- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
bdt de genelde evliliginde sorunlar olanlar yaziyir canim eminim sevrendede oledir
simdi hic birimiz cevremize sureklu cok mutluyuz demeyiz yada burda ole konu acmayoz
cok sukur ben evliligimde cok mutluyim bana hic keske dedirtmeyen bir esimvar
evliligim ilk yili birqz bocalama olabiliyor ama sevgi saygi bunlari kapatiyor
insanin sevdigi ile evlenip ondan evlat sahobi olmasi cok guzel
hayır ben diyorum
evlilik çok güzel
eşim eşim can eşim canım eşim
Evlilik bence güzel. Ait olma hissi, evine girdiğinde (Kirli de olsa) içinizi kaplayan huzur paha biçilemez.
Bekar yıllarımı hatırlamıyorum, sanki hep evliymişim gibi.
Eğer eş adayın senin diğer yarınsa, mutlusundur evlilikte.
sevdiğin adam ile evleniyorsan evlilik dünyanın en güzel şeylerinden biridir bana göre burası dertleşme platformu olduğu için genelde dertli arkadaşlar geliyor buraya mutlu olanlarda paylaşım olmadığı için çok mutsuz var gibi gözüküyor aileler birbirlerine saygılı iyi anlaşıyor ise tadından yenmez bana kalırsa evlilik biraz şans işi allah herkese iyi anlaşıp sevebileceği kişiler ve evlilik nasip etsin şükür ben mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin :103::103::103:
o yüzden ki bence 1. Seçeceğin meslek 2. Evleneceğin insan hayatını belirler. Bunlar dönüm noktasıdır.
Evde huzursuzsan günün berbat geçer.
Dışarıda sinirli, mutsuz olan insanların kesinlikle evliliklerinde sorunlar vardır. Ama pozitif olan insanların mutlu evliliği olduğunu düşünüyorum.
İnsanlar genelde dertlerine çare arıyor burada sende sanma ki tüm ilişkiler sallantılı evlilikler berbat vs..tıpkı haber mantığı gibi akşam haberlerini izlersin dünya yıkılıyo sanarsın ama sayıya vurduğunda öyle değildir aslında..
yani ben mesela EVLİLİK HARİKA bişi diyebilirim sana hemde bunu upuzun yıllar birlikte olduğum adamla evlenen biri olarak söyleyebilirim ..yani sevgililik sözlülük vs evresinin en güzeli anlamlısı değerlisi evlilik emin ol..Sana bakışı bile bi başka oluyor..tabiki aşk sevgi saygı anlayış çok çok önemli bunlar klişe gelmesin sana gerçekten yapı taşları bunlar alttan almayı bilmek ,sen sinirliysen eşin ,eşin sinirliyse sen ılımlı olmalısın,herşeyden önce iyi birer arkadaş olmalısınız,asla bişey saklamamalısınız, sırt sırta verip hesabınızı kitabınızı beraber yapmalısınız ..evlilik bikere peygamberimizin de(s.a.v.)sünnetidir ..kötü bişi olsa o yapar mı?
öptüm canım
bencede evlılık cok güzel canım kocamı cok sevıyorum ılk askım hayat arkadasım cocugumun babası en yakın dostum 20 yasında evlendım 5 yıllık evlıyım ve her gecen gun ıyıkıde bu adamla evlenmısım dıyorum heryere beraber gıderız işlerı beraber yaparız en cokta beraber bısıklet sürmek hosuma gıdıyor çok sevıyorum kocamı ya cokta mutluyuz rabbım herkese nasıp etsın
canım nişanlısın evliliğe az kalmış kendini hiiiiç korkutma. Nişanlıyken sorun yaşamıyorsanız evlenincede aynen devam ediyor.bunun istisnaları vardır ama genelde bu böyledir. Ben çok şükür mutluyum umarım yıllar sonrada bu böyle olur.çevrendeki olumsuz örnekleri düşünme sadece kendine pay çıkart.her evlilik farklıdır bunu unutma.işin yemek temizlik ütü vs bu kısımları evet zorlayıcı oluyor zaman zaman:) sende çok mutlu olacaksın böyle düşün ve mutlu ol
Evlilik harika bir duygu. Seviyorsan ki bence en önemlisi sevilmektir, seviliyorsan daha ne olsun ki.. bunu çevremdekilere de söylüyorum. Evlilik çok güzel. Kocam kocam can kocam, bal kocam, aç koynunu ben yatam ;-)
Nişanlıyım ve çok uyumluyuz çok seviyoruz çok şükür huyu huyuma suyu suyuma uygun ama evlilikten korktum resmen hem burda okuduklarımdan hemde çevremdekiler evlilikten hiç memnun değil gibi :26::26::26:Gerçekten herkes mi evliliğin kötü olduğu kanatında
Nişanlıyım ve çok uyumluyuz çok seviyoruz çok şükür huyu huyuma suyu suyuma uygun ama evlilikten korktum resmen hem burda okuduklarımdan hemde çevremdekiler evlilikten hiç memnun değil gibi :26::26::26:Gerçekten herkes mi evliliğin kötü olduğu kanatında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?