nasıl bi ameliyatla bakıyorlar orada canım?türkiyede nasıl bakılıyormuş bunuda bilmiyorum benAdetlerin duzenli olsada belki tuplerde felan sorun olabilir. Benim doktor ondan supeleniyo ama beklemem lazimmis. 2 ay sonra randevu yapcam. Ama 90%hep stresten ve cok istemeden olmuyor.
Hollandada adetin duzenliyse salliyolar seni. Iste benimki bu yumurta testinden yaptirdi. Ordan kisir olup olmadigimi cikardi. 2ci cizgim her gun daha koyulastigi icin yumurtlarinda sorun yok dedi. Belki tuplerimde sorun olabilirmis onada ameliyat lazimmis. Ama turkiyede ameliyatla bakmiyolar buda kafami cok karistiriyor. Onun icin turkiyede doktora gidicem. ama once kafami toparlamam lazim. Suan o kadar strese gelemem. Insallah rabbim tez zamanda hayirli haber almamizi nasip eder.
ne güzel ALLAH bağışlasın canım.inşallah benimde gelecek ay oluverirde doktora gitmekten kurtuluruzÖncelikle stresi kafanizdan arin sonra siz ve Eşiniz yaptiirmaniz gereken testleri yaptirin. Yumurtlama günü için değişik programlar var siz hesaplayamiyorsaniz onlari kullanin ve sonuçlar kotu bile ciksa asla umidinizi kaybetmeyin. Biz de 4 5 ay denedikten sonra testleri yaptirdik bi çok doktor tüp bebekten başka çare yok gibi dedi Esim resmen çoktu ama bir ay sonra hamile.olduğumu öğrendik ve dünyalar bizim oldu o yüzden asla ve asla ümitsizliğe kapilmak yok. Allah var gam yok yani
devlet hastanelerindede yapıyorlar aynı testleri demi canım?bu konu hakkında hiç bilgim yok.adetlerim çok düzenli ama sanırım düzenli adet görmekte bi sorun olmadığı anlamına gelmiyor demiCanım bu ne acele , biraz sabredin .
Doktora gitmek kolay mı sanıyorsun tahliliydi , kontrolüydü anlatsın sana arkadaşlar kolay değil o da yıpratıcı bir süreç.
Maddiyatı ayrı , bir müddet daha doğal yollardan deneyin ancak kadın doğuma gidebilirsin her hangi bir problem var mı diye.
Kist mist falan olabilir ,adetin düzensiz ise ondan olabilir hatta prolaktin yanlış bilmiyorsam süt yapan hormon bazı kadınlar da doğum yapmadığı halde yüksek çıktığı için hamile kalınmasına engel oluyormuş.
Bunun gibi basit problemler oluyor çoğu zaman ümitsizliğe kapılma .
nasıl bi ameliyatla bakıyorlar orada canım?türkiyede nasıl bakılıyormuş bunuda bilmiyorum ben
Bak canım ben korunmadığım ay hemen hamile kaldım. Sevindik falan, 8. haftada ultrasonda hala bebek görünmüyordu, kesesi boştu olmayan bebeğimi kaybettim. Hamile kalmakla bitmiyor bu işler, gerçekten nasip kısmet.Hemen olanlara çok hevesleniyorum canım o yüzden karalar bağladım.
Ben yapıyorlar diye biliyorum ama bu konu da daha bilgili arkadaşlar vardır , onlara danışsan seni daha iyi aydınlatırlar.devlet hastanelerindede yapıyorlar aynı testleri demi canım?bu konu hakkında hiç bilgim yok.adetlerim çok düzenli ama sanırım düzenli adet görmekte bi sorun olmadığı anlamına gelmiyor demi
haklısın canım.annem sürekli ne zaman yapacaksınız bebek diye soruyor üzülüyorum.herşeyin hayırlısı demekten başka çarem yokBak canım ben korunmadığım ay hemen hamile kaldım. Sevindik falan, 8. haftada ultrasonda hala bebek görünmüyordu, kesesi boştu olmayan bebeğimi kaybettim. Hamile kalmakla bitmiyor bu işler, gerçekten nasip kısmet.
Geç olsun güç olmasın demişler sen daha çok başındasın işin...
işte canım belki bendede sendeki gibi bi sorun var yada eşimde.bilmiyoruzki.boşuna beklemiş olmak istemiyoruz.adetlerim düzenli ama bu bişey olmadığı anlamına gelmiyormuşBiz evlendik..
1 sene icinde olmadi bende sizin gibi cok korktum.. Ama yumurtaliklarda iltihap varmis, fitil kullandim hemen hamile kaldim. korkma Allah buyuktur. Panik yapma derim..
icini ferah tut.
işte canım belki bendede sendeki gibi bi sorun var yada eşimde.bilmiyoruzki.boşuna beklemiş olmak istemiyoruz.adetlerim düzenli ama bu bişey olmadığı anlamına gelmiyormuş
yok canım koku.hiç bir şikayetimde yok benim ağrı,adet düzensizliği gibi..1 ay daha denicez olmazsa eşimde bende gidicez canım.boşuna vakit kaybetmekten cok korkuyorumBir doktora git canim sor istersen.
canim kusura bakmazsan birsey sorucam sende koku var mi? boyle agir bir koku yaparmis rahimde iltihap..
yok canım koku.hiç bir şikayetimde yok benim ağrı,adet düzensizliği gibi..1 ay daha denicez olmazsa eşimde bende gidicez canım.boşuna vakit kaybetmekten cok korkuyorum
amin canım çok teşekkür ederim.nolur bugün uyumadan önce bi kez benim için dua et bi bebişim olsunBencede canim o zaman en kisa zamanda gidin siz doktora.
insallah hersey gonlunce olsun dilerim.. icini ferah tut,stress yapma sakin..
amin inşallah tek duam buBirilerinin size "anne" demesi... Inşallah siz de yaşar ve nasıl da anlatilamaz olduğunu anlarsınız.
eşimi çok seviyorum o benim herşeyim.dostum arkadaşım canım ciğerimesini cocuk isteyecek kadar seviyosun ve guveniyosun sanirim, bu ne guzel bsy, sukret.. hem daha cok bi zaman gecmemis ki, panik yapma, dua et.. arkadasin dedigi gbi, cocuksuz vakitlerin de tadi baskadir, strese kapilip zehid etme derim.. Allah hayirli vakitte hayirli evlat versin, varligiyla da yokluguyla da imtihan etmesin ins..
masaallah ne guzel mutlusunuz.. cocuk olur yada olmaz,oncelik sizsiniz bu evlilikte, guzel zamanlari korkularla doldurup harcamayin..eşimi çok seviyorum o benim herşeyim.dostum arkadaşım canım ciğerimşükürler olsunki Allah vermiş onu bana.eşim hep önce beni düşünür.sen üzülme önce ben doktora gidiyim sperm testi yaptırıyım sen yıpranma dedi.çok kafaya taktığımı biliyor.bu ayda olmazsa gidicek ama bende gidicem içim rahat etsin belkide bende bi rahatsızlık var.bebek olunca herşey ona göre planlanacak belkide off dediğim anlar olacak biliyorum :) ama bi an önce o eziyetleri çekmek istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?