- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Ben de dövüyorum derken eşinize mi vuruyorsunzYumuşak huylu yumuşak yumuşak dövmüyor arkadaşla-. Aynı bela başımda var o yüzden bu arkadaşı çok iyi anlıyorum. Bi film izlesin ağlar, bi hayvan görsün ceketinin içine sarıp eve getirir. Merhametli düzgün çok romantik bir adam ama gel gör ki sinirlenince hamile karısına vurmaya utanmaz...
Ben de dövüyorum yapacak bişe yok.
SİZ ÇOK DEGERLISINIZ ONCELIKLE BUNUN FARKINA VARIN.Zorla guzellık olmaz.OYLE ADAMDAN DA ADAM OLMAZ.merhaba esimle bosanma asamasındayız, bu sureçte cok zorlandığım için onun karakterini kabul edip dönmek istediğimi söyledim kabul etmediler. Yumusak huylu olunduğunda sıkıntı çıkarmayan birisi ama aksi durumda şiddete bile basvuran birisi. Yumusak huylu olup sabrede sabrede onunla hayat giderdi, ben de hem cocugumuz var diye hem de tekrar evlilik düşünmediğim için tekrar deneyelim istediğin gibi olacağım dedim, kabul etmedi. Aileleri araya koydum fikri değişmedi, neden böyle.davranıyor olabilir lütfen kırıcı yorum yapmayın çünkü yuva dağılması öyle zormuş ki. Duygularının bitmediğini ama bir geleceğimiz olmadığını söyledi. Aramız bozuk diye cocukla da ilgilenmiyor yapayalnız kaldım. Bana inanmıyor yani sen dayanamaz yine bırakırsın farklı karakterlerde insanlarız diyor
Nasıl değerli oldugumun farkına varabilirim değer duygum sıfır durumdaSİZ ÇOK DEGERLISINIZ ONCELIKLE BUNUN FARKINA VARIN.Zorla guzellık olmaz.OYLE ADAMDAN DA ADAM OLMAZ.
Gaayet mutlu.Kızı yaşında biriyle evlendi ödü kopuyo kız elinden gidecek diye.Ama bana yapılan baskılar ona yapılmıyor hemde hiçbiri.Ben müsvedde muamelesiyle ilk evliliğin acemiliğinin atıldığı bir meta olarak kullanılmış oldum.Ona hiçbirşey olmadı zerre vicdanıda sızlamıyor.Kendini kandırma bacım adam beni aslında seviyor diye sakın düşünme,öyle birşey yok.Bende saf saf öyle düşünür suçluyu hep kendim zannederdim.Zerre alakası yok.Onların kafasında bambaşka planları oluyor.Özetle,erkek milleti!Eşiniz ne durumda şimdi. Yani öyle kötü biri mutlu olabiliyor mu bu yaşananlar sonucundaeşim de beni ve hatta cocugunu da umursamıyor. Eskisi gibi sevmiyorum ve sensiz yaşarım dedi. Bir de değiştiğine inanırsam olur dedi, bariz gidip yalvarmamı istedi, sonra vazgeçtim olmaz dedi. Bir öyle bir böyle davrandı bitti sonunda
Değerini onun şekillendirmesine izin verdiğin için böylesin.Öncelikle değerini onun belirlemediğine inanman gerek.Onuda bir ana doğurdu seni de unutma.Seni suçlaya suçlaya değersiz,kendisini ise mükemmel varlık durumuna sokmuş.(Bunları okurken eğer içinden,AMA BEN DE ONA ŞUNU YAPTIM BEN SUÇLUYUM AMA SİZ DETAYLARI BİLMİYORSUNUZ gibi sözler geçiriyorsan aramıza hoşgeldin,psikolojik olarak bitirilmişsin.Beyninin ayarlarıyla fena halde oynanmış.). Değerini onun belirlemediğine emin ol.O kim ki? Bu durumlarda kadınlar genellikle stocholm sendromu yaşar ve farkında olmaz.Sende de onu gördüm ben.Katiline aşık olmak yani.İnternette oku mutşaka..Seni,değerlerini ve ruhunu katleden biri ile mücadele edemediğinden ona karşı his besleyerek ondan yana olup kendi varlığını inkar boyutuna geçiştir bu sendrom..Adamı komple benliğinle reddetmen gerek.Kaçış olarak onu görme.Sen şu an onun bıçağının altında çaresizce kıvranan bir kurban durumuna gelmişsin.Bıçak burada sana yönelttiği suçlamalar ve düzelmezsen gelemezsin dediği suç olarak gösterdiği davranışlar.Sana dikte ettiği yapman ve yapmaman gereken şeyleri şart olarak sunduğu argümanları temsil eder.O bıçağın altından çıkman lazım.Özelden de yazacağım özel mesajın açık ise. Değilse açarsan sevinirim.Nasıl değerli oldugumun farkına varabilirim değer duygum sıfır durumda
Aranız bozuk diye çocuğuyla ilgilenmeyen adam sana nasil bi hayat sunabilirki bence sen konforundan vazgecemiyosunmerhaba esimle bosanma asamasındayız, bu sureçte cok zorlandığım için onun karakterini kabul edip dönmek istediğimi söyledim kabul etmediler. Yumusak huylu olunduğunda sıkıntı çıkarmayan birisi ama aksi durumda şiddete bile basvuran birisi. Yumusak huylu olup sabrede sabrede onunla hayat giderdi, ben de hem cocugumuz var diye hem de tekrar evlilik düşünmediğim için tekrar deneyelim istediğin gibi olacağım dedim, kabul etmedi. Aileleri araya koydum fikri değişmedi, neden böyle.davranıyor olabilir lütfen kırıcı yorum yapmayın çünkü yuva dağılması öyle zormuş ki. Duygularının bitmediğini ama bir geleceğimiz olmadığını söyledi. Aramız bozuk diye cocukla da ilgilenmiyor yapayalnız kaldım. Bana inanmıyor yani sen dayanamaz yine bırakırsın farklı karakterlerde insanlarız diyor
Beni de bir ana doğurdu evet ama onunla ilgili bile eleştiriyordu benim annemle senin annen bir değil diyordu şimdi annem beni toparlamaya calisiyor dedikleri etkili olmuyor, annem bana onu çekme bırak dediği için yuvanı annen yıktı dediler.Değerini onun şekillendirmesine izin verdiğin için böylesin.Öncelikle değerini onun belirlemediğine inanman gerek.Onuda bir ana doğurdu seni de unutma.Seni suçlaya suçlaya değersiz,kendisini ise mükemmel varlık durumuna sokmuş.(Bunları okurken eğer içinden,AMA BEN DE ONA ŞUNU YAPTIM BEN SUÇLUYUM AMA SİZ DETAYLARI BİLMİYORSUNUZ gibi sözler geçiriyorsan aramıza hoşgeldin,psikolojik olarak bitirilmişsin.Beyninin ayarlarıyla fena halde oynanmış.). Değerini onun belirlemediğine emin ol.O kim ki? Bu durumlarda kadınlar genellikle stocholm sendromu yaşar ve farkında olmaz.Sende de onu gördüm ben.Katiline aşık olmak yani.İnternette oku mutşaka..Seni,değerlerini ve ruhunu katleden biri ile mücadele edemediğinden ona karşı his besleyerek ondan yana olup kendi varlığını inkar boyutuna geçiştir bu sendrom..Adamı komple benliğinle reddetmen gerek.Kaçış olarak onu görme.Sen şu an onun bıçağının altında çaresizce kıvranan bir kurban durumuna gelmişsin.Bıçak burada sana yönelttiği suçlamalar ve düzelmezsen gelemezsin dediği suç olarak gösterdiği davranışlar.Sana dikte ettiği yapman ve yapmaman gereken şeyleri şart olarak sunduğu argümanları temsil eder.O bıçağın altından çıkman lazım.Özelden de yazacağım özel mesajın açık ise. Değilse açarsan sevinirim.
Evet evim esyalarım aklıma evimdeki hallerim geliyor ne mutluymuşum diyorum.ordayken de gördüğüm asagılamayı hak etmediğimi düşünüyordumAranız bozuk diye çocuğuyla ilgilenmeyen adam sana nasil bi hayat sunabilirki bence sen konforundan vazgecemiyosun
O da bu çaresiz durumunu kullanıyor.İyi insan bunu yapar mı sor bir kendine? Adam resmen bey paşa..Nasıl vicdansız nasıl ehli keyf..Bu herife herşeyini affettirsen dönsen daha kötü.Ki zaten suçlu senmisin? Suçlu sen olsan bile kendisi seviyor olsa sende suç aramaz.Beyimiz çok fena.Annenin durumu kötü olması malesef üzücü.Eşinin imkanlarını özlemen de doğal.Ancak bu adam sana eş muaemelesi yapmıyor ki.Beni de bir ana doğurdu evet ama onunla ilgili bile eleştiriyordu benim annemle senin annen bir değil diyordu şimdi annem beni toparlamaya calisiyor dedikleri etkili olmuyor, annem bana onu çekme bırak dediği için yuvanı annen yıktı dediler.
Gece gündüz ağlıyorum bana ‘ orda şimdi bir göz odada yaşıyorsun pişman oldun, benm gibi isteklerini alan yok, şu kadar para veren yok, benm gibisini bulamayacagını anladın geri döndün dedi para için değildi ki ama evimden sonra bir göz odada durduğum doğru ve bu beni cok üzüyor. Terk edip bosanmaya kalkmamı unutamazmış affedemezmiş ailesi bile engel koydu barısmayacaksınız diye. Bir uzvumu kesip alıyorlarmış gibi bir duygu
Ben de dövüyorum derken eşinize mi vuruyorsunz
[/QUOTE aynen. O nasıl kızdığında bana vuruyorsa aynı şekilde karşılığını alıyor.
Ben de dövüyorum derken eşinize mi vuruyorsunz
Aynen. O nasıl vuruyorsa ben de karşılık veriyorum.Ben de dövüyorum derken eşinize mi vuruyorsunz
Ayrılınca davayı actim. Oda bunu affetmiyor kostur kostur bosanma davası actin bittin benim icin diyor. Cocuga bakck kimse olmadıgı için calisamıyorum su anCalisiyormusun?
Calismiyorsan acilen bir ise gir.ne olursa olsun.tezgahtarlik bulasikcilik bile olsa
Esinle bir daha asla iletisim kurma.1 yil gecmis hala bosanma davasi acilmamis olmasi bile sacma bana kalirsa.
Ac davani kendi yoluna bak.
Para biriktirip bir ev bile acabilirsin kendine.
Silkelen kendine gel biraz.
O pisman olsun asil seni ve cocugunu kaybettigine
Insanlar neler neler yasiyor yinede esini affediyor.Ayrılınca davayı actim. Oda bunu affetmiyor kostur kostur bosanma davası actin bittin benim icin diyor. Cocuga bakck kimse olmadıgı için calisamıyorum su an
önlisans mezunuyum meslek için yetersiz kalıyor ama herhangi bir yerde çalışırım bebek buyuyunceInsanlar neler neler yasiyor yinede esini affediyor.
esindeki sadece bahane emin ol.sen elinden gelenin fazlasini yapmissin artik uzulme.
Suclu olan sen degilsin once bunu bil.
Cok mu kucuk cocugun.biraz buyuyunce calisirsin.
Egitim durumun ne bilmiyorum.ama o sure zarfinda evde bilgisayar programlarini bile ogrenebilirsin.kendini gelistir.
Biraz buyuyuncede ise baslarsin ozaman.2 3 yasindan sonra krese gidebilir.
Sen calistigin zaman alacagin para krese gitse bile calis.cunku yas gectikce is bulmak zorlasir
Daha fazla birsey yapma.önlisans mezunuyum meslek için yetersiz kalıyor ama herhangi bir yerde çalışırım bebek buyuyunceelimden geleni yaptım daha fazlasına izin de vermiyorlar önümü kapatıyorlar
Eger matematigin biraz iyiyse kpss calis 7 ay var.ama cok kotuyse simdiden basla temel yap 2 sene sonraki sinav icin hazirlan.önlisans mezunuyum meslek için yetersiz kalıyor ama herhangi bir yerde çalışırım bebek buyuyunceelimden geleni yaptım daha fazlasına izin de vermiyorlar önümü kapatıyorlar
Matemetiğim orta seviyede, gecen yılın üniversite sınavı sorularını çözmüştüm 40ta 23 net yapmıştım. Bu yılki sınav da hazirandaymış 6 ayım var eşit ağırlık öğrencisiyim. Sayısalcılar için iş garantili meslekler daha fazla ama ben de bir arastırırımEger matematigin biraz iyiyse kpss calis 7 ay var.ama cok kotuyse simdiden basla temel yap 2 sene sonraki sinav icin hazirlan.
onlisans mezunusun iki sene aciktan lisans tamamlayabilirsin.boylece lisans kpss den girersin sinava.
Yetistirirsin bence.duz memurluk oluyor.ptt vs de alim yapiyor .mutlaka basla calismayaMatemetiğim orta seviyede, gecen yılın üniversite sınavı sorularını çözmüştüm 40ta 23 net yapmıştım. Bu yılki sınav da hazirandaymış 6 ayım var eşit ağırlık öğrencisiyim. Sayısalcılar için iş garantili meslekler daha fazla ama ben de bir arastırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?