- 27 Ocak 2018
- 490
- 452
- 23
- 29
- Konu Sahibi Asetilkolin
-
Çok teşekkür ederim ben onu bile unutmuştum. Evet konu açtım burda onun için. "Gebelikte tiroid" diye. Allah razı olsun. :)Konu sahibine art niyetli diyen arkadaslar eski konularina bakarsaniz gorumcesinin bebegiyle ilgili konu acmis bebek kesede gorunmuyor diye. Dusuncesiz art niyetli kiskanc bir insan bunu kendine dert eder mi. Cok acimasizca yorumlar yapiyorsunuz yapmayin. Bu kadinda hamile sonucta yorumlarinizi kirici olmadan yapin en azindan
Siz bence konuyu kapattirin buradan sizi mutlu edecek birseyler cikmayacak gibi cunkuÇok teşekkür ederim ben onu bile unutmuştum. Evet konu açtım burda onun için. "Gebelikte tiroid" diye. Allah razı olsun. :)
Nasıl kapattırcam bilmiyorum ki?Siz bence konuyu kapattirin buradan sizi mutlu edecek birseyler cikmayacak gibi cunku
Kalbi kara olan yanlış anlar benim öyle olmadığı için öyle anlamadım.Bizi mi beklediniz nedir ya bu söze kardeş bile alınır şahsen!
Mune ablayi etiketleyin o kapatirNasıl kapattırcam bilmiyorum ki?
Bu sözu sarfettiginiz insana karsi fazla iyiniyetli bulamadim kusura bakmayin..Kadını resmen taklitcilik ve kıskanclikla itham etmissiniz!Kalbi kara olan yanlış anlar benim öyle olmadığı için öyle anlamadım.
Sen sana karşı iyi olmayan birine fazla iyi davranmışsın.Diyicem artık eşimede napim kalkamıyorum altından. Ben eziliyorum bunca şeyin altında eşim hep kenara çekiliyor. Sonrda bana bağırıyor. Ya keşke şuraya ses kaydı atabilseydim. Elbet benimde suçum vardır bunca zamandır bir yerde ama bunun sebebi ben değilim. Bakın hamile olduğunu öğrendim dedim ki beraber büyütcez bişey olduğunda birbirimize sorucaz bebeklerimizle beraber büyücez. Doktora gitmiyordu en başında eşi götürmüyordu. Hep aradım dedim ki nap et git gerekirse para gönderelim. Folik asitini kullan aksatma sakın kendine dikkat et. Doktorların yazdığı raporları bana okudu hep sonuç iyi gibi içini karartma strese girme herşey güzel olacak diye telkin verdim. Kürtaj olacağı kesinleşti hemen aradım. Ağladık beraber üzülme dedim allah belki bir tane aldı 2 tane verir allah dua et ben ediyorum senin için dedim. 1 ay geçsin hemen doktora git baktır kendine dedim. İhmal etme ne zaman istersen ara benim telefonum hep sana açık yeterki üzülme dedim. Diyceksin ki niye bu kadar uzun yazdın banane ama anlayan çok nadir kişiler olunca açıklama gereği duyuyorum
Hamile kalmak asla taklit edilcek birşey değildir rabbim kime ne zaman isterse o zaman nasip eder bunun bilincinde bir insanım :)Bu sözu sarfettiginiz insana karsi fazla iyiniyetli bulamadim kusura bakmayin..Kadını resmen taklitcilik ve kıskanclikla itham etmissiniz!
Öyle yapıyım artık napıyım. Bende çekildim kenara. Ben hiç bi zaman laf sokmadım ki şimdide laf sokmadan üzüldüğümü belirteyim. Keşke azıcık tanısanız beniSen sana karşı iyi olmayan birine fazla iyi davranmışsın.
Eltimle sorunlarımız oldu. Sürekli safa yatıp beni öne sürdü birçok şeyde. Baktım geriliyorum ben sorun çıkarıyor görünüyorum çekildim köşeye. Şimdi herkesle aram düzeldi. Eltimle de küs değilim ama umursamıyorum ve zorunlu olmadıkça görüşmüyorum.
Siz boşuna kasmışsınız kendinizi.
Gerilim yaşamak istemiyorsan, son kez bebeği için üzüldüğünü belirt laf sokmadan. Sonra da zorunlu olmadıkça görüşme. Telefonla aracımla falan sizin durumunuz için çok saçma.
E sizi beklemis ama!kendinizle celisiyorsunuz..yerinizde olsam görumcenin gönlünü alirdim nihayetinde cocugunu kaybetmis bir kadın,şu durumda erdemli olmak size düser oyleyse!Hamile kalmak asla taklit edilcek birşey değildir rabbim kime ne zaman isterse o zaman nasip eder bunun bilincinde bir insanım :)
Hanimefendi ben de ogluma hamile kaldigimda annem de hemen birseyler alma demisti gorumcenizin dedigi gibi. Bunda bir art niyet yok. Bu hamilelere denilen birseydir. Bunda bir kotu niyet yok ama siz art niyetli oldugunuz icin karsi tarafa o ne derse yanlis anliyorsunuzNerde art niyetliyim iyice okuyun onun bana bu zamana kadar dediklerinide yazdım. Bana hayırlu olsun bile demedi kötüleri söyledi moralimi bozdu. Onu alma bunu alma dedi. Yani daha ben art niyetli olacak naptım? Şakasına beni mi bekledin demek mi art niyet? Ya keşke art niyetle deseydim valla şuan canım acımazdı
Yalnızca ilk yazınız okunduğunda gerçekten kıskanç ve ilgi delisi gibi görünüyorsunuz.Öyle yapıyım artık napıyım. Bende çekildim kenara. Ben hiç bi zaman laf sokmadım ki şimdide laf sokmadan üzüldüğümü belirteyim. Keşke azıcık tanısanız beni
Ya arkadaşım ben diyorum ki şakasına dedim öylesine kız sende beni beklemişsin hee gibisinden. Madem alındı gelip anlatsaydı. Kendi aramızda çözseydik. Eşimi karıştırmasaydı. Aramızı bozmaasaydı eşimle. Bende bunda art niyet arıyorum işte. Ben ona yapacağım yardımı yaptım. Ne ondan özür bekliyorum nede ben özür dilerim. Bundan sonra bir muhattaplığımız olmaz olur biterE sizi beklemis ama!kendinizle celisiyorsunuz..yerinizde olsam görumcenin gönlünü alirdim nihayetinde cocugunu kaybetmis bir kadın,şu durumda erdemli olmak size düser oyleyse!
Hamile kalmayı doğurmayı marifet görmüyorum ama adaptır hayırlı olsun denir herkese. Bakın ben zaten bişeyler almamıştım evet doğru ben ilk başta dedim heralde uyarı amaçlı dedi ama alma bak şu aldı çocuğu ölü doğdu demek normal mi sizce? Ben onur kırıcı bişey demedim çünkü denilcek bi konu yok. Aradım hayırlı olsunumu ilettim kapattım. Diyorum ya keşke ses kaydı atabilseydim buraya herşeyi baştan anlatıp o zaman belki herşey anlaşılırdıHanimefendi ben de ogluma hamile kaldigimda annem de hemen birseyler alma demisti gorumcenizin dedigi gibi. Bunda bir art niyet yok. Bu hamilelere denilen birseydir. Bunda bir kotu niyet yok ama siz art niyetli oldugunuz icin karsi tarafa o ne derse yanlis anliyorsunuz
Hayirli olsun demedi demissiniz, buna epey takilmissiniz ama anladigim kadariyla hamile kalmanin buyuk bir marifet oldugunu dusunenlerdensiniz. Tek dogiran siz degilsiniz.Gecmiste yasadiklarinizi bilmiyorum ama ben bu okuduklatimdan sizin gorumceye takik oldugunuzu dusunuyorum. O hamile kalsiginda sizin soylediginiz bence daha onur kirici. Ve o dusuk yapip kurtaj olmus, suan psikolojok olarak yipranmisken siz hala burada onu cekistiriyorsunuz.
Sizi tanimam. Gorumcenizi de tanimam. Konunuzu da iki defa okudum yanlis anlamadim umarim diye. Disaridan bir goz sizin gorumce ile altta yatan bir probleminiz oldugunu gosteriyor. Ve ben sizi iyi niyetli bulmadim kusura bakmayin.
Anlatsam nolcak ki yanlış anlamak isteyen yine anlar. Başkalarına attığım yorumu okusalarda anlarlar. Bugünlük mevzu değil bu sadece bunu söylüyorum elimden de başka bişey gelmezYalnızca ilk yazınız okunduğunda gerçekten kıskanç ve ilgi delisi gibi görünüyorsunuz.
Keşke ilk yazınızın altına düzenleme yazıp, görümcenizle ilgili geçmişinizi ekleseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?