Neden olmuyor

Canım bu ne acele , biraz sabredin .
Doktora gitmek kolay mı sanıyorsun tahliliydi , kontrolüydü anlatsın sana arkadaşlar kolay değil o da yıpratıcı bir süreç.
Maddiyatı ayrı , bir müddet daha doğal yollardan deneyin ancak kadın doğuma gidebilirsin her hangi bir problem var mı diye.
Kist mist falan olabilir ,adetin düzensiz ise ondan olabilir hatta prolaktin yanlış bilmiyorsam süt yapan hormon bazı kadınlar da doğum yapmadığı halde yüksek çıktığı için hamile kalınmasına engel oluyormuş.
Bunun gibi basit problemler oluyor çoğu zaman ümitsizliğe kapılma .

nasıl bi ameliyatla bakıyorlar orada canım?türkiyede nasıl bakılıyormuş bunuda bilmiyorum ben

ne güzel ALLAH bağışlasın canım.inşallah benimde gelecek ay oluverirde doktora gitmekten kurtuluruz

devlet hastanelerindede yapıyorlar aynı testleri demi canım?bu konu hakkında hiç bilgim yok.adetlerim çok düzenli ama sanırım düzenli adet görmekte bi sorun olmadığı anlamına gelmiyor demi

Karnimi yarip bakicaklarmis ve tupler darsa acicaklarmis tupleri ama riskide varmis. Ben simdi bunlar emin olmadan masaya yatmak istemiyorum. Birisinden duydum turkiyede alttan muayne ediyolar ve goruyorlarmis ama ozaman ne nasil diye sormadim. Ay bilen varsa yazsa keske..
nasıl bi ameliyatla bakıyorlar orada canım?türkiyede nasıl bakılıyormuş bunuda bilmiyorum ben

Hemen olanlara çok hevesleniyorum canım o yüzden karalar bağladım.
Bak canım ben korunmadığım ay hemen hamile kaldım. Sevindik falan, 8. haftada ultrasonda hala bebek görünmüyordu, kesesi boştu olmayan bebeğimi kaybettim. Hamile kalmakla bitmiyor bu işler, gerçekten nasip kısmet.

Geç olsun güç olmasın demişler sen daha çok başındasın işin...

Son düzenleme:
Biz evlendik..
1 sene icinde olmadi bende sizin gibi cok korktum.. Ama yumurtaliklarda iltihap varmis, fitil kullandim hemen hamile kaldim. korkma Allah buyuktur. Panik yapma derim..
icini ferah tut.

devlet hastanelerindede yapıyorlar aynı testleri demi canım?bu konu hakkında hiç bilgim yok.adetlerim çok düzenli ama sanırım düzenli adet görmekte bi sorun olmadığı anlamına gelmiyor demi
Ben yapıyorlar diye biliyorum ama bu konu da daha bilgili arkadaşlar vardır , onlara danışsan seni daha iyi aydınlatırlar.

haklısın canım.annem sürekli ne zaman yapacaksınız bebek diye soruyor üzülüyorum.herşeyin hayırlısı demekten başka çarem yok

Biz evlendik..
1 sene icinde olmadi bende sizin gibi cok korktum.. Ama yumurtaliklarda iltihap varmis, fitil kullandim hemen hamile kaldim. korkma Allah buyuktur. Panik yapma derim..
icini ferah tut.
işte canım belki bendede sendeki gibi bi sorun var yada eşimde.bilmiyoruzki.boşuna beklemiş olmak istemiyoruz.adetlerim düzenli ama bu bişey olmadığı anlamına gelmiyormuş

işte canım belki bendede sendeki gibi bi sorun var yada eşimde.bilmiyoruzki.boşuna beklemiş olmak istemiyoruz.adetlerim düzenli ama bu bişey olmadığı anlamına gelmiyormuş

Bir doktora git canim sor istersen.
canim kusura bakmazsan birsey sorucam sende koku var mi? boyle agir bir koku yaparmis rahimde iltihap..

Bir doktora git canim sor istersen.
canim kusura bakmazsan birsey sorucam sende koku var mi? boyle agir bir koku yaparmis rahimde iltihap..
yok canım koku.hiç bir şikayetimde yok benim ağrı,adet düzensizliği gibi..1 ay daha denicez olmazsa eşimde bende gidicez canım.boşuna vakit kaybetmekten cok korkuyorum

yok canım koku.hiç bir şikayetimde yok benim ağrı,adet düzensizliği gibi..1 ay daha denicez olmazsa eşimde bende gidicez canım.boşuna vakit kaybetmekten cok korkuyorum

Bencede canim o zaman en kisa zamanda gidin siz doktora.
insallah hersey gonlunce olsun dilerim.. icini ferah tut,stress yapma sakin..

Birilerinin size "anne" demesi... Inşallah siz de yaşar ve nasıl da anlatilamaz olduğunu anlarsınız.

esini cocuk isteyecek kadar seviyosun ve guveniyosun sanirim, bu ne guzel bsy, sukret.. hem daha cok bi zaman gecmemis ki, panik yapma, dua et.. arkadasin dedigi gbi, cocuksuz vakitlerin de tadi baskadir, strese kapilip zehid etme derim.. Allah hayirli vakitte hayirli evlat versin, varligiyla da yokluguyla da imtihan etmesin ins..

eşimi çok seviyorum o benim herşeyim.dostum arkadaşım canım ciğerim şükürler olsunki Allah vermiş onu bana.eşim hep önce beni düşünür.sen üzülme önce ben doktora gidiyim sperm testi yaptırıyım sen yıpranma dedi.çok kafaya taktığımı biliyor.bu ayda olmazsa gidicek ama bende gidicem içim rahat etsin belkide bende bi rahatsızlık var.bebek olunca herşey ona göre planlanacak belkide off dediğim anlar olacak biliyorum :) ama bi an önce o eziyetleri çekmek istiyorum :)

masaallah ne guzel mutlusunuz.. cocuk olur yada olmaz,oncelik sizsiniz bu evlilikte, guzel zamanlari korkularla doldurup harcamayin..

Maalesef pat deyince olmuyor. 1 seneye kadar deneyip olmazsa doktora gorunmeniz lazim. Benim 2 sene olmadi canim cok stresli zor zamanlar gecirdim Allah kimseyi evlatla sinamasin insallah tez zamanda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…