Ne yazacağımı bilemiyorum artık

Çok teşekkür ederim ben onu bile unutmuştum. Evet konu açtım burda onun için. "Gebelikte tiroid" diye. Allah razı olsun. :)

Buda açtığım konu arkadaşlar. Birilerinin mutluluklarıyla mutlu olup üzüntüleriyle hüzünlendim ama hakkımın yenmesine artık daha fazla dayanamadım.

Eklentiler

• Gebelikte tiroid.webp
    67,9 KB · Görüntüleme: 35
Sen sana karşı iyi olmayan birine fazla iyi davranmışsın.
Eltimle sorunlarımız oldu. Sürekli safa yatıp beni öne sürdü birçok şeyde. Baktım geriliyorum ben sorun çıkarıyor görünüyorum çekildim köşeye. Şimdi herkesle aram düzeldi. Eltimle de küs değilim ama umursamıyorum ve zorunlu olmadıkça görüşmüyorum.
Siz boşuna kasmışsınız kendinizi.
Gerilim yaşamak istemiyorsan, son kez bebeği için üzüldüğünü belirt laf sokmadan. Sonra da zorunlu olmadıkça görüşme. Telefonla araşmak falan sizin durumunuz için çok saçma.

Öyle yapıyım artık napıyım. Bende çekildim kenara. Ben hiç bi zaman laf sokmadım ki şimdide laf sokmadan üzüldüğümü belirteyim. Keşke azıcık tanısanız beni

Hamile kalmak asla taklit edilcek birşey değildir rabbim kime ne zaman isterse o zaman nasip eder bunun bilincinde bir insanım :)
E sizi beklemis ama!kendinizle celisiyorsunuz..yerinizde olsam görumcenin gönlünü alirdim nihayetinde cocugunu kaybetmis bir kadın,şu durumda erdemli olmak size düser oyleyse!

Hanimefendi ben de ogluma hamile kaldigimda annem de hemen birseyler alma demisti gorumcenizin dedigi gibi. Bunda bir art niyet yok. Bu hamilelere denilen birseydir. Bunda bir kotu niyet yok ama siz art niyetli oldugunuz icin karsi tarafa o ne derse yanlis anliyorsunuz
Hayirli olsun demedi demissiniz, buna epey takilmissiniz ama anladigim kadariyla hamile kalmanin buyuk bir marifet oldugunu dusunenlerdensiniz. Tek doguran siz degilsiniz.Gecmiste yasadiklarinizi bilmiyorum ama ben bu okuduklarimdan sizin gorumceye takik oldugunuzu dusunuyorum. O hamile kaldiginda sizin soylediginiz bence daha onur kirici. Ve o dusuk yapip kurtaj olmus, suan psikolojik olarak yipranmisken siz hala burada onu cekistiriyorsunuz.
Sizi tanimam. Gorumcenizi de tanimam. Konunuzu da iki defa okudum yanlis anlamadim umarim diye. Disaridan bir goz sizin gorumce ile altta yatan bir probleminiz oldugunu gosteriyor. Ve ben sizi iyi niyetli bulmadim kusura bakmayin.

Öyle yapıyım artık napıyım. Bende çekildim kenara. Ben hiç bi zaman laf sokmadım ki şimdide laf sokmadan üzüldüğümü belirteyim. Keşke azıcık tanısanız beni
Yalnızca ilk yazınız okunduğunda gerçekten kıskanç ve ilgi delisi gibi görünüyorsunuz.

Keşke ilk yazınızın altına düzenleme yazıp, görümcenizle ilgili geçmişinizi ekleseniz.

E sizi beklemis ama!kendinizle celisiyorsunuz..yerinizde olsam görumcenin gönlünü alirdim nihayetinde cocugunu kaybetmis bir kadın,şu durumda erdemli olmak size düser oyleyse!
Ya arkadaşım ben diyorum ki şakasına dedim öylesine kız sende beni beklemişsin hee gibisinden. Madem alındı gelip anlatsaydı. Kendi aramızda çözseydik. Eşimi karıştırmasaydı. Aramızı bozmaasaydı eşimle. Bende bunda art niyet arıyorum işte. Ben ona yapacağım yardımı yaptım. Ne ondan özür bekliyorum nede ben özür dilerim. Bundan sonra bir muhattaplığımız olmaz olur biter

Hamile kalmayı doğurmayı marifet görmüyorum ama adaptır hayırlı olsun denir herkese. Bakın ben zaten bişeyler almamıştım evet doğru ben ilk başta dedim heralde uyarı amaçlı dedi ama alma bak şu aldı çocuğu ölü doğdu demek normal mi sizce? Ben onur kırıcı bişey demedim çünkü denilcek bi konu yok. Aradım hayırlı olsunumu ilettim kapattım. Diyorum ya keşke ses kaydı atabilseydim buraya herşeyi baştan anlatıp o zaman belki herşey anlaşılırdı

Kusura bakmayın masum değilsiniz. Bebeğiniz hayırlı olsun.

Yalnızca ilk yazınız okunduğunda gerçekten kıskanç ve ilgi delisi gibi görünüyorsunuz.

Keşke ilk yazınızın altına düzenleme yazıp, görümcenizle ilgili geçmişinizi ekleseniz.
Anlatsam nolcak ki yanlış anlamak isteyen yine anlar. Başkalarına attığım yorumu okusalarda anlarlar. Bugünlük mevzu değil bu sadece bunu söylüyorum elimden de başka bişey gelmez

Konu sahibi bosuna kendinizi paralamayin. Cunku hakli bile olsaniz sirf gorumce düşuk yapti diye haksiz olacaksiniz herturlu, esinizde boyle davranacak gibi...

Bizi mi beklediniz diye şaka yapmakta ne var? Hadi konu sahibi kotu niyetli olsun diyelim. O kadar abartilacak birsey mi, cocuk bu yuzden mi düştü nedir yani? Kim kimi bekler cocuk icin?

Konu sahibi nerede laf sokmuş ortaligi karistirmis 2 kere okudum göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…