, beni beklemişsin demekte bir şey yok ki, onu bunu alma bak şu kişi aldıda çocuğu ölü doğdu lafının yanında hiç kalır bence.Tabii ki insan kimin olursa olsun ölen bir çocuğa üzülür, ama kendi çocuğunun sağlığını da düşünmek zorundadır. Eşinizde sizin düşük riskiniz varken çocuğunuzu düşünüp bağırmamalıydı ama görümceniz ne söyledi ki böyle davrandı ve üstelik çocuğunu kaybetti diye düşünüyordur eşiniz.
Evet o düşük yaptı diye haksızda olsa haklı olacaktır.

Çok teşekkürler desteğiniz için. Evet bende onu diyorum allah veriyor kimse kimseyi beklemiyor ki. Ben 1 yıldır istiyordum ve benden sonra evlenenler hamile kaldığında bende dedim ki bende sizleri beklemişim. Yani kendimede diyorum bunu anlamadım neden böyle oldu. Keşke diyorum ya başına böyle bişey gelmeseydi de ben haksız olsaydım ama ben bişey yapmadım neden bu kadar üstüme geliniyor anlamıyorum ben

Evet şuan öyle bi durum var o yüzden dinlemiyor beni eşim. Ben bişey demedim demedim diyorum yok. Sadece dediğim şu oldu ki görümceme ya biz anlaşamıyoruz bak kötü şeyler oluyor aramızda görüşmeyelim. Kıyaslamayada şu yüzden gittim benim dediklerim sanki gerçekten olaymış gibi abartıldığı için dedim ki ya oda bana bunları dedi bunlar kolay şeyler mi ama kimse anlamadı. Olsun napalım azıcık teselli ve akıl istedim ama sanki benim suçummuş gibi yerin dibine gömüldüm hak etmedim ne diyim allah biliyor içimi. Sağolun bu arada sizde :)

Evet genelde hamile kalindiginda bebege hemen birsey alinmaz. Ilk alinan da genelde bebek donudur. Halk arasinda boyle bir inanis var, bilmem dogru bilmem yanlis... ben de ilk bebegimde emzik almistim. Dış gebelik yasadim, 6 haftalik iken bebegimi aldi doktor. Sonra ogluma hamile kaldigimda oglumun dogumuna kadar birsey almadim.
Ben oglumu seveyim diye dogurdum. Bana hayirli olsun dediler demediler diye de takmadim. Cunku o benim bebegim. Altima kirmizi hali serilmesini de beklemedim. Cunku nobel odulu kazandiracak bir olay degil bu. Dunya kuruldu kurulali hamile kalan birsuru kadin var, bunu sadece ben yapmiyorum. Hatta eskiler utanirmis bile soylemeye... neden cok takildiniz hayirli olsun demedigine onu anlamadim. Siz hamilelige cok anlam yuklemissiniz.

Yok artik sizin icin bu bosanma sebebiyse cidden bosanin cunku daha buyuk bir seyi kaldiramazsiniz

Rica ederim. Ben sizi anladım.

Eşinize anlatması konusunda haklisiniz kimin kiminle problemi varsa onunla çözmeli,hassas günleriniz anliyorum görumcenizi hiç tanimam sizi de...Bebegini düşürmesiyle ilgili sizin ne alakaniz olur aklı baki insan zaten boyle bir ithamda bulunamaz!İlk hamileligini ogrendiginiz zaman tepkiniz yersiz dile getiris sekliniz imalı onun dışında bir hataniz yok bence,bunlar sadece benim düşüncem bana hissettirdiginiz yoksa dedigim gibi dünyaya gelmiş gecmis en iyi insan da olabilirsiniz,gorumceniz sizi kışkırtıyor da olabilir siz adım atmayın madem ne denir ki başka...

Bu arada "kiz beni mi bekledin" şaka bile olsa hos degil. Ben olsam ben de alinirim. Hamilelik icin sizden izin mi isteyecekti?
Neyse ben ne dersem anlatamayacagim. Siz kendinizi cok masum goruyorsunuz ama bence o kadar da degil. Evlenmek, dogurmak marifet degil... marifet evliligi surdurebilmek, evladiniza iyi bir egitim vermek ve madem bu dunyaya geldik ise geriye de guzel birseyler birakabilmek... kalp kirmak, haset, kiskanclik... bunlar sizi bir yere goturmez... aksine kaybettirir... boyle giderse birgun yalniz kalirsiniz...

Evet çünkü ben bebeğimi 1 yıldır bekliyordum çünkü sebepsiz hamile kalamıyordum çünkü eşimin ailesi bana kesin bi hastalığı var bize demiyor diye ortalıkta laf çıkartıp beni günlerce ağlattılar. Evet bebeğim benim için aallahta kimseyi evladıyla asla sınamasın. Bende bişey almadım aldığım 2 zıbın hem erkek hem kız için ama sorun oldu bakım size şöyle bişry söyleyim. Görümcem yeni evlenmişti el öpmeye geldi bize 2 tane bebek ayakkabısı almış hem pembe hem mavi. Ben o kadar sevmiştim ki gidip bende alıcaktım ama dedim ki çocuğun yok neye alıcan. Bakın bişey daha diycem ama inşallah bunada bi laf etmezsiniz. Görümcemin eli çok yatkındır bişeyler örer bende severim örgüyü. Hamileliğini öğrenmeden önce neler ördü neler şimdi benim bir battaniye örmem bile sorun. Yani ben bunu anlatmak istiyorum. Evet doğru diyorsunuz doğmamış çocuğa don biçilmez ama kendi yapıp bana laf söylemesin sadece bunu istedim ben

Hiç olayı devam ettirmeyin , eşinize de ayrılmak istiyorum gibisinden şeyler söylemeyin . Olan oldu bu durumdan sonra yapacak birşey yok . Siz de yanlış olan birşey de Yok . Tamamen sorun , yanlış iletişim ve yanlış anlaşılmalardan ibaret . İnsanlar sakinleşince , oturup konuşursunuz gerekirse ama şimdi gerek Yok sessiz kalın bir süre , eşinizle aranızı yumuşatın ve diğerleriyle fazla samimi olmayın bu süre zarfında .

Ben galiba biraz eksik anlattım hızlıca yazıyım diye ondan eksiklikler olduğu için yanlış anlaşıldı galiba olabilir insanlık halidir. Yine de her türlü düşünceleriniz için sağolun elbet benimde hatam vardır ama tek derdim şu ki art niyet gütmedim ve ben olabildiğince yanında oldum ama şimdi sanki ben sebepmişim gibi davranıldı tek lafım bunaydı birde eşime. Yani bidahada öyle bişey demem demekki yanlıl anlaşılıyormış ben yanlış anlaşılcanı düşünmemiştim çünkü o niyetle söylememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…