- 27 Ocak 2018
- 490
- 452
- 23
- 29
- Konu Sahibi Asetilkolin
-
Eşimin bu tavrı sadece beni yıprtan yoksa görümceme bende üzüldüm çünkü onun başına gelen benimde başıma gelebilir ben empati kuruyorum ama hemen eşimi aramasının altında bende art niyet arayım o zaman eşim öyle bir bağırdı ki banaBen sizi anladım. Esiniz durumun etkisinin altında fazla tepki göstermiş sanırım. Durum çok yeni. Ortamın sakinleşince tekrar konusun. Sizde hamilesinuz ve stresten uzak durmaniz lazim. Esinizde bunu göz önünde bulundurmali
Evet eşimden etraflıca dinleyip öyle tepki göstermesini bekledim. Gelsin yine anlatıcam ama dinlemek istemezse daha napılır bilmiyorumO zaman oncelikle esinizle olan sorunu konusup cozmeye calisin umarim kisa zamanda halledersiniz. Cok uzmeyin kendinizi burda yazilan yorumlar olayin tamamini bilmedigimiz icin farkli yerlere gidebiliyor cok takilmayin soylenenlere o yuzden sizde hamilesiniz herseyden once dusunmeniz gereken bir bebeginiz var. Gorumceniz yuzunden evliliginizi bitirmeniz dogru olmaz. Esiniz zaten soylediginiz gibi sizi seviyorsa konusunca anlayacaktir halledersiniz bence siz sorununuzu
Sakin sakin konusmaya calisin cunku gorumceniz ne demis bilmiyoruz. Tartisip onu hakli cikartmayinEvet eşimden etraflıca dinleyip öyle tepki göstermesini bekledim. Gelsin yine anlatıcam ama dinlemek istemezse daha napılır bilmiyorum
Artık duramadım hanımefendi ağzımda çıkmasını istemediğim şeyler çıkıyor. Uydurdu demiyorum diyorum ki senden daha beter durumdayıma girdi hep. Ama ben dedimki bak sakin ol senin kanaman çok değilmiş bak ne güzel bişey olmaz inşallah diye temennide bulundum. Dün kürtaj oldu bunlar çok önceki mevzular. Ben acısıyla eğlnmem asla gerçkten allahtan korkarım ama ditorum ki hep bi kıyaslama yapıldı seninki öyle benimki böyle diye o yaptı diyorumAma bu son dediğiniz oldu mu şimdi, kadın düşük yapmış. Bir şey uydurduğu ya da yarıştırdığı yok ki kadının. Bir anne adayı olarak nasıl bu cümleyi kurabildiniz, çok şaşırdım. Tam da sizi anlamaya çalışıyordum. Neyse daha fazla yorum yapmayacağım. İyi akşamlar dilerim.
Eşimin bu tavrı sadece beni yıprtan yoksa görümceme bende üzüldüm çünkü onun başına gelen benimde başıma gelebilir ben empati kuruyorum ama hemen eşimi aramasının altında bende art niyet arayım o zaman eşim öyle bir bağırdı ki bana
Bişey söyleyim mi çok güzel dediniz ama bu bugünkü mevzu değil ki hep böyle oldu. Ya yine böyle olursa? Her konuda bana bağırıyor çağırıyor. Hiçbişeyde gözüm yok eşim azıcık destek olsa kimseyi takmam kafamaSakin sakin konusmaya calisin cunku gorumceniz ne demis bilmiyoruz. Tartisip onu hakli cikartmayin
Allah kimseye vermesin bu durumu rabbim yardımcısı olsun herkesin. Hep dua ettim yine edicem gönlümü allah biliyor ya içim rahat. İnşallah eşimde beni dinler bi şekilde iletişim kurarızIkiside şu anda düşük olduğunun etkisi altında. Siz sakin kalmaya çalışın ve evinizi terk etmeyin. Illaha gidecek biri varsa o gitsin. Ama bence bu durumu tekrar konuşup çizgilerinizi iyice belli edin. İnsallah hersey düzelir
Bu konuda cok haklisiniz umarim düzelir esiniz. Biraz anlayisa ihtiyaciniz varBişey söyleyim mi çok güzel dediniz ama bu bugünkü mevzu değil ki hep böyle oldu. Ya yine böyle olursa? Her konuda bana bağırıyor çağırıyor. Hiçbişeyde gözüm yok eşim azıcık destek olsa kimseyi takmam kafama
Canım daha gördüm senin mesajını. Herkes kendine göre haklıdır. Diyorum ya zor günler geçiriyor allah yardımcısı olsun ama eşimi daha ben aramamışken arayıp konuşması zoruma gitti eşimde dinlemedi hiç beni astı kesti kapattı. Evet köprü olamıyor aramızda sonra da bana iyi geçin diye baskı kuruyor. Bende yoruluyorum haliyle. Eltimide bilmiyorum belki bilerek yapıyor ama bugün kimin ne olduğu ortaya çıktıBütün erkekler ailesi konusunda dut yemiş bülbül oluyor ?Kızkardeşi yalan söylemezmiş hi o zaman sen yalancısın bu mu yani? Eşiniz ailesiyle sizin aranızda köprü olmayı başaramıyor bence.Ailesi ne derse kardeşi ne dediyse belli ona inanmış.Kv ne diyor bu duruma? Adama bak evlendiği kadını ve onun ne yapıp ne yapmayacağını bilmiyor.En üzücü taraf bu canım.Dilersen 10 yıllık evli ol kocan seni tanımıyor, korumuyor.Ayrıl diyemem etraflıca konuş.
İnşallah herşey düzelir dua edin lütfenBu konuda cok haklisiniz umarim düzelir esiniz. Biraz anlayisa ihtiyaciniz var
Evet gerçekten öyle diyorum çünkü herkes öyle davranıyor. Evet onunki duramadım rabbim nasip etmedi aldı yanına. Allah daha güzel yavrular versin ama neden ben düşürmüşüm gibi davranılıyor? Ben bunu anlamıyorum. Benimde hamile olduğum unutuluyor. Ben buna yakınıyorum. Herkesi geçtim eşim yapıyor ve bu daha acı verici benim karnımdakide onun çocuğu.Kurtaj olan bir kadin varken ortada
Siz nasil “onunki cocuksa benim karnimdaki ne” diye kiyaslama yapabiliyorsunuz yahu cidden ayip bir sey bu.
Bence hic bir sey yapmayin,susun ve oturun. Bosanma blofunu de kocaniz gorur, bosa germeyin ortami
Ne laf sokmuşum ben ? Laf sokmam ben bugün yüzüne dediğim gibi açar söylerim hep.Sen de az değilsin,hem laf sokup hem ilgi beklemişsin.tamamen seni suçlu buldum ben
İnanilir gibi degilsiniz gercekten.Evet gerçekten öyle diyorum çünkü herkes öyle davranıyor. Evet onunki duramadım rabbim nasip etmedi aldı yanına. Allah daha güzel yavrular versin ama neden ben düşürmüşüm gibi davranılıyor? Ben bunu anlamıyorum. Benimde hamile olduğum unutuluyor. Ben buna yakınıyorum. Herkesi geçtim eşim yapıyor ve bu daha acı verici benim karnımdakide onun çocuğu.
Ya sen manyak mısın? Ben onun için ne akdar üzüldüm siz biliyor musunuz? Ağladım dualar ettim haberiniz var mı? Ben bebeğim için ilgi beklemiyorum saygı bekliyorum. Bende hamileyim benim neden boştan yere bu akadar üzerime geliniyor diyorum asadeceİnanilir gibi degilsiniz gercekten.
Cocugu ölen bir kadin var ve siz hala karninizdaki bebege ilgi bekliyorsunuz.
Ben mi düşürttüm onun çocuğunuİnanilir gibi degilsiniz gercekten.
Cocugu ölen bir kadin var ve siz hala karninizdaki bebege ilgi bekliyorsunuz.
Size kimse oyle bir sey demedi. Ayrica duzgun konusun,duzgun yazin.Ben mi düşürttüm onun çocuğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?