Yuuuhhh diyorum yani inanamadım ya.Ben yanlış anlamışım kusura bakma
Bununla alakali bi yi okumuştum bi gazetede. Bir çift hastaneye gidiyor 7 yıldır evliyiz çocuğumuz olmuyor diyor.
Muayene sonrasında gerçek ortaya çıkıyor. Hep anal ilişki yasamislar. Bilmiyorlaris vajina anatomisini, normali anal zannediyolarmis
Allah sınıyor canım sabrımızı.isyan edecekmiyiz diye kullarını deniyor.asla isyan etmiyorum ama bebek istemeyip bebeği olanlar sokağa atanlar var ya Allahım onlara bebek veriyorsunda isteyene neden vermiyorsun diye içimden geçiyor sonra tövbe ediyorum,Allah o kullarınıda öyle deniyor belki diye.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını canımcanım bekle hayırlısı da neyse onu iste. ben senedir evliyim 2 sene korunduk bir sene çocuğumuz olmadı bende senin giib çok istedim rabbime şükür hamile kaldım fakat bebekte 4 ayında problemler çıktı şimdi ise günler nasıl geçiyor nasıl hamilelik geçiriyorum inan bilmiyorum o yüzden rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin sakında kafana takıp stres yapma
mesela bele yastık koyma ayakları hasta dikme Yada iste hemen kalkıp banyo yapmama falan diyorlar canım bide yumurtlama gunünü hesaplayabiliyor musun. Mesela duzenli adet gören kadınlarda adetin başladıktan sonra 11-16 gun arası en iyi yumurtlama donemiGeçen ay ilk kez denedik yardımcı pozisyonları.bu ayda deneyeceğiz ama hangisi daha iyi sonuç verir bilemiyorum
Mes
mesela bele yastık koyma ayakları hasta dikme Yada iste hemen kalkıp banyo yapmama falan diyorlar canım bide yumurtlama gunünü hesaplayabiliyor musun. Mesela duzenli adet gören kadınlarda adetin başladıktan sonra 11-16 gun arası en iyi yumurtlama donemi
Konyadayım canım.çok iyi doktorlar var arkadaşlarımdan duydugum hepside özelde.dediğin gibi devlet hastanelerinde iyi doktoru denk getirmek lazım
çok teşekkür ederim canım uzun uzun yazan ellerin dert görmesin.hepinizden Allah razı olsun ne güzelde ilgilendiniz benimleaynı yollardan geçmiş biri olarak şöyle söyleyeyim kesinlikle korunmayacaksınız, yani bir ay korunup bir ay korunmama diye bir şey yok. hasta da olsan korun o ilaçlar zaten etkilemez çocuğu. ki ortada çocuk denecek bir varlık bile olmuyor erken dönemde.
bir diğeri bence de bir yıl beklemek çok saçma. ben bebek istiyorum diye doktora gittiğimde yumurtalıklara baktı, smear aldı tamam dedi gönderdi. sonrasınad yaşadığımız bazı olaylar ve üstüne gebe kalamama neticesinde cerrahpaşa'ya gittik bir arkadaşım da orda doktor yardımcı oldu sağolsun. spermiyogram, rahim filmi, hormon testi istediler.
bunlar en önemlileri zaten. eğer eşinde sorun varsa spermiyogramda çıkar, senin rahmin ya da tüplerinde sorun varsa rahim filminde çıkar. hormonlarda varsa da kan testinde çıkar. bende prolaktin yüksekmiş ve vücut yumurta üretmiyormuş. bu durumda benim nasıl çocuğum olabilir ki? hiç bakmadan gidin deneyin demişlerdi oysa. prolaktinimi düşürdü doktor o ay rahim filmi de çektirmiştim onun da gebe kalmaya olumlu etkisi oluyor tüpleri açtığı için ve bin şükür hamile kaldım.
bir de ben tiksindiğimden söylemesi ayıp ilişkiden sonra koşa koşa önce çişimi yapar ardından duşa girer her yanımı iyice yıkardım. bu ay onu da yapmadım özellikle. bilmiyorum etkisi oldu mu.
bence bir kaç ay korunmadan deneyip sonra doktora gidin test ve tahlil yapılmasını istediğinizi söyleyin. strese girmeyin diyenleri de boşverin çünkü insan bebek sahibi olmak isteyip de olamayınca boğazına kadar stresin içine gömülüyor. stres yapmayanları tebrik ederim ama çok zor yani yapmamak.
umarım bir an önce bebeğinize kavuşursunuz. istanbul'dayım bu arada doktor hastane vs konusunda sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum.
yumurtlama dönemini geçen ay hesapladım canım.olmadıMes
mesela bele yastık koyma ayakları hasta dikme Yada iste hemen kalkıp banyo yapmama falan diyorlar canım bide yumurtlama gunünü hesaplayabiliyor musun. Mesela duzenli adet gören kadınlarda adetin başladıktan sonra 11-16 gun arası en iyi yumurtlama donemi
ne güzel canım Allah nasip etmiş sana bebişini.Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.darısı başıma ve tüm isteyenlere..ben doğum kontrol hapı hiç kullanmadım.eşim korundu.sen çok şanslısın gerçekten hemencecik oluvermiş.Öncelikle dilerim ki Allah inşallah gönlüne göre verecek. O çok arzuladığın bebeğe kavuşursun umarım. Sen ilk sorunda, sizler ne kadar sürede hamile kaldınız diye sormuşsun da, bu bünyeden bünyeye değişir ki. Herkesin farklı çalışır vücudu. Ben 7 Şubat'ta son doğum kontrol hapımı aldım, 10 Mart'ta hamile olduğumu öğrendim. Bana herkes, doğum kontrol hapı kullandın hemen hamile kalamazsın, yok işte doğum kontrol hapı yumurta tembelliği yapıyor falan demişti. Bizde o yüzden çok rahattık eşimle, yok yumurtlama günü takibi, yok bele yastık, yok ayağa kalkma gibi sözde kuralları uygulamadık hiç. Hatta benim adetim geciktiğinde, aklıma bile gelmedi hamile olabileceğim.
Demek istediğim, aşkla yalayın bazı şeyleri, görev gibi değil, çocuk olacak mı diye değil. Üstelik çokta uzun bir süreden bahsetmiyorsun. Dualarım seninle ve de senin gibi evlat hasreti çekenlerle. İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder.
Ben de bu hikayeyi göbek deliği diye biliyordum yaaBen yanlış anlamışım kusura bakma
Bununla alakali bi yi okumuştum bi gazetede. Bir çift hastaneye gidiyor 7 yıldır evliyiz çocuğumuz olmuyor diyor.
Muayene sonrasında gerçek ortaya çıkıyor. Hep anal ilişki yasamislar. Bilmiyorlaris vajina anatomisini, normali anal zannediyolarmis
Kadında ne delik varmışBen de bu hikayeyi göbek deliği diye biliyordum yaa
tövbe yarabbi cahilliğinde bu kadarı olurBen de bu hikayeyi göbek deliği diye biliyordum yaa
gözün aydın canım.bana verebileceğin tavsiyeler var mı?Yaklaşık 1 yıldır evliyim ilk 3 ay ilişki olmadı sonrada 7 - 8 ay kadar olmadı bu ay ise hamileyim :) tavsiyem yıpratmayın kendinizi vakti gelince oluyor
canım keşke stres yapmamak elde olsa.bazen hiç takmıyorum olacağı varsa olur diyorum sonra bişey oluyor takıntılarım başlıyor.yan komşumun oğlu benden 3 ay sonra evlendi.geliniyle birlikte yaşıyor.kız hamile 5-6 aylık.kadın beni her gördüğünde "sen daha dur bebek yapma" diye alay eder gibi konuşuyor.çok moralim bozuluyor işte o an takıyorum kafaya.kadından kaçar oldum artık.kapının dürbününden bakmadan kapıyı açamaz oldum karşılaşcaz diyeDoktorlar doğru dıyor 4-5 ay dr ıcın cok erken sabretceksınız ve devamlı cocuk dusuncesıyle ılıskı yasayıp stres yapmıycaksınız olmuyor dıye taktıkca hıc olmuyor onu dusun dıkkat et..takmadan akısa bırakın 1 yıl ver kendıne ..Boşalma sonrası yastık koy ıyıce ıcınde kalsın..sperm sayımı yaptırsın esın..bı yıl gecınce sen de yumurtalık kontrolunu yaptır..bence sorun olmayabılır stresı onemsemelısın...
geçmiş olsun canım.adet düzensizliği var mı sende?benim adetlerim düzenli ama pko var mı yok mu bilmiyorum.pkoda adet düzensizliği oluyormuş sanırımBen 2 seneden beri tedavi görüyorum pko var olmuyor. Bu Ay iğne tedavisi görücem.. Tabiki takdiri ilahi allahındır.. Ne zaman ol derse ozaman olucak.. Rabbimde beni böyle sınava çekiyor.. Genede çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?