Neden hiç kimse evlilik çok güzel demiyorrr!!!!!!!!

evlilik aslında cok guzel bısey cok sükürki bende pişman olmayanlardanımtabıkıde burda bız sana yardımcı olamayız karsındakı ınsanın dogru bı ınsan olup olmadını evlenmeden bılemezsın cunku evlenıpte cok degısen ınsan okuyoruz burda umarım gonlundekı ınsanla cok mutlu olur bır omur aynı yastıga huzurla bas koyarsınız

Son düzenleme:
tabiki zorlukları olacak bundan korkmuyorum aldatmasından sevgisinin azalmasından ve evlenince değişen erkeklerden olmasından korkuyorum :2::2::2:

Canım benim endişelenme gerçekten nişanlıyken sorun yoksa evlenincede genelde bu boyle gider.çevrende gördüğün geçimsiz evliliklere bir bak. Ya çok tanımadan evlenmişlerdir yada birbirlerinin kötü huylarını görmezden gelip aman düzelir nolcak evlenelimde dye dusunmuslerdır.çok ufak ayrıntılar sana evlilikte huzuru mutluluğu yada mutsuzluğu getirir.birbirinizin huyunu suyunu bilip ona göre davranırsanız saygınızı sevginizi anlayışınızı gösterirseniz niye sorun çıksınki.ilk etapta bocalama olabilir ama herşey rayına oturuyor.birbirinizden ilginizi sevginizi saygınızı eksik etmeyin tartışmaları uzatmayın.aldatma konusunda gelince o eşinin vicdanına inancına sana olan saygı ve sevgisine bağlı.diyorum ya bunlara takılma.nişanlısın tadını çıkart canm:)

burada paylaşılan problemli evlilik konuları gerçekten çok etkiliyor. kaynana sorunları değişik değişik huyları keşfedilen kocalar vs. ben de bir dönem bu ne yaa deyip epeyce korktum senin gibi :) bunları okurken etkilenmemeye çalış veya yapabiliyorsan hiç okuma aslında :) ciddi ciddi evlilik korkusunu tetikliyor maalesef :)

Bence evlilik güzel bir şey. Fakat bu eşinede bağlı bir durum. Eğer eşin iyiyse sende ona iyiysen güzeldir. Karşılıklı yani. Hele de iki tarafın ailesinede saygılı olunursa çok daha güzeldir.

ben şuan sevdiceğime ellerimle yemekler yapma hayalini kuruyorum onun için ben bekarken sultan değil eşimin sultanı olmak istiyorum

canım inşallah cok mutlu olursun..hayırlısıyla evlen buraya da "evlilik harika bişi"die bi konu aç benim de evlilik ön yargımı yık

canım bi arkadaşım evlilik için 'nasıl kötü olabilir ki düzenli se.s var 'demişti kahkaha atmıştım yorumuna

Bence evlilik süper bişi. Eşim benim hem aşkım hem de en yakın arkadaşım. Aileler açısından da şanslıyız çok şükür. Evlilikte mutlu olmak için bunların hepsi şart bence. Bunlara sahipseniz endişelenecek bişi yok çok keyifli günlet seni bekliyor. İnsanın sevdiği adamım kollarında uyuması ve huzur bulması dünyanın en güsel şeyi... Mutluluklar diliyorum.,,

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evlilik guzel, sirtindan vurulana dek...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Evlilik çok güzel bir şey. Bu bölümün adı "Bir Derdim Var", insanlar burada hayata dair sorunlarını paylaşıyorlar.

Bence "Sevgini Haykır" bölümünü ziyaret edin, fikriniz değişecektir ...

Evlilik guzel ama olgunlukla alakali bir durum sorumluluklari kaldirabilecek olgunlukta olanlar gul gibi geciniyor bence karsilikli anlayis hosgoru ve saygi surdukce evlilik guzel bunlar yoksa cehennem olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nedeeeeeeeeeeennnnnnnnn bence evlilik çok güzellllllllll

Çünkü burası bir derdim var bölümü
Dertliler konu açar yani

Daha 1 aylık evli biri olarak şu an güzel diyebilirim biz eşimle 6. yılın sonunda evlendik genel olarak birbirimizi tanıyoruz çok şükür henüz dolaptan, çekmeceden, raftan aldığı şeyi aldıktan sonra açık bırakması konusunda yeni bir huyunu görmedim. Yalnız balayı dönüşü bir hafta daha evde iziniydim eşim işe başlamıştı ve ben de ev işleriyle baş başa kalmıştım ve acayip yoruluyordum bir an düşündüm evliliğin bu yönü de var evin sorumluluğu tuhaf gelmişti ama tüm bunları eğer eşimi sevmesem sevilmesem severek isteyerek yapamam gibi geldi bir de eşim bana kötü davransa bir sürü kaynana görümce problemi olsa sanırım başedemezdim.

aRKADAŞLAR TÜM YORUMLARINIZI TEK TEK OKUDUM EVET SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİ İÇİNDE HERŞEY GÜZEL OLUR.. RABBİM ONUN YOKLUĞUYLA SINAMASIN BENİ VE MUTLULUĞUMUZ AĞIZ TADIMIZ HİÇ BOZULMASIN.. RABBİM TÜM SEVENLERİ KAVUŞTURSUN

Derdim var bolumunde yanlis konuya et atmisin:)
Ehhh normal yani bu bolumde mutsuz evlilik gormen.

Bana sorarsan 10 senelik evlilik deneyimimden yola cikarak. Dunyanin en guzel seyi evli olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…