neden teklif almiyorum

ama sen de sosyalleşmeye çalışmamışsın ki.gelip seni evde mi bulmalarını bekliyorsun

kizlar hatta ben bi ara öyle bi hirs yaptimki siniftan begendigim bi çocuk vardi.ve faceten ekledim ve ders bahanesiyle muhabbet actim faceten konustuk ve ben duygularimi belli ettim.tabi yuz yuze olsa bakamazdim bile cocuga.sonra cocugun alti yillik bi iliskisi oldigunu soyledi ve konusmayi kestik .cok utaniyorum kendimden

ama sanki
çok mu iticiyim ki bna teklif gelmiyor yani ne bileyim arada da olsa gidiyorum okula

ben üniversitede okuyorum canim genelde ders calisirim bos vakitlerde de netteyim.bi de kilodan dolayidir belki
Sosyal aktivitelere katilin. Hep evdeyseniz sevgiliniz internetten olur sadece. Hayata karışın. Kurslara gidin,arkadaş edinin. Yeni cevre,yeni asklar

hatta be

ama ben bu durumdan çok mutsuzum ne yapmam gerek acaba kilommu problem

Kilonuzu problem ederseniz kilonuz problem olur.
Ya da her neyi problem ederseniz odur probleminiz.
Çok sosyal kilolu insanlar var.
Biri de ben :)
Ama çok dertse bu yürüyün bol bol. Spor yapın hem zinde olursunuz hem zayıflarsınız.
Tenefüslerde arkadaşlarınızın yanına gidin.
Kitap okuyun.
Kurslara katılın imkanınız ve vaktiniz ölçüsünde..

kizlar birine daha teklif etmeyi dusunuyorum faceten.cocuk okuldan.denesemmi sansimi

kizlar benim moralim çok bozuk.en son çikma teklifimi orta okulda aldim.yirmi dört yaşindayim ama teklif eden hiç olmadi.sevgilim vardi faceten taniştik onunla da dün bitti zaten .

teklif filan eskilerde kaldı sanırım nedeni bu

ayrıca iyi de oldu
teklif kadar saçma bir şey daha düşünemiyorum
BENİMLE ARKADAŞ OLURMUSUN
BENİMLE ÇIKARMISIN
yani insan bunu dillandirmemeli yavaş yavaş olgunlaşarak hissettirlmeli diye düşünüyorum

yani sonuçta SOKAKTA gördüğün biri ile tanışmak gayen yok sa
teklif kadaR SAÇMA BİRŞEY DE YOKTUR

peki nasil sosyal oluyosun canim

e
haklisin ama erkeklerle sohbet edemiyorumki kendiliginden gelissin

e

haklisin ama erkeklerle sohbet edemiyorumki kendiliginden gelissin

niçin ???????
erkeklerle sohbet edemiyorum sözünün altında ne var biliyormusun

kırılma darılma

çoğunlukla erkeklerde görünen bir psikoloji de olsa
bayanlardada rastlanıyor

HER ERKEK POTANSİYEL SEVGİLİ ADAYI

yani ben bu sözünden bunu anlıyorum

erkekler le konuşabilr sohbet edebilir arkadaş olabilir
içlerinden özel gördüğünle ise
duygusal adım atabilrsin

kizlar birine daha teklif etmeyi dusunuyorum faceten.cocuk okuldan.denesemmi sansimi

etmee , genelde kaçan kovalanır böyle dan diye giriyorum ama benzer yanlarımız da yok değil hani, ilk önce aynanın karşısına geç ve kendine bir bak ne yapabilirim kilo ise çok kolay vermek ders çalışma demiyorum elbet çalış ama en basitinden bir yürüyüşe çık ve bu harika bir şeyy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…