- 12 Haziran 2017
- 184
- 73
- 28
- 31
- Konu Sahibi yukselay57
-
Ben 37 yaşındayım daha hiç doğru düzgün biriyle karşılaşmış değilim.. Yaş 25 miş.. Keşke 25 olsam.. Ben 25 yaşındayken daha evlenmenin E sini bile düşünmüyordum.. Allah yazmamış napalım.. Yazsaydı olurdu..
bu soruyu 30unda soran burda hiç üzülme
Çok lazım olan bir şey değil. Keşke evlenmeseydim. Bekarlık sultanlık lafının canlı örneği olun bence. Zira ben evlenip o sultanlığı özleyenlerdenimkeşke 23 yaşıma dönsem de şimdiki eşim olacak şahısla karşılaşacağım o an başıma saksı ya da taş düşse
bacım çevremdeki harkes ablam ve annem dahil evlilikten şikayetçi. ben de bekarım yaş 28 isteyende çok ama boşver ya biraz daha hayatın tadını çıkartmak istiyorum.
Millete sorsan herkes evlen diye dürtüklüyor.
Evlilik nasıl gidiyor diye sorduğumda dert yanıyorlar.
O zaman boşan diyorum :)
Toplum olarak bir garip çelişki yani. :)
fazla inceliyorsun...dört dörtlük zaten kimse olamaz...çalışkan olması, aile yapısının düzgün olması yeterli bence...
İsteyince olmuyormuş, hiç takma erken. Kriter falan hikaye karşındakine için ısınacak nokta
O kişiyi görünce içiniz söylüyor size zaten.
Bir de evlilik beklentisi yoğun olanlar pek evlenemiyor sanki. Yani bu kadar takıntı yapmayın. Ayağınıza dolaşacak zaten merak etmeyin.
Evlenip mutlu olmak istiyorsunuz
Bende öyle istiyordum. Evlendim mutsuzluğum tavan. Keşke hayatınızın tadını çıkarsanız. Evli çiftlerin % 90 ı mutsuz.
Keşke evlenmemiş olmak için epey şey feda ederdim.
Ben geç evlendim. O yüzden sakın dert etmeyin. Hiçbirşey kaybetmediniz.
Kaç yaşında evlendiniz? Yani Allah yazmadıysa insanın yapabileceği bişey de yok..
Şu an henüz vakti gelmemiş demek ki rahat ol evlenince de evlenmez olaydim diyeceksin ..dizilerde ki gibi süper kahraman eşini masallarla uyutan erkek yok bu hayatta reale bakarsan gerçek pencereden rahatça görürsün canim acele etme sabirla beklee
Evladım 2 tane talibin var zaten odi bodi yapıp biriyle evlen kurtulalım artıkTabiki hayatın gerçekleride var.Zorluklarıda illa ki olur ama mutlu olmak istiyorum.
Çalıştığım için hayata daha doğru pencereden bakabildiğimi düşünüyorum.
İşim bazen öyle yoğun oluyor çıldırmamak elde değil :)
Evliliğide zamana bırakıyorum artık.
Severek hem de çok severek evlendim ama meğer beni nişanlılık boyunca sanal sex yoluyla aldatıyormuş ve ben evlendikten 3 ay sonra öğrendim. Şimdi iğreniylrum ondan. Hala kavga çıkarıyorum. Aileme boşansam dedim burnumdan getirdiler
Akışına bırak o zaman. Hiç beklemediğin bir anda hoşlanacağın bir tip çıkıyor karşına. Ben de bekarken, üniversite döneminde çok sevgili değiştirdim. 4 yıl sevgili kaldığım, 2.5 yıldır da evli olduğum adamla hiç beklemediğim bir yerde tanıştık mesela.
35 yaşındayım 2 yıldır evliyim, bir bebegimiz var ve cok mutluyum çok şükür. cevremde çoğunlukla da mutlu evlilikler var, göstermelik değil gerçekten mutlu.
hayata nerden baktığınız ilgili, bir de bazı şeyler kader sanırım.
inşallah mutlu olursunuz
Merhabalar,
Bir konu hakkında fikir almak istiyorum.
Öncelikle 25 yaşındayım,çalışıyorum ve bekarım.
Hayatım bir döngü içerisinde ilerliyor ama evlilik konusu eksik kalıyor.
Gerçekten sevmek ve sevilmek istiyorum.
Hayatımı paylaşmak ve mutlu olmak istiyorum.
Beklentim mutlu bir şekilde yaşamımı sürdürmek.
Evlilik amacıyla bazı kişilerle tanışıp , ama bana uygun olmadıklarını yada bir sebebe takılıp,
ufak sorunları bahane ederek insanlardan uzaklaşıyorum.
Aslında hepsi iyi insanlar fakat kendime uygun olmadıklarını düşünüyorum.
Konuya tüm detaylarıyla bakınca direk olumsuz diyerek tanımak istemiyorum.
Aradığım biri olmadıkları düşünüyorum.
Yada tanımaya çalışıyorum bir süre sonra hayatım bu kişiyle ilerlemez diyerek hayır diyorum.
Acaba ne aradığımı mı bilmiyorum.
Hayatımda nasıl birisi olmalı sorusunun cevabını bulamıyor gibiyim.
Bir insanı tanırken esas olarak hangi ölçütleri dikkate almalıyım?
Bu konuda ne yapmalıyım.
Nasıl çözüm bulmalıyım.
Nerede hata yapıyorum.
Fikirlerinizi benim için önemli.
Şimdiden Teşekkürler.
Merhabalar,
Bir konu hakkında fikir almak istiyorum.
Öncelikle 25 yaşındayım,çalışıyorum ve bekarım.
Hayatım bir döngü içerisinde ilerliyor ama evlilik konusu eksik kalıyor.
Gerçekten sevmek ve sevilmek istiyorum.
Hayatımı paylaşmak ve mutlu olmak istiyorum.
Beklentim mutlu bir şekilde yaşamımı sürdürmek.
Evlilik amacıyla bazı kişilerle tanışıp , ama bana uygun olmadıklarını yada bir sebebe takılıp,
ufak sorunları bahane ederek insanlardan uzaklaşıyorum.
Aslında hepsi iyi insanlar fakat kendime uygun olmadıklarını düşünüyorum.
Konuya tüm detaylarıyla bakınca direk olumsuz diyerek tanımak istemiyorum.
Aradığım biri olmadıkları düşünüyorum.
Yada tanımaya çalışıyorum bir süre sonra hayatım bu kişiyle ilerlemez diyerek hayır diyorum.
Acaba ne aradığımı mı bilmiyorum.
Hayatımda nasıl birisi olmalı sorusunun cevabını bulamıyor gibiyim.
Bir insanı tanırken esas olarak hangi ölçütleri dikkate almalıyım?
Bu konuda ne yapmalıyım.
Nasıl çözüm bulmalıyım.
Nerede hata yapıyorum.
Fikirlerinizi benim için önemli.
Şimdiden Teşekkürler.
Ben öyle sert yorumlar yapanlar gibi evlilik şöyle böyle demeyeceğim. Evlilik sevdiğinle dünyanın en harika şeyi. Ama dikkat edersen sevdiğinle. Yaşında geç değil. Lütfen evlenmek için insanlarla görüşme. O kişi elbet gelecek sabret ve sevdiğinle ol. Hayat zaten zor daha da zorlaştırma derim ben sırf evlilik için biriyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?