Neden hiç kimse evlilik çok güzel demiyorrr!!!!!!!!

Dertleri ne anlamadim.
Can sikintisimi acaba ? Kendilerine bir mesgale ariyorlar herhalde.

Hep boyleler.gece 1 de aradigini bilirim napiyorsunuz diye.annem de sahit olmustu o aramaya kadin sinirden butun gece uyuyamamis.o ara bebegimiz hastanede yogun bakimdaydi o saatte telefon gelince bir sey oldu zannetmis canim benim.ama ben anlamistim kaynanam oldugunu.alisamadim gitti.ben de tuhaflik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

6 aydır evliyim her gece esimde bende iyiki evlendik diyoruz hala ruyada gibiyiz. Sevdiğin insanla evlendiğin surece dunyada cenneti yasarsın.

İyiki varsın kocişim boncuk gozlum <3

Biz eşimle gayet mutlu ve huzurluyuz. Allahima binlercekes çok şükür &#10084;&#10084; evliliği öcü olarak görme dert sorun heryerde var..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evliliğin güzel olduğu konusunda hemfikiriz fakat 9 günlük evlilikte zaten herkes senin gibi düşünür aksini söylesen tuhaf olurdu

Yaklaşık 7 aydır evliyim, şu ana kadar iyiydi. Günler geçtikçe 10 yıl 20 yıl sonrada iyi ki hayatımda bu insan var diyeceğimi daha çok anlamaya başladım.
Evlilik doğru dürüst insanla, düzgün ailelerle olunca güzel bence.
hem evlendiğin kişi hem ailesi düzgün olmasa eksik olur o evlilik.
Allah herkese güzel evlilikler nasip etsin.
Ayrıca arkadaşlar söylemiş burası bir derdim var bölümü olduğu için ve insanlar dertlerini paylaşmaya daha yatkın olduğu için sen evliliklerin çoğu mutsuz gibi görüyorsun.

faat sana katılıyorum evlilik bir gözün kör, bir kulağın sağır, dilinde azıcık durursa standart giden bir şey.. Ayrıca evlilik demek her şeyin X2 olması demek anne baba sevgili akrabacıklar temizlik bulaşık vs vs...
Birde 9 günlük evli arkadaş tebrik ediyorum nice güzel 9 günleriniz olsun inşallah zaten bunun ortalama 5-6 gününü balayı sayarsak sende haklısın çok uzun günler olmuştur senin için

Eger karsilikli anlayis, bol sevgi ve saygi varsa hic de kotu bir sey degil evlilik.
He bir de ne kadar az beklenti, o kadar cok huzur demek. Yasadikca ogreneceksiniz.
Simdiden kendinizi huzursuz etmeyin.

iNSAN TEDİRGİN OLUYOR İŞTE..

evlilere sorarsan. Bekarlıktanda biz bekarlar şikayeticiyiz.
Yada biz bekarlar evlenerek başımızın belasını arıyoruz
Bence bakma. Herkesin yogurt yemesi farklı

eet sanırım öyle rabbim iyi insanlar çıkartsın karşımıza

inşallah 10 yıl sonra bende senin gibi derim..

evlilik çok güzel arkadaşım :) seviyorsan seviliyorsan fedakarsan fedakarsa iki kişilik aile olduğunun farkındaysan evlilik çok çok güzel :)

mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

sevdiğim için tüm fedakarlıkları yaparım..

tabiki herşeyin dört dörlük olmasını beklemiyorum. Ama baş başa verilince tüm sıkıntılar çözülür.

Canım benim bende nişanlıyken seningibiydim.. Deli gibi severek evlendim.. Hem de aynı yerde çalışıyorduk bana o kadar güzel şeyler yaşattı ki nişanlıyken hep özel hissettirdi yani beni.. Şuan hamileyim ve sekiz aylık evliyim. Psikolojim altüst oldu, izne ayrıldım.. Evliliğin güzel olduğunuda düşünmüyorum bazen artık.. Ama eşimi gerçekten çok seviyorum.. Yani sana şunu söyleyeyim ben evlilik öyle bir şey ki bazen çok mutlusun bazen hüzünlü bazen kırgın bazen neşeli.. Ama aslolan temeldeki sevgi.. Onu kaybetmedikten sonra her türlü dalga biraz sarssada düzelir herhalde..

[sıze=3]bekarlar bi an önce evlenmek istiyor ah evlilik ah evlilik diorlar...
Evlenenler ahh bekarlığım ah bekarlığım diorlar..ama bekar biri olarakdan "bekarlık sultanlıktır"lafını onaylıorum
[/sıze]

ben şuan sevdiceğime ellerimle yemekler yapma hayalini kuruyorum onun için ben bekarken sultan değil eşimin sultanı olmak istiyorum

o benim herşeyim zaten şimdiden hayatımın odak noktası oldu bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…