- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Dertleri ne anlamadim.
Can sikintisimi acaba ? Kendilerine bir mesgale ariyorlar herhalde.
ben eşimle 2010 yılında tanıştım 4 yıldır beraberiz...
9 günlük ewliyim sewdiğim adamla wee Allah nazarlardan saklasın şuan bi sorunumuz yok zaten yıllardr çok iyi tanıyoruz birbirimizi...
2mizde işinde gücünde çalışan insanız.. akşam o gelene kadar ben yemeği yaparım yeriz sonra beraber toparlarız yardımcı olur...
balayımız bile harika geçmiştir... her daim anlayışlı we sewgilidir bana karşı ve bende aynı şeklde ona karşı....
ewlilik güzel bişey.. güzel olan tarafı gece beraber uyumak sabah onunla uyanmak, herşeyi beraber yaşamak paylaşmak vs... ben çok mutluyum ewlendiğim için... Allahım bizi sonsuza dek hep böle olmamızı nasip etsin hep daha iyi olalım die dua ederim...
kii olcağına da inanıyorum...
eşlerin birbirine anlayış göstermesi, sewmesi ve sayması çok önemli... bunlar olduğu sürece bence ewlilik çok güzel olur..
bekarlık sultanlık diye bişeyde yok ayrıca onlar fasa fiso....
sen korkutma kendini bana da çok dediler ewlennce görcem sni diye ama bişeyde yok yani gayet güzel.. sadece yemek, ütü çamaşır, tezlk yoruyor ama o da olmak zorunda yanii... bunu bekarken ewdede yapıyordum şimdi eşim için yapıyorum farkeden bşy yok yanii...
Kötü bir hafızan, gerektiğinde görmeyen gözün, duymayan kulakların varsa, dilini tutma konusunda
başarılıysan, veriyorum veriyorum da ne kadar alıyorum o bana ne veriyor gibi bir sorgulama yapmıyorsan
MİS GİBİ bir evliliğin olur :) Çok güzel bile halt eder yanında yani.. Var mı bunlar?
ben eşimle 2010 yılında tanıştım 4 yıldır beraberiz...
9 günlük ewliyim sewdiğim adamla wee Allah nazarlardan saklasın şuan bi sorunumuz yok zaten yıllardr çok iyi tanıyoruz birbirimizi...
2mizde işinde gücünde çalışan insanız.. akşam o gelene kadar ben yemeği yaparım yeriz sonra beraber toparlarız yardımcı olur...
balayımız bile harika geçmiştir... her daim anlayışlı we sewgilidir bana karşı ve bende aynı şeklde ona karşı....
ewlilik güzel bişey.. güzel olan tarafı gece beraber uyumak sabah onunla uyanmak, herşeyi beraber yaşamak paylaşmak vs... ben çok mutluyum ewlendiğim için... Allahım bizi sonsuza dek hep böle olmamızı nasip etsin hep daha iyi olalım die dua ederim...
kii olcağına da inanıyorum...
eşlerin birbirine anlayış göstermesi, sewmesi ve sayması çok önemli... bunlar olduğu sürece bence ewlilik çok güzel olur..
bekarlık sultanlık diye bişeyde yok ayrıca onlar fasa fiso....
sen korkutma kendini bana da çok dediler ewlennce görcem sni diye ama bişeyde yok yani gayet güzel.. sadece yemek, ütü çamaşır, tezlk yoruyor ama o da olmak zorunda yanii... bunu bekarken ewdede yapıyordum şimdi eşim için yapıyorum farkeden bşy yok yanii...
Eger karsilikli anlayis, bol sevgi ve saygi varsa hic de kotu bir sey degil evlilik.
He bir de ne kadar az beklenti, o kadar cok huzur demek. Yasadikca ogreneceksiniz.
Simdiden kendinizi huzursuz etmeyin.
çok güzel değil çünkü..
Bazen güzel, nadiren çok güzel, çoğu zaman bekarlığa hasret duyurucu
evlilere sorarsan. Bekarlıktanda biz bekarlar şikayeticiyiz.
Yada biz bekarlar evlenerek başımızın belasını arıyoruz
Bence bakma. Herkesin yogurt yemesi farklı
o kadar mı kötü yahuuu
[sıze=3]herkes kendi deneyimlerine göre yorum yapacaktır. O yüzden buradaki yorumlardan bir sonuç çıkarabilmek zor.[/sıze]
valla ben çok mutluyum şükürler olsun... Ama insan mutluyken pek günlük de yazmaz mesela çok üzüldüğünde yalnız kaldığında koşarsın kaleme kağıda. Burada da onlarca sıkıntılı insan var ben çok mutluyum diye girersen konuya olmuyor:):)
ben gerçekten mutluyum...
Bir de biz 10 yıldır beraberiz geçen sene evlendik. Hayatı monotonlaştırmamak lazım. Bir de çok birikim birikim diye bence gezmekten alışverişten ödün vermemek lazım. Anı yaşamak çok güzel:):)
evlilik çok güzel arkadaşım :) seviyorsan seviliyorsan fedakarsan fedakarsa iki kişilik aile olduğunun farkındaysan evlilik çok çok güzel :)
mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
yukarıdaki arkadaşa katılıyorum.hep mutlu olacaksın diye bişey yok.karşılıklı anlaşırsanız mutlu olursunuz bence..mesela eşimle anlaşamadığımız konu olursa evliliğim kötü,anlaştığım zamanlarda iyi..öyle gidiyo :)
Nişanlıyım ve çok uyumluyuz çok seviyoruz çok şükür huyu huyuma suyu suyuma uygun ama evlilikten korktum resmen hem burda okuduklarımdan hemde çevremdekiler evlilikten hiç memnun değil gibi :26::26::26:Gerçekten herkes mi evliliğin kötü olduğu kanatında
cok guzel olmadigi icin.. Envai cesit sorumluluklar arasinda mevcut guzellikler cok cazip olmuyor..
[sıze=3]bekarlar bi an önce evlenmek istiyor ah evlilik ah evlilik diorlar...
Evlenenler ahh bekarlığım ah bekarlığım diorlar..ama bekar biri olarakdan "bekarlık sultanlıktır"lafını onaylıorum[/sıze]
doğru insanı bulursan çok güzel. Hatta kardeşine, annene nazın geçmez eşine geçer.
Kardeşine yaptıramadığını eşine yaptırırsın. Kadın ve erkek birbirini doğada tamamlar dengeler, nötrler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?