Neden hiç kimse evlilik çok güzel demiyorrr!!!!!!!!

ne güzel yazmışınız teşekkür ederim..

o BENİM DİĞER YARIM DEĞİL HERŞEYİMMMM

aminnn herkes mutlu olsun inşallah

kesinlikle katılıyorum sizee

NİŞANLILIK ÇOK YORUCU HERKESİ MEMNUN ETMEYE ÇALIŞIYORUZ KİSE ÜZÜLMESİN İSTİYORUZ NİŞANLIMDA YORULDUĞUMUN FARKINDA AZ KALDI SABRET EVLENİNCE BEN SENİ HEP MUTLU ETCEM DİYOR OYY CANIM BENİMM

bende genç evleniyorum 23 yaşında :)

tabiki zorlukları olacak bundan korkmuyorum aldatmasından sevgisinin azalmasından ve evlenince değişen erkeklerden olmasından korkuyorum :2::2::2:

Evlilik harika bir duygu. Seviyorsan ki bence en önemlisi sevilmektir, seviliyorsan daha ne olsun ki.. bunu çevremdekilere de söylüyorum. Evlilik çok güzel. Kocam kocam can kocam, bal kocam, aç koynunu ben yatam ;-)

MUTLULUĞUNUZU BOZMASIN RABBİMM

Bence güzel birşey. Gözünün içine bakan biri var. Dünyalara bedel. Hele birde ortak bir parçanız varsa. Bu bizimmi gerçekten diyerek aşkla izlemek pahaniçilmez. Allahıma binlerce kez şükürler olsun. En kötü evlilikler böyle olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkesin evliliği bir olmaz ki! evlilikten korkma bir imza mı herseyi değiştiriyor yani?

Eşimle 6 yıl sevgili olduk ve 2.5 yıldırda evliyiz. Allahıma şükürler eşimle tanıştığıma ve evlendiğime hiç pişman olmadım. Bence evlilikte kaprise, bencilliğe, saygısızlığa ve dırdıra yer verilmezse herşey çok güzel ilerler. Tabiki bekarlığa göre sorumluluğun fazla heleki çalışan bayansan ev işleri market alışverişi vs. dönem dönem insanı bunaltabiliyor. Bu kadarıda normaldir artık annenin evindeki genç kız değil kendi evinin hanımı ve annesi oluyorsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evlenen Bir , Evlenmeyen Bin Pişman mı neydi bende bekarım hatta birçok arkadaşım evlendi falan ama biri de çıkıp demiyor ki hadi artık evlen sende

Canım hiç öyle düşünme. Farklı iki insan aynı evde yaşamaya başlıyor sonuçta. Yeri gelir tartışma da olur, tabi belirli saygı çerçevesinde. Ben de korkmuştum ama şunu gördüm ki çevreni takmazsan hiiiçç sorun yok Eşimi çok seviyorum ve onunlayken çok mutluyum. İşteyken bile özlüyorum. İnş sen de en az ben kadar mutlu olursun. Ama unutma, birbirinizden saygı ve sevginizi eksik etmeyin ve kimsesin söylediklerine aldırış etmeyin.

ben çok mutluyum, bu genellenecek bir durum değildir ama evliliklerin çoğu evlenmek yada evlendirmek için yapıldığından çoğunluk mutsuz olabilir. Ama şu da var o nişanlıyken gördüğün adamla evde olduğun adam aynı adam değil. Burada aşk devreye giriyor ve gözünüze perdde çekiyor.

Ben evlendiğime hiç pişman olmadım, her evlilik kötü değil ki, güzel şeyler pek anlatilmaz, o yüzden buraya bir sıkıntı olunca konu açıyor insanlar
Yani o kadar karamsar olmaya gerek yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…