- 11 Ağustos 2011
- 5.845
- 3.394
- 373
- Konu Sahibi yukselay57
-
Benim ne demek istediğimi anladığınız için teşekkür ederim.
Bende aynı sizin gibi davranıyorum.
İnsanlardan uzaklaşıyorum.
Kararımı netleştiriyorum.Direk hayır diyorum.
Halbuki günlük yaşamımda insanlarla iç içeyim ama bu konuda uzak durmayı tercih ediyorum.
Söylediğiniz gibi şans vermeyi deneyeceğim .Teşekkürler.
Anlamaz olur muyumCanım benim gel bir sarılalım :) Beni en iyi sen anlarsın.
Hangi burçsun?
haline şükret yap bir kahve uzat ayaklarını al eline kumandayı keyfine bak ,
kaynana derdi görümce kayın , ağzımaz başını ağrıya koymak
başkada birşey değil , offf gene çok darlandım
Bu yaşta evleneyim niyetiyle koca bakmaya çalışırsanız zaten mutlu olamazsınız. Önce mutlu olacağınız bir ilişkiniz olsun, daha flörtün ilk günü gelinlik hayali çocukların ismi gibi boş hayallere sürüklemeyin kendinizi. Hayatı paylaşabileceğiniz, mutlu olacağınız , beraber eğlenebildiğiniz bir sevgiliniz olsun - ki bu da ilişki süresince anlaşılır baştan değil-, daha sonra evlenme işini düşünürsünüz. Yaşınız çok genç dert etmeyin.
Çünkü herkese potansiyel koca gözüyle yaklaşıyosun e dolayısıyla da mantıklı bakıyosun her sey kafandakine uysun istiyosun uymayınca da olmuyor doğal olarak. Sal kendini aşık olmaya bak herkese acaba bunla evlenilir mi diye yaklaşma en geç 2 seneye nikah salonunda alırsın soluğu
25 yasındasın en güzel yaş bu ne acele bu ne taleş yahu
Hem herkes evlenmek zorunda da değil tamam istiyorsun ancak belki nasibinde yok napacaksın her dk düşünüp aglayacakmısın
Biraz hayatı akısına bırak evliliği kovalamaktanda vazgec
Dogru insanı buldugunda kendin farkedeceksin zaten
maliyedeki evlenmemis bayanlar geldi aklima
Acelem yok tabi.doğru zamanda doğru kişiyle olmalı.
Kısmet bu işler bunun farkındayım.
Evlenemiyorum diye karalar bağlamıyorum ki.
Hayatım zaten akışında ilerliyor.
İnanın işim o kadar yoğunki kendimi bile düşünemiyorum bazen.Evliliği takıntı edecek zamanım yok.
Evlilik takıntılı bir durum değil zaten.Bazen yaşın getirisi olarak sorguluyorum.
Bu sorgulamam daki durumu ise dışarıdan bir göz olarak sizlerle paylaşmak istemiştim.
29 yaşındayım, bekarım.
Sevmek sevilmek ben de istiyorum ama evlilik meselesini bu kadar sıkıntı yapıp, ille de birini bulmalıyım diye kasmak çok yanlış geliyor bana. Evlilik olursa olur, olmazsa da olmaz. Hayatın amacı evlilik olamaz. Önemli olan doğru insanla doğru evlilik yapıp "mutlu" yaşamak. Yoksa evlilik o kadar da matah bit şey değil. Evlendiğine mutlu olan görmedim.
Kendi adıma konuşayım, karşıma "bu adamla mutlu ömür geçer" dediğim biri çıkarsa evlenirim. İnce eleyip sık da dokurum, sonuçta hayatıma eş alacağım, boru değil ya bu. Kafama göre biri çıkmazsa evlenmem. Dertsiz başımaa dert almaya niyetim yok. :)
Ben seni anlıyorum arkadaşım. Ben de evlenmek istiyorum ama bu demek değil ki hadi bulaşığa girişeyim 3 kap yemek yapayım 3 de çocuk her günümü oflaya puflaya bekarlık günlerimi özleyerek geçireyim, insan hayatı paylaşacağı sevincini kederini paylaşacağı birini istiyor belli bir yaştan sonra. Gezmek tozmak okumak arkadaş bitiyor bir yerden sonra akşam olunca boş boş tavana bakarken buluyorsun kendini. Yediğin içtiğin ayrı gitmeyen dostlarla da eş çocuk çalışma şartları araya girince daha az görüşüyorsun. Nitekim sadece senin olmasını istediğin bir şeylerin eksikliğini hissediyorsun.
Haa bunları anlatıyorum çünkü 25 yaşımda evlenemedim demiştim 27 oldum hala aynı, belki bir çözümü vardır da onu hala keşfedebilmiş değilim.
Kendini evlenicem diye sartlamissin ondan.
Vakti gelmemiş
Nasip kısmet bu işler
pazardan elma seçer gibi seçemezsiniz ki. sevmeyi bekleseniz ?
Biraz zamana bıraksan daha zamanı değil belki de .Arayınca bulunan bişey değil ki es adayı.
birine asik olunca kriter vs kalmaz.. zamani gelince o da olur...akisina birakin
Bende hep bekar kalayımmmmmmmmmmmmmmmmm dedim ama evlilik buldu beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?