Ne yazacağımı bilemiyorum artık

Eşimin bu tavrı sadece beni yıprtan yoksa görümceme bende üzüldüm çünkü onun başına gelen benimde başıma gelebilir ben empati kuruyorum ama hemen eşimi aramasının altında bende art niyet arayım o zaman eşim öyle bir bağırdı ki bana

Evet eşimden etraflıca dinleyip öyle tepki göstermesini bekledim. Gelsin yine anlatıcam ama dinlemek istemezse daha napılır bilmiyorum

Evet eşimden etraflıca dinleyip öyle tepki göstermesini bekledim. Gelsin yine anlatıcam ama dinlemek istemezse daha napılır bilmiyorum
Sakin sakin konusmaya calisin cunku gorumceniz ne demis bilmiyoruz. Tartisip onu hakli cikartmayin

Artık duramadım hanımefendi ağzımda çıkmasını istemediğim şeyler çıkıyor. Uydurdu demiyorum diyorum ki senden daha beter durumdayıma girdi hep. Ama ben dedimki bak sakin ol senin kanaman çok değilmiş bak ne güzel bişey olmaz inşallah diye temennide bulundum. Dün kürtaj oldu bunlar çok önceki mevzular. Ben acısıyla eğlnmem asla gerçkten allahtan korkarım ama ditorum ki hep bi kıyaslama yapıldı seninki öyle benimki böyle diye o yaptı diyorum

Ikiside şu anda düşük olduğunun etkisi altında. Siz sakin kalmaya çalışın ve evinizi terk etmeyin. Illaha gidecek biri varsa o gitsin. Ama bence bu durumu tekrar konuşup çizgilerinizi iyice belli edin. İnsallah hersey düzelir

Sakin sakin konusmaya calisin cunku gorumceniz ne demis bilmiyoruz. Tartisip onu hakli cikartmayin
Bişey söyleyim mi çok güzel dediniz ama bu bugünkü mevzu değil ki hep böyle oldu. Ya yine böyle olursa? Her konuda bana bağırıyor çağırıyor. Hiçbişeyde gözüm yok eşim azıcık destek olsa kimseyi takmam kafama

Allah kimseye vermesin bu durumu rabbim yardımcısı olsun herkesin. Hep dua ettim yine edicem gönlümü allah biliyor ya içim rahat. İnşallah eşimde beni dinler bi şekilde iletişim kurarız

Bu konuda cok haklisiniz umarim düzelir esiniz. Biraz anlayisa ihtiyaciniz var

Canım daha gördüm senin mesajını. Herkes kendine göre haklıdır. Diyorum ya zor günler geçiriyor allah yardımcısı olsun ama eşimi daha ben aramamışken arayıp konuşması zoruma gitti eşimde dinlemedi hiç beni astı kesti kapattı. Evet köprü olamıyor aramızda sonra da bana iyi geçin diye baskı kuruyor. Bende yoruluyorum haliyle. Eltimide bilmiyorum belki bilerek yapıyor ama bugün kimin ne olduğu ortaya çıktı

Herkes bebegını dusurebılıyor da sıze olan hıncı neden hem esının hem gorumcenın. Kaynanan sana degılde gorumcene gıtseydı cocugu yasayacak mıydı ne saf bu ınsanlar ya. Sız kendı bebegınıze bakın. Doktor bana demıstı ne dusecek bebegı ıcerde tutmak mumkun ne de yasayacak bebegı atlayarak zıplayarak dusurmek mumkun. Oyle olsa bızım nesıl tumden hayata gelemezdı. Annem bana hamıleyken hep kanaması varmıs nerdeyse doguma kadar ama hep kosturmus dusseydım ben duserdım. Insanlar acısından ne dıyecegını sasırmıs bosver esını de kafaya takma

Kurtaj olan bir kadin varken ortada
Siz nasil “onunki cocuksa benim karnimdaki ne” diye kiyaslama yapabiliyorsunuz yahu cidden ayip bir sey bu.

Bence hic bir sey yapmayin,susun ve oturun. Bosanma blofunu de kocaniz gorur, bosa germeyin ortami

Evet gerçekten öyle diyorum çünkü herkes öyle davranıyor. Evet onunki duramadım rabbim nasip etmedi aldı yanına. Allah daha güzel yavrular versin ama neden ben düşürmüşüm gibi davranılıyor? Ben bunu anlamıyorum. Benimde hamile olduğum unutuluyor. Ben buna yakınıyorum. Herkesi geçtim eşim yapıyor ve bu daha acı verici benim karnımdakide onun çocuğu.

İnanilir gibi degilsiniz gercekten.
Cocugu ölen bir kadin var ve siz hala karninizdaki bebege ilgi bekliyorsunuz.

Ya gerçekten bazılarınız nasılda laf söyleyeceğini şaşırdı. Ben kimsenin acısıyla dalga geçmiyorum sadcee birileride beni anlasın istiyorum. İlgiyi sadece eşimden bekledim oda yapmadı

İnanilir gibi degilsiniz gercekten.
Cocugu ölen bir kadin var ve siz hala karninizdaki bebege ilgi bekliyorsunuz.
Ya sen manyak mısın? Ben onun için ne akdar üzüldüm siz biliyor musunuz? Ağladım dualar ettim haberiniz var mı? Ben bebeğim için ilgi beklemiyorum saygı bekliyorum. Bende hamileyim benim neden boştan yere bu akadar üzerime geliniyor diyorum asadece

Ben mi düşürttüm onun çocuğunu
Size kimse oyle bir sey demedi. Ayrica duzgun konusun,duzgun yazin.

Biraz bekleyin,aradan zaman gecsin,insanlar aci cekiyor,esiniz yegenini kaybetmis. Biraz halden acidan anlayin. Elbet sonra sizi de sever sayarlar. Ne diyeyim daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…