Neden olmuyor

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
Çok üzgünüm,çok stresliyim,çok ama çok moralim bozuk bebek istiyoruz ama olmuyor biz mi beceremiyoruz anlamadımki.çok olmadı aslında denemeye başlayalı ama içimde bi umutsuzluk var hep.4-5 ay boyunca bi ay korunduk bi ay korunmadık.grip olduk korunduk iyileştik korunmadık diye diye 4-5 ay geçti.2 aydır korunmasız deniyoruz bu ayda hüsrana uğradım.doktorlar 1 sene deneyin diyorlar ama ya bi sorun varsa diye korkuyoruz cesaretimiz yok 1 sene beklemeye.1 ay daha deneyelim olmazsa doktora gidelim diyor eşim.bebişi olanlar kaçıncı denemede hamile kaldınız?forumda var böyle konular okudum ama sizlerle birebir dertleşmek konuşmak istediğim için konu açtım.moral,akıl,fikir ne varsa verin bana

Canım ya bu işler kısmet işi. Vakti geldiğinde elbette sende anne olursun. Stres yapma. Sadece çocuk için eşinle beraber olma. Hatta unut çocuk meselesini. Çocuksuzluğun tadını çıkarmaya bak. Daha sonra bir bakmışız ki sen çocuk büyütme konusunda yardım istiyorsun :)

Takildigim tek nokta "bizmi beceremiyoruz" demen.
Nasil beceremiyosunuz onu anlamadım.

Takildigim tek nokta "bizmi beceremiyoruz" demen.
Nasil beceremiyosunuz onu anlamadım.
Yani acaba yumurtlama gününe mi denk getiremiyoruz yada yanlış şeyler mi yapıyoruz anlamında dedim.ilişkiden sonra bacakları kaldırma yöntemini denedim.bilmediğim püf noktalar vardır belki bilemiyorum

Allah nezaman ol derse ozaman olur. Burda senelerce deneyen var. Kafana cok takarsanda olmuyor. Herseyi allaha birak ve o istedigi zaman sen iste yada isteme bebegin olur. Rabbim isteyenlere ve senin gonlune gore hayirlisini versin insallah...

En kötüsüde bu işte canım.aklım hep bebekte.belki kafamdan bu düşünceyi atarsam akışına bıraksam olacak ama olmuyor işte.

Yani acaba yumurtlama gününe mi denk getiremiyoruz yada yanlış şeyler mi yapıyoruz anlamında dedim.ilişkiden sonra bacakları kaldırma yöntemini denedim.bilmediğim püf noktalar vardır belki bilemiyorum
Ben yanlış anlamışım kusura bakma

Bununla alakali bi yi okumuştum bi gazetede. Bir çift hastaneye gidiyor 7 yıldır evliyiz çocuğumuz olmuyor diyor.
Muayene sonrasında gerçek ortaya çıkıyor. Hep anal ilişki yasamislar. Bilmiyorlaris vajina anatomisini, normali anal zannediyolarmis

Doktorlar bir yil denemenizi soyluyolar ama bence dogru degil.hicbir test yapmadan bunu soyluyolar.halbuki bi rahatsizliginiz olabilir bosu bosuna denemek bence mantiksiz.ablama boyle soylediler.bir yil denedi.horman testi yapildi.hormon duzensizligi icin tedavi gordu yine olmadi.dusuk yapti onlarin sebebi arastirildi derken bosu bosuna vakit kaybi oldu.oysaki sorun ablamin kromozomlarindaymis.genetik test yapilsa hersey anlasilcakmis o kadar yil.bazi testleri yaptirmak istediginizi soyleseniz doktora.en azindan hormon testi yaptirin.

Allah nezaman ol derse ozaman olur. Burda senelerce deneyen var. Kafana cok takarsanda olmuyor. Herseyi allaha birak ve o istedigi zaman sen iste yada isteme bebegin olur. Rabbim isteyenlere ve senin gonlune gore hayirlisini versin insallah...
1 sene sonra olacağını bilsem böyle takmam inanki.benim korkum hiç olmaması

Bende böyle düşünüyorum canım.folik asit kullanıyorum canım doktora bu yüzden gitmiştim hormon testi yapalım bebek düşünüyorsan demişti.bi sorun çıkmamıştı.ama tabi başka sorunlar varsa bilemiyorum

Biliyorum cok zor ama sabir etmemiz lazim. Bence sende fazla takma. Tabiki testlerini bir yaptir bi bak sorun varmi yokmu. Ama her iliskiden snra ayaklar havada bekleme. Gercekten stresten ve cok istemeden de olmuyor. Ben kac kisiden duydum, umitlerini kestikleri ay oldu cocuklari.

1 sene sonra olacağını bilsem böyle takmam inanki.benim korkum hiç olmaması

Allah korusun.yok bizimkisi sadece zamanında mı yapamıyoruz endişesi

Doğru diyorsun canım.adetim yaklaştıkça aşırı stres oluyorum ve hep stres yapınca 1-2 gün erken adet oluyorum.

Haklisiniz. Turkiyede gene hemen tup bebek yapiyolar. Ben hollandada kaliyorum, burda sorunun yoksa sirani bekliyorsun tup bebek icin, buda rahat bir 3 sene surebiliyor. Benim doktor sadece esime bakti. Bana her ay duzenli adet goruyormusun diye sordu, birde bu testler varya yumurtlama gunleri icin onu yaptirdi oda renk koyulastigi icin yumurtama bakma gereginde bulunmadi. Simdide iste 1 sene gecerse tuplerime bakicaklarmis ameliyatla. Onuda ben istemiyorum. Riski varmis

Aah aah ayni stresleri bende yasiyorum. Her ay adet olcammi, acaba hamilemiyim. Birde cok taktigim icin hamilelik belirtileri bile oluyor onun icin artik takmicam. Beni cok strese soktu cunki.

Doğru diyorsun canım.adetim yaklaştıkça aşırı stres oluyorum ve hep stres yapınca 1-2 gün erken adet oluyorum.

Aah aah ayni stresleri bende yasiyorum. Her ay adet olcammi, acaba hamilemiyim. Birde cok taktigim icin hamilelik belirtileri bile oluyor onun icin artik takmicam. Beni cok strese soktu cunki.
Canım yukardaki mesajında anlatmışsın ya tüp olayını.bugün nereden geldiyse aklıma buda geldi.acaba var mı öyle bişey diye.benimde adetlerim çok düzenli.adetlerin düzenli olması bi sorun olmadığı anlamınada gelmiyor demi

Üzülmek karalar bağlamak için 2 ay çok kısa bi süre stres yapma kendine.

Adetlerin duzenli olsada belki tuplerde felan sorun olabilir. Benim doktor ondan supeleniyo ama beklemem lazimmis. 2 ay sonra randevu yapcam. Ama 90%hep stresten ve cok istemeden olmuyor.

Hollandada adetin duzenliyse salliyolar seni. Iste benimki bu yumurta testinden yaptirdi. Ordan kisir olup olmadigimi cikardi. 2ci cizgim her gun daha koyulastigi icin yumurtlarinda sorun yok dedi. Belki tuplerimde sorun olabilirmis onada ameliyat lazimmis. Ama turkiyede ameliyatla bakmiyolar buda kafami cok karistiriyor. Onun icin turkiyede doktora gidicem. ama once kafami toparlamam lazim. Suan o kadar strese gelemem. Insallah rabbim tez zamanda hayirli haber almamizi nasip eder.

Öncelikle stresi kafanizdan arin sonra siz ve Eşiniz yaptiirmaniz gereken testleri yaptirin. Yumurtlama günü için değişik programlar var siz hesaplayamiyorsaniz onlari kullanin ve sonuçlar kotu bile ciksa asla umidinizi kaybetmeyin. Biz de 4 5 ay denedikten sonra testleri yaptirdik bi çok doktor tüp bebekten başka çare yok gibi dedi Esim resmen çoktu ama bir ay sonra hamile.olduğumu öğrendik ve dünyalar bizim oldu o yüzden asla ve asla ümitsizliğe kapilmak yok. Allah var gam yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…