- Konu Sahibi vallahoyle
-
canim ben dis hekimligi okuyorum kendimi bildim bileli ders calisirim hep odamdayimdir .ailemle de cok konusmam
sokak duvarına telini yaz,hızlı bi geri dönüş saglarsın
ama ben bu durumdan çok mutsuzum ne yapmam gerek acaba kilommu problemO zaman kimseyi suçlamayın.
Yanınıza yaklaşmaya cesaret edemiyorlardır..
hatta erkeklerle sadece işim oldugunda dersle ilgili konusabiliyorum.sohbet edemiyorumama sen de sosyalleşmeye çalışmamışsın ki.gelip seni evde mi bulmalarını bekliyorsun
çok mu iticiyim ki bna teklif gelmiyor yani ne bileyim arada da olsa gidiyorum okulaE canim sen okula gitme, sosyallesme sonra da vay efendim niye teklif yok.
Kiz sen peri padisahinin kuleye kapattigi kizi misin, iyi yurekli sovalye namını duyup seni kurtarmaya gelsin?
Azicik ortamlara karis, sık disini git okula. 1 hafta olmaz 2. Hafta ille bulursun kafa dengini.
yani nasil olmam gerek ben yalniz olmak istemiyorumBiz ne yapabiliriz ki şimdi ama
Dışarlara ak ortam yappyani nasil olmam gerek ben yalniz olmak istemiyorum
Sosyal aktivitelere katilin. Hep evdeyseniz sevgiliniz internetten olur sadece. Hayata karışın. Kurslara gidin,arkadaş edinin. Yeni cevre,yeni asklar
vakit yok ki vakit olsa bile özguven yokDışarlara ak ortam yapp
hatta be
ama ben bu durumdan çok mutsuzum ne yapmam gerek acaba kilommu problem
kizlar benim moralim çok bozuk.en son çikma teklifimi orta okulda aldim.yirmi dört yaşindayim ama teklif eden hiç olmadi.sevgilim vardi faceten taniştik onunla da dün bitti zaten .
peki nasil sosyal oluyosun canimKilonuzu problem ederseniz kilonuz problem olur.
Ya da her neyi problem ederseniz odur probleminiz.
Çok sosyal kilolu insanlar var.
Biri de ben :)
Ama çok dertse bu yürüyün bol bol. Spor yapın hem zinde olursunuz hem zayıflarsınız.
Tenefüslerde arkadaşlarınızın yanına gidin.
Kitap okuyun.
Kurslara katılın imkanınız ve vaktiniz ölçüsünde..
haklisin ama erkeklerle sohbet edemiyorumki kendiliginden gelissinteklif filan eskilerde kaldı sanırım nedeni bu
ayrıca iyi de oldu
teklif kadar saçma bir şey daha düşünemiyorum
BENİMLE ARKADAŞ OLURMUSUN
BENİMLE ÇIKARMISIN
yani insan bunu dillandirmemeli yavaş yavaş olgunlaşarak hissettirlmeli diye düşünüyorum
yani sonuçta SOKAKTA gördüğün biri ile tanışmak gayen yok sa
teklif kadaR SAÇMA BİRŞEY DE YOKTUR
e
haklisin ama erkeklerle sohbet edemiyorumki kendiliginden gelissin
kizlar birine daha teklif etmeyi dusunuyorum faceten.cocuk okuldan.denesemmi sansimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?