- 16 Aralık 2013
- 778
- 454
- 323
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Nişanlıyım ve çok uyumluyuz çok seviyoruz çok şükür huyu huyuma suyu suyuma uygun ama evlilikten korktum resmen hem burda okuduklarımdan hemde çevremdekiler evlilikten hiç memnun değil gibi :26::26::26:Gerçekten herkes mi evliliğin kötü olduğu kanatında
tabiki zorlukları olacak bundan korkmuyorum aldatmasından sevgisinin azalmasından ve evlenince değişen erkeklerden olmasından korkuyorum :2::2::2:
Nişanlıyım ve çok uyumluyuz çok seviyoruz çok şükür huyu huyuma suyu suyuma uygun ama evlilikten korktum resmen hem burda okuduklarımdan hemde çevremdekiler evlilikten hiç memnun değil gibi :26::26::26:Gerçekten herkes mi evliliğin kötü olduğu kanatında
ben şuan sevdiceğime ellerimle yemekler yapma hayalini kuruyorum onun için ben bekarken sultan değil eşimin sultanı olmak istiyorum
canım bi arkadaşım evlilik için 'nasıl kötü olabilir ki düzenli se.s var 'demişti kahkaha atmıştım yorumuna
canım bi arkadaşım evlilik için 'nasıl kötü olabilir ki düzenli se.s var 'demişti kahkaha atmıştım yorumuna
Evlilik çok güzel arkadaşım :) seviyorsan seviliyorsan fedakarsan fedakarsa iki kişilik aile olduğunun farkındaysan evlilik çok çok güzel :)
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?