Yani acaba yumurtlama gününe mi denk getiremiyoruz yada yanlış şeyler mi yapıyoruz anlamında dedim.ilişkiden sonra bacakları kaldırma yöntemini denedim.bilmediğim püf noktalar vardır belki bilemiyorumTakildigim tek nokta "bizmi beceremiyoruz" demen.
Nasil beceremiyosunuz onu anlamadım.
En kötüsüde bu işte canım.aklım hep bebekte.belki kafamdan bu düşünceyi atarsam akışına bıraksam olacak ama olmuyor işte.Canım ya bu işler kısmet işi. Vakti geldiğinde elbette sende anne olursun. Stres yapma. Sadece çocuk için eşinle beraber olma. Hatta unut çocuk meselesini. Çocuksuzluğun tadını çıkarmaya bak. Daha sonra bir bakmışız ki sen çocuk büyütme konusunda yardım istiyorsun :)
Ben yanlış anlamışım kusura bakmaYani acaba yumurtlama gününe mi denk getiremiyoruz yada yanlış şeyler mi yapıyoruz anlamında dedim.ilişkiden sonra bacakları kaldırma yöntemini denedim.bilmediğim püf noktalar vardır belki bilemiyorum
1 sene sonra olacağını bilsem böyle takmam inanki.benim korkum hiç olmamasıAllah nezaman ol derse ozaman olur. Burda senelerce deneyen var. Kafana cok takarsanda olmuyor. Herseyi allaha birak ve o istedigi zaman sen iste yada isteme bebegin olur. Rabbim isteyenlere ve senin gonlune gore hayirlisini versin insallah...
Bende böyle düşünüyorum canım.folik asit kullanıyorum canım doktora bu yüzden gitmiştim hormon testi yapalım bebek düşünüyorsan demişti.bi sorun çıkmamıştı.ama tabi başka sorunlar varsa bilemiyorumDoktorlar bir yil denemenizi soyluyolar ama bence dogru degil.hicbir test yapmadan bunu soyluyolar.halbuki bi rahatsizliginiz olabilir bosu bosuna denemek bence mantiksiz.ablama boyle soylediler.bir yil denedi.horman testi yapildi.hormon duzensizligi icin tedavi gordu yine olmadi.dusuk yapti onlarin sebebi arastirildi derken bosu bosuna vakit kaybi oldu.oysaki sorun ablamin kromozomlarindaymis.bazi testleri yaptirmak istediginizi soyleseniz doktora.en azindan hormon testi yaptirin.
1 sene sonra olacağını bilsem böyle takmam inanki.benim korkum hiç olmaması
Allah korusun.yok bizimkisi sadece zamanında mı yapamıyoruz endişesiBen yanlış anlamışım kusura bakma
Bununla alakali bi yi okumuştum bi gazetede. Bir çift hastaneye gidiyor 7 yıldır evliyiz çocuğumuz olmuyor diyor.
Muayene sonrasında gerçek ortaya çıkıyor. Hep anal ilişki yasamislar. Bilmiyorlaris vajina anatomisini, normali anal zannediyolarmis
Doğru diyorsun canım.adetim yaklaştıkça aşırı stres oluyorum ve hep stres yapınca 1-2 gün erken adet oluyorum.Biliyorum cok zor ama sabir etmemiz lazim. Bence sende fazla takma. Tabiki testlerini bir yaptir bi bak sorun varmi yokmu. Ama her iliskiden snra ayaklar havada bekleme. Gercekten stresten ve cok istemeden de olmuyor. Ben kac kisiden duydum, umitlerini kestikleri ay oldu cocuklari.
Doktorlar bir yil denemenizi soyluyolar ama bence dogru degil.hicbir test yapmadan bunu soyluyolar.halbuki bi rahatsizliginiz olabilir bosu bosuna denemek bence mantiksiz.ablama boyle soylediler.bir yil denedi.horman testi yapildi.hormon duzensizligi icin tedavi gordu yine olmadi.dusuk yapti onlarin sebebi arastirildi derken bosu bosuna vakit kaybi oldu.oysaki sorun ablamin kromozomlarindaymis.genetik test yapilsa hersey anlasilcakmis o kadar yil.bazi testleri yaptirmak istediginizi soyleseniz doktora.en azindan hormon testi yaptirin.
Doğru diyorsun canım.adetim yaklaştıkça aşırı stres oluyorum ve hep stres yapınca 1-2 gün erken adet oluyorum.
Canım yukardaki mesajında anlatmışsın ya tüp olayını.bugün nereden geldiyse aklıma buda geldi.acaba var mı öyle bişey diye.benimde adetlerim çok düzenli.adetlerin düzenli olması bi sorun olmadığı anlamınada gelmiyor demiAah aah ayni stresleri bende yasiyorum. Her ay adet olcammi, acaba hamilemiyim. Birde cok taktigim icin hamilelik belirtileri bile oluyor onun icin artik takmicam. Beni cok strese soktu cunki.
Canım yukardaki mesajında anlatmışsın ya tüp olayını.bugün nereden geldiyse aklıma buda geldi.acaba var mı öyle bişey diye.benimde adetlerim çok düzenli.adetlerin düzenli olması bi sorun olmadığı anlamınada gelmiyor demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?