Neden evlenemiyorum?

Bazen zıttını düşününce oluyor.
Öncelikle hayırlısı diliyorum.
Aslında şartlandırmıyorum. Amacıma göre davranıyorum
Kendime uygun olmayan biriyle konusup sonradan bile bile hayır demek doğru değil ki .
Sonuçta hayır diyeceğim neden konuşayım.
Bana göre doğru gelmiyor.
Kararım net olmak daha iyi.
Belirsizlik beni yorar.

Bence sen kendini tanimiyorsun. Hangi karaktere sahip olan insan seni mutlu eder? Sen nasil bir yasam tarzi istiyorsun? Evlilikten ve gelecekten beklentilerin neler? Bunlarin sorularini bul. 25 ayrica erken bir yas evlilik icin

Kendimi tanıyorum fakat kendime uygun kişiyi bulmakta sorun yaşıyorum.
Karşımdaki insanda aradığımı bulamıyorum.
Biraz erken gibi gözüksede pat diye evlenilmiyor.
Haliyle en az 2 sene geçer evlenene kadar zaten.

Evlilik konusunu kafaya taktikca gozunde büyüyüp imkansız hale geliyor. 25 gencecik bir yas, gez toz kendini geliştir para kazan. Yatirimini kendine yap. Elbet karsina sana deger verecek biri cikacaktir. Adam gibi adam olmadiktan sonra evlensen kac yazar
. Yasim geldi artik.evlenmeliyim.diye düşünüp yanlis kisileri hayatina alan veya sirf evlilik.niyetiyle birileriyle tanisan kisilerin yasadigi hep husran oluyor. 29 yaşında bi arkadasim var kizin isi gucu var cok da guzel bir kiz ama evliligi takinti haline getirdigi ve her tanistigi adama potansiyel koca muamelesi yaptigi icin hep mutsuzluk yasiyor. Basiretim bagli diyor. Ama bu kdr kasmasa daha rahat daha ozguvenli gozukecek her seyvdaha guzel olacak kesin. Akışına birak. Daha senin icin zamani gelmemistir evliligin bu kdt basit.

Ben gerçekten en güzel yaşlarımı ailemle geçirmek isterdim 25 yen sonra evlilik beni bulsaydı diyorum. Ama geç olsun en güzeli olsun. Allah önünüze sizi asla sevmekten vazgeçmeyen bir eş nasip etsin
Zaten kim ben evlenmek istemiyorum dese evleniyor.Ters orantı :)
Bende mi öyle yapsam acep :)
Öyle demeyin sonra böyle gelip konu açardınız,benim gibi :)

Evlilik bir amaç olmamalı, olsa olsa sevdiğiniz insanla ilişkinizi pekiştirecek bir araç olabilir. Yani daha karşınıza "o" insan çıkmamışken, amacım evlenmek diye düşünmek, yanlış bir bakış açısı.

Dört dörtlük diye düşündüğünüz her insanla evlilik olmaz ki. Önce aşk lazım, elektrik lazım, çekim lazım. Ama bunlar da yetmiyor. Karşınızdaki insanın ahlaklı, adil, dürüst, kendi ayakları üstünde durabilen, sevgisini gösterebilen, ben merkezci olmayan, empati yapabilen biri olması da önemli. Bunları az çok anlamak için de uzun bir flört dönemi gerekiyor bence. Kısaca zaten ilk tanıştığınız insanla evlilik amacıyla tanışamazsınız, kimdir necidir bilmiyorsunuz ki, ne alaka?

Ayrıca çok gençsiniz, neden evlenemiyorum diye isyan etmek için fazla aceleci davranmışsınız.

Hayatınızın monotonluğundan sıyrılmayı hiç denediniz mi?
Yeni fikirlerle belki yeni insanlar da çıkar karşınıza
Gezi programları, spor, hobi kursları, dil kursları yeni insanlarla tanışmak için ideal

25 yaşında evlenmeyin zaten
evlenecek insanda ne aramalıyım derseniz
öncelikle dürüstlük, temizlik, ahlak, içinde Allah korkusu
iyi bir meslek, size karşı sevgi ve saygısı olsun
siz de onu severseniz iş evliliğe kendi gider..

Adayin da yoksa hic evlilik dusunme birkac yil daha...
Ben nisanliyim cok asik olduk mantigimiza uyduk nisanlandik. Eger boyle olmasaydi hayatta evlilik dusunmezdim.
Yurt ici yurt disi gez, oku, dil ogren. Evlilik ayak bagi baska da bir sey degil.

Bende zaten aşık olup sevebileceğim bir insanla evlenmek istiyorum.yoksa evlenmek için evlenilmez.
Çalışıyorum.Ayrıca kalan zamanlarımı da bu gibi kurslarla değerlendirecem.

Evlilik öyle seçmece bi şey değil ki. Doğru adamı bulduğunda olay kendiliğinden ilerliyor zaten

Çok mükemmel olduğuna inanarak başkalarının kusurlarını gözünde buyutursen daha çok yalnız kalırsın

Kendimi mükemmel görmüyorum.Hiç kimse 4*4 lük değildir.
İş hayatı,sosyal yaşamım olsun insanlarla iç içeyim.
Sadece ikili ilişkilerde bu gibi durumla karşılaşıyorum.

Aynen.Hiç kimse 4*4 lük değildir zaten.
Yaşın getirisi olsa gerek bu olmazsa yada daha iyisi gelir düşüncesi olabilir.
Katılıyorum fikirlerinize erkekler kendilerinden yaşça küçük kadınlarına talip oluyor.Malesef buda bir gerçek.
30 yada 35 yaş arası erkeklerden talep edenler oluyor.
Bende sevip aşık olacağım kendime uygun birini bulmak istiyorum.

Haklısınız.Akışına bırakıyorum ama ara ara düşünmediğim olmuyor değil.
Söylediğiniz gibi değerlendirmek en doğrusu. Ön yargılı davranmayayım :)
Fikirleriniz için teşekkürler.

Amaaan evlilik sanki cok güzel bir sey napcan evlenip otur kendi paranı ye arkadslarnla gez dolaş sanki evliler cok mutlu bence sen evlilerden daha mutlusundur

Evli olan herkes hep öyle söylüyor :)
Aslında ben hayatımdan gayet memnunum.Şükür bir işim var.Ailem ve arkadaşlarımla mutluyum.
Sadece duygusal eksiklikten kaynaklı olabilir.

Benim ne demek istediğimi en iyi sen anlamışsındır. :)
Zamanı gelmedi demek ki nasip olunca evet derim .
İnşallah bende doğru bir karar veririm.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Sizinde herşey gönlünüzce olsun.

Boşver kız evlenme hayatını yaşa

Hayatı yaşıyorum ama duygusal olarak eksik kalıyor.
Yoksa kafam esince gidip gezmek alışveriş yapmak kendime doya doya vakit ayırmak güzel şeyler.
Evlenince bunlar kısıtlı,haliyle bu kadar özgür olamam
Ama beni kısıtlayan biri değil bana arkadaş,sevgili olacak birini hayatımı almak istiyorum.

Haklısınız.Öncelikle sevmek,sevilmek,aşık olmak istiyorum.Öyle birisiyle de evlenmek istiyorum.
Zamanı gelince olur,zamana bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…