eşim bebek olmasa bile ben seninle ömür boyu mutlu yaşarım diyor ama ben hemen anne olmak istiyorum.27 yaşındayım.arkadaşlarımın hepsinin bebişleri var.genç yaşta anne olmak ne güzel.ben öyle olamayacakmıyım diye korkuyorum.haklısın öncelikli olan bizim evliliğimiz mutluluğumuz.inşallah 2 kişilik ailemize Allah bi bebek verirde mutluluğumuzk katlanır.masaallah ne guzel mutlusunuz.. cocuk olur yada olmaz,oncelik sizsiniz bu evlilikte, guzel zamanlari korkularla doldurup harcamayin..
Allah kucağına almayı nasip etsin canım ne güzel sonunda geliyor bebiş.kendiliğinden mi oldu tedaviyle mi.2 sene epey bi uzun zaman cünküMaalesef pat deyince olmuyor. 1 seneye kadar deneyip olmazsa doktora gorunmeniz lazim. Benim 2 sene olmadi canim cok stresli zor zamanlar gecirdim Allah kimseyi evlatla sinamasin insallah tez zamanda olur
insaallah.. istemenizde bi tuhaflik yok zaten.. sadece simdiden bu kadar dertlenmeyin demek istedim.. esinizin sevgisi guveni herseyden onemli.. yasiniz da buyuk dgleşim bebek olmasa bile ben seninle ömür boyu mutlu yaşarım diyor ama ben hemen anne olmak istiyorum.27 yaşındayım.arkadaşlarımın hepsinin bebişleri var.genç yaşta anne olmak ne güzel.ben öyle olamayacakmıyım diye korkuyorum.haklısın öncelikli olan bizim evliliğimiz mutluluğumuz.inşallah 2 kişilik ailemize Allah bi bebek verirde mutluluğumuzk katlanır.
çok doğru diyorsun canım.ben çok dertlendim sanki hiiiç olmayacak gibi.olunca sanırım şok olup kendime gelemem.insaallah.. istemenizde bi tuhaflik yok zaten.. sadece simdiden bu kadar dertlenmeyin demek istedim.. esinizin sevgisi guveni herseyden onemli.. yasiniz da buyuk dgl
Çok üzgünüm,çok stresliyim,çok ama çok moralim bozukbebek istiyoruz ama olmuyor biz mi beceremiyoruz anlamadımki.çok olmadı aslında denemeye başlayalı ama içimde bi umutsuzluk var hep.4-5 ay boyunca bi ay korunduk bi ay korunmadık.grip olduk korunduk iyileştik korunmadık diye diye 4-5 ay geçti.2 aydır korunmasız deniyoruz bu ayda hüsrana uğradım.doktorlar 1 sene deneyin diyorlar ama ya bi sorun varsa diye korkuyoruz cesaretimiz yok 1 sene beklemeye.1 ay daha deneyelim olmazsa doktora gidelim diyor eşim.bebişi olanlar kaçıncı denemede hamile kaldınız?forumda var böyle konular okudum ama sizlerle birebir dertleşmek konuşmak istediğim için konu açtım.moral,akıl,fikir ne varsa verin bana
canım çok teşekkür ederim cevabın için.Allah bebeğini güzel günlerde büyütmeni nasip etsin.Allah hayırlı ömürler versin.canım biz daha hiç doktora gitmedik.eşimde bende..belki eşimde belki bende sorun var,belkide yok hiç bilmiyoruz.denemelerdeyiz daha.bu ayda denicez olmazsa gidicez.3 ay denemede neden geldiniz dicek belki doktor ama bi sorun olmadığına emin olunca içim rahat edecek.hangi hastanede hangi doktor iyi bilmiyorum bile hiç araştırmadım.devlet hastaneleri ilgilenir mi acaba bu kadar?özel hastanelerde malum adım attığın para..çok duana ihtiyacım var canım banada bi bebiş versin Allahım inşallahCanım merhabalar oncelikle biraz klasik olucak ama kafandan olumsuz ne varsa sil. Ben gercekten seni çok iyi anlıyorum emin ol aynı düşüncelere sahiptim ama simdi 19 günlük bi oğlum var :)
Esıne dr bakmıs ve anladıgım kadarıyla bı sorun yok benim esımde Varikosel cıkmıstı ve ameliyat oldu dr ameliyat sonrası en az 6 ay bekleyin demıstı kı bana yıllar gıbı gelmisti o aylar sonra ben gıttım dr a prolaktin hormonu yüksek cıktı adetımın ıkıncı gunu gıtmıstım dr a ucuncu gunu hormon testi yaptırmıstı dr adet donemi boyunca klomen kullandırdı bıde prolaktin ıcın bı ılac verdi dr 2 günde bir dr a gıdıyoduk drbun onerdıgı gunlerdebılıskı oluyodu en son gıttıgımde yumurta olusmus ama catlamamıs demıstı dr bı sonraki adetınde gel catlatma ıgnesı yapıcaz demıstı dr ama ben o ay hamile kalmısım sukur kucağıma aldım yavrumu senin dediğin tuplere bakılma olayı da rahim filmi oluyo tuplerın tıkalıysa ameliyat oluyosun cnm
cok uzattım ama emin ol sen anne olacaksın dedıgım gıbı ben de senin gibi hiç bi zaman anne olamıcam dıye aglardım ama son zamanlarda bıraktım kendımı bu yaz ıcın tatıl planları yapıyodum alısverıs kuaför vs ıyıce unuttum yani bebek ıstedıgımu gerçekten kafaya takma dr un bana soledıgı buydu stres de prolaktin hormonununyukseltıyomus güzel habeeını bekliyorum dualarım seninle
denedim canım o yöntemi bu ay.takvimde yazan günlerde ilişki oldu.ama bi kaç arkadaşım belki sen geç yumurtluyorsun güvenme genede,gün aşırı ilişki deneyin dediler.ne yapacağımı şaşırdımÜşendim okuyamadım tüm sayfaları, belki daha önce yazan vardır ama yine de yazayım. Zamanlama için cep application'ları bile var artık. İndirip regl başlama ve bitme günlerini giriyorsun aydan aya, uygun günleri takvim üzerinde gösteriyor. Bu konuda şüpheniz varsa sizin için faydalı olabilir.
canım çok teşekkür ederim cevabın için.Allah bebeğini güzel günlerde büyütmeni nasip etsin.Allah hayırlı ömürler versin.canım biz daha hiç doktora gitmedik.eşimde bende..belki eşimde belki bende sorun var,belkide yok hiç bilmiyoruz.denemelerdeyiz daha.bu ayda denicez olmazsa gidicez.3 ay denemede neden geldiniz dicek belki doktor ama bi sorun olmadığına emin olunca içim rahat edecek.hangi hastanede hangi doktor iyi bilmiyorum bile hiç araştırmadım.devlet hastaneleri ilgilenir mi acaba bu kadar?özel hastanelerde malum adım attığın para..çok duana ihtiyacım var canım banada bi bebiş versin Allahım inşallah
canım çok teşekkür ederim cevabın için.Allah bebeğini güzel günlerde büyütmeni nasip etsin.Allah hayırlı ömürler versin.canım biz daha hiç doktora gitmedik.eşimde bende..belki eşimde belki bende sorun var,belkide yok hiç bilmiyoruz.denemelerdeyiz daha.bu ayda denicez olmazsa gidicez.3 ay denemede neden geldiniz dicek belki doktor ama bi sorun olmadığına emin olunca içim rahat edecek.hangi hastanede hangi doktor iyi bilmiyorum bile hiç araştırmadım.devlet hastaneleri ilgilenir mi acaba bu kadar?özel hastanelerde malum adım attığın para..çok duana ihtiyacım var canım banada bi bebiş versin Allahım inşallah
Ben yanlış anlamışım kusura bakma
Bununla alakali bi yi okumuştum bi gazetede. Bir çift hastaneye gidiyor 7 yıldır evliyiz çocuğumuz olmuyor diyor.
Muayene sonrasında gerçek ortaya çıkıyor. Hep anal ilişki yasamislar. Bilmiyorlaris vajina anatomisini, normali anal zannediyolarmis
Tek denemede tuttu bizim ki :) internette yardımcı pozisyonlar falan var onları denediz miÇok üzgünüm,çok stresliyim,çok ama çok moralim bozukbebek istiyoruz ama olmuyor biz mi beceremiyoruz anlamadımki.çok olmadı aslında denemeye başlayalı ama içimde bi umutsuzluk var hep.4-5 ay boyunca bi ay korunduk bi ay korunmadık.grip olduk korunduk iyileştik korunmadık diye diye 4-5 ay geçti.2 aydır korunmasız deniyoruz bu ayda hüsrana uğradım.doktorlar 1 sene deneyin diyorlar ama ya bi sorun varsa diye korkuyoruz cesaretimiz yok 1 sene beklemeye.1 ay daha deneyelim olmazsa doktora gidelim diyor eşim.bebişi olanlar kaçıncı denemede hamile kaldınız?forumda var böyle konular okudum ama sizlerle birebir dertleşmek konuşmak istediğim için konu açtım.moral,akıl,fikir ne varsa verin bana
Allah kucağına almayı nasip etsin canım ne güzel sonunda geliyor bebiş.kendiliğinden mi oldu tedaviyle mi.2 sene epey bi uzun zaman cünkü
Merak etme bnin oğluma 9 ay hamile kalamadım. Bebek senin değil kendi istediği zamanda geliyor.kalbini bozmaÇok üzgünüm,çok stresliyim,çok ama çok moralim bozukbebek istiyoruz ama olmuyor biz mi beceremiyoruz anlamadımki.çok olmadı aslında denemeye başlayalı ama içimde bi umutsuzluk var hep.4-5 ay boyunca bi ay korunduk bi ay korunmadık.grip olduk korunduk iyileştik korunmadık diye diye 4-5 ay geçti.2 aydır korunmasız deniyoruz bu ayda hüsrana uğradım.doktorlar 1 sene deneyin diyorlar ama ya bi sorun varsa diye korkuyoruz cesaretimiz yok 1 sene beklemeye.1 ay daha deneyelim olmazsa doktora gidelim diyor eşim.bebişi olanlar kaçıncı denemede hamile kaldınız?forumda var böyle konular okudum ama sizlerle birebir dertleşmek konuşmak istediğim için konu açtım.moral,akıl,fikir ne varsa verin bana
canım bu ne umutsuzluk..bir sorun yoksa olur inşallah.ben 24 aydır bekliyorum ben...hastane yollarını aşındırdım.stres çok önemli lütfen stres yapma bol bol dua etÇok üzgünüm,çok stresliyim,çok ama çok moralim bozukbebek istiyoruz ama olmuyor biz mi beceremiyoruz anlamadımki.çok olmadı aslında denemeye başlayalı ama içimde bi umutsuzluk var hep.4-5 ay boyunca bi ay korunduk bi ay korunmadık.grip olduk korunduk iyileştik korunmadık diye diye 4-5 ay geçti.2 aydır korunmasız deniyoruz bu ayda hüsrana uğradım.doktorlar 1 sene deneyin diyorlar ama ya bi sorun varsa diye korkuyoruz cesaretimiz yok 1 sene beklemeye.1 ay daha deneyelim olmazsa doktora gidelim diyor eşim.bebişi olanlar kaçıncı denemede hamile kaldınız?forumda var böyle konular okudum ama sizlerle birebir dertleşmek konuşmak istediğim için konu açtım.moral,akıl,fikir ne varsa verin bana
Pes etmedim ama umutsuzluk korku var içimde.inşallah gelir bebişlerimiz artıkbu işler nasip kısmet ..
sen daha erkenden pes etmişsin ..
pes etmek yok,sabır ve dua ...
yıllardır bekleyenlere haksızlık değilmi bu ?
2 yıldır bizde beklioruz ins.gelir birgün ..
Konyadayım canım.çok iyi doktorlar var arkadaşlarımdan duydugum hepside özelde.dediğin gibi devlet hastanelerinde iyi doktoru denk getirmek lazımCanım benim ben izmirde yasıyorum bi dr tavsiye etmişti bi tanıdığım ona gittim dr sgk yla anlasmalı özel hastanede calısıyodu bıde ozel muayhanesı vardı sımdı yanlış anlasılmasın ama devlet hastanesi tabıkı bu konularla ılgılenıyo ama dr unu bulmak onemli devlette yani soyle anlatayım ozeldeki gibi cok ilgilenen anlayısla karsılayan bi dr a denk gelemedim ben. . Ama genelleme yapmıyorum...
Buarada ben dr a gittiğmde tam bir yıl olmamıstı cocuk için ugrasalı yani bu bahsettigim dr dan oncede gıtmıstık hani bi sorun varsa tedavi olayım gec kaşmayayım diye dr ada bır yıldır ugrastıgımızı solemıstım :)
Sımdı senin once esın gitsin dr a sperm testi yaptırıyo dr ondan sonra da o sonucla beraber sen gıdıceksın dr a.buarada hangi sehırde gideceksin dr a
Geçen ay ilk kez denedik yardımcı pozisyonları.bu ayda deneyeceğiz ama hangisi daha iyi sonuç verir bilemiyorumTek denemede tuttu bizim ki :) internette yardımcı pozisyonlar falan var onları denediz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?